ПРОФИЛ

Рейтинг
919
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (203)
Дата Коментар
Страници
2019-03-20 17:53:42България няма да я спасят нито БСП (комунисти), нито ГЕРБ (комунисти), така че е все едно кой от тях и как се кандидатира за Европейския парламент, защото мястото им не е нито в него, нито в политическите семейства на ПЕС и ЕНП. Тъй като се разбра, че крайно нечистоплътната ЕНП няма да изгони Орбан и Борисов, се надявам поне ПЕС да са по-принципни и да се разделят с румънските и българските комунисти, които нямат нищо общо с ценностите им. Нещата, които изброява Вигенин (че бил против Истанбулската конвенция, бежанците и за вечна дружба с Русия) са повод за срам, а не за гордост.

Kъм статия Кристиян Вигенин: Благодаря, не искам да съм евродепутат

2019-03-20 17:26:58Тия да не се готвят да си ходят, та си уреждат живота като за последно? А къде е създадената от тях бухалка "КПКОНПИ" питам аз и отговор не чакам! На Трайчо му секвестираха апартамента заради доходи в Англия от преди повече от 10 години, за които не пази документи, а за тия пладнешки разбойници няма да си мръднат пръста. Крайно време е да им покажем, от кого произтича властта в тази държава, не мислите ли, мухльовци?

Kъм статия Цецка Цачева и Вежди Рашидов също купили евтини жилища от Артекс

2019-03-20 15:52:22Само като й гледам "одухотворената" физиономия на тази тетка, съм уверен, че гласът на всеки българин ще бъде правилно отразен в полза на ГЕРБ. А тетка Корнелия пак ще подсмърча и ще сънува предсрочни избори, защото е прекалено проста, за да си обедини партията и да спечели избори срещу Тодор Живков 2. Или може би не иска ... все пак при Иван Костов е била от страната на ЕНП?

Kъм статия Новият председател на ЦИК Стефка Стоева: Ще работя гласът на всеки избирател да бъде правилно отразен

2019-03-20 15:48:06А колко пари го впечатлиха? Или пък му обещаха да забатачат малко делата му? Иначе и аз съм впечатлен от професионализма на Цецерон в имотните дела - Тръмп направо ряпа да яде.

Kъм статия Марешки впечатлен от ГЕРБ, остава в парламента

2019-03-18 13:39:08За да вдъхват респект, полицаите: 1. не трябва да приличат на шкембелии автомонтьори, току що излезли от канала, 2. трябва да имат известен образователен и културен ценз 3. трябва да наказват, а не да просят рушвет 4. трябва да имат красиви униформи .... Трябва още много други неща, които няма как да се случат с министри, които не бива да бъдат по-умни, образовани и начетени от Тупанбаши и Цецерон. Впрочем и при комунистите, и през последните 30 години това министерство се е управлявало само от пълни гьонове, така че няма причина полицаите да знаят, че сълзлив газ не се пръска срещу 100 човека и ... срещу вятъра.

Kъм статия Родната полиция... плаче?

2019-03-15 14:30:24За колко се договорихте с Марешки, бе Цецероне?

Kъм статия ВОЛЯ: В сряда ще стане ясно дали парламентът има нужда от хапчетата на Марешки

2019-03-15 14:25:59Стига сте харчили парите ми за глупости, бе малоумници! А главният архитект, дето за чеп за зеле не става, след като пуска не една, а две поредни простотии, вместо да види как го правят хората "на които искаме (но не можем) да приличаме", да вземе да си завре всички гранитни блокове там, дето слънцето не грее (сещате се къде, нали).

Kъм статия Кашпи с цветя, колчета с широки глави или кабърчета ще сменят перките по Графа

2019-03-15 14:19:13Ще има осъдени в Страсбург - това е сигурно, при това сумата ще бъде внушителна. Но осъдена ще бъде България, т.е. ние, които си плащаме данъците. Продължавайте да гласувате за ГЕРБ, продължавайте да си купувате апартаменти от Ваклин!

Kъм статия От делото срещу Иванчева: Кой й е писал в тефтерчето, Дюлгеров ли?

2019-03-06 15:56:05Трябва не просто да забранят строителството на нови хотели, а да съборят половината - тогава ж.к. Банско може отново да стане ски курорт.

Kъм статия Банско не иска повече барове и нови хотели

2019-03-04 17:15:22То и Плевню, и старшинката (Радев) за чеп за зеле не стават, но като сме я докарали дотам, предимно лумпени да ходят да гласуват и да избират себеподобни, какво да се прави. Прост народ - слаба държава. Същото важи и за управляващите и опозиционни мекерета в парламента, както и за самия Тупанбаши с неговото измислено правителство.

Kъм статия Плевнелиев обвини президента Радев, че обслужвал интересите на Кремъл

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.