ПРОФИЛ

Рейтинг
919
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (209)
Дата Коментар
Страници
2019-07-25 19:41:29Мноого велико приложение - сега вече имам официално потвърждение от НАП, че и моите данни са откраднати. За какво се хабиха да го правят, като аз в данните, публикувани от хакера мога да намеря много по-подробна информация какво точно са публикували за мен, фирмата ми и контрагентите ми? Май пак да се превъртят едни пари през нашите фирми е била целта на занятието. Тъй като ги разбирам тези неща, бих бил любопитен да разбера колко грешни пари от моите данъци са платили за максимум 300-те реда код, които е написал някой стажант! И на кого са ги платили, разбира се!

Kъм статия НАП пусна приложението за проверка дали са изтекли личните ни данни

2019-07-20 14:41:24Не стигна мястото, та затова продължение: Аз 20 години се правих на патриот и ходих на море и ски в България. От 10 години съм излекуван от тази болест. В Гърция просто е радост да платя двойно повече, отколкото при нашите мизерници, защото от сядането в ресторанта, до наускането преживявам само приятни емоции. Удоволствието може да бъде помрачено единствено, ако ти се случи да те обслужва келнер-българин, който и там си носи генетичното увреждане. Да сравнявам ли "ЖК Банско" със ски курортите в Австрия и Италия, хайде по-добре не, че пак ще свърши мястото.

Kъм статия Тони Филипов, д-р: И замириса от морето…

2019-07-20 14:32:46Много точна диагноза на една предизвестена смърт - тази на българския туризъм. Мога да добавя още една екстра, която докторът не е споменал, но тя надминава обичайните - кисели келнери да ти късат нервите сутрин обед и вечер, хотелските стаи да се чистят колкото да не е без хич, мутри на плажа да те притесняват, да ти сервират долнокачествена храна, да се разболееш, защото хигиената и в ресторантите, та дори и в морето е ... Ешерихия Коли. Та, да си дойда на думата - в началото на седмицата синът ми беше пребит от охраната на единствената дискотека в Созопол, защото танцувайки в препълненото заведение (в което били пуснати три пъти повече хора, отколкото може да побере), бутнал с гръб една от охраняващите мутри. В резултат охранителите просто го хванали с думите "ти кого буташ бе!" и го изхвърлили надолу по стълба с 20 стъпала - резултат счупен нос, две сини очи и хематоми по цялото тяло, което според съдебните лекари е средна телесна повреда. Супер приключение!!!

Kъм статия Тони Филипов, д-р: И замириса от морето…

2019-06-07 16:38:17Къде се загуби, докторе? Дано по-често се появяваш оттук насетне. Не съм съвсем съгласен, че ни управляват полуидиоти. По-пълни идиоти от Тупанбаши, Цецерон, Тетка, Дани Кирилов и останалата плеяда "светли умове" не бих могъл да си представя.

Kъм статия Тони Филипов, д-р: В очакване на пълните идиоти

2019-06-07 16:29:49Товарищ Путин явно съвсем е изперкал - не стига, че осраха цяла Европа с радиоактивни материали, ами сега и ЦРУ било виновно за глупостта на персонала в централата и за конструктивния дефект на реакторите им. Във Фукушима имаше наистина непредвидимо по размери бедствие, ядрата на 2 или 3 реактора се стопиха, но нито един не се взриви, защото са така конструирани, че при липса на охлаждане, което става с тежка вода, реакцията спира. А имат и предпазни куполи. Интересно кой ще им гледа филма, освен самите Soviet Sapiens.

Kъм статия Москва отвъща на удара: Снима политкоректен клонинг на сериала Чернобил (трейлър)

2019-05-31 15:09:46Пробвай пак с магаре на кметските избори в София да видиш какво ще ти се случи, Тупанбаши. То след Графа и другите издънки Фандъкова не за магаре, ами и за овца вече не може да мине, та да видим какво ще измислят. Досега мислех, че Тупанбаши ще влезе в историята като "дребен диктатор, управлявал по времето на Веселин Маринов", но май проигра и този си шанс - просто ще го помнят като най-престъпната и крадлива мутра, добрала се случайно до държавното кормило.

Kъм статия Борисов: Името на Цветанов се заменя с Изпълнителната комисия. Не ми се искаше повече Веско Маринов да ми пее по концерти

2019-05-14 14:43:32Естествено, че устатата Елена Йончева ще победи в дебата пред оная мухла Мария Габриел. Между другото, какво би могла да постигне в областта на дигитализацията една червена шапчица, която няма нито подходящо образование, нито акъл за тази работа и е спусната с парашут по средата на мандата. Докато търсим постове за хората, а не хора за постовете, няма как работата да върви. Само не мога да разбера докога в Европейската комисия трябва да се измислят всякакви комисарски длъжности, само за да се назначи комисар от всяка държава. Просто трябва да стане така, че държавите, които не могат да посочат подходящ човек, да нямат комисар, а не да изреждаме всички калинки на Борисов, докато им намерим някакъв пост.

Kъм статия Политолог: Елена Йончева е победител в дебата срещу Мария Габриел

2019-05-08 14:38:40А защо не спрете да ровите поне до общинските избори и да си оправите бакиите, които натворихте дотук? Може пък наесен да успеем да си изберем по-читав кмет и би било добре, той да започва нови ремонти.

Kъм статия Фандъкова: Няма да махаме паветата на пл. 'Александър Невски'

2019-05-08 14:23:33Точно тоя ли чалгар ще се произнася за моралните качества на католицизма и папата? Освен духовен глава на католиците, папата е и държавен глава на малка държавица с огромно влияние по цял свят. Затова дори в преобладаващо мюсюлмански държави го посрещат с почести и отразщват изявите му по цял свят. Без да съм вярващ, от пръв поглед изпитах дълбока симпатия към папа Франциск (не мога да твърдя това за предшествениците му), каквато не мога да изпитам към нашите православни синодални старци. Защо ли? Защото папа Франциск не е бил служител на ДС, не се държи като мутропоп и не се кланя на руския патриарх - агент на КГБ. Той се държи човешки и звучи правдоподобно, когато проповядва любов и разбиране към по-слабите и нещастните - това само егоистите не могат да го оценят. А що се отнася до чалгаджията - доста добре би било наистина да преустанови телевизионното си присъствие - може пък на негово място в програмата да сложат нещо по-гледаемо.

Kъм статия Слави се подиграва с посещението на папата у нас

2019-05-07 16:58:21Султан Ердоган май се е объркал. Следващия път ще загуби с повече, защото привържениците на опизицията ще се мобилизират до последен зъб, а неговите собствени ще бъдат деморализирани.

Kъм статия Нощен митинг в Истанбул в подкрепа на опозицията

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.