ПРОФИЛ

Рейтинг
919
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (213)
Дата Коментар
Страници
2020-01-12 14:49:02Хайде да видим сега: Преди Борисов България беше приета в Нато и Европейския Съюз, имаше икономически ръст над 6 % и над 4 милиарда Евро годишни чуждестранни инвестиции, без да има достъп до субсидии и фондове от ЕС. Медиите бяха свободни и политиците се съобразяваха с тях. Бяхме на път да си оправим съдебната система, имаше плурализъм. С Борисов едвам го докарваме до 3 % ръст, чуждестранните инвестиции, ако не се броят българите зад граница са 200-300 милиона, по медийна свобода сме над стотно място в света, няма законност, шири се корупция. А, да, откакто са дошли на власт, ни лъжат как ей сега ще влезем в Шенген и Еврозоната, но това с Борисов никога няма да се случи, защото е тоталитарен диктатор, който преследва инакомислещи. Еврофондовете се крадат на повече от 50 % и освен тях не може да се каже, че има значима икономика. Изводът е, че Борисов е точно толкова велик, като Тодор Живков, след когото си спомняме какво ни сполетя - фалит на цялата държава.

Kъм статия Вежди Рашидов: Страната ни я нямаше на картата преди Борисов

2019-12-27 17:45:53Много сте прости, бе хора! Викнете най-великия хидроинженер на България, дайте му 2-3 милиона хонорар и той тутакси ще оправи нещата. Освен ако вече не се е специализирал тясно в енергетиката. Нали се сещате за кого говоря?

Kъм статия Бойко Борисов: ВиК дружествата да се обединят в едно държавно

2019-12-27 08:26:31Няма да стане, докато тази банда идиоти е на власт. А други, по-читави, за съжаление, не се виждат на хоризонта.

Kъм статия Ето какво могат да направят политиците, вместо да подканват да даряваме

2019-12-27 08:13:20Да, за този циркаджия няма празник, защото и в делниците той и бандата му не вършат нищо друго, освен глупости, вредни за България. На предшественика му Тошо му трябваха 36 години, за да стигне до такива висоти на глупостта, а той го покори и надмина само за 10 години на власт.

Kъм статия Коледа е, но за Борисов няма празник, пак е с джипката сред народа

2019-11-17 18:32:06Това, че при Тодор Живков е било по-добре от сега, са пълни глупости. Тогава малцина кадърни и работливи хора носеха на гърба си нищо неправещите партийни, комсомолски, профсъюзни и какви ли не други кадри, а също и болшинството мързеливци, които не желаеха да се напрягат. И точно това мързеливо мнозинство, което днес завижда на кадърните за това, че печелят повече, стои в основата на такива анкети. Друг е въпросът, че Тодор Живков си беше отишъл за малко и се завърна в образа на Бойко Борисов, бивш комунист (от тъпите) и прилежен ученик на Живков, а с това на държавната софра пак се настаниха лакоми, мързеливи и крадливи некадърници. И от това страдат пак умните и работливи хора, на които им се пречи да разгърнат пълния си потенциал. Без последните 10 години Борисов щяхме да сме доста по-напред икономически, а също така и в Шенген и в Еврозоната.

Kъм статия Казват, че при Живков беше по-добре. Да видим:

2019-10-24 22:13:05Друго не сме и очаквали.

Kъм статия Избраха Иван Гешев за главен прокурор на България

2019-10-11 15:39:50Уважаемият премиер пак ли влезе в предизборен режим, вместо да си върши работата, за която е избран и му се плаща? Трудно му е на човека без Цецерон, личи си. Апропо - построеното оставало - елате на бул. Вапцаров да видите, какво е останало от първия му ремонт като кмет: Едното платно въобще пропуснаха да го ремонтират, а ремонтираното на кръстовищата се е набрало като гащи, а в останалата част шахтите са потънали с по 10 см. От Борисов ще остане толкова, колкото остана и от неговия ментор Тошо - дълговете на държавата за народа и несметните богатства, крадени от бюджета и от еврофондовете за аверите и партията му. Само не мога да разбера колко прост трябва да е човек, за да мисли, че ученикът на Тодор Живков не е комунист.

Kъм статия Борисов за новия асфалт на Хемус: Изядоха скалата. Всичко се реже като филия с масло

2019-09-27 17:39:48Тези доказват максимата, че никога не е късно да станеш за резил.

Kъм статия Агент Огнян и други ДС академици с подкрепа за Гешев: Соросоидите заграбиха националното богатство

2019-09-27 17:35:50Да каже кой го е натискал да отстрани журналистката и после да си подаде оставката, вместо да се ошумолява. Това би била доблестна постъпка, но от този охлюв не я очаквам.

Kъм статия СЕМ поиска оставката на шефа на БНР, дава му седмица да я подаде сам

2019-09-13 13:44:06Бай Хуй вече задмина с няколко дължини бай Тошо и по простотия и по мракобесие. Питам, къде е ЕС и не го ли вижда това? Докога ЕНП ще си затваря очите за такива като Борисов, Орбан и други подобни диктатори? Всъщност само за няколкото гласа в Европейския парламент ли става дума, или корумпираните източноевропейски диктатори пълнят черните каси на ЕНП с откраднатите от европейските данъкоплатци пари?

Kъм статия БНР върна Силвия в ефир, след като всички отказаха да водят вместо нея

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.