ПРОФИЛ

Рейтинг
10058
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (1311)
Дата Коментар
Страници
2020-07-15 06:12:34Значи изцепката с хакнатите пръскачки пред Парламента не е била моментна загуба на разсъдък от страна на една прокурорка, а показател за цялостното мисловно, интелектуално и морално ниво на прокуратурата. Да извадиш такива записи срещу многохиляден протест е за освидетелстване на 4-ти километър. По-добре да замръзнат и нищо да не правят - с всяко следващо действие само доказват каква некадърност и простотия цари в управлението.

Kъм статия Прокуратурата извади 4 разговора на Васил Божков

2020-07-14 10:44:25Е, стига де! Всички започнаха да имитират Тиквата - правят се на улави. Сега явно зорът е кой да се направи на по-гламав. Народът е казал нещо за Дяволът и евангелието - този по същия начин разтълкува посланието на Кака Херо. А тя май ясно им каза, че Народът иска нова съдебна система.

Kъм статия Гешев: Благодаря на партньорите от САЩ. Наистина никой не е над закона

2020-07-14 06:28:26Това да не беше нещо като залпа на Аврора? ЕК също каза, че не е с широко затворени очи. Много неблагодарна работа - Той ги целуваше, возеше с джипката, а те му забиват нож в гърба! Дончев не обмисляше оставка, но май са му я обмислили на друго място. Сега изходът е вотът на недоверие да мине с гласовете на ДПС та за пред глутницата Тиквун да се оправдае с тях. Този път май Доган е..а Боко с 200. Както направи това и с Царя, и със Станишев, и с Филип Димитров. Само Костов не му се даде.

Kъм статия Посолството на САЩ подкрепи протеста: Никой не е над закона!

2020-07-13 10:24:00Малко странично, но все пак по темата - същият този господин отговаря за електронното правителство и сигурност. Колко пари откраднаха покрай това никога няма да разберем, но поне да бяха направили нещо. Днес се обявява класирането на седмокласниците и от сутринта сайтът на Министерство на Образованието не работи - unknown error. И това при положение, че максималното хипотетично натоварване едва ли достига 100 К заявки. Натоварване, с което би се справила що годе читаво направена система в рамките на 50К лв. бюджет. Нали сме номер 1 в света на IT - защо поне един свестен сайт не направихте? И той говори, че държавата и народът имат нужда от тях и няма да си подадат оставките!?

Kъм статия Томислав Дончев: Не обмисляме оставка

2020-07-13 09:53:13Това “полу-умни” за някои от тях си е направо комплимент. Абсолютно погазена държавност. Обезсмислени държавни институции, пародийно и фасадно разделение на властите. Използване на държавни институции за лични цели - прокуратурата гони неудобните, парламента прави закони според желанието на заявителя (закон за хазарта), комисии работещи по поръчка кой да бъде смачкан и кой не - тефтерчето на Златанов. Опитите с Гинка от Пазарджик. И този има очи да излезе и да говори!

Kъм статия Томислав Дончев: Не обмисляме оставка

2020-07-13 09:43:26Да се има предвид, че това все пак е изказване пред партийната телевизия и много въпроси няма да бъдат зададени.

Kъм статия Томислав Дончев: Не обмисляме оставка

2020-07-13 09:42:25Пич, студентите са на площада и са против вас - не са те чакали ти да ги водиш. Нали вашите копои пребиха точно студент. “Искането е за повече свобода и това е легитимно” - кой отне свободата та сега се налага да си я искаме? Демократично ли е да пребивате младежи? Демократично ли е да говориш, че можеш да спечелиш гражданска война? Демократични ли са пачките с парите? Демократично ли с част от тези пари да купуваш избори? Този човек с всяко свое изказване се дискредитира все повече и повече. Не били като Орешарски - да не излезе, че сте по-лоши и от него! Генезиса и на двете правителства е един - ДПС, Доган и Пеевски. Обслужваните и от двете правителства са пак тези.

Kъм статия Томислав Дончев: Не обмисляме оставка

2020-07-13 09:08:15Тиквата много е страхуваше да не се окървави протеста - е, окървавиха го. Дончев още ли ще твърди, че може да спечели гражданска война?

Kъм статия Майка на бит от полицаи на протеста: Гаврили са се с децата, стъпвали са върху тях, правили са селфи, снимали са разголено момиче

2020-07-12 09:25:42Ако президент беше лигльото Плевнелиев досега вече да е хвърлил оставката. Но сега знае, че дойде ли служебен кабинет Европа ще му се види тясна. Ще държи докрай, а може и гражданска война да докара. Дончев вече подхвърли идеята. Даже се надява и да я спечели. Даже и протестите да затихнат този чвор ще репресира всеки, който му излезе насреща. Най-накрая може и да последва Чаушеску.

Kъм статия Борисов с онлайн обръщение в пика на протеста: Който си обича държавата, не иска да я счупи

2020-07-12 07:45:20Как пък не му омръзна тази мантра - без мен държавата ще загине. Той за 10 години унищожи държавата като институции, окраде всичко, което можеше да се краде, изпростачи целия държавен апарт и сега пак - ТЕ ще счупят държавата. Кой си ти и кои са те, бе тъпа мутро?

Kъм статия Борисов с онлайн обръщение в пика на протеста: Който си обича държавата, не иска да я счупи

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.