ПРОФИЛ

Рейтинг
11719
точки при гласуване
10

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (438)
Дата Коментар
Страници
2020-10-09 16:11:12Добре, Венци! Имам само една забележка - ГЕРБ винаги са били комунистическа партия. Както казва Таня Дончева - по-простото крило на БКП (то не че другото крило е много сложно). Още когато Борисов стана кмет през 2006 (май там беше), аз казах, че това е новият бай Тошо, но малцина ми повярваха. Е, сега вече е официално потвърдено на най-високо европейско ниво.

Kъм статия ГЕРБ, резолюцията и гей браковете

2020-10-08 15:48:45ХАХА, нов трън в тиквения задник!

Kъм статия Елена Йончева стана член на групата за мониторинг на демокрацията в ЕП

2020-10-06 19:43:41Госпожо депутат, аз никога на съм принадлежал към каквато и да е партия и никога няма да си помисля да вляза в такава, защото съм успешен в професията си и без това. Но бих одобрил всякаква коалиция, която съумее да ви изхвърли от властта завинаги и да изпрати главатарите Ви на подсъдимата скамейка. Защото Вие, госпожо Майдел, не членувате в партия, а в организирана престъпна група (по Гешев ОПГ). Затова и всички целувате ръка на най-големия простак, некадърник и престъпник, стоял някога начело на държавата ни. И не можете да напуснете, защото има само един начин за излизане от мафията и той е несъвместим с живота, ако разбирате за какво говоря.

Kъм статия Ева Майдел: Днес в Европарламента БСП, ДПС и ДБ формираха коалиция

2020-10-06 18:34:45По принцип това е абсолютно вярно и справедливо. Но нека все пак си спомним кой въведе подоходния критерой за детските надбавки - някое от Борисовите правителства, може би първото с постните пици. И нека погледнем кога се предлага премахването му - преди избори, в които се опитват да задържат властта с нокти и зъби, въпреки че две трети от българите им казват "не ви искаме". Госпожо Сачева, ние не сме нито прости, нито малоумни - запазете си плоските трикове за петте процента, които ще ви останат, когато Цветанов свърши с вас.

Kъм статия Сачева предлага детските надбавки да са без подоходен критерий

2020-10-06 18:26:36И аз не виждам нищо лошо в Истанбулската конвенция, нито в разрешаването на еднополовите бракове - това са основни ценности на ЕС и ние като част от него би трябвало да ги приемаме, а не само да гледаме как да докопаме повече от еврофондовете. Гърция, която е не по-малко православна, но сто пъти по-демократична и образована държава от нас, Истанбулската конвенция е ратифицирани и еднополовите бракове са разрешени. Ако като народ бяхме способни да осмислим и приемем европейските ценности, никога не бихме допуснали до властта мутрите и мошенниците, които управляват и крадат България вече над 10 години - тук включвам и партията на госпожа Нинова. Щяхме да имаме и читаво правосъдие, и просперираща икономика.

Kъм статия Нинова срещу резолюцията на Йончева: Евродепутатите от БСП ще гласуват против в частта за Истанбулската конвенция

2020-10-06 16:17:18"Лицето на страната ни е изключително добре представено, благодарение на правителството и премиера Бойко Борисов“ Който може да твърди подобно нещо пред лицето на множеството публикации в чуждестранни медии, които доказват какви нарушения на човешките права е вършило правителството на Борисов, за да се хареса на диктатора Ердоган и разни други сатрапи, е не само инфантилен, а просто МАЛОУМЕН.

Kъм статия Младежите на ГЕРБ искат оставката на проф. Иво Христов, защото нарекъл народа инфантилен

2020-10-05 20:18:54Ей, Сашко, толкова ли си обеднял, та за една евродепутатска заплата се продаде на герберската мафия? Срамота, възрастен човек си, няма да си ги носиш на оня свят, още никой не е успял. И боко, и Доган, и Пеевски няма да могат да си вземат крадените милиарди със себе си.

Kъм статия ''Отровеният от злоба протестър Минеков'' и COVID-19 правилата в ЕП

2020-10-05 20:13:29Тъпи парчета, пак ще получите по-малко от ГЕРБ на изборите, дори Цецерон наистина да им дръпне половината електорат. Корнела е гаранция за това, че БСП няма да управлява скоро :)

Kъм статия БСП от Хасково: Сваляме доверието си от Елена Йончева, някой друг гъделичка егото й

2020-10-05 20:09:59Доста глупаво от страна на ЕНП. Още ли вярват, че могат да удържат Борисов и неговата банда на власт в България? Нека редовните избори да решат, нямам нищо против. Много интересно, колко процента ще получат ГЕРБ при непрекъснати протести и народни въстания до самия изборен ден от една страна, и Цецерон, който ще им източва структурите и избирателите от другата. Господин Вебер, като е толкова принципен, да има добрината да съдейства за изпращане на наблюдатели на изборите, както правят в страните от третия свят, за да не могат да ги фалшифицират мутрите на Борисов.

Kъм статия ЕНП няма да даде думата на Радан Кънев в дебата за върховенството на закона в България

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.