ПРОФИЛ

Рейтинг
10225
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (1050)
Дата Коментар
Страници
2019-10-19 15:59:22В цялата тази дандания някой ще обясни ли какво означава “расистки”? Ако наречеш някой който краде “крадец” , това расизъм ли е? Ако кажеш на тъмнокож “негър”, пак се смята за расизъм макар да не влагаш никакъв негативен смисъл - просто дума. Но не е расизъм под измислен предлог да избиеш хиляди, да възпламенил гражданска война за да вземеш петрола - това е “демократизиране” на страната. Не е расизъм да създадеш истерия, че “българите идват да работят евтино и да ви оставят гладни” - спомнете си същата тази Британия когато паднаха ограниченията за пазара на труда. Тези хора отдавна са загубили правото да наименоват страната си “Велика”. Така като те генерализират, че заради няколко гамена цялата ни нация сме идиоти, така и ние можем да кажем,че заради английските пияници по курортите ни всички британци са отрепки. Естествено, че има проблеми в България - така както има във всяка друга страна. Не му прави чест на Хубчев да говори така, особено след като заряза националния отбор по средата на квалификациите. Проблемите в България са причинени от тоталното опростачване на управлението особено през последните 10 години. И за съжаление това е само началото. Вижте министъра на правосъдието и си направете сметка до къде е паднало управлението.

Kъм статия Петър Хубчев: В цяла България има расизъм

2019-10-19 06:46:17Глупаво е това връщане назад във времето и отъждествяването с хора и събития от преди век. Атентата в “Света Неделя” е безсмислен терористичен акт, но по същото време действията на ВМРО също са били много противоречиви - убити са стотици във войната със земеделците и комунистите. Самите те се избиват помежду си. Но да отъждествяваш Паргов с тогавашното БКП и Джамбазки с Ванче си е чиста глупост. Точно 30 години уж вървим напред, а главите са все обърнати назад. След това се чудим защо все в нещо се спъваме.

Kъм статия Паргов и Джамбазки в спор за Паметника на съветската армия, Луковмарш и атентата в ''Света Неделя''

2019-10-16 06:47:54И ако случайно (ама много случайно) бяхме направили равен с англичаните, дали полицията щеше да нахлуе или тогава корупция нямаше да има?

Kъм статия Полиция и антимафиоти нахлуха в офисите на БФС, има задържани (обновена)

2019-10-16 06:41:15Проблемът с расизма в България не е по-голям в сравнение с всяка друга страна в Европа. Тази истерия беше подклаждана седмици преди самия мач от самите англичани. Тези идиоти искаха да се застраховат в случай, че нещата не им потръгнат както стана в Прага. След това тук направиха някакъв цирк. Шумът от стадиона се чуваше при японския хотел, но оня палячо чул едно подвикване от сектор А. Тази борба с расизма е поредното лицемерие на едно презадоволено и нагло общество. Сякаш не виждаме каква паплач идва от острова всяко лято по нашите курорти. Сякаш не се видя какви са по Витошка и на самия стадион привържениците им. Но сега на нас ни набиват поредния комплекс.

Kъм статия Хелзинкският комитет: Расистките прояви на стадиона са тежък удар по репутацията на България

2019-10-15 16:11:38След като Тиквата се прави пак на Бог - може ли УЕФА да ни изхвърли от всички турнири поради намеса на държавата? Подобна ситуация имаха в Полша преди време. Какво е работа на Тиквоча да се меси в всяка сфера? Този разпад и на футбола и на нравите и на всичко е заради неговото управление, което унищожава държавността.

Kъм статия Правителството се отрече от Борислав Михайлов и поиска да напусне БФС

2019-10-10 05:39:26Какво означава “да случим промяната”. Все пак промяната не трябва ли да е резултат на целенасочен, планиран и управляван процес, а не стечение на случайни обстоятелства? Случват се случайните неща, другите се правят.

Kъм статия Демократична България: Помогнете да случим промяната във Варна

2019-10-05 12:51:05Много си прав - Боко е типичния българин. Има чертите, които носим всички ние - находчив тарикат, с много комплекси, но и със самочувствие, че е по-добър от другите. Затова все чакаме някой да дойде и да свърши работата, а ако нещо не се получава поне ще има кой да е виновен. Така беше с Костов, и с Царя, така ще стане и с Боко - просто този излезе по-нагъл популист. “Да дойдат умните” всъщност е времето когато всички проумеем и приемем, че някои са по-добри, че знаят и могат повече, че трябва да те водят хора, които са по-добри от теб. Тогава няма да има министри като Барни Ръбъла, тетка Цачева и други такива недоразумения.

Kъм статия Не се плашете, ама за 45 години и половината Хемус не е готова

2019-10-04 22:36:49Умните едва ли ще дойдат с избори - Тиквун и компания нагласяват каквито си искат резултати. Свестни хора има във всяка партия , но трябва сами да пробият слоя простотия затиснал всичко отгоре.

Kъм статия Не се плашете, ама за 45 години и половината Хемус не е готова

2019-10-04 17:25:47Абе, честно казано за страх си е! Да е жив и здрав (най-искрено му го пожелавам), но някъде по-далечко от микрофони и камери. Пък и време е по-млади и по-умни хора да поемат малко управлението. Второто някак си веднага изключва ГЕРБ от сметките.

Kъм статия Не се плашете, ама за 45 години и половината Хемус не е готова

2019-10-04 14:52:27Съгласен съм да се възстанови бригадирското движение. Да се стегнем и да я направим тази магистрала за два-три месеца. Но пък от друга страна Тиквун вече е забравил какво е казал вчера.

Kъм статия Борисов обяви кога напуска политиката

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.