ПРОФИЛ

Рейтинг
1114
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (97)
Дата Коментар
Страници
2018-11-06 14:00:18Като искат да пестят, да махнат колите на НСО и на министрите, и на депутатите. Да им дадат по една Шкода Октавия (прекрасна кола с 5 г. гаранция за под 40 хил. лв.) и да си ги карат сами. Тогава мога да повярвам, че Горанов наистина иска да пести пари, а не просто да се заяжда с Мая Манолова, която наистина се отличава от предшествениците си с това, че доста раздвижи заспалото ни общество. Само че Горанов е прекалено тъп, за да разбере как по този начин мощно помпа рейтинга на Мая и работи против еднокнижния си началник.

Kъм статия Слави Трифонов: Работодател съм, давам кола на Мая Манолова

2018-10-31 17:30:52Като се оглеждам в нашата свидна държава (в която живея) и като гледам коментарите по-долу, та се сещам за изказването на един т.нар. професор за 80 % дебили. Май е сбъркал - повече са. Искате доказателства - ами погледнете си парламента, избран от около 40 % от гласоподавателите - в него няма един читав човек. Като добавим и останалите 50 %, дето не са си направили труда да пуснат бюлетина, та го докарахме до повечко. Снощи гледах някакви смешници по телевизията, които предвиждаха как всички кадърни българи щели на рояци да се върнат в родината. Не, няма да се върнат в територия, управлявана от престъпници и населявана от лумпенизирани, озверели дебили. Не бих посъветвал и децата си да живеят тук. ХАЙДЕ СЕГА ПЛЮЙТЕ, ТРОЛЧЕТА! ДА ВИ Е СЛАДКО!

Kъм статия Изтрита публикация във фейсбук предизвика лавина от гняв в социалната мрежа

2018-10-26 17:24:54Остава да изясним кой си е харесал техните хотели, та сега се сетиха да ги търсят за сделки, които вече са изгубили давност. А Борисов и компания ще ги приберат, когато паднат от власт (като тези в Македония), но за да се случи това, трябва първо овцете в България да престанат да гласуват за тях.

Kъм статия Николай Банев и съпругата му Евгения са арестувани във Франция (обновена)

2018-10-26 17:18:34Малко странно решение наистина, но не е чак толкова трагично. Аргументът с почистването би бил добър, ако фирмите имаха съответната техника, която да се движи по алеите. При положение, че метенето се извършва ръчно, няма голямо значение. Това, което ме учудва и не е направило впечатление на никой от коментиралите е, че никъде не се виждат кошчета за боклук. Което при пословичната хигиенна култура на българина е катастрофален пропуск. За да се сети някой да не си изхвърля боклуците на алеята, трябва да има кошче до всяка пейка, ако може и със звукова и светлинна сигнализация.

Kъм статия Харесват ли ви тези пейки? (снимки)

2018-10-23 17:11:28Ами хайде започвайте да си говорите, че не остана време! Толкова ли е трудно интелигентни хора да седнат на една маса и да се разберат в името на България? Половин милион хора чакат да гласуват за вас, но затова трябва да видят сплотена десница! Ако наистина само престъпници и малоумници като Борисов, Симеонов и Сидеров могат да седнат и да се разберат в името на общия си егоистичен интерес, тогава българите наистина нямаме право на читаво управление.

Kъм статия 'Качи се по-нагоре' или защо проблемът не е само Валери Симеонов

2018-10-20 13:30:50Какъв контекст, бе хора? Кой тук не разбира български - цяла България, или чичо Валери и бандата глупаци (включително избирателите му) около него? Призовавам бай Х..й (Тупанбаши) или да уволни този малоумник, или да подаде оставка на цялото си крадливо правителство. Защото е доста жалко да пръскаш стотици милиони за ненужни и калпави ремонти на градинки и други обекти (при това на тройно завишени цени), а да се стискаш за лечението на тежко болни деца и за хора в неравностойно положение. Тоя комунист, дето се прави на толкова набожен, да знае, че възмездието за престъпленията му рано или късно ще го споходи, защото няма да управлява вечно. И най-простата рая има предел на търпението си и той е близо.

Kъм статия НФСБ защити Симеонов: Възмутил се е от стремежа на някои майки да използват децата за комерсиални цели

2018-10-11 15:35:02От коя дупка ги изровиха пък тези смешници? Всъщност те са безобидни - отишли хората на кьорсофра за сметка на руския културен център - ще си поприказват и ще се разотидат. Нямат никаква реална власт, за да направят нещо. Опасните са рублофилите в днешното правителство и в парламента (включително и "опозицията"), които с всички сили искат да ни вкарат в нови приключениния с Русия, за да си тъпчат гушите. Заради тях и Еврото и Шенген ще ги гледаме през крив макарон, додето не ги изгоним от властта.

Kъм статия Виденов, Волгин и кадри на БКП: Русофобството доведе националната катастрофа след 1989 г.

2018-10-10 19:23:50Имам няколко предложения за "честни" журналисти, които да влязат в управителния съвет на фондацията: Бареков, Коко Каменаров, Кошлуков, Петьо Блъсков ... да продължавам ли? Но шегата настрана - този дебелак е толкова нагъл, че чак звучи убедително. Той щял да се бори против ниските ни показатели за медийна свобода, които са изцяло причинени от неговия монопол върху медийната среда. Да умреш от смях ... или пък от плач!

Kъм статия Пеевски се оттегля от активна издателска дейност, ще спасява БГ журналистиката с фондация

2018-10-09 18:56:49Колко удобно! И за колко прости ни мислиш, бе бай хуй?

Kъм статия Има задържан за убийството на Виктория Маринова

2018-10-04 15:03:33Само два примера за безотговорно прахосани пари: 1. "Интелигентното" управление на светофарите, струващо 40 милиона, се изчерпа с монтиране на бутони за пешеходците, които само пречат, а и половината вече на работят. Софтуера за адаптивно управление, който трябваше да осигури зелена вълна, си остана едно добро пожелание. Питам - на кой некадърен братовчед дадохте да прави софтуера, вместо да купите готова изпитана система от фирми, които са го правили. Между другото, такава система в Хамбург струва само 6,5 милиона Евро, а не 20. 2. Вашите некадърни строителни предприемачи за толкова години дори не се научиха, как се слагат каналите при асфалтиране, което води до много бърза амортизация на новите улици - за две години се разбиват и се започва с кръпките, но това за тях си е доходоносен бизнес. Решението на всички проблеми е едно - мандатност на кметове, депутати, премиери, министри и цялата останала сган. Защото и Софиянски в третия си мандат не беше по-добър от Фандъкова.

Kъм статия ДСБ, Зелените и Да, България поискаха оставка на Фандъкова

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.