ПРОФИЛ

Рейтинг
10148
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (1228)
Дата Коментар
Страници
2020-05-28 23:04:11И сега чист като момина сълза може да се впусне отново в политиката. Заявка дадоха неговите хора във Видин, чакат го и в Благоевград. Май на Боко ще започне да му пари под краката, но добре, че се съюзи с ДПС та гърбът му изглежда сигурен. Но пък там никога не се знае знае ли се.

Kъм статия Прокуратурата оневини Цветан Цветанов за 'Апартаментгейт'

2020-05-22 18:06:01“Може би така, както е видяло да се случва в образованието му.” И както всички виждаме как се случва всичко в държавата на Тиквите. Както финансов министър си пише с крупен мафиот, както Тиквата се е обградил с калинки и гъзолизци. Някое бъдещо поколение ще определи годините на Тиквун като продължение на комунизма и тъпизма в България. Всъщност ще може да определи ако Чвора не досъсипе образованието.

Kъм статия Как шофьорът на джипа, убил Милен Цветков, влезе в най-елитното училище по социални причини

2020-05-21 09:11:24Поне в София сега трудно може да се каже, че се спазват някакви предпазни мерки. Очакваният бум от пътуванията по Великден също не се състоя. В ромските квартали при никакви мерки заболяваемостта е малко по-висока. Вирусът ли е много хитър или мерките навреме са свършили работа? Или навикът да третираш хората като стадо, което разбира само от бой и страх беше в повече? Но и на масата хорс това да имат пазвантин, който да ги посплашва и понабива от време на време май им харесва - някакъв масов мазохизъм.

Kъм статия 39 са новите положителни проби за COVID-19, тенденцията към намаляване на заразените продължава (видео)

2020-05-19 20:17:48Няма проблем да е скромен при такива социологически агенции. В момента те играят ролята на циганката та няма нужда и Тиквун да се хвали. Искрено се надявам агенциите да са мисирки иначе ако изследванията са верни това ще означава, че масово народа е паднал на нивото на амбициозен, глупав и нагъл тарикат.

Kъм статия Борисов: Имам вродено чувство за скромност, за справедливост

2020-05-19 05:53:42Този наглец също е замесен във въпросната бележка, но се прави на улав както със SMS-те. Двамата мошеника се договарят помежду си за едни 20 млн., но има и една т.3 и там са писали “съпорт В ДКХ” . Ако правилно тълкуваме предлозите и се свържат със SMS-те май някой в ДКХ трябва да ги съпортва, а шефката на ДКХ беше минала инструктаж при отговарящия на въпросите наглец. Въпросът е какво ще направят Тиквата и Сие за да замажат скандала? Нищо чудно да бъде използван Мутафчийски с “якото измрели” да пусне димна завеса. Ако сега се появи изведнъж бум на вируса и измрат наистина много хора със сигурност вниманието ще бъде отклонено от Тиквата, Горанов и другите наглеци.

Kъм статия Горанов: Отношенията на Божков с партньорите му са си тяхна работа

2020-05-16 17:12:27Кой му дядо е казвал това - разстреляния или комуниста? Този чвор използва дядовците си както му е изгодно. Това, че Тиквун редеше собствениците на Левски беше обществена тайна. Винаги имаше някаква друга сделка стояща зад прехвърлянето на собствеността на Левски. Сега изведнъж ни лук ял ни лук мирисал. Само е интересно докъде ще стигне Божков - засега го е подкарал по ред, но може и да се договорят нещо. Все пак колеги са били преди двадесетина години.

Kъм статия Премиерът Борисов наруши мълчанието си за джиросаните акции на Левски

2020-05-16 11:46:28Колко удобно - щом е за властта няма нищо незаконно. А това, че министър урежда срещи на бизнесмен с председатели на комисии е нещо съвсем в реда на нещата. Както и това зам-председател на парламента открито да заяви, че откакто е в парламента бизнесът му е тръгнал много добре. Защо тогава спряха правомощията на кмет заради незаличени участие във фирма? В България държавата се моли на гражданите да спазват правилата защото самата държава не вярва и не следва собствените си правила. И това ако е европейска държава, тури му пепел на ЕС.

Kъм статия Иван Гешев за разговорите на Горанов и Божков: Не си причиних това да чета тези есемеси

2020-05-15 17:05:56А аз разбирам и му съчувствам “не разбиращия и съчувстващия”. Винаги всички руги са лоши и винаги има един срещу друг. Има едно мнение (това на вожда) и всяко противно на това е лошо (кой мозък, кой прозорлив, кой мрънкало). Някои хора не могат да излезнат от комунизма. Но пък съчувстват.

Kъм статия Бенатова: Мутафчийски ме посрещна с думите ''Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?''

2020-05-12 07:47:05Въпрос - ако правя ремонт вкъщи и майсторите ми потрошат, да кажем, асансьора на входа, аз мога ли да кажа на съседите “повикайте си застрахователите и осъдете майсторите”? Има нещо, което се нарича “отговорност” и тя се носи от хора с достойнство. Този разтекъл се асфалт е бил платен най-вероятно на висока цена и явно не е имало качествен контрол. А контролът е задължение на общината водена от въпросната Самоковска даскалица. Сега е много лесно фирмата да си оправи щети - явно те са калкулирани в първоначалната цена на ремонта. Друг е въпросът кой е облажил от разликата в цената между платения и положения асфалт. Справка - улица “Граф Игнатиев”.

Kъм статия Фандъкова след битума по гумите в София: Вадете протокол от застраховател

2020-05-12 06:03:25А бе я върнете и откритите листове та хептен да не припарваме към Гърция и Турция. След това върнете и картите за почивка (сега ще ги кръстят ваучери) и ги направете задължителни. Няма “не искам” няма “недей” - две седмици задължително на Черноморието. Мутрите си имат държава и тази държава трябва да им осигури приходи. Представете си какви са прогнозите на тази кобила за посещаемостта на чуждите туристи след като по комунистически вкарва овчия мат’рял в хотелите по Черноморието.

Kъм статия Чака ви 2 седмици карантина, ако отидете на море в Гърция или Турция

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.