ПРОФИЛ

Рейтинг
1113
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (74)
Дата Коментар
Страници
2018-03-14 12:00:20Бизнес средата в страната била "изключително добра" - тогава защо няма чуждестранни инвестиции, бе тъпаци? По времето на копумпирания Станишев чуждестранните инвестиции бяха 4 милиарда Евро годишно, а сега се движат някъде около 400 милиона - на това му казвам "изключително добра бизнес среда", ама много изключително. Тупанбаши и неговото правителство съзнателно шантажира и гони чуждестранните инвеститори от България, за да може с домораслите си "бизнесмени" и сламени човеци като Гинка да сложи ръка върху цялата българска икономика. На този фон това, че са най-корумпираното досега управление и крадат като за последно, даже е по-малката беда.

Kъм статия Борисов за ЧЕЗ: Казаха, че не ги харесвам, как тогава да имам общо с тази сделка

2018-03-08 14:56:05Абе Тупанбаши, ти за колко прости ни мислиш? Не стига, че нямате акъл да си изберете някой по-правдоподобен сламен човек от Гинка, за да си перете крадените от нас, данъкоплатците на целия ЕС, пари, ами сега и друг ви бил срал в гащите. Ей, следващите избори положително ще са скоро и тогава всичките дружно ще дишате прахта на някой друг популист, например дългия шоумен. Я се обърнете и вижте какво стана в Италия.

Kъм статия ГЕРБ обвини БСП и ПЕС, че стоят зад Гинка Върбакова

2018-01-11 10:04:38Така де, замитаме под килимчето и продължаваме напред. Така Тупанбаши, алиас Бай Х.й ще печели избори още 30 години и накрая ще ни докара до там, докъдето ни докара неговият светъл пример Бай Тошо, а именно до 50 милиарда външен дълг и опропастена икономика. А Лиляна, вместо да говори глуости по телевизиите, да вземе да обясни как се усвояват 50 милиона за една седмица за ремонт на 2 км магистрала и това не е ли корупция. Защото ние може да сме луди (дето ги търпим), но не сме прости, нито безпаметни!

Kъм статия Лиляна Павлова: Трябва да спрем да говорим за корупцията. Има я във всички държави

2017-12-20 18:03:38Какъв ти е проблемът, бе чичо Валери? Че не ти пускат на тебе ли? Първите двадесет години е резервирано за Тупанбаши и съдружниците му, за тебе - после. Като не ти харесва, можеш да излезеш от коалицията, но подозирам, че аверите ти Краси и Волен няма да те последват, а мястото ти ще бъде бързо запълнено от хвърковатата чета на Марешки. Да не говорим, че и всичките да излезете, ДПС си остава (вие сте коалиционни партньори само за пред дебилите). Така че, колкото и да се пениш, все ще е в морето дупка. Гледай си там телевизийката, докато я имаш и нея, че нали виждаш какво стана със собственика на едни устати вестници.

Kъм статия Вицето Симеонов пак бесен: Саботаж! ГЕРБ и ДПС пак ни извъртяха!

2017-10-11 17:20:56А защо само бивши, какво му пречи да разследва и настоящи? Ето от това ги е страх, защото са настоящи и си мислят, че вечно ще останат такива. Но така мислеше и бай Тошо.

Kъм статия ГЕРБ са притеснени, че Радев ще подгони бивши управляващи с антикорупционния орган

2017-10-11 17:08:54Малоумниците в България, както и по света никога няма да свършат. Един наскоро даче стана президент на най-мощната държава в света. Засега е смешно, дано не става тъжно, както през 1936 година в Германия.

Kъм статия Антон Тодоров се нарече непоколебим войн и се закани: Пак наточвам копието

2017-10-05 17:09:21Прекрасно решение - за същите пари ще си купим 30 и повече годишни самолети, които са ги скъсали от полети, вместо фабрично нови. И с тях ще сменим 25-годишните Миг-ове. Ето на това му казвам сделка! Но то това си е типично българска черта - нали всеки посерко тук предпочита да си купи стара BMW или Mercedes кочина на незнайно колко километри вместо фабрично нова Шкода на 0 километра, с 5 години гаранция и безлихвен лизинг. И тук говорим за същите пари.

Kъм статия С дъх на лобизъм: Цветанов открито се изказа в полза на Ф-16

2017-08-16 16:16:05Е този човек внуци няма ли - хванете ги и тях! По сталински - всичко е законно.

Kъм статия И дъщерята на Цветан Василев е подсъдима за прането на 2.6 млн. лв.

2017-08-16 16:09:13Онази приказка, дето магарето казало "Че аз тук като не си покажа магарията, къде?" знаете ли я? Е, с помощта на чичо Валери, министърката Николинка и някои пишман предприемачи, дето вземат такса за празен стол, България си показа магарията точно в разгара на туристическия си сезон. Тези тъпаци наистина ли мислят, че някой, когото са изгонили с полиция от дискотеката или ресторанта, защото били налагали българското законодателство, ще дойде втори път в тази кочина? Това, че някой нарушава норми или не издава касови бележки не е причина да страдат клиентите му. Можете да го наказвате колкото си искате, но не с показни комунистическо-милиционерски акции пред стотици или хиляди посетители, които нямат нищо общо с нарушенията му. Но къде толкова акъл у премиера и нему подобните министри, за да спазват някаква дискретност. Догодина ще си получат сметката за простотиите, които вършат сега - вече и пияните тийнейджъри няма да искат да идват в България.

Kъм статия Стотици излязоха на протест в Слънчев бряг срещу акциите на Валери Симеонов

2017-08-14 19:29:10Какви са тези организации, дето за пръв път ги чувам? Чичо Валери нещо много си е повярвал, ако питате мен. Та пияниците за какво ходят на Слънчев Бряг, ако не за да купонясват и да се напиват? Ако ги изгони от там, а той май това ще постигне, тогава й отиде на Николинка следващия сезон. Или някой сериозно вярва, че може да докара свестни хора и семейства с деца в този вертеп, който прилича на бетонна джунгла и всичко друго, но не и на семеен курорт. Аз поне не бих се изкушил да отида на нашето море, докато мога да почивам в Гърция за малко повече пари, но неизмеримо по-приятно. А ако сметнем таксата празен стол, паркингите и чадърите, май може нашата кочина да ми излезе и по-скъпа от гръцката идилия.

Kъм статия 11 организации се обявиха в подкрепа на Валери Симеонов за Слънчев бряг

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.