ПРОФИЛ

Рейтинг
10225
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (1050)
Дата Коментар
Страници
2019-08-16 21:08:38Така реагират свободните, нормални хора. Какви бяха резултатите на последните избори в българската секция в Испания? Гербовите май загубиха тотално? Това се получава когато този по който се равняваш е тъп като галош - ефекта Борисов. Една женица от Рабфак беше министър та даже се канеше да става президент. Заместникът и се оказа по-гламав и от нея. В СЕМ назначиха някаква дама завършила аграрна икономика. Преди това пък бяха калинки с фалшиви дипломи. Е, кой нормален човек би се подложил на унижението такава пасмина да го управлява?

Kъм статия Българи от Валенсия с петиция срещу Пламен Георгиев за консул, готвят и протест

2019-08-12 12:53:56А няма ли кой да попита този наглец защо трябва да плаче Баба Стоянка? Негова работа и задължение е никой да не плаче - некадърна пасмина!

Kъм статия Зам.-министър за чумата по свинете: Ако днес плаче баба Стоянка, утре може да плаче цяла България

2019-08-12 05:03:38Пак се върна на старата си теза за мат’ряла - сега във вариант не че мат’ряла е лош, а че изобщо го няма. Да му се беше паднала една Германия да управлява - да видите на какво се вика управление!

Kъм статия Борисов: В България има толкова много инвестиции, че вече нямаме работници

2019-08-12 04:57:41Аз не съм нихилист. Бай Ганьо не е само отрицателен герой. Това са качества, които сме развивали, за да оцелеем. Те не изключват тези, които са проявили спасителите на болната жена. Нашият герой също сигурно би бил много добър пожарникар и с риск за живота си би спасявал хора - не се съмнявам в това. То и лафовете му на друго място и в друг контекст биха били забавни. Въпросът е, че е поставен в ситуация, в която са необходими други качества. А е поставен там защото негласуването, според мен, е проява на някаква егоистична незаинтересованост. Поне хората, които аз познавам обикновено са успешни, с много качества. Но логиката им е - “аз си имам своя бизнес, движа си рабатата добре, политиката е работа за далавераджии, а от изборите нищо не зависи.” Това пак е някаква форма на “Солунската митница”.

Kъм статия Какви ги наговори Борисов само за ден в Туркменистан (видео)

2019-08-12 03:36:17Е, Моци тогава успя да контузи нападателя качествено. Но наистина, да не се свири чиста дузпа за Лудогорец в Разград е или някаква фатална грешка на съдията или някакво сериозно разместване на пластовете във футбола ни. По-вероятно е първото и провинилият се няма да види в скоро време наряд.

Kъм статия ЦСКА изпусна Лудогорец в Разград

2019-08-12 03:26:49Боко е най-чистото олицетворение на типичния българин - един истински, жив Бай Ганьо. Затова печели избори. Сякаш е събрал в едно всички типични черти, с които българинът е оцелявал - простоват хитрец, роболепен лицемер, прагматичен, винаги търсещ личната изгода на дребно. Алеко сякаш е описвал Боко - да му падне Солунската митница та тогава да видиш келепир, ти ако целуваш ръцете той ще целува краката, “имал си бол пари платил си”. И затова средно статистическия българин си го харесва, затова е “Бат Бойко”. Може би затова и Тодор Живков, един друг типиче Бай Ганьо, управляваше 33 години. Нашата гордост, но и наша драма е, че ние винаги оцеляваме макар много често, както се казваше в едно филмче, ние не живеем, ние просто не умираме.

Kъм статия Какви ги наговори Борисов само за ден в Туркменистан (видео)

2019-08-12 02:55:12Струва ми се, че в края на решителния трети гейм Розалин Пенчев беше разколебан от няколко грешни отигравания, но Пранди не го смени, а и Сеганов играеше прекалено често с него и загубихме важните точки. Наистина бяха страшно близо до голям подвиг.

Kъм статия България беше на точка от Токио 2020, но радостта е за Бразилия

2019-08-01 08:15:53Е и? Това го знаем, но кой подкрепя именно корумпираното правителство, кой оказа натиск върху уж суверенна държава та решението за самолетите беше прегласувано, за да се избере “правилния” доставчик? Къде канеха Цвък (главния апартаментаджия) на благотворителни закуски?

Kъм статия Новият посланик на САЩ: Корупцията в България е проблем

2019-08-01 08:06:13Държавата се тресе а баш галфона се чуди къде да отиде и от там да ни поръси с нова порция простотии. Сега най-вероятно ще го удари на патриотизъм и на любимата му тема за Западните Балкани. А че прокуратурата ръси глупост след глупост, че България стана за смях на цял свят, а виновните нехаят и се правят на недосегаеми, че унищожават цял сектор в животновъдството и поминъка на много хора - какво го боли Него за тези неща? Той ще оправя международното положение, а ние го занимаваме с дреболии!

Kъм статия Бойко Борисов на посещение в Република Северна Македония

2019-08-01 07:52:12Сякаш всичко върви по някакъв черен сценарий: - скандал след скандал, кой от кой по-дълбок и страшен - избор на удобен главен прокурор, който ще замаже следите на кражбите и зулумите - натрупва се напрежение и омраза в обществото - и хоп появява се новият “спасител” - Слави на бял кон обира протестния вот срещу Боко. - Парата отива в свирката - недоволството се изпарява, всички играят и пеят в такт седем осми - а отзад нищо не се променя - предишните кражби са замазани и се подготвят нови. Дали някой ще ревизира ТЕЦ Варна, или апартаментите , или далаверите със внос на свинско месо, които предстоят? Едва ли - народът ще го удари на песни и танци. Старият номер тридесет години по-късно - абсолютно повторение на 10.11.1989 - бутафорна революция, а управляващите са все едни и същи.

Kъм статия Слави започва собствен политически проект и телевизионен продукт

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.