ПРОФИЛ

Рейтинг
1114
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (86)
Дата Коментар
Страници
2018-09-25 17:42:38Единственото полезно нещо, което Тупанбаши може още да направи за България е, да се пръждоса някъде заедно с разбойническата си партия и да остави да управляват други, които го могат. Не говоря за селянката Корнелия и нейните разбойници.

Kъм статия Демократична България: Хлябът поскъпва заради страхливата политика на Борисов

2018-09-25 17:07:23Тупанбаши вече доказа, че е по-прост и от бай Тошо. Докога, бе дебили и идиоти, ще продължавате да избирате тоя изрод, който даже един цял мандат не може да завърши?

Kъм статия Първа среща между Борисов и Тръмп продължи точно 3 секунди

2018-09-21 14:29:12Е то по-голяма част от дванадесетте точки важат и за нас, независимо дали премиер би бил Тупанбаши или оная селянка от БСП. Затова толкова много скачат от всички страни - след Орбан ще нагазят и тях, ще трябва да си ходят и ще им спре лапането. Боя се обаче, че ако тръгнем да се преброяваме (грамотните), резултатът ще е плачевен, тъй като оня малоумник, дето говореше, че 80 % от българите са дебили, не е далеч от истината. Но мисля, че има много просто решение на въпроса и с Орбан, и с Тупанбаши и с Корнелия - не отговаряш на европейските ценности като партия - изключват те от ЕНП или ПЕС и си намират други парньорски партии в съответната страна. Познайте после как ще гласуват и унгарците, и българите. А тая работа, дето я бълнува някой от долу коментиралите, че на 8-те държави ще им е зле (да добавим и Испания към тях), ако само те останат в ЕС, е доста глупава - та тези 8 представляват две трети от населението и 90 % от иконимиката на съюза и прекрасно биха си живели като федерация.

Kъм статия Възможно ли е патриоти да не са идиоти?

2018-09-19 17:49:55Краставите магарета се намират и се подкрепят: - Орбан - виден диктатор - Чехия, управлявана от бивши комунисти и настоящи олигарси - Словакия - също бивши комунисти - Полша - управлявана от малоумни националисти - България, управлявана от престъпна мутра, бивш комунист, ученик на Тодор Живков и дружина крадливи олигарси Никоя от тези държави не блести със свобода на словото, ефективна съдебна система и борба срещу корупцията. Аъ пък не искам да съм с краставите магарета, а с държавите в челните редици като Франция, Германия, Холандия, Белгия, които се стремят към федерация на европейските държави. Между другото ние като народ ще имаме най-голяма полза от това, защото ще черпим от общия европейски бюджет, който не се краде от пладнешки хайдуци.

Kъм статия България ще подкрепи Орбан, не санкции на ЕС срещу Унгария

2018-08-15 13:57:39Ееех, Тупанбаши, като не ти разбира тиквата, защо говориш глупости? Наясно ли си въобще как изглежда сървърна система за обработка и съхранение на данни, как всичко е двойно подсигурено - от дисковете, през контролерите и сървърите, та чак до захранванията. И наясно ли си, че дефектиралите дискове се сменят в движение и си възстановяват данните автоматично от останалите дискове? Откъде да ти е ясно - това в пожарната не се учи. Но най-трагичното е, че и на "специалиситите", които те съветват, толкова им е ясно, иначе нямаше да правите търгове, в които на баснословни цени да ви пробутват евтини конфигурации, защото не са специфицирани изискванията правилно. То не може хем да крадеш половината пари, хем с останалите да купиш нещо годно.

Kъм статия Борисов за Търговския регистър: Фирмите с най-ниски цени слагат калпави дискове

2018-08-10 15:57:49Никога няма да го разберат, защото не искат да го разберат. Кой беше казал, че не сме народ, а мърша - много е прав. Тази мърша търпя Тодор Живков 36 години, без да каже гък, ще търпи и Борисов още толкова.

Kъм статия Кадиев: Не съм излъгал. Борисов и Цветанов са били при Бенчо. Затова си траят

2018-08-04 13:16:02Де тоз късмет, да се отървем от един малоумник в политиката. Но и без него остават още прекалено много (всъщност всичките парламентарно представени).

Kъм статия Симеонов ще скочи с релса на врата от бургаския мост, ако държавата загуби делото за Пирин

2018-06-26 18:13:21Присмял се хърбел на щърбел. Няма ли да се намери един български Макрон, да ви измете всичките и да изчисти авгиевите обори, които натворихте за 30 години?

Kъм статия Нинова: Несигурността, престъпността и нестабилността седят на масата в Министерския съвет

2018-06-26 18:10:03Страшно високи стандарти - и при Ани Цолова ли ги приложихте същите? Не че журналистите ви стават и за чеп за зеле, но пък такова навеждане пред Тупанбаши и отбора му от идиоти, наречен правителство на РБ, е направо смешно. Viva Ердоган, да живее неговият верен последовател Бай Х.й!

Kъм статия Нова тв: Спряхме предаването на Милен Цветков, защото не отговаряше на стандартите за обективност

2018-06-20 15:15:02Нагъл червей - и на майките, и на всички останали нас, които ви плащаме заплатите точно това им е работата - да ви търсят сметка за какво харчите парите ни! И въобще не си прав, че в България няма качествени хора - изобилства с качествени Българи и тук и в чужбина, които биха се върнали. Но никой нормалем човек не би бил готов да работи в комунистическо-милиционерската ви администрация, която не допуска човек да има мнение, различно от партийната линия. Махайте се - вървете да си харчите откраднатите пари някъде по-далече от България. Тогава и качествените хора ще се завърнат в държавната администрация!

Kъм статия Симеонов недоволен, че Борисов уволнява, без да се допита до него

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.