ПРОФИЛ

Рейтинг
1213
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (67)
Дата Коментар
Страници
2017-08-16 16:16:05Е този човек внуци няма ли - хванете ги и тях! По сталински - всичко е законно.

Kъм статия И дъщерята на Цветан Василев е подсъдима за прането на 2.6 млн. лв.

2017-08-16 16:09:13Онази приказка, дето магарето казало "Че аз тук като не си покажа магарията, къде?" знаете ли я? Е, с помощта на чичо Валери, министърката Николинка и някои пишман предприемачи, дето вземат такса за празен стол, България си показа магарията точно в разгара на туристическия си сезон. Тези тъпаци наистина ли мислят, че някой, когото са изгонили с полиция от дискотеката или ресторанта, защото били налагали българското законодателство, ще дойде втори път в тази кочина? Това, че някой нарушава норми или не издава касови бележки не е причина да страдат клиентите му. Можете да го наказвате колкото си искате, но не с показни комунистическо-милиционерски акции пред стотици или хиляди посетители, които нямат нищо общо с нарушенията му. Но къде толкова акъл у премиера и нему подобните министри, за да спазват някаква дискретност. Догодина ще си получат сметката за простотиите, които вършат сега - вече и пияните тийнейджъри няма да искат да идват в България.

Kъм статия Стотици излязоха на протест в Слънчев бряг срещу акциите на Валери Симеонов

2017-08-14 19:29:10Какви са тези организации, дето за пръв път ги чувам? Чичо Валери нещо много си е повярвал, ако питате мен. Та пияниците за какво ходят на Слънчев Бряг, ако не за да купонясват и да се напиват? Ако ги изгони от там, а той май това ще постигне, тогава й отиде на Николинка следващия сезон. Или някой сериозно вярва, че може да докара свестни хора и семейства с деца в този вертеп, който прилича на бетонна джунгла и всичко друго, но не и на семеен курорт. Аз поне не бих се изкушил да отида на нашето море, докато мога да почивам в Гърция за малко повече пари, но неизмеримо по-приятно. А ако сметнем таксата празен стол, паркингите и чадърите, май може нашата кочина да ми излезе и по-скъпа от гръцката идилия.

Kъм статия 11 организации се обявиха в подкрепа на Валери Симеонов за Слънчев бряг

2017-07-26 15:09:01А къде бяхте на парламентарните избори, бе синковци? Толкова ли беше трудно да предвидите, че поотделно няма да влезете в парламента и да се обедините тогава? Аз съм гласувал за вас (едните от вас) и пак бих го направил, но това е всичко, което мога да направя за вас. Разберете, че ние нормалните хора, които ви плащат партийните субсидии, депутатските заплати и прочие, имаме други задължения и приоритети. Не мога да работя по 12 часа всеки ден, да отговарям за работата и заплатите на един куп хора, и освен това да ходя по безсмислените ви протести. Организирайте си работата така, че да разкарате тъпата престъпна мутра, или ще трябва да загасите лампите, като останете последни обитатели на България!

Kъм статия Нова република и Да, България в обща декларация: Гответе се за масови протести

2017-07-05 17:23:59Е това го знаехме още на следващия ден след потушаването на преврата.

Kъм статия Нов доклад: Ердоган е инсценирал преврата от 15 юли 2016 г.

2017-06-26 18:35:08В списъка можем да добавим още няколко български недоносчета, погълнали маса наши пари без никакъв ефект: 1. системата за електронни билети в градския транспорт на Варна 2. същата такава система в Бургас 3. системата за умно управление на светофарите в София 4. бъдещата система за билети в градския транспорт на София 5. бъдещата система за електронни винетки Все високоплатени проекти, дадени на "приятелски" фирми и надлежно осрани, но платени. Ако бяха дали проектите на чужди фирми, които имат готово решение, всичко щеше да работи, но нямаше да има пари за личните и партийни каси на управляващите орки!

Kъм статия Проектът Quaero или защо иновации от чиновници не трябва да се очакват

2017-06-26 17:13:08Прекалено хубаво, за да се случи в една държава, в която две трети от колите не отговарят на условията. Собствениците на тези две трети като му наскачат, Борисов веднага ще бие отбой.

Kъм статия Спират от движение колите без катализатори

2017-06-26 17:08:52Единия вицепремиер гони тротинетки по Слънчев Бряг, други доставят зимни униформи при 40 градуса жега - пълен хаос. Борисов успешно се справи със задачата, да състави правителство, в което всички да имат IQ под неговото ниво. Но от такова правителство могат да се очакват само трагикомични резултати, не и нещо свястно. Видяхте ли, кого избирате вече за трети път, бе ОВЦИ!

Kъм статия МВР осигури зимни униформи на полицаите посред лято

2017-06-18 20:31:53Ако това ще е българският Макрон, съм съгласен - да се ядосва по-бързо, че ми писна да се срамувам от тези, които управляват държавата ми и крадат от парите ми. Във всички случаи ще е по-добър от бай Х..й, чичо Валери или Хорни-Корни. И с чалгаджията Слави не може да се сравнява - все пак е постигнал доста с идеи и инициатива, а не с циркаджилък.

Kъм статия Ивайло Пенчев: Ако ме ядосат много, ще стана премиер

2017-05-31 23:19:52Ами хайде спретнете референдум де, да видим колко ще гласуват с не - на наци-Валери деветте процента и на мутрешки петте - толкоз. И може би още разни безработни нещастници и заблудени русофили - да стигнат до 20 %. Давайте - знаете как става - 400000 подписа (истински) и си правите референдум. Хайде да ви видя, банда наемни драскачи - ботове!!!!!!!!!!!!

Kъм статия Тръгна петиция "За разкриване на хетеросексуалните зависимости на Марешки"

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.