ПРОФИЛ

Рейтинг
10010
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (984)
Дата Коментар
Страници
2019-08-21 05:50:43Стефане, още по-страшното е, че ако хванат верно да излезнат медицинските картони, на основание писанията в чата може да те обвинят, че си ги извадил ти. Компетентността и професионализма стигнаха до “откритието” за хакването на пръскачките, които се управляват ръчно. От тази гледна точка тази дама си е точно на мястото.

Kъм статия Вицепремиерът Марияна Николова поема Съвета по киберсигурност

2019-08-18 22:04:09Не е въпроса само дали е шумно или тихо. Поразията, която направи Валерката е в истеричното прилагане на закона. Спрените дискотеките, показните проверки по нощите - това помогна да се отблъснат част от туристите. Другото, което много ме учуди тази година беше поведението на медиите - знае се кои стоят зад тях. До сега за Гърция се пишеше колко е страшно да се ходи там и изведнъж този сезон се пишат само суперлативи за Гърция и лоши неща за нашето море. Ако сте ходили на Лефкада знаете, че там също се плаща и за паркинг и за чадър без консумация. В Черна гора чадър с два шезлонга е 15 евро, на някои плажове и повече. Със сигурност 70-те лева не са масово по Черноморието, но сякаш някой тук нарочно създаваше тази истерия и насочваше туристите към Гърция.

Kъм статия Симеонов: Предстоят сериозни промени в отношенията ни с ГЕРБ

2019-08-18 15:14:16Плажовете са като оглозган кочан царевица, но затова пък са тихи - нали това беше бормбата му през миналата година. Той също има принос в съсипването на туризма заедно с министърката. Гушите на определени хора се пълнят постоянно в България - да напомним ли злополучната ограда по границата или хотелчето близо до границата? Патреотите ще са поредните нещастници, които Боко ще сдъвка и изплюе. Да попита къде са Москов, Кунева и Сие. Иначе той може и да си прави някакви планове, но шкембелията-министър май и на него му готви номер.

Kъм статия Симеонов: Предстоят сериозни промени в отношенията ни с ГЕРБ

2019-08-17 06:38:11Свинствата на Борисов го надхвърлиха преди много време. Един пиян министър уби детето си и за награда с сдоби с пост в чужбина - за съд не говорим. Загинаха 20 човека заради лошо ремонтиран път - пое се някаква бутафорна отговорност и министърът стана зам-министър. Сега изтекоха личните данни на всички данъкоплатци - министърът се прави на клоун и разправя как да не се притесняваме защото данните са изтекли, но са защитени. Няма и намек за носене на отговорност. Самият Борисов разправя глупости за “вълшебници” и “страхотната” образователна система. Прокуратурата пък се разправяше с пръскачките пред парламента. Това са няколко примера доста по-страшни от назначаването на консул, но колко от “нормалните” хора в България реагираха? Имаше ли един по-голям протест или пък даже една подобна петиция? Няма защото се държим като гурбетчии в собствената си страна - всеки гледа да прилапа каквото може и се оправя по единично. Цели предприятия в България гласуват по команда защото в деня след изборите може да си загуби работата ако не гласува “правилно”. По-малките населени места са обхванати от феодални зависимости и не можеш и да помислиш за някаква работа без благоволението на кмет, депутат или някакъв друг партиен велможа. Така ли живеят “свободните” хора? Кой е нормален и кой не е?

Kъм статия Българи от Валенсия с петиция срещу Пламен Георгиев за консул, готвят и протест

2019-08-16 21:08:38Така реагират свободните, нормални хора. Какви бяха резултатите на последните избори в българската секция в Испания? Гербовите май загубиха тотално? Това се получава когато този по който се равняваш е тъп като галош - ефекта Борисов. Една женица от Рабфак беше министър та даже се канеше да става президент. Заместникът и се оказа по-гламав и от нея. В СЕМ назначиха някаква дама завършила аграрна икономика. Преди това пък бяха калинки с фалшиви дипломи. Е, кой нормален човек би се подложил на унижението такава пасмина да го управлява?

Kъм статия Българи от Валенсия с петиция срещу Пламен Георгиев за консул, готвят и протест

2019-08-12 12:53:56А няма ли кой да попита този наглец защо трябва да плаче Баба Стоянка? Негова работа и задължение е никой да не плаче - некадърна пасмина!

Kъм статия Зам.-министър за чумата по свинете: Ако днес плаче баба Стоянка, утре може да плаче цяла България

2019-08-12 05:03:38Пак се върна на старата си теза за мат’ряла - сега във вариант не че мат’ряла е лош, а че изобщо го няма. Да му се беше паднала една Германия да управлява - да видите на какво се вика управление!

Kъм статия Борисов: В България има толкова много инвестиции, че вече нямаме работници

2019-08-12 04:57:41Аз не съм нихилист. Бай Ганьо не е само отрицателен герой. Това са качества, които сме развивали, за да оцелеем. Те не изключват тези, които са проявили спасителите на болната жена. Нашият герой също сигурно би бил много добър пожарникар и с риск за живота си би спасявал хора - не се съмнявам в това. То и лафовете му на друго място и в друг контекст биха били забавни. Въпросът е, че е поставен в ситуация, в която са необходими други качества. А е поставен там защото негласуването, според мен, е проява на някаква егоистична незаинтересованост. Поне хората, които аз познавам обикновено са успешни, с много качества. Но логиката им е - “аз си имам своя бизнес, движа си рабатата добре, политиката е работа за далавераджии, а от изборите нищо не зависи.” Това пак е някаква форма на “Солунската митница”.

Kъм статия Какви ги наговори Борисов само за ден в Туркменистан (видео)

2019-08-12 03:36:17Е, Моци тогава успя да контузи нападателя качествено. Но наистина, да не се свири чиста дузпа за Лудогорец в Разград е или някаква фатална грешка на съдията или някакво сериозно разместване на пластовете във футбола ни. По-вероятно е първото и провинилият се няма да види в скоро време наряд.

Kъм статия ЦСКА изпусна Лудогорец в Разград

2019-08-12 03:26:49Боко е най-чистото олицетворение на типичния българин - един истински, жив Бай Ганьо. Затова печели избори. Сякаш е събрал в едно всички типични черти, с които българинът е оцелявал - простоват хитрец, роболепен лицемер, прагматичен, винаги търсещ личната изгода на дребно. Алеко сякаш е описвал Боко - да му падне Солунската митница та тогава да видиш келепир, ти ако целуваш ръцете той ще целува краката, “имал си бол пари платил си”. И затова средно статистическия българин си го харесва, затова е “Бат Бойко”. Може би затова и Тодор Живков, един друг типиче Бай Ганьо, управляваше 33 години. Нашата гордост, но и наша драма е, че ние винаги оцеляваме макар много често, както се казваше в едно филмче, ние не живеем, ние просто не умираме.

Kъм статия Какви ги наговори Борисов само за ден в Туркменистан (видео)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.