ПРОФИЛ

Рейтинг
10010
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (984)
Дата Коментар
Страници
2019-04-27 18:03:09Истината! Кое е истина? 45 години комунистите променяха историята и даже походите на Светослав през 10 в. бяха обявявани за начало на Българо- съветската дружба и всичко преди 9-ти беше лошо. Сега тези като едни истински комунисти правят абсолютно същото - нагаждат историята според идеологисческите си представи. Основно целта е промиване на мозъци, разделяне и противопоставяне на българите на “фили” и “фоби”. Ако описаното в статията е вярно ( а има основания да се мисли, че е) то това е престъпление. Няма значение кой плаща - страшното е, че има българи склонни да отрекат историята си за пари. Хубавото е, че българите винаги са имали инстинкта за самосъхранение и както 5 века не сме позволили да ни потурчат, както през 40-те години не позволихме пиринския край да бъде македонизиран така и сега, надявам се, да позволим да бъдем “модернизирани” и да забравим своя род и история. А това да благославяш едни чужденци и да оплюваш други е проява на страхотен комплекс за малоценност. Винаги когато сме се присламчвали към силните на деня са следвали национални катастрофи - 1918, 1944, 1989.

Kъм статия Възраждане алармира: МОН обучава учители как да фалшифицират българската история

2019-04-19 05:27:54До #3 - 111-то място означава точно това, което казваш. Медиите са зависими и факта, че сме свикнали с това и го приемаме за нормално е тема на друга класация. Както и да си говорим тук медиите , в голямата си част, са бухалки за налагане на икономически интереси. Страшното е, че с развитито ни умение за оцеляване можем да преглътнем всяка неправда.

Kъм статия Пак 111-о място: Медиите ни свободни колкото в Етиопия и Мали

2019-04-18 11:56:04Не ми хареса песента - не виждам нещо оригинално нито в текста нито в музиката. Но по-лошото е, че както и по времето на комунизма, започваме да се адаптираме към всяка дивотия и избиваме на майтап. Също като с вицовете за Бай Тошо, а той си управляваше повече от 30 години.

Kъм статия Дъщерята на Ваня Щерева възпя ремонта на Графа (видео)

2019-04-18 11:51:03Трябва да го погали по тиквата. След това вече ще се хвали, че четири папи са го галили по главата. Ако може и малко акъл да ме налее, но както се казва - а дано ама надали.

Kъм статия Борисов ще се срещне на четири очи с папа Франциск на летището в София

2019-04-18 05:47:44Както се казва - “и една лъжица лай..а разваля цяла каца с мед”. А как изглежда една лъжица мед в цяла каца с лай..а? Според мен трудно бихме я определили като “хубав мед” - независимо какво си мисли лъжицата.

Kъм статия Томислав Дончев: Ако дам оставка, ще излезе, че бягам от отговорност

2019-04-17 23:46:08Искате да сте по-добри, но не сте! Даже май ще излезе, че сте по-лоши. Ако трябва да е в тон с другите разбойници трябва да си метне оставката като “високо морален акт”. Тези бандити обезсмислиха значението и на думата “морал”.

Kъм статия Томислав Дончев: Ако дам оставка, ще излезе, че бягам от отговорност

2019-04-17 00:16:02Тук много добре се наблюдава ефекта на Дънинг-Крюгер. Глупаците не знаят колко са глупави. Щели да приемат качествени закони - да разбираме, че досега са се оср..ли, но вече ще работят по-добре. Качествени закони се правят от качествени хора. А сред тази пасмина от 240 лапачи такива няма. Та може да си обещават каквото си искат, но едва ли вече някой им вярва.

Kъм статия Депутатите единодушно: Ще приемаме качествени закони и ще оправдаем народното доверие

2019-04-17 00:08:35Със сигурност пожарът в Нотр Дам е голяма загуба за Европа. Но той дойде като по заявка за Макрон. Франция е обхваната от протести, французите са обезверени, а самият Макрон губи популярност и е почти в безизходица. И точно в този момент се случва нещо, което разтърсва нацията. Играе ролята на обединител. Сега протестите рязко ще намалеят, Макрон вече чертае плановете за възстановяване, нацията е обединена защото вече има обща цел. Така никой няма да разбере какво щеше да предложи Макрон като изход от кризата в обръщението, което той отмени заради пожара. Тук не би трябвало да работи теорията на конспирацията, но знае ли човек? Особено след като ден след пожара вече са готови плановете за възстановяване.

Kъм статия Макрон обеща, че катедралата Нотр Дам ще бъде възстановена до пет години

2019-04-16 14:58:11Мислите ли, г-н Дончев, че сред комунистите нямаше честни и достойни хора? Сигурно е имало, може би всеки познава някой такъв. Но комунизмът остана символ на разрухата и варварството защото тези, които бяха начело също не бяха свикнали да им викат “ууу” и “оставка”. Те разбиваха съдби, буквално и преносно убиваха хора. За съжаление това са същите хора (или манталитет), които сега водят вас. Няма как да газиш в блатото и да не се изцапаш - независимо какво си мислиш или си представяш, че изглеждаш. Това “ууу” и “оставка” са първият опит да ви се каже, че така повече не бива. Защото сигурно 10 години са начало в европейската политика, но са достатъчни, за да видите, че беззаконието е навсякъде, че кражбите са повсеместни, че изградихте феодален модел на управление, че на практика живеем в условията на култ към личността. А от Вас е зависело много от тези неща да бъдат различни. И поне за мен тези хубави слова са лицемерни и като че ли са опит да се напусне потъващия кораб. Защото през тези години сте виждали всичко това и ако не сте се възползвали то сте мълчали. А бездействието е същото по сила престъпление като злонамереното действие.

Kъм статия Томислав Дончев: Не беше се случвало да ми викат 'оставка' в лицето

2019-04-12 08:14:47Тук бих се съгласил с Боко - това си е чиста глупост от страна на Цветанов. Тези дебили в НС може да бъдат управлявани и със SMS-и, но самия Цвък явно си ги знае какви тупани са и толкова им няма доверие та предпочита да са му пред очите. Боко, като един съвременен Кашпировски, иска да ни втълпи, че Цвък е получил голямо наказание. С действията си обаче ЦвЦв още веднъж му каза - “Гледай си работа! Мен няма кой да ме накаже!”. Освен ако не играят някакво долнопробно театро, това противопоставяне може да прерастне в забавен водевил.

Kъм статия Цветанов поиска да бъде заличен като нещатен сътрудник в парламента

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.