ПРОФИЛ

Рейтинг
10036
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (987)
Дата Коментар
Страници
2019-08-24 06:44:45Поне Тиквун беше максимално откровен - в ресор Земеделие парите са вече точно разпределени, а в киберсигурност има още за разпределяне. Разбирай - тука има пари за крадене.

Kъм статия Борисов: Искаме ресор 'Киберсигурност' в новата Еврокомисия

2019-08-23 17:38:37Това да не е от “Не новините”? Това много прилича на оня виц - “Научих се много добре да управлявам държава - вече бастисах една”. Какво стана със Земеделието или там го отсвириха? Всъщност решението е много умно - едва ли някоя страна членка ще повери киберсигурността си на нашата фитка - те ще си се пазят сами, а нашата ще бълва безсмислени процедури и регулации, ще ходи по разни събития по света и ще ръси глупости по медиите. Всички ще са доволни.

Kъм статия Борисов: Искаме ресор 'Киберсигурност' в новата Еврокомисия

2019-08-23 10:57:16Изборът на Председател на ЕК и последващите номинации за комисари показват, че Европа затъва и бодряческите медийни кампании ще имат само краткосрочен ефект. Какво направи тази жена за цифровизацията в Европа? Нищо или почти нищо, но сега се оказа, че е компетентна да се заеме със земеделието. Преди 12 години мислехме, че с влизането в ЕС тук ще бъдат наложени европейските правила, а се оказа, че за тези години Европа деградира до селски номера за крадене на пари.

Kъм статия Politico: България иска Мария Габриел да получи ресор 'Земеделие' в новата Европейска комисия

2019-08-21 05:50:43Стефане, още по-страшното е, че ако хванат верно да излезнат медицинските картони, на основание писанията в чата може да те обвинят, че си ги извадил ти. Компетентността и професионализма стигнаха до “откритието” за хакването на пръскачките, които се управляват ръчно. От тази гледна точка тази дама си е точно на мястото.

Kъм статия Вицепремиерът Марияна Николова поема Съвета по киберсигурност

2019-08-18 22:04:09Не е въпроса само дали е шумно или тихо. Поразията, която направи Валерката е в истеричното прилагане на закона. Спрените дискотеките, показните проверки по нощите - това помогна да се отблъснат част от туристите. Другото, което много ме учуди тази година беше поведението на медиите - знае се кои стоят зад тях. До сега за Гърция се пишеше колко е страшно да се ходи там и изведнъж този сезон се пишат само суперлативи за Гърция и лоши неща за нашето море. Ако сте ходили на Лефкада знаете, че там също се плаща и за паркинг и за чадър без консумация. В Черна гора чадър с два шезлонга е 15 евро, на някои плажове и повече. Със сигурност 70-те лева не са масово по Черноморието, но сякаш някой тук нарочно създаваше тази истерия и насочваше туристите към Гърция.

Kъм статия Симеонов: Предстоят сериозни промени в отношенията ни с ГЕРБ

2019-08-18 15:14:16Плажовете са като оглозган кочан царевица, но затова пък са тихи - нали това беше бормбата му през миналата година. Той също има принос в съсипването на туризма заедно с министърката. Гушите на определени хора се пълнят постоянно в България - да напомним ли злополучната ограда по границата или хотелчето близо до границата? Патреотите ще са поредните нещастници, които Боко ще сдъвка и изплюе. Да попита къде са Москов, Кунева и Сие. Иначе той може и да си прави някакви планове, но шкембелията-министър май и на него му готви номер.

Kъм статия Симеонов: Предстоят сериозни промени в отношенията ни с ГЕРБ

2019-08-17 06:38:11Свинствата на Борисов го надхвърлиха преди много време. Един пиян министър уби детето си и за награда с сдоби с пост в чужбина - за съд не говорим. Загинаха 20 човека заради лошо ремонтиран път - пое се някаква бутафорна отговорност и министърът стана зам-министър. Сега изтекоха личните данни на всички данъкоплатци - министърът се прави на клоун и разправя как да не се притесняваме защото данните са изтекли, но са защитени. Няма и намек за носене на отговорност. Самият Борисов разправя глупости за “вълшебници” и “страхотната” образователна система. Прокуратурата пък се разправяше с пръскачките пред парламента. Това са няколко примера доста по-страшни от назначаването на консул, но колко от “нормалните” хора в България реагираха? Имаше ли един по-голям протест или пък даже една подобна петиция? Няма защото се държим като гурбетчии в собствената си страна - всеки гледа да прилапа каквото може и се оправя по единично. Цели предприятия в България гласуват по команда защото в деня след изборите може да си загуби работата ако не гласува “правилно”. По-малките населени места са обхванати от феодални зависимости и не можеш и да помислиш за някаква работа без благоволението на кмет, депутат или някакъв друг партиен велможа. Така ли живеят “свободните” хора? Кой е нормален и кой не е?

Kъм статия Българи от Валенсия с петиция срещу Пламен Георгиев за консул, готвят и протест

2019-08-16 21:08:38Така реагират свободните, нормални хора. Какви бяха резултатите на последните избори в българската секция в Испания? Гербовите май загубиха тотално? Това се получава когато този по който се равняваш е тъп като галош - ефекта Борисов. Една женица от Рабфак беше министър та даже се канеше да става президент. Заместникът и се оказа по-гламав и от нея. В СЕМ назначиха някаква дама завършила аграрна икономика. Преди това пък бяха калинки с фалшиви дипломи. Е, кой нормален човек би се подложил на унижението такава пасмина да го управлява?

Kъм статия Българи от Валенсия с петиция срещу Пламен Георгиев за консул, готвят и протест

2019-08-12 12:53:56А няма ли кой да попита този наглец защо трябва да плаче Баба Стоянка? Негова работа и задължение е никой да не плаче - некадърна пасмина!

Kъм статия Зам.-министър за чумата по свинете: Ако днес плаче баба Стоянка, утре може да плаче цяла България

2019-08-12 05:03:38Пак се върна на старата си теза за мат’ряла - сега във вариант не че мат’ряла е лош, а че изобщо го няма. Да му се беше паднала една Германия да управлява - да видите на какво се вика управление!

Kъм статия Борисов: В България има толкова много инвестиции, че вече нямаме работници

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.