ПРОФИЛ

Рейтинг
1114
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (79)
Дата Коментар
Страници
2018-06-26 18:13:21Присмял се хърбел на щърбел. Няма ли да се намери един български Макрон, да ви измете всичките и да изчисти авгиевите обори, които натворихте за 30 години?

Kъм статия Нинова: Несигурността, престъпността и нестабилността седят на масата в Министерския съвет

2018-06-26 18:10:03Страшно високи стандарти - и при Ани Цолова ли ги приложихте същите? Не че журналистите ви стават и за чеп за зеле, но пък такова навеждане пред Тупанбаши и отбора му от идиоти, наречен правителство на РБ, е направо смешно. Viva Ердоган, да живее неговият верен последовател Бай Х.й!

Kъм статия Нова тв: Спряхме предаването на Милен Цветков, защото не отговаряше на стандартите за обективност

2018-06-20 15:15:02Нагъл червей - и на майките, и на всички останали нас, които ви плащаме заплатите точно това им е работата - да ви търсят сметка за какво харчите парите ни! И въобще не си прав, че в България няма качествени хора - изобилства с качествени Българи и тук и в чужбина, които биха се върнали. Но никой нормалем човек не би бил готов да работи в комунистическо-милиционерската ви администрация, която не допуска човек да има мнение, различно от партийната линия. Махайте се - вървете да си харчите откраднатите пари някъде по-далече от България. Тогава и качествените хора ще се завърнат в държавната администрация!

Kъм статия Симеонов недоволен, че Борисов уволнява, без да се допита до него

2018-05-22 20:01:35Някой направил ли си е труда да сметне колко хиляди мегавата възобновяеми енергийни източници - чисти и безопасни - могат да се построят в днешно време за 10 милиарда Евро? Със сигурност повече от мощността на 2 атомни реактора, особено ако пуснат китайците да ги построят и после да продават тока на пазарни, а не на субсидирани цени (както вече предлагаха). За чий ни е тогава да закопаем повече от 10 милиарда в т. нар. "гьол"? Нека ограничим загубите до вече натрупаните 3 милиарда Лева и да гледаме в бъдещето, а не в миналото. Ама нямало да има далавера за Бойко, БСП и компания - стига им и тая, дето я излапаха дотук - да се махат всички и да оставят да упрвляват тези, дето могат.

Kъм статия Протести 'за' и 'против' АЕЦ 'Белене' пред Министерския съвет (галерия)

2018-05-17 14:08:51А Германия може ли да ни върне турчина, който преди година уби двама мотористи и после избяга?

Kъм статия Германия иска да екстрадираме нашенец, пребил жена, след което я отвлякъл

2018-03-14 12:00:20Бизнес средата в страната била "изключително добра" - тогава защо няма чуждестранни инвестиции, бе тъпаци? По времето на копумпирания Станишев чуждестранните инвестиции бяха 4 милиарда Евро годишно, а сега се движат някъде около 400 милиона - на това му казвам "изключително добра бизнес среда", ама много изключително. Тупанбаши и неговото правителство съзнателно шантажира и гони чуждестранните инвеститори от България, за да може с домораслите си "бизнесмени" и сламени човеци като Гинка да сложи ръка върху цялата българска икономика. На този фон това, че са най-корумпираното досега управление и крадат като за последно, даже е по-малката беда.

Kъм статия Борисов за ЧЕЗ: Казаха, че не ги харесвам, как тогава да имам общо с тази сделка

2018-03-08 14:56:05Абе Тупанбаши, ти за колко прости ни мислиш? Не стига, че нямате акъл да си изберете някой по-правдоподобен сламен човек от Гинка, за да си перете крадените от нас, данъкоплатците на целия ЕС, пари, ами сега и друг ви бил срал в гащите. Ей, следващите избори положително ще са скоро и тогава всичките дружно ще дишате прахта на някой друг популист, например дългия шоумен. Я се обърнете и вижте какво стана в Италия.

Kъм статия ГЕРБ обвини БСП и ПЕС, че стоят зад Гинка Върбакова

2018-01-11 10:04:38Така де, замитаме под килимчето и продължаваме напред. Така Тупанбаши, алиас Бай Х.й ще печели избори още 30 години и накрая ще ни докара до там, докъдето ни докара неговият светъл пример Бай Тошо, а именно до 50 милиарда външен дълг и опропастена икономика. А Лиляна, вместо да говори глуости по телевизиите, да вземе да обясни как се усвояват 50 милиона за една седмица за ремонт на 2 км магистрала и това не е ли корупция. Защото ние може да сме луди (дето ги търпим), но не сме прости, нито безпаметни!

Kъм статия Лиляна Павлова: Трябва да спрем да говорим за корупцията. Има я във всички държави

2017-12-20 18:03:38Какъв ти е проблемът, бе чичо Валери? Че не ти пускат на тебе ли? Първите двадесет години е резервирано за Тупанбаши и съдружниците му, за тебе - после. Като не ти харесва, можеш да излезеш от коалицията, но подозирам, че аверите ти Краси и Волен няма да те последват, а мястото ти ще бъде бързо запълнено от хвърковатата чета на Марешки. Да не говорим, че и всичките да излезете, ДПС си остава (вие сте коалиционни партньори само за пред дебилите). Така че, колкото и да се пениш, все ще е в морето дупка. Гледай си там телевизийката, докато я имаш и нея, че нали виждаш какво стана със собственика на едни устати вестници.

Kъм статия Вицето Симеонов пак бесен: Саботаж! ГЕРБ и ДПС пак ни извъртяха!

2017-10-11 17:20:56А защо само бивши, какво му пречи да разследва и настоящи? Ето от това ги е страх, защото са настоящи и си мислят, че вечно ще останат такива. Но така мислеше и бай Тошо.

Kъм статия ГЕРБ са притеснени, че Радев ще подгони бивши управляващи с антикорупционния орган

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.