ПРОФИЛ

Рейтинг
10148
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (1228)
Дата Коментар
Страници
2020-04-17 04:01:08Май основната цел е постигната - народът отново е дълбоко разделен. “Истинският софиянец” мрази “навлеците от провинцията”. Няма мисъл, няма разум - има омраза и страх за живота. И това се набива по медиите непрекъснато. “Прекаления светец и Богу не е мил”. Мерките са нужни и вършат работа, но ако се прекали се получава обратен ефект. Мой приятел почина преди една седмица на 48 години от инфаркт защото всички се страхуват и са се вторачили в Covid и защото истерията нагнетява стрес. Цинизмът в тази ситуация е, че страните с много жертви сега ще излезнат по-здрави и работоспособни докато ние ще поддържаме ниска заболеваемост, но в някаква хибернация. А това ще ни обрече на мизерия, от която ще загинат повече хора отколкото от вируса.

Kъм статия Затварят София от полунощ до второ нареждане. Проверки и санкции за неверни декларации от последните 2 дни

2020-04-16 22:37:53#10 никъде в коментарите по-долу не се отрича сериозността на положението. Отрича се изопачаването на ситуацията и всяването на паника. А това определено не помага за преодоляването на кризата

Kъм статия Ген. Мутафчийски: Очакванията ни се сбъднаха. Берем плодовете от поведението на някои хора

2020-04-16 20:26:44Този наистина трябва да бъде осъден за всяване на паника. Ще прибавят ли към жертвите хората, които си отиват от психозата, която тези шутове създават? Поради тази причина си отиват млади, работоспособни хора притиснати от притеснения за родителите , децата и работата си. А този галфон и особено тъпанара с джипката само си начесват егото с постоянни заплахи и апокалиптични изказвания. Ами почвайте да разстрелвате, който не се подчинява - на това сигурно са ви научили менторите ви!

Kъм статия Ген. Мутафчийски: Очакванията ни се сбъднаха. Берем плодовете от поведението на някои хора

2020-04-16 10:06:42Като се увеличи броя на тестваните е нормално да се увеличи и бройката на намерените заразени. Това е задача за 4 клас, но или в Щаба тази математика им убягва или просто си следват линията на пропаганда и агитация. Те това не са го забравили през последните 30 години.

Kъм статия Щабът: Вървим нагоре, 48 са новите случаи на COVID-19 (видео)

2020-04-16 09:49:02Сигурно е опасно да се внася продукция пакетирана ръчно, но най-вече е безполезно да внасяш фурми. Само че след като рупорите от щаба обявиха, че са внесени 15 тона медицински медикаменти, какъв процент от мат’ряла ще се замисли, че това е лъжа и пропаганда? Я има два я няма.

Kъм статия 15-те тона медицински консумативи от Абу Даби се оказаха само 3, останалите са фурми

2020-04-12 18:32:06Сега ако ни спаси и от себе си, цената няма да си има! Явно нещо съвестта му не е била чиста та добре , че дойде миграцията и вируса та да си я изчисти?

Kъм статия Борисов: Спасих българите от миграцията, остава да ги спася от коронавируса

2020-04-10 14:10:59Абсолютен ПР на Каракачанов с много популизъм. След това Комунизмът си бил отишъл. Тиквун и царедворците набараха слабото място на мат’ряла и сега мажат на поразия. И поради тази простотия облечена във власт в Кюстендилско ядат македонски ябълки, турски домати и чесън от Китай, а в Самоков пекат полски картофи. Защото това може да роди Комунизма - да забранява. Следващата стъпка е да ни юрнат пак на бригади в помощ на селското стопанство. То май някой предложи вече и това. Като ни забраняваха да купуваме западни коли руските жигули от 1971 и 1989 почти не се различаваха. Защото забраняваха да има вносни цигари, които да конкурират нашите, за няколко години след 89-та загубихме огромен пазарен дял на руския пазар. Заради забраните бяхме неконкурентноспособни. И сега шкембелията иска да прави същото. И масата рая ще му ръкопляска. Защото и раята си иска комунизма. Не е въпроса да забраниш полските картофи - въпросът е нашите да са по-евтини.

Kъм статия Зеленчуци който не яде...

2020-04-03 18:50:17Сякаш съдбата помага на този тъпанар да стои на власт 10 години. Да говориш така за Президента значи да плюеш собствената си държава. Но този глупак няма ка да сгрее тези неща. Днес още от сутринта на пресконференцията е започнал с простотиите, сякаш е ударил две ракии за отскок.

Kъм статия Борисов за президента: В деня, в който баща ти е починал, да говориш нелепици

2020-04-03 03:39:12Няма ли да спрете с тези безсмислени числа? Свеждате човешкия живот до някаква суха статистика, която на всичко отгоре е и много условна. Как ще се обясни следното - Германия има новозаразени 6600, общо починали 1100, но жертвите за деня са 1700? Оня ден се извинявахте за невярната информация за починали в Италия 5000 медицински сестри. Цялата тази математика е една масирана психическа атака срещу хората. Вече съм почти убеден, че е и целенасочена - тези данни не те правят по-информиран, а само повече стресиран. А уплашеното стадо се стриже по-лесно.

Kъм статия Заразените в света с COVID-19 са повече 1 млн., САЩ са най-поразени с близо 240 хил.

2020-04-02 20:26:08Поредното доказателство, че винаги е имало умни и прозорливи професионалисти. Само такива като Тиквун може да си мислят, че всичко започва от тях. Това е истински повод за гордост, а не че пет папи са го галили по главата.

Kъм статия Още през 2006 г. сме знаели, че подобна пандемия ще дойде

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.