ПРОФИЛ

Рейтинг
10010
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (984)
Дата Коментар
Страници
2019-07-30 09:11:49Поколения се смениха, Профсъюзите си остават комунистическа организация. Нищо старо не са забравили , нищо нова не са научили. Пак се изживяват като работническия авангард на Партията (преди беше БКП сега е ГЕРБ).

Kъм статия КНСБ похвали Фандъкова, обмисля подкрепа за нея, ако се кандидатира наесен

2019-07-29 14:32:27Ще има виновни - както личи от думите на госпожата виновният ще бъде ИТ -то. А всъщност той е жертва на управленската некадърност на герберастията.

Kъм статия Шефката на НАП: Беше тежко, но много добре обмислено решение да не прекратя отпуска си

2019-07-29 12:11:51Наистина може да има лична причина да не си прекъсва отпуската - дано да не е по неприятен повод. Проблемът е, че преди това не е създадена организация - по-точно създадена е дезорганизация по отношение на защитата на данните. Не се знае дали само тази сфера е занемарена или има и други дейности в такъв батак - за това просто се чу. А за това вече се носи лична отговорност. Тя е длъжна да подаде оставка, а началникът и да реши дали тя ще се оправя с проблема или друг. Само, че първият, който трябваше да е подал оставка е шефът й , а той се правеше на шегаджия. И неговият шеф също. Така че рибата е вмерисана от главата. А най-виновни сме всички ние , че не ни увират главите, че управлява ли те простотията бедите ще следват една след друга - КТБ, Търговски регистър, НАП, чумата, срив на туризма - какво ли е следващото?

Kъм статия Шефката на НАП: Беше тежко, но много добре обмислено решение да не прекратя отпуска си

2019-07-24 10:15:38Не споря, че пробиването на НАП е престъпление и то трябва да се наказа. Абсолютно си прав, че по този начин сме застрашени всички. За бизнеса - имат адвокати, има и процедура, даже смятам, че е малко вероятно изобщо да се стига до съдилища. Но особено в този бизнес, в който е тази фирма, доверието е основен фактор, а кой би имал доверие на фирма, за която прокуратурата в казала, че извършва рекет? Независимо дали това е така или не. Вредата е нанесена независимо от адвокатите и съдебните процедури. Вината на извършителя е ясна, но точно според GDPR вина носи и администратора на лични данни, че не полага усилия за опзване на данните. Ако проф. Константинов в прав, че са пробити лични файлове с имена “Гошо”, “Пешо” то ситуацията е още по-страшна защото не се знае тихо- мълком тези файлове къде може да са попаднали и кой ги ползва. Урокът от тази цялата тази дандания трябва да е, че данните са ценни и трябва да се пазят преди да са изтекли. А иначе всеки е новак в една или друга област.

Kъм статия Прокуратурата: Данните на НАП са открити на компютъра на Кристиян, търсил по ЕГН Борисов, Цацаров и Пеевски

2019-07-21 22:02:33Комисията дали е била уведомена в 72 часов срок? Ако не са - по какви причини? Много би ми било интересно да видя и как са описали възможните последици. Според регулацията НАП са длъжни да уведомят всички потърпевши без закъснение - не знам това да е направено. Както и с Търговския регистър, сега ще изкарат виновен системния администратор или друго техническо лице, които в този случай са по-скоро потърпевши от тъпотията на гербераската управляваща сган. Тези проблеми не са технически, това са чисто организационни недомислия, а за тях отговорност носи баш Тъпанара на държавата.

Kъм статия Председателят на КЗЛД: Ще има санкция за НАП и тя няма да е малка

2019-07-21 08:31:14Сега ще започнат да ни заливат с информация за пробиви по възможност в по-големите държави - мислят си, че така ще омаловажат и НАПлиикс и Търговския регистър.

Kъм статия Хакери разбиха сайта на полицията в Лондон

2019-07-20 12:54:45Но пък си дойде на думата - трябва да харчим повече пари. Май версията, че този проблем е инсцениран от тези идиоти, за да прилапат още пари май излиза вярна. Миналата година след драмата с Търговския регистър нали изхарчиха още пари - явно резултат няма, даже става по-лошо. Ако тези пари ще ги харчат хората създали условията за тези сривове нали се срещата какъв ще бъде резултата? Догодина не знам какво ще се срине.

Kъм статия Хакерската атака срещу НАП има за цел да клати правителството, обяви Томислав Дончев

2019-07-20 12:51:01Този човек изглеждаше по-читав в сравнение с малоумните му съпартийци, но и той сдаде фронта. Според професора-всезнайко били изтекли някакви файлове с имена “Гошо”, “Пешо”, “Тошо”. Значи този който е създал организация при която чувствителни лични данни могат да са пръснати по някакви файлове също клати правителството. Миналата година се срина Търговския регистър - пак някой клатеше правителството. Цвък, Тетка и компания си купуваха апартаменти на безценица - и те клатеха правителството. “Перките” по Графа - и те клатят правителството и частност Фандъкова. Оня клоун от правосъдието плещи глупости за бели хакери - и той клати правителството. И какво излиза - правителството не се клати само от потърпевшите от неговата простащина и некадърност. Е това вече е най-голямата малоумщина.

Kъм статия Хакерската атака срещу НАП има за цел да клати правителството, обяви Томислав Дончев

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.