ПРОФИЛ

Рейтинг
10225
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (1050)
Дата Коментар
Страници
2019-08-26 20:04:06Щеше да бъде смешно ако не беше страшно. Най-репресивната машина в държавата обещава продкрепа на бизнесмен срещу медии. И това става в държава-член на съюз, за който върховенството на закона и разделението на властите са висши принципи. Егати съюза щом такива са му членовете.

Kъм статия Ваклин се оплака на Цацаров и Гешев от Биволъ, медии уронвали доброто му име след ареста на Иванчева

2019-08-26 20:00:22Явна проява на ефекта на Дънинг- Крюгер. Простият не знае колко е прост. След като сме приели един илитерат да ни управлява, 2аички ще се равняват по неговото ниво. Тъй като Тъпанара не знае никакъв език, всеки който знае поне азбуката на чужд език става автоматично много начетен. Ако и другите езици на консула са му на ниво А2 картинката е ясна. Но като гледате Барни Ръбъл, Тетка Цачева, председателят на НС, кобилата по туризма, шефката на комисията за киберсигурност , шкембелията на отбраната - какво друго да очакваме.

Kъм статия Борисов обясни защо пращаме Пламен Георгиев за консул във Валенсия

2019-08-25 08:55:58Защо се сърдят на Тръмп като те правят същото - използват икономически механизми за постигане на политически цели. При това явно неуспешно - все повече “върховенство на закона”, “демокрация”, “защита на човешки права” стават кухи фрази в ЕС - за какво върховенство на закона може да се говори в България, която е страна-членка? Та какъв икономически смисъл би имало например участието на Украйна в Г7, но изключването на Русия поради “липса на върховенство на закона”.

Kъм статия Туск: Тръмп използва митата като политически инструмент, Г-7 ще е тежко изпитание

2019-08-24 06:44:45Поне Тиквун беше максимално откровен - в ресор Земеделие парите са вече точно разпределени, а в киберсигурност има още за разпределяне. Разбирай - тука има пари за крадене.

Kъм статия Борисов: Искаме ресор 'Киберсигурност' в новата Еврокомисия

2019-08-23 17:38:37Това да не е от “Не новините”? Това много прилича на оня виц - “Научих се много добре да управлявам държава - вече бастисах една”. Какво стана със Земеделието или там го отсвириха? Всъщност решението е много умно - едва ли някоя страна членка ще повери киберсигурността си на нашата фитка - те ще си се пазят сами, а нашата ще бълва безсмислени процедури и регулации, ще ходи по разни събития по света и ще ръси глупости по медиите. Всички ще са доволни.

Kъм статия Борисов: Искаме ресор 'Киберсигурност' в новата Еврокомисия

2019-08-23 10:57:16Изборът на Председател на ЕК и последващите номинации за комисари показват, че Европа затъва и бодряческите медийни кампании ще имат само краткосрочен ефект. Какво направи тази жена за цифровизацията в Европа? Нищо или почти нищо, но сега се оказа, че е компетентна да се заеме със земеделието. Преди 12 години мислехме, че с влизането в ЕС тук ще бъдат наложени европейските правила, а се оказа, че за тези години Европа деградира до селски номера за крадене на пари.

Kъм статия Politico: България иска Мария Габриел да получи ресор 'Земеделие' в новата Европейска комисия

2019-08-21 05:50:43Стефане, още по-страшното е, че ако хванат верно да излезнат медицинските картони, на основание писанията в чата може да те обвинят, че си ги извадил ти. Компетентността и професионализма стигнаха до “откритието” за хакването на пръскачките, които се управляват ръчно. От тази гледна точка тази дама си е точно на мястото.

Kъм статия Вицепремиерът Марияна Николова поема Съвета по киберсигурност

2019-08-18 22:04:09Не е въпроса само дали е шумно или тихо. Поразията, която направи Валерката е в истеричното прилагане на закона. Спрените дискотеките, показните проверки по нощите - това помогна да се отблъснат част от туристите. Другото, което много ме учуди тази година беше поведението на медиите - знае се кои стоят зад тях. До сега за Гърция се пишеше колко е страшно да се ходи там и изведнъж този сезон се пишат само суперлативи за Гърция и лоши неща за нашето море. Ако сте ходили на Лефкада знаете, че там също се плаща и за паркинг и за чадър без консумация. В Черна гора чадър с два шезлонга е 15 евро, на някои плажове и повече. Със сигурност 70-те лева не са масово по Черноморието, но сякаш някой тук нарочно създаваше тази истерия и насочваше туристите към Гърция.

Kъм статия Симеонов: Предстоят сериозни промени в отношенията ни с ГЕРБ

2019-08-18 15:14:16Плажовете са като оглозган кочан царевица, но затова пък са тихи - нали това беше бормбата му през миналата година. Той също има принос в съсипването на туризма заедно с министърката. Гушите на определени хора се пълнят постоянно в България - да напомним ли злополучната ограда по границата или хотелчето близо до границата? Патреотите ще са поредните нещастници, които Боко ще сдъвка и изплюе. Да попита къде са Москов, Кунева и Сие. Иначе той може и да си прави някакви планове, но шкембелията-министър май и на него му готви номер.

Kъм статия Симеонов: Предстоят сериозни промени в отношенията ни с ГЕРБ

2019-08-17 06:38:11Свинствата на Борисов го надхвърлиха преди много време. Един пиян министър уби детето си и за награда с сдоби с пост в чужбина - за съд не говорим. Загинаха 20 човека заради лошо ремонтиран път - пое се някаква бутафорна отговорност и министърът стана зам-министър. Сега изтекоха личните данни на всички данъкоплатци - министърът се прави на клоун и разправя как да не се притесняваме защото данните са изтекли, но са защитени. Няма и намек за носене на отговорност. Самият Борисов разправя глупости за “вълшебници” и “страхотната” образователна система. Прокуратурата пък се разправяше с пръскачките пред парламента. Това са няколко примера доста по-страшни от назначаването на консул, но колко от “нормалните” хора в България реагираха? Имаше ли един по-голям протест или пък даже една подобна петиция? Няма защото се държим като гурбетчии в собствената си страна - всеки гледа да прилапа каквото може и се оправя по единично. Цели предприятия в България гласуват по команда защото в деня след изборите може да си загуби работата ако не гласува “правилно”. По-малките населени места са обхванати от феодални зависимости и не можеш и да помислиш за някаква работа без благоволението на кмет, депутат или някакъв друг партиен велможа. Така ли живеят “свободните” хора? Кой е нормален и кой не е?

Kъм статия Българи от Валенсия с петиция срещу Пламен Георгиев за консул, готвят и протест

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.