ПРОФИЛ

Рейтинг
7719
точки при гласуване
7

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (438)
Дата Коментар
Страници
2020-08-31 14:07:48Дори да се договорите с ДПС и да съберете 160 гласа за пъкления си план да задържите управлението може би още години (защото дори правителството ви в оставка ще управлява до края на ВНС), това по никакъв начин няма да намали протестите, а даже ще ги засили. Този парламент, който е в плен на неявната коалиция ГЕРБ-ДПС няма легитимност да предлага нова конституция и да променя изборния кодекс така, че с мажоритарни врътки пак да възпроизведе същата банда във БНС. Все пак 60 % от българите искат да си ходите и подкрепят протестите. Европейският парламент постепенно стига до същото мнение. Махайте се веднага, без да променяте нищо в изборния кодекс и служебното правителство да организира машинно гласуване - това е единственият приемлив изход, който ще усмири протестите. Разбира се, придружен от оставка и на главния каскет на републиката.

Kъм статия Томислав Дончев: Тази седмица ще има новини, необходимо е да има новини

2020-08-27 17:38:12Нещо си се объркал, чичо Валери. Ние, хората, които изкарваме парите в тази държава и ви плащаме заплатите, протестираме всеки ден, защото не желаем да живеем повече на планетата на маймуните и да бъдем управлявани, крадени и лъгани от Урко и неговата банда примати, сред които ти, чичо Валери, заемаш челно място по простотия и наглост. Тоест, приматите сте вие, а не ние. И още нещо ти е убягнало - социологическите проучвания сочат, че 60 % от българите одобряват протестите, а 50 % искат вие да си ходите предсрочно.

Kъм статия Валери Симеонов: Ще разрушим държавата, за да угаждаме на планетата на маймуните

2020-08-25 14:40:20Всички се сетиха, макар и прекалено късно, че Борисов е най-обикновен престъпник, добрал се по случайност или нечия воля до поста на премиер. Само Меркел и нейната ЕНП се правят на умрели лисици. Започвам сериозно да недоумявам, защо го подкрепят! Да не би част от крадените европари да се връщат и в техните черни партийни каси? Партията на Меркел има опит с черни каси по времето на предшественика й Хелмут Кол - тогава скандалите помрачиха заслугата му за обединението на Германия.

Kъм статия Партньорите на Меркел подкрепиха протестите срещу Борисов

2020-08-25 14:34:43От Барни Ръбъл и неговия господар Борисов какво друго може да се очаква, освен Тодор Живковска конституция? Те са били комунисти преди 1989 г. и продължават да са си такива, както и да се нарекат.

Kъм статия Висшите адвокати разгромиха проекта на ГЕРБ за промени в конституцията

2020-08-25 13:28:49Сложете още някой и друг чувал на стъпалата, дето ги направихте, да не се наводни новото метро от дъждеца, който в момента вали, че ще ви се размине откриването.

Kъм статия Метро 3 тръгва утре в 14 часа, пътуването ще е безплатно първия ден

2020-08-24 17:51:02Мнооого гнусна мутричка. Дали членува в ГКМС (Герберски Комунистически Младежки Съюз)? С такива приятели на Тупанбаши Борисов не му трябват врагове. Но съдейки по интелектуалната мощ на Барни Ръбъл, понастоящем министър на правосъдието, този би се класирал за министър на младежта и спорта, ако се наложи да напъдят Красенчо.

Kъм статия Георги Флоров се снима как руши палатките пред СУ: Ние сме от Чистота София

2020-08-22 16:46:02Госпожо ПКП, защо днес не сте на Шипка за честването на 143-тата годишнина от героичните събития там? Дали Ви е страх да срещнете президента, или Ви е срам от хората, или пък паметникът на Момчил юнак е по-важен от свободата на България, извоювана на Шипка? А това, че младите хора били изчезнали от протеста, госпожо ПКП, Ви се е присънило - всеки ден ходя там и виждам, че три четвърти от присъстващите са млади хора. Почакайте останалите млади да се завърнат от къмпингите по морето - тогава ще видите звезди посред бял ден. А когато през септември и октомври към младите и ситите се присъединят и гладните, ще съжалявате, че не се махнахте овреме.

Kъм статия Караянчева: Проектът за конституция не е окончателен, а първа покана за разговори

2020-08-20 12:47:06Ееее, излагат се! Бойко да бръкне по-дълбоко в чекмеджето, какво се стиска!

Kъм статия Марешки няма да помага на ГЕРБ за 120-те подписа за конституционния проект

2020-08-19 18:24:28Шофьор, който тръгне да гази пешеходци, във всяка нормална държава се арестува или за опит за нанасяне на телесни повреди, или за тероризъм. Какво прави нашата героична полиция вместо това - арестува тези, които са се хвърлили върху колата, за да й попречат да прегази паднало момиче. Тъй като бях на 3 метра от местопроизшествието и видях всичко със собствените си очи, няма нужда разни тролчета да ми обясняват, какво точно се е случило. Мога само да запея песента на един доскорошен бард на ГЕРБ (преди това и на БСП, но нищо) "Нашата полиция ни пази..."

Kъм статия Бивш шеф в СДВР: Жената с бялата кола извърши редица нарушения

2020-08-19 17:05:15Кое от многото ти дела ти припомниха колегите от ГЕРБ, та толкова бързо премисли, бе мутро? Или пък ти се е обадил Маджо? Или тиквеникът Борисов е споделил нещо от чекмеджето?

Kъм статия Марешки премисли: Сега бил моментът за ВНС

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.