ПРОФИЛ

Рейтинг
10148
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (1228)
Дата Коментар
Страници
2020-04-24 21:07:04До болка вярно. Има обаче и друг въпрос - защо тези хора ни управляват. Защо допуснахме глупави и морално скопени хора да управляват бъдещето на децата ни? Защо един видимо глупав човек стои на власт повече от 10 години? Според мен това е важното - наличието на Лъчо мозъка, Барни ръбъла, Тетка и цялата пасмина във властта е производно на този въпрос. Ясно е, че глупавият управник ще се огради с верни и още по-глупави придворни.

Kъм статия Що за хора ни управляват?!

2020-04-24 21:00:14Zuljin, няма спор, че вирусът е опасен и че мерките са необходими. Но преиграването със забрани и тоталното истеризиране на ситуацията повече деморализира отколкото да сплотява хората. Нека да се следи за стриктно спазване на мерките - физическо дистанциране, предпазни средства, хигиена. Дали си в София, дали на село или в планината това трябва да се спазва. Тези хора обърнаха мерките в налагане на инат на техните решения.

Kъм статия Проф. Витанов: Загубихме битката с COVID-19 по Великден, влизаме в неблагоприятния вариант

2020-04-24 14:24:22Нали същите тези разправяха, че заради Великденските празници ръст в София няма да има, но ще се увеличат другите градове? Като гледам в София пак е с най-много нови случаи. Явно и вирусът, както и населението, нещо не слуша Щаба какво му говори. А някой пък обвинява друг, че заради отпуската на втория първия няма да може да отиде на море. Е това е най-голямата цел и тя е постигната - половината мат’рял да е настроена срещу другата половина. Така Боко Тиквата вече наистина може да си спи сладък сън на мека възглавничка. Преди три месеца я беше оплескал отвсякъде с къща в Барселона, Перник без вода, боклуци от Италия. А сега всичко се забрави - той се вихри на бял кон къщата си е в Барселона, Перник си е без вода, но 27 млн. лева потънаха, на италианците хич не им е до боклука. Е това е - роди ме мамо с късмет па ме остави прост.

Kъм статия Проф. Витанов: Загубихме битката с COVID-19 по Великден, влизаме в неблагоприятния вариант

2020-04-24 14:08:54А по едно звънче на шията няма ли да сложат на желаещите та по-лесно да ги хващат като излезнат от пътеката? Мерките са ясни - физическа дистанция, хигиена, използване на предпазни средства, без много хора на едно място. Идиотите трябва да следят да се спазват тези мерки, а не кой къде, с кого и защо ходи. Сега ще вкарат хората като стадо на ограничено място в ограничено време, но настана голям рев когато някои напуснаха София. Както са почнали може и с бодлива тел с ток да оградят пътеките в планината и парковете.

Kъм статия Фандъкова: В парковете само родители с малки деца

2020-04-24 14:00:01Когато в Европа вече върлуваше този вирус в Париж се играеха мачове от шампионската лига. И след това Макрон обвинява Китай, че не се справял с епидемията?! Щатите са най-засегнати от вируса, но Китай им е виновен - имали били повече заразени от Щатите. Ами то и населението на Китай е много по-голямо от това на Щатите. Изобщо на Запад настана някакъв панаир на суетат и глупостта.

Kъм статия Починалите от COVID-19 надхвърлиха 150 000 души, Италия с рекорден брой излекувани

2020-04-24 13:53:32Можете ли да обясните защо в заглавието е изведен броя на починалите, а не броя на оздравелите?

Kъм статия Починалите от COVID-19 надхвърлиха 150 000 души, Италия с рекорден брой излекувани

2020-04-24 13:51:06Тази случка много добре показва защо Западния свят изпадна в тази криза - позволи си управлението са бъде поето от идиоти и илитерати. В това отношение и ние може да се каже, че сме важна част от Западния свят - даваме нашия съществен принос с не по-малко тъпи индивиди в управлението. Някой спомня ли си някаква ярка фигура на Запад след Тачър, Митеран и Кол? Та даже и след Рейгън в САЩ е тотална щета. Клинтън и Обама държаха някакво ниво, но Буш младши и особено този направо чупят тъпомера. Не знам защо, но Запада започва страшно да заприличва на СССР от последните му години.

Kъм статия Тръмп предлага да инжектират дезинфектант на болните от COVID-19

2020-04-24 09:20:06Т.е искат да ги обявят за шампиони. За себе си са прави защото ако отборите разчитат само на българските играчи 9 точки могат и да бъдат стопени.

Kъм статия Лудогорец предлага първенството да се доиграе без плейофи

2020-04-24 09:15:14Някоя мисирка може ли да ги попита защо в този щаб няма един PR или специалист по масова комуникация просто да ги съветва какво и как да говорят? Тези военни сводки за броя на жертвите и заразените започват да губят смисъла си и нямат никаква практическа полза и не помагат за някаква мобилизация на хората. Нека първо дадат сравнителна графика с броя на заразените за ден с броя извършени тестове на ден и тогава да се прецени дали има увеличаване на случаите. Това демонизиране на хората излезли от София започва да дразни сериозно. Оня чвор пък с пухената възглавничка пак започна да плаши наляво и надясно. Да не излезе само, че едни генерали си чешат егото на наш гръб.

Kъм статия Щабът: Има ръст на заразените, 90 са новите случаи на COVID-19 (видео)

2020-04-24 08:58:43Да разбираме ли, че в следствие на дългогодишните усилия за увеличаване на стокообмена. ОАЕ, е постигнат огромния успех за доставка на 10 т. фурми? Това е количество, което без да се напрягаш ще събереш за около час на пазара в Маракеш например. И този ка..ут не само не се срамува от това което говори ами и наглее. Но мисирките не питат защо като това е такава търговска сделка, тя беше представена като голям успех на щаба и правителството за доставка от 15 т. едва ли не на животоспасяващи медицински материали? Този гад заслужава да вземем един неокастрен дрен та като го почнем да не питаме кога да свършим.

Kъм статия Караниколов: Бих се учудил, ако Дубай ни даде дренки, а не фурми

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.