ПРОФИЛ

Рейтинг
20699
точки при гласуване
10

Новак

създаден на 2016-04-21 06:55:24
Всички ваши коментари (1611)
Дата Коментар
Страници
2023-11-04 07:48:40Не може да се отрече, че Боко има добър усет за ситуациите. Май усети, че ако остане на мъглявата позиция с подкрепа за левите хептен ще си загуби партията. Хекимян беше негов избор и резултатът от първия тур е нещо като бламиране на този избор. Ако и на втория тур герберите хванат та не гласуват както Боко им е намекнал има хора в ГЕРБ, които ще сметнат, че е време за ново поколение лидери(не че не е вече). И тогава напъните на енергетика от Хасково и тежката артилерия от Русе няма да са достатъчни. Габриел май мълчи доста шумно?

Kъм статия В последния момент: Борисов призова ГЕРБ да подкрепят Терзиев, макар да не им идва отвътре

2023-11-04 07:37:03Пост 3 е точно потвърждение на думите на Хазарта. Все пак има къде да се информирате какво прави Телерик. За сведение на 3 - основно правят програми за правене на програми. Може би и американците от Progress са ДС-та та платиха над 260 млн. долара за бизнеса? Доста голяма част от програмистите в така известния и важен IT бизнес в България са минали през Академията на Телерик. Нямам представа дали е имало куфарчета с пари в началото, но ако от едно куфарче си направил този бизнес е за уважение защото аз помня как много други куфарчета се превърнаха в скъпи коли, яхти и вили . Хората, за които говори Хазарта биха направили точно това ако се бяха докопали до тези митични куфарчета.

Kъм статия Хазарта за Терзиев и Коцев: Лъжата, че си успешен, но не заради труда си, е спасителен пояс за всеки неудачник

2021-05-31 19:44:13Явно са спуснали опорка на всичко да се казва "претоплена манджа". За ББР - някои помним какво стана с ПЧБ, Минералбанк, Стопанска и още 10 банки. В последствие същото се случи и с КТБ - раздаваха кредити на "наши" фирми с ясното съзнание, че тези кредити няма да се връщат. След това данъкоплатците пихме по една студена вода и всичко приключи. Та може би наистина е прав - всичко е "стара, претоплена манджа".

Kъм статия Дончев: Президентът е едновластен господар на публичните институции в България

2021-05-31 19:36:13До преди месец Боко беше едновластен господар на всички институции, но това за Дончев беше нормално. Или е проблем когато те не са господарите?

Kъм статия Дончев: Президентът е едновластен господар на публичните институции в България

2021-03-28 17:24:21Брей, този пич лъжата я няма за нищо. Дали ще доживеем момент когато поне за малко тези разбойници няма да лъжат.

Kъм статия Борисов: Няма нито една грешка в програмите, които България изпълнява с пари на ЕС

2021-02-28 22:14:13Вече десет години България се управлява от шайка дилетанти. Председател на Парламента е тъпа пу.ка, която няма грам достойнство и себеуважение. Министър на правосъдието и писател на Конституция беше нещо подобно на Барни Ръбъл и една идея по-тъп от него. Кандидат за Президент беше лелка, която не се свенеше да използва паметта на роднините си като някакво долнопробно шоу. Един от вечните им депуатати се отказа от детето си, за да запази мизерната си заплата. Е, какво да очакваш от тази паплач?

Kъм статия Мангъров: Мерките срещу COVID-19 се ръководят от шайка дилетанти

2021-02-28 12:01:29И да е наследник, той не е отговорен за престъпленията на дедите му, но злото, което сам той направи на всички нас му стига. Аз лично се чувствам унизен тази свиня да ме представлява в Европарламента. Но пък май и целият Европарламент са едни и същи тикви.

Kъм статия ''Ще се катурнем надолу! Чака ни криза, катастрофа и крадене, ако ГЕРБ не спечели изборите''

2021-02-28 11:08:12Ситуацията много напомня миналата година - уж тук всичко беше под контрол, а през лятото тази гад за малко да си иде и през есента изчезнаха два малки града в медицинския хаос. Сега обаче това трябва да се случи след месец.

Kъм статия Борисов: Където може, пак да отварят зелените коридори

2021-02-28 11:05:00Някои навици не се забравят - комунизма е в главите, а не в това което говориш. И този слон беше лице на демокрацията! То затова и демокрацията така и не дойде в България - този, Марков , Гърневски и другите подобни комундета изпълниха стриктно задачата. Като добавим към тях и тъпотията (кърджалийската тъпа шунта, Мозъка и др.) картинката става ясна.

Kъм статия ''Ще се катурнем надолу! Чака ни криза, катастрофа и крадене, ако ГЕРБ не спечели изборите''

2020-11-20 12:36:09Това звучи като хвалба - “Мога да управлявам държава - вече съсипах една!”

Kъм статия Борисов: Къде е Ирландия, къде е България! Там са в пълен локдаун

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.