ПРОФИЛ

Рейтинг
919
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (203)
Дата Коментар
Страници
2019-04-09 18:03:52Белите конци, с които беже съшита тази нелепа история, май са на път да се изпокъсат съвсем. Дали не е уместно да проверят кой си е купувал апартаменти от Ваклин?

Kъм статия От делото Иванчева: Тя се кандидатира за евродепутат, Биляна Петрова - за кмет на Младост

2019-04-09 17:58:48То както е тръгнало, скоро няма да има вече ни министри, ни депутати в ГЕРБ. Корабът потъва - време е, шефът на престъпната групировка да поговори с Орбан - сигурно във вилата на оня македонския бандит ще се намери местенце и за него. Само като се срине ГЕРБ, дано гласовете им поне да отидат при Демократична България, а не към простата Корнела, че тогава я втасахме.

Kъм статия И Делян Добрев подава оставка като народен представител

2019-04-09 14:02:00"На г-жа Цачева дори не ѝ позволих да се върне като депутат в парламента" Неграмотен простако - Цачева не беше избрана в парламента, защото избирателите й я отсвириха посредством преференцията, която само преди месец се опитахте да премахнете. Ето защо, колкото и да си могъщ, нито можеш да й разрешиш, нито да й забраниш да се върне в парламента, защото няма мандат. Боже, какво доживяхме - този тиквеник е по-прост и от бай Тошо!

Kъм статия Борисов: Как може Цветанов да каже такова нещо? Може да го накаже Господ, мога да го накажа и аз!

2019-04-06 14:07:01А кой ще ни върне напразно похарчените пари? Може ли кметицата от заплатата си, или герберите от партийната си каса?

Kъм статия Махнаха водната стена за 24 хиляди лева от 'Гарибалди'

2019-04-06 14:04:35Цецерон с присъда? Може, но ако Тупанбаши не е на власт, а тогава и той ще му прави компания, защото цялата корупционна схема на ГЕРБ е създадена и се управлява от него самия.

Kъм статия Каквото и да разпореди Борисов оттук нататък

2019-04-05 17:07:32Разбира се, че има напредък в борбата с контрабандата на каквото и да е - тя вече се управлява само от тримата шишковци.

Kъм статия 87% от българите са на мнение, че проблемът с имотите на Цветанов изобщо не е решен

2019-04-05 16:58:51Искам да попитам великия Слави, който е такъв голям борец за справедливост, какво стана с политическия му проект. След толкова месеци кастинги вече нищо не чуваме за него. Не че съм толкова прост, та да гласувам за смешник като него, но все пак ми е интересно какво се случи, та така рязко замлъкна. Имам няколко хипотези: 1. Всичко е било медиен шум, за да си вдигне рейтинга на вече доста поизтърканото шоу 2. Уплашил се е, че няма шанс срещу Тупанбаши и се е отказал от борбата 3. Тупанбаши му е запушил устата с пачки 4. Тупанбаши и Цецерон имат нещо срещу него, с което го държат на каишка Която и от хипотезите ми да е вярна, не си струва повече да говорим за този смешник. А ако е нещо друго-да си каже, ще го разберем.

Kъм статия Слави: Политиците с евтини апартаменти се проверяват от хора с евтини тераси

2019-04-05 16:24:07Голям смях - тия простаци вече започнаха да се топят един други. Властта на Тупанбаши се разпада под носа му. Така се случва, когато си много прост и се обграждаш с още по-прости.

Kъм статия Симеонов с ново индиректно обвинение към Ангелкова: Някой живее в Драгалевци на 1,5 дка, а не го е декларирал

2019-04-03 17:12:20Не съм съгласен с началото на статията - да я прочета докрай не успях, защото се въртят все едни и същи твърдения, формулирани по друг начин. Когато "компетентните органи" (колко са компетентни, те си знаят) не реагират на никакви сигнали и покриват следи, единственият начин да постигнеш някакъв ефект е, да вдигнеш шум в медиите. Ето затова е добре да има разследваща журналистика и да я подкрепяме. Иначе след 20 години може още да управлява Тупанбаши или не дай си боже Цецерон.

Kъм статия Говорящ стен-вестник

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.