ПРОФИЛ

Рейтинг
1114
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (158)
Дата Коментар
Страници
2019-03-25 10:27:04Абе хора, вземете се в ръце! Ние може и да сме луди, дето ви търпим още, но не сме прости, та да ви вярваме глупавите оправдания. Колко лобистки законови поправки бяха гласувани за конкретни фирми и хора - Кирил Домусчиев, Цеко Минев, Валентин Златев и кой ли не още, та ще ми обяснявате, че не можело да се гласува поправка за Артекс. Може и още как! А като сте толкова праведни, защо не проверите как така Артекс строи вече 2 години с изтекло разрешително (защото законът няма ретроактивно действие) и да им съборите незаконния строеж, като разбира се, вкарате на топло и тези, които са си затваряли очите за него. Защото проверката, която е искал Цветанов, май не се е случила, след като 4 дни по-късно са го "смазали" с едно апартаментче.

Kъм статия Георги Шопов: Законът не беше променен заради 'Артекс', а заради всички големи строежи след кризата

2019-03-22 13:59:51Какво очакват да намерят в банковите им сметки тия смешници? Ако имат нещо за криене, то не е в български банки.

Kъм статия ВКП иска от Цветанов и Цачева съгласие да се разкрият банковите им сметки

2019-03-22 13:50:40Да се поправите обаче не значи само да прегласувате закона, за да замажете на хората очите. А значи следното: 1. който е търгувал с влияние да бъде разобличен и да си получи полагащата му се присъда 2. незаконната сграда да бъде съборена, за да разберат всички строители, че в тази държава има ред и нещата не се купуват с апартаменти 3. тези от общината, вкл. кметът, да понесат пълната административна и наказателна отговорност за допускането на незаконен строеж Това не е, като да се правиш на добрия бащица на народа. Затова е най-добре да си ходите - има кой да ви смени и това не е БСП.

Kъм статия Борисов: Ще се поправим, ако сме гласували лобистки промени за Артекс

2019-03-22 11:52:51Какво извинение търсиш, бе цървул! Прокарал си един закон в полза на строителната фирма и те за отплата ти продали апартамента на символична цена - на това му викат търговия с влияние. Това, че вашата прокуратура и вашата антикорупционна комисия ще установи, че всичко е законно, не променя нищо. Май и на американците им е писнало от вашата нагла простотия и започват да ви вадят престъпните досиета, за да ви сменят с някои по-лицеприятни послушковци. И тогава ще видите, колко бързо вашата прокуратура и вашите медии ще се обърнат срещу вас, за да спасят собствената си кирлива кожа.

Kъм статия Цветанов: Ще получа ли извинение, когато се докаже, че всичко с имотите ми е законно?

2019-03-22 11:38:29За какви закони говори този тиквеник? На всички вече е ясно, че става въпрос за търговия с влияние: ние ви гласуваме един закон, за да можете да си построите небостъргач за милиони, а вие ни харизвате по един апартамент на символична цена. Естествено, формално всичко е ОК и прокуратурата и КПКОНПИ ще ги изкарат чисти като сълза, но от морална гледна точка това е дъното, защото се повтаря непрекъснато - тези гладни въшки никога няма да се наситят. Крайно време е да сложим край на това - призовавам всички, които не гласуват, поне този един път да излязат и да накажат крадливата пасмина - и герберската, и социалистическата, и сарайската. Алтернатива има и ние можем да я издигнем от 3 до 30 %!

Kъм статия Борисов за апартаментите на властта: Мъчно ми е. Не са малки деца

2019-03-22 11:10:44Сезирала личната си пералня да и изчисти лекетата, които си е лепнала поради лакомия. СМЕХ!!!!

Kъм статия Цачева поиска да бъде проверена за апартамента си

2019-03-21 17:42:15Тази направо се е охарчила - само 50 % отстъпка.

Kъм статия Кумицата на Цветанов, която е зам.-министър, също купила апартамент в 'Летера'

2019-03-21 17:38:05Не занимавайте министърката с такава сложна юридическа материя. Все пак тя е завършила Рабфак!

Kъм статия Антикорупционният фонд опроверга Цачева с документи

2019-03-21 17:30:27Тоя какво само говори за комунистите и техните наследници, като той е един от тях. Мигар не е бил член на БКП, или пък 75% от ръководното тяло на партията му не са били? ГЕРБ са чиста проба комунисти, при това от най-вредните - наследници на Тошо и много прости. Това и на Жозеф Дол и на Вебер им е ясно, но не смеят да го кажат на глас заради нещастните 5 гласа в ЕП, които им носят герберите. Но след като вчера казаха "А", като сложиха Орбан във фризера, крайно време е да кажат и "Б" и да натирят крадливите гербери и да се обърнат към интелигентните десни в България - тогава могат да се сдобият и с повече от 5 депутата в ЕП. За съжаление българите сме такива, та трябва някой отвън да ни побутне, за да се събудим и освободим от пасмината.

Kъм статия Борисов от Брюксел: Наследниците на червената буржоа да не ми говорят за апартаменти

2019-03-21 13:57:42Дипломация - с пачки и заплахи. Как може тоя цървул, дето има речников фонд от 300 думи да бъде назоваван в комбинация с понятие като дипломация и да бъде сравняван с личности като Кисинджър и Де Гол? Волене, май пак не си пиеш хапчетата!

Kъм статия Сидеров: Всеки ден крепим стабилността на коалицията с крехките си ръце

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.