ПРОФИЛ

Рейтинг
10225
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (1050)
Дата Коментар
Страници
2019-09-10 19:26:24Не разбирам ползата и от някои други ресори - например отговорник по равенството или пък зам-председател по европейския начин на живот. Цялата тази драма е да се намери някакво място на такива като нашата мома, а покрай тях и на цели орди еврочиновници-лапачи. Не виждам перспективи пред ЕС с такава организация. Еле пък ако разчита за иновациите и младежта на кратуни като Боко. Сега само чакам той да излезе и да почне да какниже какъв ценен ресор ни е даде, каква висока оценка е получила каката от Неврокоп след първия си мандат - и други подобни дивотии.

Kъм статия Мария Габриел ще отговаря за иновациите и младежта в новата ЕК (допълнена)

2019-09-08 09:44:33Не бива да се демонизира Бодуров. Вратарчето даде не-по лош голов пас при първия гол - какво се очакваше да направи Бодуров в тази ситуация? При дузпите англичаните паднаха по-достоверно. Нарушенията срещу Десподов и Кейн бяха идентични. А какво направиха бразилците - един пробив и едно подаване на Марселиньо и един хамалски шут на Вандерсон?

Kъм статия България записа очаквана загуба от Англия (видео)

2019-09-08 07:54:17Това тениса не се отразява добре на мъжете - все сменят млади момичета за застаряващи барбита. Вавринка с тази, Нашия с Никол. Как пък тримата големи не се занимават с баби? Или пък затова са големи?

Kъм статия Стан Вавринка върти любов с Виктория Силвстед

2019-09-08 07:39:20Добре са го измислили - някой вярва ли, че във Франция или Германия, а и в която и да е друга страна от ЕС, ще се оставят тази мома да им оправя образованието? Но явно има някакви пари за разпределяне та Боко и Сие пак нещо да захлебят. По притеснителното е, че все повече са приликите на ЕС и СССР - всичко е в ръцете на някакви тъпи и алчни апаратчици. И на времето все едни и същи мутри се въртяха на всякакви позиции. Даже в онова време все пак имаше някакви пробиви - как си представяте сегашната тиква до проф. Александър Фол. Сега няма шанс - тъпотия до шия.

Kъм статия Предпоследно: Мария Габриел ще е еврокомисар с ресор ''Образование и култура''

2019-09-06 05:57:34Явно нещо герберастите са притеснени за тези избори и извадиха здравата бухалка ПИК. Пускат лайната и се правят на ударени. Така или иначе ще фалшифицират резултатите - къде с корпоративен вот, къде с платен, къде направо ще преправят протоколите. Даже пуснаха пак по медиите и многознайко Константинов да каканиже против електронното гласуване. Тиквун май повече се притеснява Цвък да не му спретне някой номер и гледа да се застрахова с всякакви средства. А дасклицата и тя все се прави на ударена - за дивотите по ремонтите го отнесе зам-кмета, за презастрояването - районните кметове, за корупцията - журналистите. Тя все нищо не знае , винаги друг е виновен.

Kъм статия Борисов и Фандъкова: Недопустимо е с лични снимки на момиче да се напада кандидат за кмет на София

2019-09-03 20:22:44Сега като знам как изглежда Мента по телевизията хич не искам да си представям на какво е приличала когато не е искала да се показва. Много искам също да разбера връзката между външния вид на жената и значимостта на Неговия спорт. Тази теза Фнадъкова може да я развия в някой дебат - амън има имсгоден опонент за това.

Kъм статия Колко важна е прическата за една жена: обясненията на Бойко Борисов

2019-08-30 06:01:02Ее, затова министърът на културата е бетониран на поста си въпреки гафовете и щуротиите, които прави. Тиквата като влезе в предизборна кампания та не може да излезе. А иначе гъзолизци в България колкото искаш.

Kъм статия Колко пъти е правилно да се спомене името Му в съобщение за уникална археологическа находка

2019-08-30 05:57:56Как по-точно си представя Тиквун, че ще помогнем за това Европа да е водеща в образованието - с масовите, комерсиализирани университети, които бълват полуграмотни хора с дипломи? Или със съсипаната образователна система, за което той допринесе доста през последните години? Или пък в научната дейност - със мизерията в БАН? Нещо пак му е замирисало на пари и гледа да прилапа каквото може.

Kъм статия Борисов: Искаме в новата ЕК ресор, който е свързан с развитие, нови технологии, дигитална среда

2019-08-27 12:57:23А фактът, че увеличението на пътуванията на българи към Турция (8.4) и Гърция (6.9) не говори ли, че и българите обръщат гръб на българския туризъм? Сега май започваме да берем плодовете на боковото управление. 10 години на власт и образованието е пред разруха (25% от местата в СУ не са заети), здравната система е на кантар - умират деца без някой да им помогне, затворите са разграден двор - кой когато иска бяга, плажовете са празни пред лятото. Но пък баш Тупана се вози с джипка по магистралите, които биват ремонтирани година след като са пуснати. Въпросът е докога ще можем да караме така - предходните комундета изкараха 45 години, сега да видим наследниците им колко ще се задържат.

Kъм статия Руските туристи обръщат гръб на България

2019-08-27 12:11:36А Гълъб интернешънъл отчитат ли пренаписването на изборните протоколи? Боко вече е наточил писалката.

Kъм статия Галъп отчита 48 на 40% при директен сблъсък на Манолова срещу Фандъкова

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.