ПРОФИЛ

Рейтинг
10224
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (1086)
Дата Коментар
Страници
2020-01-29 17:13:00Само каква наглост - този бастиса един 100 хиляден град и сега ще се изкара велик! Ако и сега овчия народ Му повярва значи си заслужаваме само такива мутри да ни работят изотзад.

Kъм статия Борисов: Утре започвайте да копаете тръбопровода за Перник, тръбите идват до 2 дни

2020-01-29 15:21:51Ние все повече започваме да приличваме на оня от вица, който си удрял сам топките защото било голям кеф като пропуснал. Явно комунизмът е толкова дълбоко влязъл в нас, че не можем да се освободим вече 30 години. За всяка дивотия сме готови горещо да благодарим на управляващата Партия. Какъвто народа такъв и бизнеса, такова и правителството.

Kъм статия АИКБ благодари горещо и хвали властта за отлагането на Наредба Н-18

2020-01-25 09:08:20Много интересно - феновете обявяват модела “Бащицата” за порочен във футбола, но подкрепят този модел за управлението на държавата? Иначе за какво им беше такава среща и какво очакваха да им каже и направи Тиквун? Нали Боко “осигури” Божков за спонсор, преди това увещаваше Газпром да спонсорира Левски. След като министър-председателят се занимава с такива неща, това не е държава, а някакво блато.

Kъм статия Борисов към феновете на 'Левски': Какво искате да направим? Този доклад да го скрием? (видео, снимки)

2020-01-24 08:22:39А защо правителството какво е бъдещето на “Левски”? Не знаех, че вече и футболът е национализиран. България в момента прилича повече на африканска диктатура отколкото на европейска държава. Т.е очаква се капо ди тути капи да заповяда на законодателя да не приема закон защото на някой нещо не му отърва. Друг е въпросът, че въпросният закон е по-малоумен и от министъра. След това се чудим защо България е превърната в бунището на Европа.

Kъм статия Бойко Борисов обсъжда бъдещето на Левски с феновете

2020-01-24 08:10:18Аз си мислех, че само българския парламент сме напълнили с идиоти, а то и Европарламента видиотихме. Този и той не знае защо е там, другият е някакъв истеризиран пияндурник. Останалите седят и лапат, но поне мълчат та не ни правят за резил.

Kъм статия Слабаков: Непушачите, тези крехки и раними създания, трябва да се пенсионират на 40 години

2020-01-18 21:35:05Ако това е така, този пич още повече трябва да съжалява, че е опропастил кариерата си. Също такава глупост направи и в Спортинг, та от Ман Сити и Ювентус да стигне до Б Група в България. Господ му дал талант, но пропуснал да му даде акъл.

Kъм статия Валери Божинов: Интер ме искаше, но не им вдигнах

2020-01-18 20:35:45На Боко много му се иска да го запомним като “Бойко строителя” , а може да остане за историята като “Боко боклукчията”, който превърна България в сметище, а българите в клошарите на Европа.

Kъм статия Борисов: Наредих да проверяват и пепелината на ТЕЦ-ове, ако са горили боклук, тя ще покаже

2020-01-17 04:02:39Нещо много национализации напоследък - ВиК , сега лотариите. Кой е следващия? Да не би да се върнахме в 1944? Изглежда, че целта е еднаква - преразпределение на едни пари. Проблемът с хазарта не е дали е частен или държавен. Проблемът е, че средния българин е докаран до там да вярва, че не труда, не усилията да научиш нещо ново, а търкането на картончета е начина за успех. От моя гледна точка Е все едно дали ще търка картонче Зодиак на Спортния тотализатор или Златен век (или каквото там беше) на Националната лотария. Но това просто е пренасяне на войната на частни интереси на нивото на парламента. Или казано с други думи - решаване на частни, бизнес интереси със средствата на държавата. Той Валерката това вече го е отработил и с оградката и с хотелчето.

Kъм статия Валери Симеонов внесе закон за национализация на лотарията

2020-01-17 03:42:34Почти зад всички частни болници стоят депутати. София Мед? Затова и се правят на ударени и незнаещи. Дариткова много добре знае какво става в системата, кой за какво лобира и кой прибира парите. Ако не знае по-зле за нея. Също така знае, че частните болници прехвърлят тежките случаи, които се нуждаят от скъпо лечение, на общинските и държавните болници. Последните пък тъй като нямат пари замазват пациента и в много случаи изходът е летален. Това освен, че също е един вид източване на държавата - цената на пътеката е една и съща, но реалните разходи са различни, е и на практика убийство. Но в случая с малкото момченце Тиквата не се посвени да смачка именно лекари, които работят в такива тежки условия. Гербаджиите насъбраха много лоша карма, а това все някога се връща.

Kъм статия МЗ установи: Медикаментите, които се купуват на максимални цени, са 4, а не един

2020-01-17 03:23:40То и другият се е оял добре, но поне е сложил някакъв по-широк костюм. Не че и на него костюмите не му стоят като на свинче звънче.

Kъм статия Каракачанов помоли да не правят монтажи със снимката му от Египет

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.