ПРОФИЛ

Рейтинг
10010
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (984)
Дата Коментар
Страници
2019-06-01 08:03:09Сега само да не почнат да говорят, че за пръв път вали толкова дъжд. Видяхме какви са им ремонтите и по Графа в София. Навремето като се наводни новата Южна дъга, Плевню и Тиквун се скриха и оставиха Фандъкова на амбразурата. Изборите показаха, че масовият зрител-дебил не може да вдене, че некадърното управление е една спирала от проблеми, която води все по надолу. Това не са изолирани случаи и някакво стечение на обстоятелствата, а закономерен процес на упадък.

Kъм статия От днес Пловдив е морска столица на културата (снимки и видео)

2019-06-01 07:53:56Само не знам защо говорят така за ЦвЦв сякаш е умрял. Ще се учудя ако това не е поредния водевил разиграван от Тиквата. Той видя, че това се харесва на масовия зрител-тъпунгер и играе такива сценки всеки път когато може. Какво толкова се е случило на Цвък? Да са тръгнали да го преследват от къде са парите за апартаментите му? Не и никой не мисли да прави това. В момента играят активно мероприятие по замазване на следи и кражби. На дебилити им трябва малко шоу и Тиквата сега им го осигурява. А този клоун или също е част от играта или го използват като чучело.

Kъм статия Веселин Маринов за Цветанов: Той е уникален човек, честен и качествен

2019-05-31 18:20:23Хора, некадърността и простотията взимат жертви - обикновено най-невинните! И това е само началото, макар че вече много хора загинаха и тежат на съвестта на Тиквата - Кардам, Хитрино, Своге.

Kъм статия Ето как полицаите в Силистра раниха три деца по случай 1 юни (видео)

2019-05-31 17:56:49А мъртвите гласове и купения вот кой го осигури - ЦвЦв. Тези преференции какво показват? Масово купуване на гласове и корпоративен вот. И все за ГЕРБ. Всичко това с оставката е една долнопробна постановка на Мутрата и неговите тъпанари.

Kъм статия Борисов: Името на Цветанов се заменя с Изпълнителната комисия. Не ми се искаше повече Веско Маринов да ми пее по концерти

2019-05-31 17:53:10Sportal първи разпространиха “новината” за детектора на лъжата в Черно море. Явно сега ръководството се отплаща за добре свършената работа. Някой да чу някакво движение по въпроса? Комунизмът се върна в България в пълния си блясък - още по-нагъл и нехуманен от преди. Няма проблем да очерниш и съсипеш живота на няколко човека само защото така е угодно на някакъв гел с пари. И на това му викат журналистика!?

Kъм статия Gong.bg има нов шеф, предстоят промени в Нова

2019-05-30 12:31:41И нека представлението да започне - сега! Ще има едни мелодрами, благодарности, сълзи с крайната цел да се запази краденото и да се краде още.

Kъм статия Цветанов подава оставка от всички постове

2019-05-30 06:39:53Когато глупостта вземе властта тя започва да се разпространява и възпроизвежда. Затова няма защо да се чудим, че проектантът е направил това безумие - той е производна на огромната Простотия управляваща държавата. Там и свестен човек да попадне, след известно време бива приравнен към масовата тъпота. Чуйте Боко какви ги плещи и ще разберете до какво падение сме стигнали. Даже тези перки са безобидна проява на простотията - а хората изгорели във влака в Кардам? А Хитрино? А автобусът в Своге? Колко ли хора са загинали по пътищата заради кражбите при стрежа? Това са трагични последствия от престъпната простотия на Боко и неговата банда. Дано Господ ги накаже защото явно раята иска да бъде роб.

Kъм статия Поредна жертва на перките на Графа

2019-05-30 06:22:03Сега защо не хванат малоумниците гласували за ГЕРБ да съберат пари и да върнат тези 11 милиона? Аз не искам да плащам сараите на техните велможи. Като толкова си ги обичат, да им платят къщите. А пък след това могат да си свалят гащите, да се наведат та ония дембели и да се облекчат, че нещо се бяха притеснили около изборите. Поредният обир на герберската сган - явно тъпият народ няма да ги накаже, остава да се надяваме на Господ.

Kъм статия България ще връща парите на нарушителите, глобени за къщите за гости

2019-05-29 22:18:02Честито, скъпи сънародници! Пак не гласувайте и оставете тъпанари и олигарси да ни правят на маймуни, България все повече се отдалечава от Европа и се доближава до азиатските и африкански режими.

Kъм статия Изп. директор на Нетинфо заяви, че има засилен натиск върху новините, откакто Домусчиев ги купи

2019-05-28 23:30:51Тъпа мутро, да си благодарен, че 90% от народа са олигофрени, иначе ти и цялата ти крадлива шайка отдавна да сте разкарани!

Kъм статия Борисов ще разчиства структурите на ГЕРБ в Плевен и Добрич

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.