ПРОФИЛ

Рейтинг
10148
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (1228)
Дата Коментар
Страници
2020-05-11 15:30:03“За колко тъпи точно ни мислят???“ - за много тъпи щом толкова пъти ги преизбираме. Божков със сигурност не е чиста вода ненапита, но това сатанизиране идва в повече. Плюс това е точно като по поръчка - Божков проговаря и се пускат хиените да замажат казаното. Журналистите отново се държат като мисирки и пуяци. Явно е, че и Боко и Горанов са в кюпа. Въпросът е дали Божков сега ги хванал здраво за та..ците с някой и друг запис. Но както показа случаят “КТБ“ тези двамата могат да замажат всичко. Още повече, че вече си отгледаха един дебилен електорат, който си гласува за тях.

Kъм статия Бивш съдружник: Божков поръчваше убийства като пица, ЛиЛана имаше час за влизане при него

2020-05-08 22:09:25Това със социалната дистанция е доказателство за тъпотата и ограничеността на журналята и политиканите. Някой кретен пусна този термин и мисирките и гъсоците закрякаха в такт. Трябва да се спазва физическа дистанция, социалната е нещо много по различно. Но от тъпанари -толкова.

Kъм статия Дариткова след COVID-19: Бях се доверила на СЗО, че здрави хора не трябва да носят маски

2020-05-08 19:15:07Преди две седмици и повече беше голямото пътуване и завръщане. Няма взрив, няма трупове - защо държахте хората по пътищата като престъпници? Защо наплашите по-лабилните и защо настроихте хората един срещу друг? А сега Мутрата хвърчи наляво надясно и разправя, че е спасител! Ебахти и мършавият народ!

Kъм статия Нови 7 случая на заразени с COVID-19 днес

2020-05-08 15:24:06Както е казал народът - гузен негонен бяга. Божков не споменава Горанов да му е давал съвети как да не плаща данъци, а самият Горанов говори за това. Но пък и по нещо си приличат тези двамата - живеят в апартаменти плащани от приятелите им. Божков е олицетворение на българския преход - далавери, корупция, бухалки. Най-тъжното е, че сега трябва такива да ни спасяват от едно по-голямо и глупаво зло. Един вид трябва да избираме - да ни управлява умен крадец или крадлив глупак. Май първото е по-приемливо.

Kъм статия Горанов: Не разбирам аргумента за искане на оставката ми. Божков да плати 700 милиона и темата ще отпадне

2020-05-08 14:53:20Това, че и съпругът и не е заразен е чудно. Все пак се предполага, че с него е в най-близък контакт. Ама знае ли човек това с контактите как става? Ако хората, с които си на практика 24 часа заедно не се заразяват, какъв е шансът от случаен минувач по улицата да лепнеш вирус?

Kъм статия Дариткова след COVID-19: Бях се доверила на СЗО, че здрави хора не трябва да носят маски

2020-05-08 08:48:01Тиквата каза, че по Гергьовден ще има толкова много болни, че няма да ни се пътува. Сега се прави на утрепан и мълчи като тупан.

Kъм статия Няма смъртни случаи от COVID-19 за последното денонощие (видео)

2020-05-08 08:46:04Кризата явно отминава или поне свикнахме с нея. Върнахме се към предкризисната пропаганда и агитация. Явно силно имаме нужда да имаме враг и да громим този враг всеки ден, с всякакви средства. Това явно е проява на комплекса ни за малоценност - имаме нужда да се подмажем на “Големия брат”. Само преди 30 години статиите бяха същите, но със сменени положителни и отрицателни герои. Много е важно, че руски лекари се заразяват защото при нас медицинския персонал е много защитен ! Питайте всяко GP дали има осигурени препарати за дезинфекция, не друго.

Kъм статия Руски болници се превърнаха в огнища на зараза: медици работят без маски, но се страхуват да се оплачат

2020-05-06 16:36:35Истинският ВИП на България.

Kъм статия Задържаха Жени Калканджиева заради междусъседски скандал

2020-05-04 03:31:24“Високата степен на вероятност “ е същата като тази според която Ирак имаше химически оръжия. Следва създаването на коалиция - Борис е на разположение, Бойко и той.

Kъм статия САЩ: Коронавирусът е дошъл от лаборатория в Ухан

2020-05-02 14:25:03В който и да е от тези домове в България появили се вирус всички ще се заразят. Ужасни условия, демотивиран, недостатъчен персонал. Този човек правилно си го каза - това са очаквали да се случи. Ще излезе ли сега тупана Боко и да даде отчет какви пари са били достатъчни да се пооправят условията в тези домове и колко пъти повече са дадени, за да се пазят хората да не излизат от София? В пъти дадени повече пари без никакъв практически ефект - както се вижда огнищата на заразата са по места, които не са свързани с посещения на хора от столицата. Къде е и гологлавия гробар да обяснява какъв ад ще настъпи ако решиш да излезнеш извън София? Развитието на заразата следва своя ход и удря болните и бедните, а за да има много болни и бедни поне за последните 10 години вината е на Тиквоча.

Kъм статия Шефът на кризисния щаб в Димово: Да се молим хората да оживеят

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.