ПРОФИЛ

Рейтинг
10148
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (1228)
Дата Коментар
Страници
2020-04-19 16:55:54Има проблем да отидеш на вилата - опитай да отидеш след Клисура, Горни Богров, Владая. Освен ако не се смятат за вили само Банкя, Симеоново, Драгалевци и Бояна. Дали и в Лондон, Париж, Рим се делят на коренни жители и новодошли? Какви ли са над милион българи живеещи извън България?

Kъм статия След голямото пътуване ще скочи броят на заразените не в София, а в другите градове

2020-04-19 16:44:46Естествено не полицията ще заплаща тестовете. Доколкото знам циганите във Ф-тата ги тестваха с бързи тестове и само на положителните направиха повторе PCR тест. Банско също май го тестваха с бързи тестове. Тестовете в частните лаборатории са от бързите и им дават надеждност 90%. Въпросът е в комуникацията - вместо да забраняваш може да кажеш пътува този, който е здрав. Доказваш го с тест. Това е по-сериозен документ е от една декларация, а фалшифицирането му е сериозно провинение и по-малко хора биха го направили. Да не говорим, че щеше да излезнат и отделят още заразени, които сега си щъкат по града свободно. В Германия даже апелират към хората, които имат къщи да живеят в къщите и да излезнат от големите градове. Хората по принцип не са идиоти, никой не иска да убие родителите си. Лепенето на етикети на хората е работа за комплексари.

Kъм статия Решават днес за прибирането на софиянци от провинцията

2020-04-19 12:28:06Това е типичното комунистическо разбиране за човека - всички са лоши и недобронамерени. Защо пък никой не предположи, че като излезнеш от София може да се спазват същите мерки - физическа дистанция и носене на предпазни средства? Защо масата “чисти софиянци” си мислят, че панелките и големите магазини са по-безопасни от самостоятелната къща? Че чистия въздух е по-опасен от смога над София. Качете се малко по-високо и вижте в какъв боклукчарник живеем и си помислете защо това нещо удря белите дробове? Защо не искате масово тестване и който не е заразен да работи и живее по-нормално. А който има вирус да бъде обработен човешки? Но, не, целта пак беше да се разделят хората - едните да мразят другите. Да докараш хората като се разминават по-улицата всеки да вижда в другия заплаха. Затова е и тази истерия с пътуващите. И явно успява. Обезумял и наплашен народ се управлява много лесно - трябва ти само една по яка гега.

Kъм статия След голямото пътуване ще скочи броят на заразените не в София, а в другите градове

2020-04-19 12:09:19Ако целта е ограничаване на заразата, не е ли по-логично тези хора да бъдат тествани и ако има заразени да се вземат мерки? Каква е ползата да бъдят оставени на пътя? Ползата от глобите за бюджета е ясна, но не ми е ясно как ще намалят заразата. Но ние сме свикнали - при нас винаги по-важно е последващото наказание, а не превенцията.

Kъм статия Решават днес за прибирането на софиянци от провинцията

2020-04-19 10:09:53След 10-ти цялото политбюро се изкипри в църквата пред камерите, но даже не знаеха как да се прекръстят. Този, като верен наследник, е същия. Снимал се, но нито знае ритуала, нито е вникнал в смисъла. Важното е PR пред мат’ряла да се прави. А Исус е казал: “Горко вам, книжници и фарисеи, лицемери, задето изпояждате домовете на вдовиците и лицемерно дълго се молите; затова ще получите по-голямо осъждане.”

Kъм статия Борисов ни честити Христовото възкресение и духна свещта (видео)

2020-04-19 09:52:30Сигурно е така - особено ако след една седмица започнат да тестват повече хора в малките градове.

Kъм статия След голямото пътуване ще скочи броят на заразените не в София, а в другите градове

2020-04-19 09:01:46Внимавайте с това “духна свещта”! Добре, че не е имало букети. Някой да не го разбере погрешно, а прокуратата бди.

Kъм статия Борисов ни честити Христовото възкресение и духна свещта (видео)

2020-04-19 08:59:24Точно така! Спомняте ли си времето когато за напускане на страната без разрешение се полагаше разстрел, на място, без съд и присъда? А на войника се даваше награда - 20 дни отпуск. И тогава това се правеше в “името на народа”. И тогава имаше немалка част от народа, която вярваше в това и изпълнителите бяха приемани като герои. Така се пази власт. Дерзайте, малко ви остана. Оня циркаджия с иконата и свещичката е готов.

Kъм статия Масови опити за напускане на София въпреки блокадата

2020-04-18 19:38:13Последното изречение показва защо в другите страни заразените са хиляди, а тук са 800. Според сайта statista.com към 15.04 България е последна по брой направени тестове в Европа -14899. Естония при население 1.5 млн. е направила 32,263. Явно в бройката тук са включили и вторите и третите тестове. Нашите гадове си ни манипулират както си искат - така Тиквата ще се изкарва спасител, Трябва им увеличение на случаите - увеличават тестовете. По някое време може съвсем да спрат да тестват и да ни осветлят, че са ни спасили от вируса. Но иначе са много ербап да затварят градове. И тъпото население вярва ли вярва, та даже се настройваме един срещу друг за радост на Тиквата и неговата шайка. 45 години живяхме в държава описвана в Работническо дело. Сега ни докараха ПИК и другите мисирки. В циганските квартали от 160 теста извадиха 10 заразени. И това почти без никакви мерки. Там едва ли са и толкова ваксинирани с БЦЖ през последните години. Този вирус става все по-голяма загадка.

Kъм статия Заразените с COVID-19 вече са 878, 13 са новите случаи

2020-04-18 07:07:36До неокомунистите по-долу: - никой не е против работата на полето. Но не може да принуждаваш някого изпаднал в затруднение да я работи. Едно е да усигуриш работа на някой, друго е да го принуждаваш да работи нещо. - част от тези хора също са плащали данъци и са внасяли социални осигуровки - така, че това не са само “вашите” данъци. Явно девизът “Arbeit macht frei’ ви е доста близък.

Kъм статия Ще работят ли трайно безработните задължително на полето? (обновена)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.