ПРОФИЛ

Рейтинг
10225
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (1050)
Дата Коментар
Страници
2019-07-21 22:02:33Комисията дали е била уведомена в 72 часов срок? Ако не са - по какви причини? Много би ми било интересно да видя и как са описали възможните последици. Според регулацията НАП са длъжни да уведомят всички потърпевши без закъснение - не знам това да е направено. Както и с Търговския регистър, сега ще изкарат виновен системния администратор или друго техническо лице, които в този случай са по-скоро потърпевши от тъпотията на гербераската управляваща сган. Тези проблеми не са технически, това са чисто организационни недомислия, а за тях отговорност носи баш Тъпанара на държавата.

Kъм статия Председателят на КЗЛД: Ще има санкция за НАП и тя няма да е малка

2019-07-21 08:31:14Сега ще започнат да ни заливат с информация за пробиви по възможност в по-големите държави - мислят си, че така ще омаловажат и НАПлиикс и Търговския регистър.

Kъм статия Хакери разбиха сайта на полицията в Лондон

2019-07-20 12:54:45Но пък си дойде на думата - трябва да харчим повече пари. Май версията, че този проблем е инсцениран от тези идиоти, за да прилапат още пари май излиза вярна. Миналата година след драмата с Търговския регистър нали изхарчиха още пари - явно резултат няма, даже става по-лошо. Ако тези пари ще ги харчат хората създали условията за тези сривове нали се срещата какъв ще бъде резултата? Догодина не знам какво ще се срине.

Kъм статия Хакерската атака срещу НАП има за цел да клати правителството, обяви Томислав Дончев

2019-07-20 12:51:01Този човек изглеждаше по-читав в сравнение с малоумните му съпартийци, но и той сдаде фронта. Според професора-всезнайко били изтекли някакви файлове с имена “Гошо”, “Пешо”, “Тошо”. Значи този който е създал организация при която чувствителни лични данни могат да са пръснати по някакви файлове също клати правителството. Миналата година се срина Търговския регистър - пак някой клатеше правителството. Цвък, Тетка и компания си купуваха апартаменти на безценица - и те клатеха правителството. “Перките” по Графа - и те клатят правителството и частност Фандъкова. Оня клоун от правосъдието плещи глупости за бели хакери - и той клати правителството. И какво излиза - правителството не се клати само от потърпевшите от неговата простащина и некадърност. Е това вече е най-голямата малоумщина.

Kъм статия Хакерската атака срещу НАП има за цел да клати правителството, обяви Томислав Дончев

2019-07-19 05:21:17Всичко казано е логично и вярно. Само че май на масите в България им харесва да бъдат манипулирани. Иначе няма как след Търговския регистър, след апартамент гейт, след кражбите по Графа, след Гинка, след ТЕЦ Варна и какво ли още не ГЕРБ да печели! Това е някакъв масов Стокхолмски синдром.

Kъм статия Основателят на Софт Уни: Кристиян е набеден, уликите срещу него - фалшификат

2019-07-19 04:55:34С такива назначения Боко и Сие ни казват право в очите - “Тъпанари с тъпанари! Магаре ще сложим да ви управлява и пак ще мълчите и ще гласувате за нас!” Гаврата продължава с пълна сила.

Kъм статия Новият член на СЕМ - аграрен специалист с успех 3,89 от УНСС-Враца

2019-07-17 17:05:58Тъй като има корумпирани полицаи, няма контрол на пътя и се избиваме по пътищата като по време на война, означава ли, че трябва да се махне Закона за движение по пътищата? Трябва да има регулация, но трябва да се наказват персонално отговорните за неспазването й - като глобят НАП кой ще плати глобата? Всички ние. И явно трябва да плащаме щом не ни увират главите, че персонално отговорни са Боко и сганта около него. А даже допускаме да ни се подиграват - хакерът бил вълшебник, имало пробив, но данните ни били запазени, миналата година бизнесът спря заради “един счупен диск” и т.н и т.н.

Kъм статия Шефът на Уолтопия: Кой ще глоби глобявача НАП?

2019-07-17 16:55:54Като чета тези думи на този тъпанар все повече започвам да се срамувам от себе си, че мога да живея в някакво подобие на държава управлявано от откровени малоумници. Този тъп веселяк разбира ли колко хора е изложил на опасност, живота на колко деца е застрашил като е позволил тези данни да се разпространяват свободно? Този май наистина не разбира какво се е случило? Но най-вече не разбира ли дебилната сган гласуваща за тези некадърници, че това са стъпки по един път, който може доведе до по-големи трагедии? Гледайте филма за Чернобил и ще видите същите признаци на разпадащо се общество и държава. И там върхушката нямаше представа за какво става въпрос. И сега нашите тъпанари се шегуват явно не съзнавайки какво е станало.

Kъм статия Борисов за хакера: Уникален! Истински вълшебник!

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.