ПРОФИЛ

Рейтинг
919
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (203)
Дата Коментар
Страници
2019-05-14 14:43:32Естествено, че устатата Елена Йончева ще победи в дебата пред оная мухла Мария Габриел. Между другото, какво би могла да постигне в областта на дигитализацията една червена шапчица, която няма нито подходящо образование, нито акъл за тази работа и е спусната с парашут по средата на мандата. Докато търсим постове за хората, а не хора за постовете, няма как работата да върви. Само не мога да разбера докога в Европейската комисия трябва да се измислят всякакви комисарски длъжности, само за да се назначи комисар от всяка държава. Просто трябва да стане така, че държавите, които не могат да посочат подходящ човек, да нямат комисар, а не да изреждаме всички калинки на Борисов, докато им намерим някакъв пост.

Kъм статия Политолог: Елена Йончева е победител в дебата срещу Мария Габриел

2019-05-08 14:38:40А защо не спрете да ровите поне до общинските избори и да си оправите бакиите, които натворихте дотук? Може пък наесен да успеем да си изберем по-читав кмет и би било добре, той да започва нови ремонти.

Kъм статия Фандъкова: Няма да махаме паветата на пл. 'Александър Невски'

2019-05-08 14:23:33Точно тоя ли чалгар ще се произнася за моралните качества на католицизма и папата? Освен духовен глава на католиците, папата е и държавен глава на малка държавица с огромно влияние по цял свят. Затова дори в преобладаващо мюсюлмански държави го посрещат с почести и отразщват изявите му по цял свят. Без да съм вярващ, от пръв поглед изпитах дълбока симпатия към папа Франциск (не мога да твърдя това за предшествениците му), каквато не мога да изпитам към нашите православни синодални старци. Защо ли? Защото папа Франциск не е бил служител на ДС, не се държи като мутропоп и не се кланя на руския патриарх - агент на КГБ. Той се държи човешки и звучи правдоподобно, когато проповядва любов и разбиране към по-слабите и нещастните - това само егоистите не могат да го оценят. А що се отнася до чалгаджията - доста добре би било наистина да преустанови телевизионното си присъствие - може пък на негово място в програмата да сложат нещо по-гледаемо.

Kъм статия Слави се подиграва с посещението на папата у нас

2019-05-07 16:58:21Султан Ердоган май се е объркал. Следващия път ще загуби с повече, защото привържениците на опизицията ще се мобилизират до последен зъб, а неговите собствени ще бъдат деморализирани.

Kъм статия Нощен митинг в Истанбул в подкрепа на опозицията

2019-05-07 16:41:52Нали ви е ясно, че читателите на OffNews не са представителна извадка за България. След като умря циганката, дето ме хвалеше, да си кажа аз - представляваме по-интелигентната част на българския народ. Майтап, бе Уили!

Kъм статия Временните резултати в анкетата на OFFNews за изборите - куп изненади

2019-05-07 16:37:42Иътърканото му предаване няма да липсва на много хора - правилно е преценил, че вече никой не го гледа. А що се отнася за политическата му кариера, сигурно ще намери достатъчно шарани, които да му осигурят партийна субсидия, може даже и до парламента да го избутат.

Kъм статия bTV: Не сме спирали договора на 'Шоуто на Слави', поканихме го за нов сезон

2019-05-07 14:27:18Дотук добре, но толкова ли беше трудно да направят съвместно богослужение с папата, а не само да го приемат "протоколно". Миналата година на руския КГБ-патриарх всички му облизаха и задните и предните части, а той за благодарност на изпроводяк ги нахока като непослушни деца. А папата, който идва най-добронамерено и с амбицията да прекрати вековните пререкания между двете християнски течения, го приемат "протоколно". С такива духовни водачи никога няма да бъдем пълноценна европейска държава.

Kъм статия Митрополит Наум: С какво ни застраши папа Франциск?

2019-05-06 13:54:52Като ги гледам католическите свещеници и ги сравнявам с нашите православни синодални старци, дето са се окичили като пауни и едвам си крепят тежките корони на главите, ми идва една мисъл - "ех, защо сме приели християнството от азиатската, а не от европейската част на Римската империя!" Сигурно щяхме да се чувстваме по-принадлежни към европейските ценности и нямаше да търпим да ни управляват азиатци като Валери Симеонов, Бойко Борисов, Ахмед Доган, Корнелия Нинова (тъжна перспектива) и други подобни. Нищо чудно, че половината работоспособни българи са се махнали от тази нелепа действителност и са отишли в света на папата.

Kъм статия Близо 250 деца получиха първо причастие от папата в Раковски (снимки)

2019-05-04 13:54:51Интересно какви ще ги приказва, когато лъснат неговите офшорни сметки. Защото колкото и добре да е скрил откраднатото, американските му "приятели" знаят всичко и е само въпрос на време кога ще решат, че вече не им е нужен. А това дето бил строил магистрали и метро, и какво ли не още - всеки друг с грантовете на ЕС щеше да го построи по-добре от него. Защото: 1. е трудно да се открадне толкова много, колкото крадоха и продължават да крадат герберите и 2. е трудно да се намерят толкова некадърни кадри като техните послушковци, които толкова лошо управляват проектите и по този начин допълнително пилеят пари на вятъра

Kъм статия Закъсняло разкаяние – Борисов като Цачева

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.