ПРОФИЛ

Рейтинг
1208
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (63)
Дата Коментар
Страници
2017-07-05 17:23:59Е това го знаехме още на следващия ден след потушаването на преврата.

Kъм статия Нов доклад: Ердоган е инсценирал преврата от 15 юли 2016 г.

2017-06-26 18:35:08В списъка можем да добавим още няколко български недоносчета, погълнали маса наши пари без никакъв ефект: 1. системата за електронни билети в градския транспорт на Варна 2. същата такава система в Бургас 3. системата за умно управление на светофарите в София 4. бъдещата система за билети в градския транспорт на София 5. бъдещата система за електронни винетки Все високоплатени проекти, дадени на "приятелски" фирми и надлежно осрани, но платени. Ако бяха дали проектите на чужди фирми, които имат готово решение, всичко щеше да работи, но нямаше да има пари за личните и партийни каси на управляващите орки!

Kъм статия Проектът Quaero или защо иновации от чиновници не трябва да се очакват

2017-06-26 17:13:08Прекалено хубаво, за да се случи в една държава, в която две трети от колите не отговарят на условията. Собствениците на тези две трети като му наскачат, Борисов веднага ще бие отбой.

Kъм статия Спират от движение колите без катализатори

2017-06-26 17:08:52Единия вицепремиер гони тротинетки по Слънчев Бряг, други доставят зимни униформи при 40 градуса жега - пълен хаос. Борисов успешно се справи със задачата, да състави правителство, в което всички да имат IQ под неговото ниво. Но от такова правителство могат да се очакват само трагикомични резултати, не и нещо свястно. Видяхте ли, кого избирате вече за трети път, бе ОВЦИ!

Kъм статия МВР осигури зимни униформи на полицаите посред лято

2017-06-18 20:31:53Ако това ще е българският Макрон, съм съгласен - да се ядосва по-бързо, че ми писна да се срамувам от тези, които управляват държавата ми и крадат от парите ми. Във всички случаи ще е по-добър от бай Х..й, чичо Валери или Хорни-Корни. И с чалгаджията Слави не може да се сравнява - все пак е постигнал доста с идеи и инициатива, а не с циркаджилък.

Kъм статия Ивайло Пенчев: Ако ме ядосат много, ще стана премиер

2017-05-31 23:19:52Ами хайде спретнете референдум де, да видим колко ще гласуват с не - на наци-Валери деветте процента и на мутрешки петте - толкоз. И може би още разни безработни нещастници и заблудени русофили - да стигнат до 20 %. Давайте - знаете как става - 400000 подписа (истински) и си правите референдум. Хайде да ви видя, банда наемни драскачи - ботове!!!!!!!!!!!!

Kъм статия Тръгна петиция "За разкриване на хетеросексуалните зависимости на Марешки"

2017-05-31 17:17:01Ало, другарите от форума!!! Годината е 2017 и България е член на Европейския Съюз с одобрението на огромното мнозинство от своите граждани. А Европейският Съюз защитава ценности, задължителни за всеки нормален човек. Ако не ви харесва, можете да се пръждосвате на майната си при товарищ Путин, При Ким Чен ун, или при венецуелския прошшляк. Но не тровете медийната среда - една свиня Пеевски е предостатъчна. А за фашистчето Валери Симеонов, дето си прави майтапи в Бухенвалд и мутро-мачото Мерешки мога само да кажа, че не им е мястото на постовете които заемат. Но силно се надявам, скоро да повлекат другата мутра Борисов, която се прави на голям демократ, със себе си към бунището на историята, където ще си правят компания с бай Тошо!

Kъм статия Тръгна петиция "За разкриване на хетеросексуалните зависимости на Марешки"

2017-05-23 14:12:35Ако подходим не толкова научно, както някои хиперамбициозни майки, а като едно дете, задачата се решава съвсем просто и без синуси и косинуси, за autocad да не говорим. И дали ъгълът е остър или тъп, няма никакво значение. Единственото нещо, което трябва да видим е, че има два еднакви триъгълника, което ни дава и дължината на отсечката PB=CM=8 см. Това се решава без висша математика със знанията на дете от седми клас :).

Kъм статия Още една сгрешена задача на изпита след VII клас

2017-05-17 15:07:58Тодоре, Тодоре, Живков, Живков... Докога ще трябва да ти търпим простотиите?!

Kъм статия След два протеста властта оттегли закона за строежи по морето

2017-05-17 15:04:33И аз съм ходил в Бухенвалд и още няколко лагера в Германия и не помня на някого от присъстващите да му е било смешно или весело, камо ли да е правил "майтапчийски снимки". Тоест, ако на Валери Симеонов това му се струва смешно, той или е отявлен фашист, или ненормален. И в двата случая мястото му не е в правителство на държава от ЕС. На вниманието на премиера - г-н Борисов, за такава снимка Ангела Меркел, която знам че уважавате, би изхвърлила този човек от правителството си като кирлив пес. Същото важи и за вицепремиера, който има наглостта да го защитава. Чакаме реакция!

Kъм статия Зам.-министър патриот се хвали с нацистки поздрав във Фейсбук

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.