ПРОФИЛ

Рейтинг
919
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (209)
Дата Коментар
Страници
2019-03-21 13:57:42Дипломация - с пачки и заплахи. Как може тоя цървул, дето има речников фонд от 300 думи да бъде назоваван в комбинация с понятие като дипломация и да бъде сравняван с личности като Кисинджър и Де Гол? Волене, май пак не си пиеш хапчетата!

Kъм статия Сидеров: Всеки ден крепим стабилността на коалицията с крехките си ръце

2019-03-21 13:53:42Цецерон - хем насран, хем голям!

Kъм статия Цветанов: Коментарът на Радев за апартаментите е предизборна опорна точка

2019-03-21 13:52:30Хайде на бас, че антикорупционната комисия ще изкара Цвъки чист като сълза. Президентът няма тази власт, да удари с твърда ръка по масата, нея я имат избирателите. Единственият начин да се отървем от тия навлеци е, да ги накажем толкова масивно на изборите, че да не могат да ги фалшифицират. За тази цел обаче техните избиратели трябва да се ориентират към истинските десни партии, които в момента изглеждат слаби, но биха могли много бързо да набъбнат, ако гласоподавателите на ГЕРБ се обърнат към тях. Трябва ли да чакаме да настъпи катастрофа, като през 1997 г., за да обърнем палачинката?

Kъм статия Радев: Случаят с апартаментите надхвърля обхвата на една имотна сделка - отразява се върху доверието в държавността

2019-03-21 13:39:53Е той Борисов какво да каже, като и той е затънал до ушите в корупционни лайна. Нали ако накаже Цецерон, оня ще издъни него. И двамата са за затвора, затова ще се крепят, докато могат. Но БСП няма защо да се пенят толкова, защото и те са същите.

Kъм статия БСП: Лампите светнаха за Цветанов, Борисов защо мълчи

2019-03-21 13:32:35На тази патка като й е 500 Евро себестойността, могат ли да проверят съответните данъчни служби дали е платила данък печалба върху разликата до 2200 Евро за всичките построени от нея сгради? Интересното е, колко общински парцела е лапнала за жълти стотинки, та да подарява апартаменти на Цецерон, Тетка и Веждичката. Струва си момчетата от Бивол да се поразровят - сигурно ще се разсмърди добре преди изборите. А за да не ни се смеят в очите, ние трябва да ги разплачем на изборите - като искате десни, просто гласувайте за Демократична България.

Kъм статия Цветанов оценил мощната енергийна защита на ВИП апартамента си. Затова му го дали евтинко

2019-03-20 18:36:14Докато има такива егоистични субекти като вас, дето не могат да седнат на една маса, да превъзмогнат личните си амбиции и да стигнат до консенсус и обединение, ще управляват дъмпери като Борисов или Нинова, с благословията на Доган. И дотогава моите деца ще живеят и работят в Европа, защото нямат място в държавата на Тодор Живков. За вашите си му мислете вие.

Kъм статия ДБГ няма да се коалира с Демократична България, явява се сама на евроизборите

2019-03-20 17:53:42България няма да я спасят нито БСП (комунисти), нито ГЕРБ (комунисти), така че е все едно кой от тях и как се кандидатира за Европейския парламент, защото мястото им не е нито в него, нито в политическите семейства на ПЕС и ЕНП. Тъй като се разбра, че крайно нечистоплътната ЕНП няма да изгони Орбан и Борисов, се надявам поне ПЕС да са по-принципни и да се разделят с румънските и българските комунисти, които нямат нищо общо с ценностите им. Нещата, които изброява Вигенин (че бил против Истанбулската конвенция, бежанците и за вечна дружба с Русия) са повод за срам, а не за гордост.

Kъм статия Кристиян Вигенин: Благодаря, не искам да съм евродепутат

2019-03-20 17:26:58Тия да не се готвят да си ходят, та си уреждат живота като за последно? А къде е създадената от тях бухалка "КПКОНПИ" питам аз и отговор не чакам! На Трайчо му секвестираха апартамента заради доходи в Англия от преди повече от 10 години, за които не пази документи, а за тия пладнешки разбойници няма да си мръднат пръста. Крайно време е да им покажем, от кого произтича властта в тази държава, не мислите ли, мухльовци?

Kъм статия Цецка Цачева и Вежди Рашидов също купили евтини жилища от Артекс

2019-03-20 15:52:22Само като й гледам "одухотворената" физиономия на тази тетка, съм уверен, че гласът на всеки българин ще бъде правилно отразен в полза на ГЕРБ. А тетка Корнелия пак ще подсмърча и ще сънува предсрочни избори, защото е прекалено проста, за да си обедини партията и да спечели избори срещу Тодор Живков 2. Или може би не иска ... все пак при Иван Костов е била от страната на ЕНП?

Kъм статия Новият председател на ЦИК Стефка Стоева: Ще работя гласът на всеки избирател да бъде правилно отразен

2019-03-20 15:48:06А колко пари го впечатлиха? Или пък му обещаха да забатачат малко делата му? Иначе и аз съм впечатлен от професионализма на Цецерон в имотните дела - Тръмп направо ряпа да яде.

Kъм статия Марешки впечатлен от ГЕРБ, остава в парламента

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.