ПРОФИЛ

Рейтинг
10010
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (984)
Дата Коментар
Страници
2019-08-12 02:55:12Струва ми се, че в края на решителния трети гейм Розалин Пенчев беше разколебан от няколко грешни отигравания, но Пранди не го смени, а и Сеганов играеше прекалено често с него и загубихме важните точки. Наистина бяха страшно близо до голям подвиг.

Kъм статия България беше на точка от Токио 2020, но радостта е за Бразилия

2019-08-01 08:15:53Е и? Това го знаем, но кой подкрепя именно корумпираното правителство, кой оказа натиск върху уж суверенна държава та решението за самолетите беше прегласувано, за да се избере “правилния” доставчик? Къде канеха Цвък (главния апартаментаджия) на благотворителни закуски?

Kъм статия Новият посланик на САЩ: Корупцията в България е проблем

2019-08-01 08:06:13Държавата се тресе а баш галфона се чуди къде да отиде и от там да ни поръси с нова порция простотии. Сега най-вероятно ще го удари на патриотизъм и на любимата му тема за Западните Балкани. А че прокуратурата ръси глупост след глупост, че България стана за смях на цял свят, а виновните нехаят и се правят на недосегаеми, че унищожават цял сектор в животновъдството и поминъка на много хора - какво го боли Него за тези неща? Той ще оправя международното положение, а ние го занимаваме с дреболии!

Kъм статия Бойко Борисов на посещение в Република Северна Македония

2019-08-01 07:52:12Сякаш всичко върви по някакъв черен сценарий: - скандал след скандал, кой от кой по-дълбок и страшен - избор на удобен главен прокурор, който ще замаже следите на кражбите и зулумите - натрупва се напрежение и омраза в обществото - и хоп появява се новият “спасител” - Слави на бял кон обира протестния вот срещу Боко. - Парата отива в свирката - недоволството се изпарява, всички играят и пеят в такт седем осми - а отзад нищо не се променя - предишните кражби са замазани и се подготвят нови. Дали някой ще ревизира ТЕЦ Варна, или апартаментите , или далаверите със внос на свинско месо, които предстоят? Едва ли - народът ще го удари на песни и танци. Старият номер тридесет години по-късно - абсолютно повторение на 10.11.1989 - бутафорна революция, а управляващите са все едни и същи.

Kъм статия Слави започва собствен политически проект и телевизионен продукт

2019-08-01 07:14:50Дончев сам си задава най-важния въпрос - защо хората нямат доверие на властта ? Точно той трябва да отговори. Дали не е заради избитите стада в Странджа, или пък за корупцията и кражбите на обществени средства (бутафорната ограда с Румъния) или пък НАПлийкс и последвалата “сензация” с хакването на ръчно управляемите поливни системи, или пък апартаментгейт? Тотална некадърност и корумпираност в управлението, а той седнал да се оплаква, че му нямат доверие?!

Kъм статия Дончев: Стопани крият прасета в спалните си от властите

2019-07-31 19:54:07И още един въпрос - сега ще уволнят ли “специалиста” дал становището за хакване на поливните системи?

Kъм статия Прокуратурата: ТАД Груп искала да хакне пръскачките на парламента и да полива гостите

2019-07-31 19:52:37Това вече не е смешно! Както се оказа поливните системи се настройват ръчно - тогава какви сървъри, какви системи са видели прокурорите? Ами ако така гледат и другите престъпления?

Kъм статия Прокуратурата: ТАД Груп искала да хакне пръскачките на парламента и да полива гостите

2019-07-31 19:39:26Както се и очакваше - виновни са жертвите! Ако те оставят без бюджет за техника, за обучения, за заплати какво можеш да направиш? Но нали трябва да има пари за крадене.

Kъм статия Две оставки в IT отделите на НАП заради теча. Пускат търсачка, в която да проверим кои наши данни са изтекли

2019-07-31 11:17:41Добре де, а за шефовете на НАП и МинФин, които с бездействието и некадърността си увеличиха безпокойството на обществото ще има ли заседание на спец. съда? По такова обвинение те трябва да са солидарно отговорни с извършителите!

Kъм статия Спецсъдът решава за ареста на Иван Тодоров на закрито заседание

2019-07-30 09:13:21Всъщност май и поколенията не са се сменили - май Янка Такева си беше от Тошови времена начело на учителките?

Kъм статия КНСБ похвали Фандъкова, обмисля подкрепа за нея, ако се кандидатира наесен

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.