ПРОФИЛ

Рейтинг
1258
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (56)
Дата Коментар
Страници
2017-05-23 14:12:35Ако подходим не толкова научно, както някои хиперамбициозни майки, а като едно дете, задачата се решава съвсем просто и без синуси и косинуси, за autocad да не говорим. И дали ъгълът е остър или тъп, няма никакво значение. Единственото нещо, което трябва да видим е, че има два еднакви триъгълника, което ни дава и дължината на отсечката PB=CM=8 см. Това се решава без висша математика със знанията на дете от седми клас :).

Kъм статия Още една сгрешена задача на изпита след VII клас

2017-05-17 15:07:58Тодоре, Тодоре, Живков, Живков... Докога ще трябва да ти търпим простотиите?!

Kъм статия След два протеста властта оттегли закона за строежи по морето

2017-05-17 15:04:33И аз съм ходил в Бухенвалд и още няколко лагера в Германия и не помня на някого от присъстващите да му е било смешно или весело, камо ли да е правил "майтапчийски снимки". Тоест, ако на Валери Симеонов това му се струва смешно, той или е отявлен фашист, или ненормален. И в двата случая мястото му не е в правителство на държава от ЕС. На вниманието на премиера - г-н Борисов, за такава снимка Ангела Меркел, която знам че уважавате, би изхвърлила този човек от правителството си като кирлив пес. Същото важи и за вицепремиера, който има наглостта да го защитава. Чакаме реакция!

Kъм статия Зам.-министър патриот се хвали с нацистки поздрав във Фейсбук

2017-03-27 14:33:06Не виждам причина да си подава оставката - и той, и ние, които гласувахме за него, направихме, каквото можахме. Само че уж приятелят му му подложи динена кора - интересно на каква цена. Само две забележки: 1. Може би Noisy не беше най-подходящият за ръководител на предизборната кампания. Аз го чета с удоволствие, но да бъда честен, понякога дори с докторската си степен и перфектните немски и английски трябва да го препрочитам по няколко пъти. А като те разбират 3 % в цялата държава, толкова и ще гласуват за тебе. 2. Само с антикомунизъм няма да привлечете повече избиратели. След 30 години това не е тема за повечето хора - факт е, че вече трети мандат ще управлява най-големият комунист (копие на бай Тошо), който се е пребоядисал на десен.

Kъм статия Радан Кънев подава оставка след провала на вота

2017-03-27 14:22:20Не разбрах какво толкова има да дели Христо Иванов с Радан Кънев, който заради него извади цялата си партия в опозиция, та тръгна да се доказва сам и така вкара и двете коли в канавката - ни парламент, ни субсидия. Но той си знае, може пък да си е струвало. Факт е, че си дадохме гласовете за тоя дето духа и пак трябва да търпим Бай Х.. начело на държавата (честно казано даже Корни щеше да ми е по-приятна). Сега мили протестъри да не тръгнете пак да киснете по площадите? За тази простотия ще вините единствено собствените си лидери, които не могат да седнат на една маса и да се договорят като възрасни хора. И ще си налягате парцалите до следващите избори, пък тогава дано на някои хора им дойде акълът.

Kъм статия Следизборно и лично

2017-03-08 13:52:54Всички мислещи българи, които не искат да се наведат пред дебелото прасе и неговите бизнес партньори-политици, трябва да направят едно - да спрат да купуват всичките парцали, които излизат от свинските им издания, както и да подминават магазините му Lafka като пътен знак - от това най-боли. Защото мека тоалетна хартия можеш да си купиш от всеки магазин, а обективните новини ги има в Интернет изданията. Така правя аз вече от поне 3-4 години и съм доволен. А издателите на Прас Прес бих ги помолил, да си направят online издание, ако трябва, нека е платено или с някакъв абонамент - бъдете сигурни, че ще намерите повече от 10000 абоната. Успех, приятели!!!!!!!!!!!!!

Kъм статия Последните бройки на "Прас-Прес" се разпродадоха за минути (видео и снимки)

2017-03-04 15:02:16Ех, Радане, Радане - това че ГЕРБ са баш комунисти, аз съм го казал публично много преди вас - още когато Бойко стана кмет. Недейте да забравяте все пак, че Трайчо на тези комунисти им беше министър в първото правителство и че и вие, ДСБ, им бяхте коалиционен партньор една година, след като се бяхте клели преди изборите, че никога няма да го направите. Ние не сме толкова късопаментни и като си смените името, не всичко е забравено. Но както и да е - не е забравено, но да речем, че сме ви простили. Но хайде сега ми обяснете, какво толкова имате да делите с Христо Иванов, та не можахте да се обедините на изборите. Ние сега за кого да гласуваме, та поне едните да влязат в парламента и да има някаква опозиция? И после, като останете навън, пак ли ще протестирате? Не бихте имали право, защото сами ще сте си виновни!

Kъм статия Радан Кънев: ГЕРБ не могат да спрат комунистите, защото управляваха като комунистите

2017-01-29 17:21:23Бай Тръмп може и да го позакъса - оказва се, че не всички са съгласни с фашистките му методи за възраждането на Америка. Освен че той може да издава декрети, има и ответни мерки, които другите държави могат да предприемат, та да не се окаже, че след Тръмп Америка вместо да стане велика отново, съвсем е пропаднала. Малките хора по света, засегнати от неговите простотии ще страдат, но мислещите хора в Америка и по целия свят са далеч по-гласовити и креативни в начините си да се опълчат срещу простотията на Тръмп от безработните бели дъмпери, които го направиха президент (в това число включвам и българските дъмпери, които толкова го харесват и се възхищават на простотиите му). Мисля, че един хубав бойкот от страна на всички Европейски лидери ще му дойде добре - мексиканският и канадският лидери вече дадоха добър пример. Като остане да си гука само с Путин и Тереза Мей, ще му се изясни откъде духа вятърът.

Kъм статия Хаос и протести след указа на Тръмп за мюсюлманите

2016-11-16 19:33:07Тия клишета с червения генерал, привърженик на Путин и т.н. вече се поизтъркаха - потърсете друга причина, господа партньори и съюзници! Мога и да ви я подскажа. Не стига: - че България се управлява от един безсрамен популист, в много по-голяма степен комунист, отколкото хората от БСП, - че ГЕРБ е най-корумпираната пасмина, която някога е владяла България, - че е публична тайна, че бай КОЙ е партньор с Делян Пеевски и още като кмет е вземал по 40% от всяка обществена поръчка, - че откровено се гаврят с народа си и очакват неговата подкрепа - че газят човешки права, като предават политически преследвани хора на сатрапа Ердоган, ами на всичкото отгоре се ползват и с уважението на Меркел, Зеехофер, Юнкер и цялата ЕНП. Е как при това положение да вярваме в здравия разум на нашите партньори от ЕС. Свършиха ли се качествените десни политици в България, та трябва да си партнирате с най-долната и крадлива комунистическа измет?

Kъм статия Генералът, българите и чудесата

2016-11-10 18:34:53Тази гаври ли се с Бойко, или просто не си е пила хапчетата?

Kъм статия Моля те, Бойко, не си дете, та да се цупиш - ти си генерал, повел ни в тотална битка със злото

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.