ПРОФИЛ

Рейтинг
7819
точки при гласуване
7

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (423)
Дата Коментар
Страници
2020-09-22 17:04:53Може и да не е имало толкова агресивни протести през последните 30 години (въпреки че бих поспорил), но не е имало и толкова тъпи и малоумни управници като вас. Та каквото почукало, това му отговорило :) А впрочем агресивните хулигани на протестите ги пращате вие и полицията ги търпи да й се друсат на главата, пак по ваше нареждане, за да има после повод да бие и арестува мирните граждани и журналисти.

Kъм статия Валери Симеонов: Решено е - безсмислено е подаването на оставка 6 месеца преди вота

2020-09-22 16:54:25Като ги гледам тия от ЕНП как оглушително мълчат и се ошумоляват, като болно прасе в тръстика, та започват да ми идват лоши мисли. Дали пък не са и те в корупционния бизнес на Борисов, Орбан и компания?

Kъм статия Българи в чужбина питат ЕНП подкрепя ли Бойко Борисов и ГЕРБ

2020-09-22 16:49:44Страшно отстояване на националните интереси пада. И с безполезните за България газови проекти на Путин, и със също толкова безполезното строителство на нова АЕЦ, пак за хатъра на Путин. Все с нашите пари. А нагъзването на Ердоган - да му предават опозиционери в нарушение на всички световни и европейски правни норми и в нарушение на решения на българския съд, с което поставят живота им в опасност, си е страшно отстояване на национални интереси. Коалиционните партньори и те не отстъпват в отстояването на националния интерес - продават българско гражданство на всякакви мафиоти, нямащи нищо общо с България, само за да си пълнят корумпираните гуши. Ей, бай Хуй, не смей да се сравняваш с хората, чието дело празнуваме днес - ти си един дребен диктатор, управлявал по времето на Веселин Маринов и нищо повече!

Kъм статия Борисов: Независимостта се отстоява. Ние го направихме в енергетиката, отбраната, икономиката

2020-09-22 14:23:32От милиционер толкоз :)

Kъм статия Гешев: Фердинанд обявява независимостта на България - първата национална държава в ЕС

2020-09-22 14:19:28И още малко: 4. Пенсиите няма да се вдигнат от вашите популистки напъни, а когато започнат да се крадат по-малко от 10 милиарда годишно и това доведе до икономически ръст, т.е. започнем да печелим повече и да плащаме по-големи осигуровки. 5. Демографската криза също няма да я преборите вие с популистките си брътвежи, а милионите, които се махнаха от България, защото се гнусят от вас, когато се завърнат в една държава, в която ще имат перспектива за развитие, добро образование за децата си. и приятен живот. Хайде да послушате 60 % от българските избиратели, които искат предсрочни избори, и да се махнете, за се разреши тази безсмислена криза. Преди вас успяха да го направят и БСП през 1997, и Орешарски през 2014 г. Какво сте се запънали като магаре на мост? Не искаме повече да ни дърпате назад.

Kъм статия Красимир Каракачанов заяви готовност за оставка и нарече протеста ''сбор''. После се поправи

2020-09-22 14:10:23Бай Шкембо, какъв експертен кабинет ти се е присънил? Подайте си оставката и президентът ще състави точно такъв кабинет, след което ще се проведат, надявам се, честни избори и ще се види кой ще управлява. Ако не искате, карайте с протести до изборите - от това рейтингът ви няма да се вдигне по никакъв начин. Още няколко забележки по излиянието: 1. Не е реваншизъм да търсиш отговорност от тези, които са крали пари с пълни шепи, продавали са българско гражданство на мафиоти и са вършили още какви ли не мизерии. Ние му казваме правосъдие - да ги пратим, където им е мястото. 2. Вие черните България навън, не ние. Такива като мене и колегите ми си скъсваме задниците от десетки години, за да създадем положителен имидж на държавата си, а тъпунгери и лайнари като Борисов, тебе и Валери унищожавате труда ни с няколко снимки, записи и публикации в чуждата преса. 3. Не само ДПС купува гласове, ГЕРБ стои начело в този спорт. Хайде до довечера :)

Kъм статия Красимир Каракачанов заяви готовност за оставка и нарече протеста ''сбор''. После се поправи

2020-09-21 19:47:08Единственото, което може да излезе от ръждясалата им уста е "Аз съм с таз, която е на власт". Такива бяха при Тошо, същите са и сега.

Kъм статия Мълчанието на интелектуалците

2020-09-21 19:43:42Добър ден, тетко Маро, къде бяхте 10 години, бе плужеци? Докато имаше лапаница, стояхте като един зад диктатора Борисов и неговите приближени партийни функционери. Сега като потъва флотилията на Борисов, се разбягахте и тръгнахте да си търсите друг господар. И кого намерихте - Цецерон, най-презряната маша на Борисов, който през цялото време организираше изборните измами и печелеше часовник след часовник от шефа си. Мислите ли, че това ще мине? Цветанов има толкова много скелети в гардероба си, че би трябвало да отиде при бай Ставри заедно с Борисов, ако не и преди него.

Kъм статия Шефът на общинския в Баните и 28 души напускат ГЕРБ, искат при Цветанов

2020-09-16 15:55:28Орешарски все пак ходеше на работа, макар и скришом през задния вход. Този неандерталец, който с тайните си договорки с Ердоган направи държавата ни да се срамува от целия цивилизован свят, вече въобще не смее да припари до работното си място. Какво се прави с човек, който 70 дни не се е вясвал на работа - не му се иска оставката, а се уволнява дисциплинарно. Тупанбаши, уволнен си!

Kъм статия Борисов се появи във фейсбук и обеща нови благини за пенсионерите

2020-09-16 15:49:24Имало голям интерес от инвеститорите, та дай да откраднем още един милиард. Те после балъците ще го плащат. На оня свят ли ще си ги носите, бе изроди, та не се наситихте? Да ви открехна - научно доказано е, че още никой не е успял.

Kъм статия Четирите милиарда заем станали 5 заради големия интерес на инвеститорите (видео)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.