ПРОФИЛ

Рейтинг
919
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (196)
Дата Коментар
Страници
2019-06-07 16:38:17Къде се загуби, докторе? Дано по-често се появяваш оттук насетне. Не съм съвсем съгласен, че ни управляват полуидиоти. По-пълни идиоти от Тупанбаши, Цецерон, Тетка, Дани Кирилов и останалата плеяда "светли умове" не бих могъл да си представя.

Kъм статия Тони Филипов, д-р: В очакване на пълните идиоти

2019-06-07 16:29:49Товарищ Путин явно съвсем е изперкал - не стига, че осраха цяла Европа с радиоактивни материали, ами сега и ЦРУ било виновно за глупостта на персонала в централата и за конструктивния дефект на реакторите им. Във Фукушима имаше наистина непредвидимо по размери бедствие, ядрата на 2 или 3 реактора се стопиха, но нито един не се взриви, защото са така конструирани, че при липса на охлаждане, което става с тежка вода, реакцията спира. А имат и предпазни куполи. Интересно кой ще им гледа филма, освен самите Soviet Sapiens.

Kъм статия Москва отвъща на удара: Снима политкоректен клонинг на сериала Чернобил (трейлър)

2019-05-31 15:09:46Пробвай пак с магаре на кметските избори в София да видиш какво ще ти се случи, Тупанбаши. То след Графа и другите издънки Фандъкова не за магаре, ами и за овца вече не може да мине, та да видим какво ще измислят. Досега мислех, че Тупанбаши ще влезе в историята като "дребен диктатор, управлявал по времето на Веселин Маринов", но май проигра и този си шанс - просто ще го помнят като най-престъпната и крадлива мутра, добрала се случайно до държавното кормило.

Kъм статия Борисов: Името на Цветанов се заменя с Изпълнителната комисия. Не ми се искаше повече Веско Маринов да ми пее по концерти

2019-05-14 14:43:32Естествено, че устатата Елена Йончева ще победи в дебата пред оная мухла Мария Габриел. Между другото, какво би могла да постигне в областта на дигитализацията една червена шапчица, която няма нито подходящо образование, нито акъл за тази работа и е спусната с парашут по средата на мандата. Докато търсим постове за хората, а не хора за постовете, няма как работата да върви. Само не мога да разбера докога в Европейската комисия трябва да се измислят всякакви комисарски длъжности, само за да се назначи комисар от всяка държава. Просто трябва да стане така, че държавите, които не могат да посочат подходящ човек, да нямат комисар, а не да изреждаме всички калинки на Борисов, докато им намерим някакъв пост.

Kъм статия Политолог: Елена Йончева е победител в дебата срещу Мария Габриел

2019-05-08 14:38:40А защо не спрете да ровите поне до общинските избори и да си оправите бакиите, които натворихте дотук? Може пък наесен да успеем да си изберем по-читав кмет и би било добре, той да започва нови ремонти.

Kъм статия Фандъкова: Няма да махаме паветата на пл. 'Александър Невски'

2019-05-08 14:23:33Точно тоя ли чалгар ще се произнася за моралните качества на католицизма и папата? Освен духовен глава на католиците, папата е и държавен глава на малка държавица с огромно влияние по цял свят. Затова дори в преобладаващо мюсюлмански държави го посрещат с почести и отразщват изявите му по цял свят. Без да съм вярващ, от пръв поглед изпитах дълбока симпатия към папа Франциск (не мога да твърдя това за предшествениците му), каквато не мога да изпитам към нашите православни синодални старци. Защо ли? Защото папа Франциск не е бил служител на ДС, не се държи като мутропоп и не се кланя на руския патриарх - агент на КГБ. Той се държи човешки и звучи правдоподобно, когато проповядва любов и разбиране към по-слабите и нещастните - това само егоистите не могат да го оценят. А що се отнася до чалгаджията - доста добре би било наистина да преустанови телевизионното си присъствие - може пък на негово място в програмата да сложат нещо по-гледаемо.

Kъм статия Слави се подиграва с посещението на папата у нас

2019-05-07 16:58:21Султан Ердоган май се е объркал. Следващия път ще загуби с повече, защото привържениците на опизицията ще се мобилизират до последен зъб, а неговите собствени ще бъдат деморализирани.

Kъм статия Нощен митинг в Истанбул в подкрепа на опозицията

2019-05-07 16:41:52Нали ви е ясно, че читателите на OffNews не са представителна извадка за България. След като умря циганката, дето ме хвалеше, да си кажа аз - представляваме по-интелигентната част на българския народ. Майтап, бе Уили!

Kъм статия Временните резултати в анкетата на OFFNews за изборите - куп изненади

2019-05-07 16:37:42Иътърканото му предаване няма да липсва на много хора - правилно е преценил, че вече никой не го гледа. А що се отнася за политическата му кариера, сигурно ще намери достатъчно шарани, които да му осигурят партийна субсидия, може даже и до парламента да го избутат.

Kъм статия bTV: Не сме спирали договора на 'Шоуто на Слави', поканихме го за нов сезон

2019-05-07 14:27:18Дотук добре, но толкова ли беше трудно да направят съвместно богослужение с папата, а не само да го приемат "протоколно". Миналата година на руския КГБ-патриарх всички му облизаха и задните и предните части, а той за благодарност на изпроводяк ги нахока като непослушни деца. А папата, който идва най-добронамерено и с амбицията да прекрати вековните пререкания между двете християнски течения, го приемат "протоколно". С такива духовни водачи никога няма да бъдем пълноценна европейска държава.

Kъм статия Митрополит Наум: С какво ни застраши папа Франциск?

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.