ПРОФИЛ

Рейтинг
919
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (232)
Дата Коментар
Страници
2020-04-01 15:02:06Доста добра статия, изцяло съвпада с мнението ми. Но това го могат други хора в други държави. В Германия има над 60000 заразени и стотици починали, което на глава от населението е над 20 пъти повече отколкото при нас и въпреки това на хората не им забраняват да излизат в парка и да се занимават с индивидуални спортове, защото е ясно, че докато се движиш сам не можеш да заразиш никого, нито пък да прихванеш нещо. Просто там решенията се вземат от лекари и политици, а тук - от "генерали", които всъщност са си чисти фатмаци, по-възрастните и с комунистическо минало.

Kъм статия Не прекалявай!

2020-03-31 13:44:02Жалки смешници! Нямам какво да добавя.

Kъм статия Нова заповед: Маски долу! (ВИДЕО)

2020-03-30 18:20:46Като отмине истерията с "опасния" вирус, съдът в Страсбург ще има доста работа, свързана с България, а ние данъкоплатците ще имаме да плащаме доста обезщетения.

Kъм статия Обвиниха лидера на ''Възраждане'' за всяване на смут в обществото, гаранцията му е 20 000 лв.

2020-03-30 18:16:14И като няма откъде да си купя маска, как да изпълня това свое задължение? Непрекъснато се жалват, че нямало маски дори за лекарите, а сега искат да намерят за 7 милиона граждани. Генерал Годжи, фатмак смотан, и всички, които ти се водят по фуражкаджийския акъл - като измисляте глупости, впрягате ли малко мозъка си да помислите дали и как са осъществими? Ама то какво да впрягате, като между ушите ви е дълбок вакуум.

Kъм статия Носенето на маски става задължително. Ако не носиш - 5000 лв. глоба

2020-03-29 17:08:52Ами нали не искате чужденци на прекрасния си остров? Защо сега тези, които гласуваха за Брекзит, не отидат сами да си берат ягодите? Пък като ви се скапят ягодите, ще ви продадем от нашите, и поляците ще сторят същото ... стига да има с какво да ги платите.

Kъм статия Британски ферми пoдготвят чартърни полети за берачи от България

2020-03-29 17:02:06Ето на това му викат "Казали на лудия да пръдне, той се насрал". Какво лошо има, ако хората се разхождат сами в парка, карат колело, или тичат? И каква е разликата дали се разхождам в парка сам (забранено), или сам с кучето си (позволено), или само със съпругата си, с която и така живеем заедно (забранено), или със съпругата и кучето (вероятно позволено)? Или искате половината хора да се побъркат? Доста вирусолози и други специалисти се изредиха да обясняват, че не можем да се заразим, като минаваме покрай някого, било то на улицата, в парка, или в планината. Тогава защо ни прилагате тези перфидни номера, бе милиционери? Или целта пак е да се криете по храстите и да събирате глоби, както правехте, когато още бяхте комунисти, а не "демократи"

Kъм статия 8 с глоби по 5000 лв. в София за разходка в Южния парк и на Витоша

2020-03-29 15:51:28Путин не ми е любим герой, а и с Русия не бих искал да имам много общо (след като правих един проект там преди няколко години), но да се отрича, че руснаците са помогнали на италианците в беда, е доста цинично, особено на фона на всеобщия егоизъм на другите "съюзнически" държави от ЕС. Нима военните лекари са по-лоши от цивилните? Със сигурност са свикнали на много по-голямо натоварване и понасят много повече лишения. А може и да са виждали доста по-опасни неща от коронавируса. И дали пък защитното облекло на военните не е по-качествено от нашите измислени маски и облекла, които се шият от съвсем обикновени фирми за конфекция, от незнайно какви материи и не минават през никаква сертификация? Не вярвам. За такива публикации може да има само една квалификация - черна неблагодарност. И този "неназован източник" защо не застане с името си и не каже на кого служи?

Kъм статия 80% от руските помощи за борба с Covid-19 за Италия са ненужни

2020-03-28 17:14:56Мончо май наистина се е филмирал. Интересно е, като задействаме член 5-и какво ще се случи - война на Китай ли ще обявим? И освен това задал ли си е въпроса защо на китайците им е затрябвало да заразяват собственото си население, за да навредят на Европа и останалия свят. Можеха да пуснат вируса направо тук, без никой да ги усети. Аз по-скоро бих задал въпроса, като свърши цялата истерия и установим, че от заболяването са починали 50-100 хиляди човека, а световната икономика е увредена за години напред и десетки милиони ще са безработни и ще умират от глад, кой ще понесе отговорността за всичко това? Някой ще пита ли кой имаше интерес от тази целенасочена истерия, в която доброволно се включиха всички световни правителства? Не казвам, че това е истина, но като ще се занимаваме с теории на конспирацията, нека погледнем нещата от всички възможни страни.

Kъм статия Паси: НАТО да активира член 5, може китайска лаборатория да произвежда вируси

2020-03-03 14:23:28"Прави услуги на Ердоган" е доста меко определение за ибрикчийското поведение на Тупанбаши. А иначе единственият начин да се покаже на анадолския селяк, къде му е мястото, е да се изпратят достатъчно войски и кораби от големите държави на ЕС, за да пазят границата на Гърция. И в комбинация с това да му се наложат икономически санкции - Тръмп показа как се прави. Да продължаваме да му плащаме пари, за да ни пази границите, е все едно да преговаряме с терористи.

Kъм статия Немската преса: На българската граница е подозрително спокойно. Борисов прави услуги на Ердоган

2020-03-03 14:17:05Хайде вече стига сте се суетили, ами покажете на тоя анадолски селяк, къде му е мястото. Богатите държави да изпратят достатъчно хора от Фронтекс да помагат на гърците и да видим тогава, кого ще заплашва. Едни масивни икономически санкции от страна на ЕС също много бързо ще го накарат да се освести, или направо ще го свалят от власт. Пък може и нашият Тупанбаши да престане да се изживява като най-великия дипломат и посредник на ЕС, защото не е такъв. Който ходи да ближе задниците на диктатори от калибъра на Ердоган и Путин е обикновено лайно, което няма топки и достойнство да им каже истината в очите (както направи премиерът на Гърция).

Kъм статия Курц определи действията на Турция като 'изнудване'

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.