ПРОФИЛ

Рейтинг
7719
точки при гласуване
7

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (438)
Дата Коментар
Страници
2020-09-29 16:48:14Ще посоча най-бързия изход от кризата. Който се смята за опозиция напуска парламента, като по този начин спира или много сериозно възпрепятства работата му и тогава мутрата ще бъде принудена да подаде оставка и да отидем на бързи избори за нов парламент. Ха сега да видим дали ДПС е опозиция, или задкулисен партньор на ГЕРБ и патриотите. Ако е второто, значи си заслужаваше почерпката от протеста миналата седмица.

Kъм статия Да не стане късно! ДПС призова за бърз изход от политическата криза

2020-09-28 13:50:37Тупанбашията вече съвсем го подкара през просото. Вместо да си гледа работата в Министерския съвет, само обикаля по селата, където го посрещат предварително нагласени клакьори. Същински Тодор Живков. Не че през 10-те години начело на правителството е правил нещо друго, освен да реже лентички и да се тупа в гърдите, колко много бил направил за нас с нашите пари. Крайно време е за ОСТАВКА!

Kъм статия Борисов: С Цветанов сме като семейство, което се е разделило след 20-годишен брак

2020-09-26 17:13:34На тоя малоумник още ли му се присънва, че ще продължи да управлява? И Тодор Живков бръщолевеше същите глупости, а след него останахме направо по чукани. Бай Хуй, от твоята работа останахме на опашката в Европа по всички показатели. А можехме отдавна да сме и в Шенген, и в Еврозоната, и да имаме нормална правова държава. И щяхме да имаме повече и по-добри пътища, защото никой не е крал толкова, колкото неговата банда. За чуждите инвестиции, които рязко секнаха още в първия им мандат, не говорим изобщо - та кой е луд да влага пари в държава без закони, управлявана от престъпници.

Kъм статия Борисов: Тези, които си правят тънки сметки, могат да бъдат с ГЕРБ само в опозиция

2020-09-25 12:20:03"Не знам, какви хора са тия, дето взимат Борисов насериозно като премиер? Не е ли очевидно, че не само е неадекватен, ами има и психически проблеми." Същите хора като тези, които харесват Тръмп - мегапрости. За съжаление ги има в изобилие :)

Kъм статия Шапка им свалям, коварно ме сготвиха, една прекрасна госпожа дойде и нащрака в мое отсъствие

2020-09-25 12:05:49Още малко и ще се разплача! Този плужек, който 10 години беше дясната ръка на Борисов и особено в първия им мандат като министър на вътрешните работи сътвори купища мизерии, който е осъден за прикриване на престъпление, ще се прави на почтен и ще претендира за морал. Точно той, който "печелеше" всички възможни избори за ГЕРБ, ли ще се опасява от фалшификации? Крадецът вика "дръжте крадеца". Интересно е, дали той ще е новият любимец на великите демократи от ЕНП, който трябва да замести Борисов? Друг интересен въпрос е защо ЕНП не може да се договори с далеч по-почтените хора от Демократична България, които също членуват в там? Дали са прекалено умни и независими за ЕНП, или просто от ЕНП си делят откраднатото с Борисов, Орбан и другите им ортаци?

Kъм статия Цветанов: Министрите уволняваха в полза на ДПС

2020-09-22 17:04:53Може и да не е имало толкова агресивни протести през последните 30 години (въпреки че бих поспорил), но не е имало и толкова тъпи и малоумни управници като вас. Та каквото почукало, това му отговорило :) А впрочем агресивните хулигани на протестите ги пращате вие и полицията ги търпи да й се друсат на главата, пак по ваше нареждане, за да има после повод да бие и арестува мирните граждани и журналисти.

Kъм статия Валери Симеонов: Решено е - безсмислено е подаването на оставка 6 месеца преди вота

2020-09-22 16:54:25Като ги гледам тия от ЕНП как оглушително мълчат и се ошумоляват, като болно прасе в тръстика, та започват да ми идват лоши мисли. Дали пък не са и те в корупционния бизнес на Борисов, Орбан и компания?

Kъм статия Българи в чужбина питат ЕНП подкрепя ли Бойко Борисов и ГЕРБ

2020-09-22 16:49:44Страшно отстояване на националните интереси пада. И с безполезните за България газови проекти на Путин, и със също толкова безполезното строителство на нова АЕЦ, пак за хатъра на Путин. Все с нашите пари. А нагъзването на Ердоган - да му предават опозиционери в нарушение на всички световни и европейски правни норми и в нарушение на решения на българския съд, с което поставят живота им в опасност, си е страшно отстояване на национални интереси. Коалиционните партньори и те не отстъпват в отстояването на националния интерес - продават българско гражданство на всякакви мафиоти, нямащи нищо общо с България, само за да си пълнят корумпираните гуши. Ей, бай Хуй, не смей да се сравняваш с хората, чието дело празнуваме днес - ти си един дребен диктатор, управлявал по времето на Веселин Маринов и нищо повече!

Kъм статия Борисов: Независимостта се отстоява. Ние го направихме в енергетиката, отбраната, икономиката

2020-09-22 14:23:32От милиционер толкоз :)

Kъм статия Гешев: Фердинанд обявява независимостта на България - първата национална държава в ЕС

2020-09-22 14:19:28И още малко: 4. Пенсиите няма да се вдигнат от вашите популистки напъни, а когато започнат да се крадат по-малко от 10 милиарда годишно и това доведе до икономически ръст, т.е. започнем да печелим повече и да плащаме по-големи осигуровки. 5. Демографската криза също няма да я преборите вие с популистките си брътвежи, а милионите, които се махнаха от България, защото се гнусят от вас, когато се завърнат в една държава, в която ще имат перспектива за развитие, добро образование за децата си. и приятен живот. Хайде да послушате 60 % от българските избиратели, които искат предсрочни избори, и да се махнете, за се разреши тази безсмислена криза. Преди вас успяха да го направят и БСП през 1997, и Орешарски през 2014 г. Какво сте се запънали като магаре на мост? Не искаме повече да ни дърпате назад.

Kъм статия Красимир Каракачанов заяви готовност за оставка и нарече протеста ''сбор''. После се поправи

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.