ПРОФИЛ

Рейтинг
7719
точки при гласуване
7

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (438)
Дата Коментар
Страници
2020-09-12 14:14:19Я колко точно им знае тарифите. Да не би ти, Шкембо, да организираш тези 10 % и да им плащаш, та си толкова в час? Нещо да кажеш за полицаите с боксове и за подготвените от вашето МВР безредици на 02.09., които дадоха повод на полицията да пребива невинни хора и журналисти, след като предварително организира оттеглянето на агитките? И още нещо - с вас никой няма да се разбира - с терористи не преговаряме. Ако искате да си спасите задниците, докато още можете, бягайте от България, иначе отивате напълно законно там, където ви е мястото. Не с народен, а с абсолютно редовен и законен съд.

Kъм статия Каракачанов: 10% от протестиращите са платени. 30 лева - за обикновен статист, 300 - за бой с полицията

2020-09-12 13:47:22Хехе, те са във война с гражданите вече от 10 години. Сега се уплашиха, защото гражданите са на път да спечелят войната. И това ще стане без насилие, защото ние, гражданите сме по-умни от тях и ще пречупим тяхната сила с акъл.

Kъм статия Рашидов: Борисов не е мутра. При гражданска война такъв бой ще падне и такъв ще го отнесат

2020-09-12 12:31:36Госпожо ТКП, Вие сте един достоен господар на партийния дом на БКП, в какъвто превърнахте най-висшия орган на държавна власт, Народното Събрание. В новата Ви конституция предвижда ли се забравеният Преамбюл да се замени с член първи от Тошовата конституция? А звездата кога ще я монтирате обратно? Колкото и да се напъвате, вие комунистическа мафия, си отивате и никога повече няма да се върнете. И защото го знаете, сте се впили във властта като кърлежи. Сега да поясня за коя партия бих гласувал -- за тази, която ми обещае да извади българския парламент от срамната комунистическа кочина и да го върне в историческата му сграда. На която не стои старият комунистически герб, а "Съединението прави силата", не разполага с тайни бункери и тунели за бягство от "народната любов" и журналистите имат свободен достъп до депутатите.

Kъм статия Караянчева: Мафията финансира ''Отровното трио'' и протестите

2020-09-12 12:15:53Веждичка, хайде пий си уискито и не се излагай да говориш глупости. Борисов е мутра и престъпник - това е факт, който се знае от всички тайни служби - и наши, и чужди. И много скоро деянията му ще станат обществено достояние не само в България. За великото му строителство - всеки друг на неговото място, разполагайки с европейските пари, щеше да направи същото, че и повече и по-качествено. Поради простата причина, че щеше да краде по-малко и нямаше да облагодетелства само приближените си фирми, които се учиха да строят на наш гръб, но не се научиха, защото от бандита строител не става. Без годините на неговата диктатура България днес щеше да е просперираща европейска държава с работещо правосъдие, защото за 10 години той ни върна назад във времето на ментора си Тодор Живков. И не - никой няма да се разбира с Борисов, нито протестиращите, нито който и да е друг честен човек, защото с терористи и престъпници не се преговаря. И не ни плаши с гражданска война, защото няма да ви се получи.

Kъм статия Рашидов: Борисов не е мутра. При гражданска война такъв бой ще падне и такъв ще го отнесат

2020-09-12 11:57:33"Задържан по подозрение във финансова подкрепа на протестите" - откога финансовата подкрепа на каквато и да е законна дейност, каквато протестите безспорно са, е укоримо деяние, да не говорим за престъпление? Ако в нашата държава на предприемачите и гражданите е разрешено да подкрепят финансово единствено управляващите партии, тогава го запишете в закон и си го гласувайте, за да знаем с кого си имаме работа. Мнозинство ще скалъпите - Шкембо, Валери и Марешки срещу някоя и друга благинка ще ви подкрепят.

Kъм статия 6 институции на проверка в ресторант Воденицата, собственикът е в ареста от седмица

2020-09-11 18:02:53Амбициозен и млад, но за сметка на това много тъп политик. Други в обкръжението на тиквеника не виреят, защото биха умрели от срам. Как ни насърчават да протестираме срещу тях: 1. Со кротце: данъчни, митнически и всякакви други проверки за непокорни фирми, които не ближат задните им части. Накрая обикновено такива фирми се превземат от Грух, Гел, или някой друг приближен олигарх и се опропастяват. 2. Со благо: уволняват се артисти и журналисти, отлъчват се от църквата свещеници, които са дръзнали да протестират. И други такива поощрителни жестове. 3. И со малко кютек: това го прави полицията, подкрепяна от мутри от охранителна фирма, след като си е поръчала и търпяла с часове бомбардировки от известни им хулигани-провокатори, за да има оправдание да бие мирните граждани и журналисти на тъмно. И при толкова насърчения гадовете пак не се отказват да протестират - това си е черна неблагодарност!

Kъм статия Хекимян пита за къщата в Барселона, Новаков отвръща с нападки за аутокю и слушалки

2020-09-11 17:21:24За такива простотии хората си подават оставката. Но се питам защо трябва да ги гоним един по един. Да си тръгнат всички некадърници начело с Борисов, защото са много добри единствено в краденето, а иначе нито могат да направят една елементарна бакалска сметка, нито им стиска да кажат на хората, че по обективни причини цените се увеличават.

Kъм статия Сметката е вярна, газът поскъпва с 20,3%

2020-09-11 15:17:46Шкембо, ти не разбра ли, че протестът е и срещу тебе и авера ти чичо Валери, защото крепите мафиотската власт на Борисов. Най-добре би било в следващия парламент да няма такива мошеници като вас, които ще продадат и майка си, и сестра си за едната далавера.

Kъм статия ВМРО иска референдум за промени в конституцията и отпадане на номера в бюлетината

2020-09-10 15:58:55Да живеят всички БКП-та по земните кълбета! УРА, ДРУГАРИ!

Kъм статия Много смях: ГЕРБ Монтана се похвали с ''новия пътен възел край Мездра''

2020-09-10 15:56:35P.S. Интересно кога гелосаният прошляк от КРИБ ще се отрече от своя патрон - плъховете напускат потъващия кораб. Също и така наречените синдикати (по-скоро мафиотски синдикати).

Kъм статия И бизнесът се обърна срещу Борисов: Заливат ни държавен рекет и корупция

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.