ПРОФИЛ

Рейтинг
919
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (213)
Дата Коментар
Страници
2019-02-18 13:27:39Да стане учител по англойски език - много го чатка!

Kъм статия Бареков премисли: Политиката е за олигофрени, ще ставам учител по български

2019-02-11 13:44:01Не бих казал всеки. Аз се опитах - свалих си приложението, регистрирах се и ми бе съобщено, че скоро ще получа потвърждение на регистрацията си, но нищо подобно не се случи. Опитите ми да вляза в регистрацията си, включително и забравена парола, не доведоха до нищо. ето защо не можах да гласувам. Тъй като се занимавам с информационни технологии и ги разбирам в дълбочина, за мен има две възможни обяснения: - обикновена некадърност или - преднамерено ограничаване на кръга от гласуващи И двете не говорят добре за амбициозна демократична формация като ДА България. Бях се запознал с кандидатите и не съм сигурен, че точно ветеранът-дипломат е най-подходящата кандидатура от всички предложени, но това си е за сметка на организаторите - ще видим колко бюлетини ще съберат на истинските избори.

Kъм статия Дипломатът Стефан Тафров победи на вота за евродепутати на 'Да, България'

2019-02-05 14:15:01Разгеле, веднъж и ние да сме заедно с нормалните демократични хора. А старшинката-президент няма ли най-после да разбере, че наши съюзници са ЕС и САЩ и да започне да се държи адекватно на длъжността си?

Kъм статия Борисов свика Съвета по сигурността, сблъсък с президента за Венецуела

2019-02-05 14:10:16Много хубава таблица - какво ни показва тя: 1. По качество сме на второ място, но отзад напред - тук питам толкова ли сме богати, та да си позволяваме евтини магистрали? Явно да, защото калпавите магистрали после се ремонтират от същите тези, които са ги строили - непрекъснато и пак срещу немалко пари. И при ремонтите вече може да се краде спокойно, защото никой не контролира. Имам спомен за едни 50 милиона за ремонт на Марица, изработени за една седмица. 2. Прави впечатление, че цената в Дания е незначително по-висока от нашата при много по-добро качество. Дания, която има много пъти по-високи заплати, осигуровки и данъци. Как да си обясним това освен с обоснованото предположение, че в Дания не крадат 40 %? 3. Това, че и на Станишев магистралата се нагънала, не изненадва никого, защото и БСП и ГЕРБ имат един произход - БКП, само дето в ГЕРБ са по-прости. Изводът е, че трябва да ги изметем всичките - La Republique en marche!

Kъм статия Владимир Каролев: И Елена Йончева, и ГЕРБ, и Строителната камара грешат

2019-01-25 17:48:01На кривата ракета космосът й пречи (за да не ставаме вулгарни с други сравнения). Силно се надявам на тези избори патриотичната наци-коалиция да не излъчи евродепутати и после окончателно да се разпадне, та да мирясаме от конспиративни теории с участието на джендъри. Бай Волене - май пак не си пиеш хапчетата и виждаш конспирации зад всеки ъгъл.

Kъм статия Сидеров: Имам усещане, че ГЕРБ има полза от това Патриотите да не сме единни

2019-01-22 12:54:28И касата за продажба на български паспорти да е във ВМРО!

Kъм статия ВМРО иска 'правителствена програма за мерки срещу циганизацията'

2019-01-12 14:45:05Революцията може да стане и по съвсем цивилизован начин - чрез избори. Така на всички правителства преди Борисов избирателите им показаха червен картон, когато се позабравиха - и на Костов, и на Царя, и на Станишев. При това не може да се твърди, че те са крали толкова много, колкото Борисов, просто нямаха такава машина за пропаганда и фалшифициране на избори, а и медиите бяха свободни. Но при един масиран вот против ГЕРБ дори смазаната машина за манипулации на Цецерон ще се срине. Алтернатива има - Демократична България. Крайно време е всички мислещи хора да се обърнат към тях, вместо да продължават да гласуват за "десните" комунисти от ГЕРБ и новия Тодор Живков. Идат Европейски избори - опомнете се!

Kъм статия Необходим ли е нов 10 януари?

2019-01-12 13:54:17Е то с речников фонд от 300 думи и несвързани брътвежи какви пропагандни способности се очакват? Лошото е, че и във всички други сфери квалификацията и IQ-то на "калинките" не надвишава тези на бай х..й и Цецерон. Затова след 10 години сме на средата на това, което можехме да бъдем като член на ЕС, а след още 10 години тяхно управление (не дай боже) бихме били фалирала държава, както в края на управлението на Тошо.

Kъм статия Цветанов: За да направи партия, президентът трябва да предложи алтернатива. А той не може

2019-01-11 19:26:24Един страничен въпрос - какъв е бил този "Командос", дето се е оставил две циганета да го набият? Толкова ли им е обучението в специалните части - карате, бойни изкуства ? Замислям се сериозно за отбранителните способности на българската армия, след като двама невъоръжени хлапаци пребиват "командос" до състояние, та да го лекуват в болница. Като не ги учат на нищо, поне да им прожектират повечко филми с Чък Норис и Брус Уилис - белким прихванат.

Kъм статия Жената на Томислав Дончев на война срещу циганската държава и псевдолибералните грантаджии

2019-01-11 19:13:28Вече са го правили - някъде 1985-1986 година свалиха корейски Jumbo Jet над морето и убиха 300 души, само защото не успяха да го прихванат, преди да напусне въздушното им пространство. Soviet Sapiens кожата си мени, но нрава никога!

Kъм статия Русия ще взривява пътнически самолети, ако нарушават границите ѝ

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.