ПРОФИЛ

Рейтинг
16696
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (1602)
Дата Коментар
Страници
2020-11-20 12:36:09Това звучи като хвалба - “Мога да управлявам държава - вече съсипах една!”

Kъм статия Борисов: Къде е Ирландия, къде е България! Там са в пълен локдаун

2020-11-19 22:44:47Малоумниците направо изтрещяха и не знаят какво говорят. Нали всички усилия са за да се справят болниците, а не да чакаш болниците да рухнат и да започнеш да взимаш мерки. И това чудо е било лекар?!

Kъм статия Дариткова: Мерките могат да станат по-строги, когато болниците не се справят с притока на пациенти

2020-11-12 20:52:13Не му се сърдете на Тиквунчо - той не знае кой е използвал тази фраза. Това не го пише във Винету. Беше се снишил и скрил по време на бурята и сега малко се видя свободен и пак литна с джипката.

Kъм статия Борисов: Който оздравее, връщайте го, работата носи свобода

2020-11-12 13:02:51Направо е поресаващо - за колко кратко време и този човек заживя в някакъв паралелен свят. Отидете пред кабинета на което и да е GP и след това кажете, че ситуацията е овладяна. Вчера в един медицински център специалистът по образна диагностика каза, че почти всяка снимка на бял дроб показва пневмония. Корят GP-тата, че не помагат, а те са оставени на произвола. С харакртерния за Боко тъпизъм хвърлят едни пари и казват “Оправяйте се!”.

Kъм статия Задържаме разпространението, справяме се с контрола на инфекцията, отчетоха от щаба

2020-11-11 07:26:53Не знам защо министърът продължава да твърди, че високите бройки, особено на смъртните случаи, се дължат на неправилна регистрация. Да минеш покрай кабинет на GP и виждаш за какво става въпрос. Да не говорим, че много голяма част от хора със симптоми не са тестват и че има хора, които умират по домовете си. Даже излиза, че тези цифри са занижени.

Kъм статия 4390 нови случая, 40% положителни тестове и още 80 жертви на коронавируса

2020-11-10 22:04:26Хубаво, ама не знае какво са говорили Боко и Меркел. По-точно - какво Меркел е казала на Боко. Екипът на Байдън също разпореди - Македония в ЕС. На тях им трябва някакъв баланс със Сърбия. Та в такава геополитическа игра да не си забравим интересите.

Kъм статия Каракачанов: Не можем да направим никакъв компромис с въпросите, свързани с българската история

2020-11-10 07:30:37Part.2 Създаването на правила е работа на институциите, а те са разбите. Експертите са заменени с послушни калинки. Нова конституция беше правена от човек видимо несъстоятелен като юрист. Туризмът се управляваше с години от областен координатор на ГЕРБ, която рекламираше България на раздаването на Оскарите. Сега пък е друга калинка от партньорите. Короната извади на показ целия този хаос. Даваме пари на калпак и проблемите се решават. Купуваме апарати без мисъл кой ще работи с тях. Китай направи отделни болници и обучи персонал. Експерти казваха тук да отделим специални болници с подготвен персонал. Сега всички болници ще лекуват Ковид, всички са заразени и лекари няма. Колко от починалите са жертва на закъснението от това, че нямаше доболнична помощ-сигурно повече от половината? Но затова трябваше експертиза, а не предизборно раздаване на пари. Така се управлява държава без визия.

Kъм статия Христо Иванов за политиката за коронакризата: Борисов, ти си провал

2020-11-10 07:11:42Първият кабинет на ГЕРБ вървеше донякъде успешно къде от инерцията от силните за икономиката години преди това, къде поради желание да се покаже разлика с тройната коалиция. При втория кабинет все още имаше опозиция и личности, които бяха някакъв коректив. Все още институциите работеха. Но при третия кабинет се комбинира простотията на Патреотите с преяждането на ГЕРБ с власт и падането на всякакви задръжки. Продаваше се българско гражданство, строеше се ограда с далавери, назначаваха си секретарките за министри, информационните системи в държавните институции са крах - системата на НЗОК погълна милиони, а данните изтичаха към застрахователи и фирми, Търговския регистър рухна уж от повреден диск, данъчните данни на 5млн. души са в Интернет.За всичките години Борисов реши, че може да удави всичко с пари - с чужди пари. Та през цялото време той говори само за даване на пари, но никога за създаване на организация, политики и правила.

Kъм статия Христо Иванов за политиката за коронакризата: Борисов, ти си провал

2020-11-10 06:35:58Народът е прост не защото не спазва мерките (в голяма степен те се спазват), а защото си позволи години наред да го управлява полуграмотен, крадлив кретен. Сега всички ще плащаме сметката за това. След 10 години ГЕРБ няма институции, които оперативно да управляват държавата. Ролята на експертите е извзета от натегачи и подлизурковци. Сега им остана само да обвиняват жертвите и бодрячески да правят глупост след глупост, смесвайки предизборната кампания и раздаването на пари с борбата с пандемия. Ще заразят всички болници и резултатите от това започват да излизат. Глупакът не се учи от своите и чуждите грешки. Китай построиха отделни болници, а не натикаха всички в съществуващите. Обучиха персонал за тези болници и се справиха. Експерти и тук казваха да се пазят чисти големите болници и да се направят специализирани. Калинките обаче направиха точно обратното - всички болници с инфекциозни отделения. Сега се чудят, че няма здрави лекари. Не са само маските решение-трябва и малко мисъл.

Kъм статия 106 починали от COVID-19 за денонощие, 43% заразени от тестваните

2020-11-10 05:58:31А дали сега изведнъж, след като минаха изборите в САЩ и спечели правилната страна, няма да се появи я ваксина, я лекарство срещу Ковид. Все пак не е изключено вирусът да е изкуствен.

Kъм статия Pfizer: Ранни анализи показват над 90% ефективност на ваксината ни срещу COVID-19

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.