ПРОФИЛ

Рейтинг
9633
точки при гласуване
9

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (910)
Дата Коментар
Страници
2019-05-24 10:37:32Германците много са я закъсали щом опряха до нашия тъпанар. Или искат да ги научи как се изпачават изборни резултати с помощта на социолози. Или как да си купуват гласоподаватели? На всичко това Тиквата може да ги научи и Европа ще стане един бардак каквато е България на Боко.

Kъм статия Борисов заминава за Мюнхен, закрива кампанията на Манфред Вебер

2019-05-23 08:34:21За БКП сигурно са прави - не ги следя изобщо. Но ако Тиквата спечели с тази кампания - значи не 80%, а 120% сме дебили в България. Не може да излязат очевидни данни за толкова кражби, такива престъпления и пак да ги подкрепяш. Това не е Стокхолмски синдром, а чиста перверзия. Ако Тиквата спечели това ще е сигнал, че може да се краде и безчинства без всякакви задръжки. И терминал 1 и 2 ще ни се видят тесни. В такъв случай за нормален човек трябва да има само една цел - изнасяне от тази проклета държава - 500 години роби, 45 години комунизъм , 30 години идиотия. А това последното е по-лошо и от робството - тогава поне са ти го наложили със сила, а сега си го правиш сам.

Kъм статия Алфа Рисърч: ГЕРБ изпреварва БСП с 4.5% дни преди евровота

2019-05-19 21:39:59Само че приемането в Шенген не зависи само от ЕК, а и от всяка една държава членка. Този съвсем ни взема за балъци - може би като е видял онези 15 Хил. зомбита в Арена Армеец си е помислил, че всички сме такива тиквеници.

Kъм статия Вебер обеща: Стана ли шеф на ЕК, България влиза в Шенген

2019-05-19 17:32:00Манфред Вебер да не е болен та ще отлети нависоко ? Тиквочев нещо да не се е притеснил - не че иначе не дрънка глупости,но това с ваканцията на децата и хубавото време си е чиста тъпотия.

Kъм статия Борисов към актива на ГЕРБ: Четвъртък или петък ще ни правят ''Костинброд''

2019-05-18 22:27:54Това е нормалното поведение в свят претендиращ да е Демокрация. Другото е бутафорни ставки и гърмене на бушони по министерствата. Тиквата и Сие ни върнаха в предучилищна група по предмета “Демократично управление”

Kъм статия Падна правителството на Австрия

2019-05-18 22:25:04Вярно е, че корупцията е в целия демократичен свят, но няколко разлики с нашите случаи: - никъде в записите не е станало въпрос за лично облагоделстване. А при нас първо са се нагушили с апартаменти и къщи. - хората са на улицата и искат оставки - тук мълчим като папуняци. - там оставка подаде цялото правителство - тук Тиквата тръби, че някакви бутафорни оставки (Цвък не е председател на групата в НС, но стана “нещатен сътрудник” и прави изборите) били изблик на доблест. Има и други примери, но и тези стигат да покажат, че сме по-скоро Ориент отколкото Демокрация.

Kъм статия Напрежение след скандала в Австрия: Хиляди на протест пред канцлерството с викове "Оставка"!

2019-05-18 22:16:07Аналогичен случай в наше село - само където тук си искат и апартаменти плюс подаръците за Партията. Кога ще ни стигнат австрийците?

Kъм статия Вицеканцлерът на Австрия хвърли оставка заради аферата Ибиса

2019-05-18 15:07:09Не знам защо като чета такива думи все се сещам, че навремето тези, които доносничаха и съсипваха живота на хора защото разказват вицове, също бяха силно убедени, че се бореха със злите хора в полза на обществото. А и един въпрос - след като съдът класифицира действията му като подстрекателство към подкуп, това не е ли достатъчно прокуратата да му потърси съдебна отговорност? Ако предложиш 20 лева на полицай може и да те окошарят, но ако предложиш няколко хиляди тогава си “съвестен гражданин”.

Kъм статия Александър Ваклин: Не познавам жената до Гешев, казаното от Иванчева е фейк нюз

2019-05-11 06:30:35А обещанията за всевъзможни плащания и увеличение на заплати какво са? Дали ако не бяха изборите някой щеше да обърне внимание и обезщети хората пострадали от градушката? Или пък пчеларите? Или медицинските работници? Всичко това е задължение на държавата, но се случва само когато дойдат избори.

Kъм статия ЦИК: Премиерът не използва държавен ресурс за водене на предизборна кампания

2019-05-04 19:00:31Разкаяние от Боко? Нищо повече от евтини, предизборни манипулации. Тиквата след десет години начело на държавата не е разбрал какво означава “правова държава”. Не бил ходил на гости и не виждал какво става? Дано да няма вече дебили, които да повярват на това. Държавата се управлява от институции, а не с ходене на софри. Защо има прокуратура, ДАНС, съд щом дали да краде някой или не зависи от това дали Тиквата ще му ходи на гости? В представите му “диктатура” означава да е забранено да се разправят вицове. То и Тодор Живков сам си разказваше вицове за себе си. Диктатура е точно това обезличаване на институциите, което този тиквеник направи през последните 10 години. Няма съд, няма прокуратура - ако Цецо му фалшифицира изборите добре всичко ще си бъде наред.

Kъм статия Закъсняло разкаяние – Борисов като Цачева

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.