ПРОФИЛ

Рейтинг
9982
точки при гласуване
9

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (948)
Дата Коментар
Страници
2019-07-13 06:28:19Сега остава да си върнат и член Първи в конституцията. И за БКП ни говореха, че е най-прогресивната и демократична партия. И тогава ни говореха как Партията е променила живота ни - тя ни беше възпитал, тя ни беше изучила, тя ни хранеше - само къде не ни беше направила. Все ни повтаряха колко по-хубаво живеем през 1989 в сравнение с 1939. Както си промениха финансирането само въпрос на време е и да почнат да печелят изборите с 99%. И в БКП си организираха другарски съд за провинилите се - така сега постъпиха с Цвък. И там гонеха врага с партиен билет. И за БКП принципът беше “всичко в името на Човека , всичко за благото на Човека” . И тогава всички знаехме кой е Човекът. И тогава имаше такива гъзолизци като тази и подобните й. И тогава повечето мълчахме, разправяхме вицове , крадяхме кой както може и където може, давахме рушвети на катаджиите и се спасявахме поединично. И тогава много малко хора протестираха. Българите доказахме, че сме най-умната нация на света - всички ние направихме машина на времето и докато другите живеят през 2019 ние се върнахме в 1989. Само където остаряхме и не може пак да сме на 20 години :-(

Kъм статия Дариткова: ГЕРБ е 100 процента демократична партия, която промени България

2019-07-09 05:37:44Само че ръстовете , с които се хвали тази кобила се дължаха на загубите, които претърпяха Турция и някои арабски дестинации. Сега те се оправиха и ние закъсахме. Това иде да покаже, че на практика няма целенасочено управление на сектора, а някакъв сбор от медийни кампании. Даже тази коза ходи и в Холивуд да рекламира българските курорти по време на Оскарите - освен онези, които потрошиха Деветашката пещера, да се чудо други звезди да са се мяркали насам? Не знам с какъв акъл очакваме глупави хора да дадат умни решения. Глупакът си остава глупак даже и когато късметът му помага.

Kъм статия Ангелкова: Не отписвайте сезона, той сега започна

2019-07-07 15:49:42Жегите започнаха да се отразяват зле на всички - след “мозъчния тръст на Цветанов” сега се говори за “визия” и “Борисов”. Това са силно несъвместими понятия.

Kъм статия Борисов поиска от Сърбия крайно решение за Косово

2019-07-07 15:42:17Признавам си, че при прочитане на думите “Цветанов” и “мозъчен” в едно изречение съвсем неволно се разсмях.

Kъм статия Цветанов няма да срива ГЕРБ, а ще прави мозъчен тръст за анализи и прогнози

2019-07-06 06:10:06Дали този паметник показва, че държавата (народа) е силно зависим от комунистическото си минало или събарянето му няма да е демонстрация именно на навици присъщи на комунизма? Все пак рушенето на паметници е патент на комунистите. Те рушаха, за да заличат част от историята и да наложат своята идеология. Дали смисълът на този паметник за поколенията 50+ е същия като за тези 40- ? Трябва ли поколенията 50+ , поради своите страхове и комплекси, да налагат своя прочит на по-младите? Един паметник е продукт на конкретен исторически момент - такъв какъвто е бил. Интерпретацията му е нещо различно - зе едни може да е възхвала и почит, но може да бъде свидетелство и урок какво не трябва да се допуска. Германците не са разрушили Дахау, а са го запазили, за да се помни, че човечността може да бъде загубена и трябва да се пазим от това. Боко не печели ли с подклажданата носталгия по “онова “ време? Като се разруши мавзолея и на негово място не се направи нищо, това не помогна ли по-лесно да се забрави лицемерието, промиването на мозъци, цялата куха парадност на “онази” власт и да стане осещането само за спокойния живот, “по-доброто” образование, достъпната здравна помощ? Е, как няма да има носталгия и елементарни хора да управляват живота ни? Мислите ли, че децата със скейтбордовете под паметника занят кой е оня с атомата и кои са тези до него? Едва ли и едва ли им пука от това че не знаят. Но някога, в някой час по история ще могат да им покажат нагледно как един народ е унизил себе си, за да угоди на някой друг. И ще им е по-лесно да научат, че не трябва да правят това и те. Децата по-лесно ще запомнят този урок когато видят нещо пред себе си, а не снимки и писания в учебниците. С разрушаването на този паметник не се ли цели заличаването на част от историята заради комплекса, че те е било страх и си мълчал, да се опиташ да накараш тези след теб да не знаят какво е било, а да знаят това което ти им кажеш, че се случвало. И това не е ли зависимост от комунистическото ти минало?

Kъм статия Сега е моментът да махнем паметника на Съветската армия

2019-07-02 19:30:47Като говори за Кристалина Георгиева, този гьон трябва да си спомни, че именно той провали кариерата и с глупавата номинация срещу Бокова. А сега плещи, че имало настроения. Тъпигьозът дали ще разбере някога, че всяка глупост се връща?

Kъм статия Борисов: Предложих хърватския премиер Пленкович за председател на ЕК (видео)

2019-07-02 16:58:48Това е поредния скандал с този човек. Но нямаме право да казваме нищо. Трябваше да “говорим” на 26 Май. Тогава някои отидоха на гъби, други подкрепиха именно тази клика и тя спечели. Сега да мълчим и да преглъщаме и парите за самолетите, и опростените такси и подигравките на наш гръб. Всеки си заслужава съдбата.

Kъм статия 2400 лв. за билет от София до Венеция, или как си живеят в Министерството на културата

2019-06-30 03:06:26Доколкото знам, Сърът е гей, но не транссексуален. Интересно ми е той самия от какъв пол се самоопределя? В случая това сатанизиране на Путин му прави услуга особено в страни като България. ЛГБТ така силно крещят за нарушените им права, че нарушават моето право да бъда нормален според вижданията на хората от няколко хиляди години насам. Надявам се, че такива като мен все още са мнозинство в обществото и от тази гледна точка Путин е прав - живейте както щете и бъдете щастливи, но не налагайте вашите права над правата на другите.

Kъм статия Сър Елтън Джон обвини Путин в лицемерие

2019-06-29 22:46:13Обикновено тези лекарства са скъпи, изплащат се от НЗОК и се внасят толкова колкото са пациентите. А това ще рече, че най-вероятно някой болен българин е ставен без лечение. Парите са пари навсякъде, но ние преминахме всички морални болни. Този износител много добре е знаел, че убива човек. Няма как да е другояче след като далавераджии като “апартаментчиците” бяха обявени за невинни. Рибата винаги се вмирисва от главата, а нашата глава смърди ли та смърди. Но българския народ си трае защото почти всеки си мисли, че ако на него му падне, той ще прави същото. Като гледам как вървим библейските 40 години няма да ни стигнат да направим от роба свободен човек. Минаха 30, а ние вървим надолу.

Kъм статия България замесена в международен скандал с фалшиви опаковки за онколекарства

2019-06-27 03:46:51Да разбираме ли, че Тъпчото казва, че в началото на 20-ти век е имало македонски народ и поробена Македонска държава та е българи са помагали да я освобождават? Тъпанарът зачеркна с едно изречение хилядите жертви на Кресненско-разложкото и Илинденското въстания. Някой ще обясни ли разликата между тези думи и решенията на Коминтерна за македонската нация? Как ще реагира шкембестото вице на изцепките на боса си или е зает в някакви далаврки та няма време да слуша?

Kъм статия Борисов сравни Гоце Делчев с Че Гевара

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.