ПРОФИЛ

Рейтинг
10010
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (984)
Дата Коментар
Страници
2019-07-19 05:21:17Всичко казано е логично и вярно. Само че май на масите в България им харесва да бъдат манипулирани. Иначе няма как след Търговския регистър, след апартамент гейт, след кражбите по Графа, след Гинка, след ТЕЦ Варна и какво ли още не ГЕРБ да печели! Това е някакъв масов Стокхолмски синдром.

Kъм статия Основателят на Софт Уни: Кристиян е набеден, уликите срещу него - фалшификат

2019-07-19 04:55:34С такива назначения Боко и Сие ни казват право в очите - “Тъпанари с тъпанари! Магаре ще сложим да ви управлява и пак ще мълчите и ще гласувате за нас!” Гаврата продължава с пълна сила.

Kъм статия Новият член на СЕМ - аграрен специалист с успех 3,89 от УНСС-Враца

2019-07-17 17:05:58Тъй като има корумпирани полицаи, няма контрол на пътя и се избиваме по пътищата като по време на война, означава ли, че трябва да се махне Закона за движение по пътищата? Трябва да има регулация, но трябва да се наказват персонално отговорните за неспазването й - като глобят НАП кой ще плати глобата? Всички ние. И явно трябва да плащаме щом не ни увират главите, че персонално отговорни са Боко и сганта около него. А даже допускаме да ни се подиграват - хакерът бил вълшебник, имало пробив, но данните ни били запазени, миналата година бизнесът спря заради “един счупен диск” и т.н и т.н.

Kъм статия Шефът на Уолтопия: Кой ще глоби глобявача НАП?

2019-07-17 16:55:54Като чета тези думи на този тъпанар все повече започвам да се срамувам от себе си, че мога да живея в някакво подобие на държава управлявано от откровени малоумници. Този тъп веселяк разбира ли колко хора е изложил на опасност, живота на колко деца е застрашил като е позволил тези данни да се разпространяват свободно? Този май наистина не разбира какво се е случило? Но най-вече не разбира ли дебилната сган гласуваща за тези некадърници, че това са стъпки по един път, който може доведе до по-големи трагедии? Гледайте филма за Чернобил и ще видите същите признаци на разпадащо се общество и държава. И там върхушката нямаше представа за какво става въпрос. И сега нашите тъпанари се шегуват явно не съзнавайки какво е станало.

Kъм статия Борисов за хакера: Уникален! Истински вълшебник!

2019-07-16 18:44:12Е как хем е защитена хем е открадната? То че сме балами, балами сме (щом тези са на власт) ама чак пък толкова нагло все не бива!

Kъм статия Горанов се извини за хакерската атака срещу НАП, но твърди, че данните ни са защитени

2019-07-16 06:27:20Цвък носи най-голяма вина за това престъпление, но сега спокойно може да си се скрие в някой от апартаментите си. Един от потърпевшите се разболя и почина. С никакви пари не могат да компенсират това, което причиниха на тези хора. Простотията убива.

Kъм статия 9 г. след скандала с 'бебето от фризера' един от набедените за убийци лекари осъди прокуратурата

2019-07-13 06:28:19Сега остава да си върнат и член Първи в конституцията. И за БКП ни говореха, че е най-прогресивната и демократична партия. И тогава ни говореха как Партията е променила живота ни - тя ни беше възпитал, тя ни беше изучила, тя ни хранеше - само къде не ни беше направила. Все ни повтаряха колко по-хубаво живеем през 1989 в сравнение с 1939. Както си промениха финансирането само въпрос на време е и да почнат да печелят изборите с 99%. И в БКП си организираха другарски съд за провинилите се - така сега постъпиха с Цвък. И там гонеха врага с партиен билет. И за БКП принципът беше “всичко в името на Човека , всичко за благото на Човека” . И тогава всички знаехме кой е Човекът. И тогава имаше такива гъзолизци като тази и подобните й. И тогава повечето мълчахме, разправяхме вицове , крадяхме кой както може и където може, давахме рушвети на катаджиите и се спасявахме поединично. И тогава много малко хора протестираха. Българите доказахме, че сме най-умната нация на света - всички ние направихме машина на времето и докато другите живеят през 2019 ние се върнахме в 1989. Само където остаряхме и не може пак да сме на 20 години :-(

Kъм статия Дариткова: ГЕРБ е 100 процента демократична партия, която промени България

2019-07-09 05:37:44Само че ръстовете , с които се хвали тази кобила се дължаха на загубите, които претърпяха Турция и някои арабски дестинации. Сега те се оправиха и ние закъсахме. Това иде да покаже, че на практика няма целенасочено управление на сектора, а някакъв сбор от медийни кампании. Даже тази коза ходи и в Холивуд да рекламира българските курорти по време на Оскарите - освен онези, които потрошиха Деветашката пещера, да се чудо други звезди да са се мяркали насам? Не знам с какъв акъл очакваме глупави хора да дадат умни решения. Глупакът си остава глупак даже и когато късметът му помага.

Kъм статия Ангелкова: Не отписвайте сезона, той сега започна

2019-07-07 15:49:42Жегите започнаха да се отразяват зле на всички - след “мозъчния тръст на Цветанов” сега се говори за “визия” и “Борисов”. Това са силно несъвместими понятия.

Kъм статия Борисов поиска от Сърбия крайно решение за Косово

2019-07-07 15:42:17Признавам си, че при прочитане на думите “Цветанов” и “мозъчен” в едно изречение съвсем неволно се разсмях.

Kъм статия Цветанов няма да срива ГЕРБ, а ще прави мозъчен тръст за анализи и прогнози

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.