ПРОФИЛ

Рейтинг
919
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (209)
Дата Коментар
Страници
2019-03-18 13:39:08За да вдъхват респект, полицаите: 1. не трябва да приличат на шкембелии автомонтьори, току що излезли от канала, 2. трябва да имат известен образователен и културен ценз 3. трябва да наказват, а не да просят рушвет 4. трябва да имат красиви униформи .... Трябва още много други неща, които няма как да се случат с министри, които не бива да бъдат по-умни, образовани и начетени от Тупанбаши и Цецерон. Впрочем и при комунистите, и през последните 30 години това министерство се е управлявало само от пълни гьонове, така че няма причина полицаите да знаят, че сълзлив газ не се пръска срещу 100 човека и ... срещу вятъра.

Kъм статия Родната полиция... плаче?

2019-03-15 14:30:24За колко се договорихте с Марешки, бе Цецероне?

Kъм статия ВОЛЯ: В сряда ще стане ясно дали парламентът има нужда от хапчетата на Марешки

2019-03-15 14:25:59Стига сте харчили парите ми за глупости, бе малоумници! А главният архитект, дето за чеп за зеле не става, след като пуска не една, а две поредни простотии, вместо да види как го правят хората "на които искаме (но не можем) да приличаме", да вземе да си завре всички гранитни блокове там, дето слънцето не грее (сещате се къде, нали).

Kъм статия Кашпи с цветя, колчета с широки глави или кабърчета ще сменят перките по Графа

2019-03-15 14:19:13Ще има осъдени в Страсбург - това е сигурно, при това сумата ще бъде внушителна. Но осъдена ще бъде България, т.е. ние, които си плащаме данъците. Продължавайте да гласувате за ГЕРБ, продължавайте да си купувате апартаменти от Ваклин!

Kъм статия От делото срещу Иванчева: Кой й е писал в тефтерчето, Дюлгеров ли?

2019-03-06 15:56:05Трябва не просто да забранят строителството на нови хотели, а да съборят половината - тогава ж.к. Банско може отново да стане ски курорт.

Kъм статия Банско не иска повече барове и нови хотели

2019-03-04 17:15:22То и Плевню, и старшинката (Радев) за чеп за зеле не стават, но като сме я докарали дотам, предимно лумпени да ходят да гласуват и да избират себеподобни, какво да се прави. Прост народ - слаба държава. Същото важи и за управляващите и опозиционни мекерета в парламента, както и за самия Тупанбаши с неговото измислено правителство.

Kъм статия Плевнелиев обвини президента Радев, че обслужвал интересите на Кремъл

2019-02-18 13:27:39Да стане учител по англойски език - много го чатка!

Kъм статия Бареков премисли: Политиката е за олигофрени, ще ставам учител по български

2019-02-11 13:44:01Не бих казал всеки. Аз се опитах - свалих си приложението, регистрирах се и ми бе съобщено, че скоро ще получа потвърждение на регистрацията си, но нищо подобно не се случи. Опитите ми да вляза в регистрацията си, включително и забравена парола, не доведоха до нищо. ето защо не можах да гласувам. Тъй като се занимавам с информационни технологии и ги разбирам в дълбочина, за мен има две възможни обяснения: - обикновена некадърност или - преднамерено ограничаване на кръга от гласуващи И двете не говорят добре за амбициозна демократична формация като ДА България. Бях се запознал с кандидатите и не съм сигурен, че точно ветеранът-дипломат е най-подходящата кандидатура от всички предложени, но това си е за сметка на организаторите - ще видим колко бюлетини ще съберат на истинските избори.

Kъм статия Дипломатът Стефан Тафров победи на вота за евродепутати на 'Да, България'

2019-02-05 14:15:01Разгеле, веднъж и ние да сме заедно с нормалните демократични хора. А старшинката-президент няма ли най-после да разбере, че наши съюзници са ЕС и САЩ и да започне да се държи адекватно на длъжността си?

Kъм статия Борисов свика Съвета по сигурността, сблъсък с президента за Венецуела

2019-02-05 14:10:16Много хубава таблица - какво ни показва тя: 1. По качество сме на второ място, но отзад напред - тук питам толкова ли сме богати, та да си позволяваме евтини магистрали? Явно да, защото калпавите магистрали после се ремонтират от същите тези, които са ги строили - непрекъснато и пак срещу немалко пари. И при ремонтите вече може да се краде спокойно, защото никой не контролира. Имам спомен за едни 50 милиона за ремонт на Марица, изработени за една седмица. 2. Прави впечатление, че цената в Дания е незначително по-висока от нашата при много по-добро качество. Дания, която има много пъти по-високи заплати, осигуровки и данъци. Как да си обясним това освен с обоснованото предположение, че в Дания не крадат 40 %? 3. Това, че и на Станишев магистралата се нагънала, не изненадва никого, защото и БСП и ГЕРБ имат един произход - БКП, само дето в ГЕРБ са по-прости. Изводът е, че трябва да ги изметем всичките - La Republique en marche!

Kъм статия Владимир Каролев: И Елена Йончева, и ГЕРБ, и Строителната камара грешат

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.