ПРОФИЛ

Рейтинг
819
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (283)
Дата Коментар
Страници
2020-07-09 19:08:00Май вече е време да се съберем 30000 души на площада, за да разберат мутрите, че не могат да си разиграват коня, както искат.

Kъм статия Радев излезе пред протеста: ''Не'' на страха. Ще си върнем България. Мутри - вън! (снимки и видео)

2020-07-04 11:49:44В близките 10 години НИКОЙ няма да строи автомобилни заводи НИКЪДЕ. И това няма нищо общо нито с Турция, нито с друга държава, а с това, че не могат да си натоварят и съществуващите.

Kъм статия Фолксваген се отказа да строи завод в Турция

2020-06-18 16:28:41Този път старшинката - президент е проявил истинско чувство за хумор. В тази връзка, и за да направи Тупанбаши и сподвижниците му съвсем за смях, имам следното предложение. След като разполага с толкова добър дрон, да вземе да му извади пачките от чекмеджето и да ги разпилее по площадите, за да си ги вземат бедните. Тогава бихме го признали за един истински Робин Худ.

Kъм статия Радев: Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да отваря чекмеджета и да ги тъпче с пачки

2020-06-17 19:21:04Добре са се наредили - има ли 40 разбойника, или са повече? Май посбъркаха, като се захванаха с Али Баба (Божков) - оказа се по-корав и умен от другите "олигарси", които бързо си подариха бизнеса на когото трябва. Все пак е математик-комарджия, а не тиква с бухалка и автомат, или тлъста безмозъчна свиня. Няма какво да губи и ще играе ва банк, а май е посъбрал разни нещица за разбойниците. Сигурно с удоволствие ще ги предостави на Лаура Кьовеши, след като каскетът не му обръща внимание. А то като се разсмърди много, и самия каскет ще ги погне герберите, за да спасява собствената си кожа.

Kъм статия Борисов: Удариха дъното - снимали са ме как спя в Бояна (видео)

2020-06-17 15:21:08А прокуратурата не пусна ли записи на президента, бе каскет? Каква е разликата? Освен разбира се в просташкото съдържание на настоящите записи, за които ще се проверява кой ги е правил и дали са автентични, само не и кой какви ги е дрънкал и дали това не е доказателство за злоупотрева с власт, което май се води престъпление, дори да го е извършил действащ премиер.

Kъм статия Гешев: СГП проверява скандалния запис на глас, който напомня на Бойко Борисов

2020-06-17 15:13:11Обърни се към Лаура Кьовеши, може да прояви повече интерес от божествения каскет.

Kъм статия Божков публикува извлечения от сметки за изтеглени 67 млн. лв. в брой (снимки)

2020-06-15 15:10:17Да не забравим - Цветан Василев за финансов министър. Но шегата настрана, ако трябва да избирам между тъпите престъпници Борисов и Пеевски и престъпника с все пак изтънчен вкус Васил Божков, познайте за кого бих гласувал. За щастие има и други по-нормални партии, така че няма да бъда поставен пред такъв избор.

Kъм статия Партията на Божков: Ревизия на Борисов, по-малко чиновници, забрана на партийните субсидии

2020-06-11 19:18:30БСП и ГЕРБ, т.е. БКП решили, че свободните граждани на София нямат право на глас по такъв важен въпрос дали в центъра на София да се строи предприятие за разпръскване на отрови. Да живеят всички БКП-та по земните кълбета! УРА, другари!

Kъм статия Няма да има референдум за RDF инсталация в София

2020-06-11 19:14:21И как ще стане тази работа - да замениш най-чистото и с най-ниски въглеродни емисии гориво - природен газ с неконтролируеми по състав твърди отпадъци, които отделят повече въглероден двуокис и от въглищата, и същевременно да имаш по-чист въздух и да пестиш въглеродни емисии? Съжалявам за езика, но тази патица като не разбира, защо поне не си трае? А и като знам, че ще откраднат половината пари и от тази инсталация, ми е ясно от сега с какви филтри ще бъде изпълнена и с какви отрови ще ни третират. Да направят референдум, всеки да си каже доводите за и против, пък ние ще решим на кого да вярваме и дали да си построим завод за разпръскване отрови в града.

Kъм статия Малина Едрева: ДБ използва референдума за манипулации

2020-06-06 16:41:06А какво е, бе малоумници, може би скален манастир? Спомням си вица за нахалството - тия герберски комунисти вече ни серат пред вратата и ни звънят да поискат тоалетна хартия. Докога, бе овци дебилни, ще гласувате за тях? Даже Слави Трифонов, Мая Манолова и Корнелия Нинова (тук не съм напълно убеден) биха били малко по-добра алтернатива на тошоподобния Тупанбаши. Докога, бе (прекалено) интелигентни десни, ще се кумите и ще се чудите като как аджеба да се обедините в една партия, която да издуха тая крадлива, корумпирана пасмина от властта и да я вкара, където й е мястото?

Kъм статия ДНСК установи, че четириетажната бетонна сграда на Алепу не е сграда

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.