ПРОФИЛ

Рейтинг
1113
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (72)
Дата Коментар
Страници
2018-01-11 10:04:38Така де, замитаме под килимчето и продължаваме напред. Така Тупанбаши, алиас Бай Х.й ще печели избори още 30 години и накрая ще ни докара до там, докъдето ни докара неговият светъл пример Бай Тошо, а именно до 50 милиарда външен дълг и опропастена икономика. А Лиляна, вместо да говори глуости по телевизиите, да вземе да обясни как се усвояват 50 милиона за една седмица за ремонт на 2 км магистрала и това не е ли корупция. Защото ние може да сме луди (дето ги търпим), но не сме прости, нито безпаметни!

Kъм статия Лиляна Павлова: Трябва да спрем да говорим за корупцията. Има я във всички държави

2017-12-20 18:03:38Какъв ти е проблемът, бе чичо Валери? Че не ти пускат на тебе ли? Първите двадесет години е резервирано за Тупанбаши и съдружниците му, за тебе - после. Като не ти харесва, можеш да излезеш от коалицията, но подозирам, че аверите ти Краси и Волен няма да те последват, а мястото ти ще бъде бързо запълнено от хвърковатата чета на Марешки. Да не говорим, че и всичките да излезете, ДПС си остава (вие сте коалиционни партньори само за пред дебилите). Така че, колкото и да се пениш, все ще е в морето дупка. Гледай си там телевизийката, докато я имаш и нея, че нали виждаш какво стана със собственика на едни устати вестници.

Kъм статия Вицето Симеонов пак бесен: Саботаж! ГЕРБ и ДПС пак ни извъртяха!

2017-10-11 17:20:56А защо само бивши, какво му пречи да разследва и настоящи? Ето от това ги е страх, защото са настоящи и си мислят, че вечно ще останат такива. Но така мислеше и бай Тошо.

Kъм статия ГЕРБ са притеснени, че Радев ще подгони бивши управляващи с антикорупционния орган

2017-10-11 17:08:54Малоумниците в България, както и по света никога няма да свършат. Един наскоро даче стана президент на най-мощната държава в света. Засега е смешно, дано не става тъжно, както през 1936 година в Германия.

Kъм статия Антон Тодоров се нарече непоколебим войн и се закани: Пак наточвам копието

2017-10-05 17:09:21Прекрасно решение - за същите пари ще си купим 30 и повече годишни самолети, които са ги скъсали от полети, вместо фабрично нови. И с тях ще сменим 25-годишните Миг-ове. Ето на това му казвам сделка! Но то това си е типично българска черта - нали всеки посерко тук предпочита да си купи стара BMW или Mercedes кочина на незнайно колко километри вместо фабрично нова Шкода на 0 километра, с 5 години гаранция и безлихвен лизинг. И тук говорим за същите пари.

Kъм статия С дъх на лобизъм: Цветанов открито се изказа в полза на Ф-16

2017-08-16 16:16:05Е този човек внуци няма ли - хванете ги и тях! По сталински - всичко е законно.

Kъм статия И дъщерята на Цветан Василев е подсъдима за прането на 2.6 млн. лв.

2017-08-16 16:09:13Онази приказка, дето магарето казало "Че аз тук като не си покажа магарията, къде?" знаете ли я? Е, с помощта на чичо Валери, министърката Николинка и някои пишман предприемачи, дето вземат такса за празен стол, България си показа магарията точно в разгара на туристическия си сезон. Тези тъпаци наистина ли мислят, че някой, когото са изгонили с полиция от дискотеката или ресторанта, защото били налагали българското законодателство, ще дойде втори път в тази кочина? Това, че някой нарушава норми или не издава касови бележки не е причина да страдат клиентите му. Можете да го наказвате колкото си искате, но не с показни комунистическо-милиционерски акции пред стотици или хиляди посетители, които нямат нищо общо с нарушенията му. Но къде толкова акъл у премиера и нему подобните министри, за да спазват някаква дискретност. Догодина ще си получат сметката за простотиите, които вършат сега - вече и пияните тийнейджъри няма да искат да идват в България.

Kъм статия Стотици излязоха на протест в Слънчев бряг срещу акциите на Валери Симеонов

2017-08-14 19:29:10Какви са тези организации, дето за пръв път ги чувам? Чичо Валери нещо много си е повярвал, ако питате мен. Та пияниците за какво ходят на Слънчев Бряг, ако не за да купонясват и да се напиват? Ако ги изгони от там, а той май това ще постигне, тогава й отиде на Николинка следващия сезон. Или някой сериозно вярва, че може да докара свестни хора и семейства с деца в този вертеп, който прилича на бетонна джунгла и всичко друго, но не и на семеен курорт. Аз поне не бих се изкушил да отида на нашето море, докато мога да почивам в Гърция за малко повече пари, но неизмеримо по-приятно. А ако сметнем таксата празен стол, паркингите и чадърите, май може нашата кочина да ми излезе и по-скъпа от гръцката идилия.

Kъм статия 11 организации се обявиха в подкрепа на Валери Симеонов за Слънчев бряг

2017-07-26 15:09:01А къде бяхте на парламентарните избори, бе синковци? Толкова ли беше трудно да предвидите, че поотделно няма да влезете в парламента и да се обедините тогава? Аз съм гласувал за вас (едните от вас) и пак бих го направил, но това е всичко, което мога да направя за вас. Разберете, че ние нормалните хора, които ви плащат партийните субсидии, депутатските заплати и прочие, имаме други задължения и приоритети. Не мога да работя по 12 часа всеки ден, да отговарям за работата и заплатите на един куп хора, и освен това да ходя по безсмислените ви протести. Организирайте си работата така, че да разкарате тъпата престъпна мутра, или ще трябва да загасите лампите, като останете последни обитатели на България!

Kъм статия Нова република и Да, България в обща декларация: Гответе се за масови протести

2017-07-05 17:23:59Е това го знаехме още на следващия ден след потушаването на преврата.

Kъм статия Нов доклад: Ердоган е инсценирал преврата от 15 юли 2016 г.

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.