ПРОФИЛ

Рейтинг
919
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (209)
Дата Коментар
Страници
2019-05-07 16:41:52Нали ви е ясно, че читателите на OffNews не са представителна извадка за България. След като умря циганката, дето ме хвалеше, да си кажа аз - представляваме по-интелигентната част на българския народ. Майтап, бе Уили!

Kъм статия Временните резултати в анкетата на OFFNews за изборите - куп изненади

2019-05-07 16:37:42Иътърканото му предаване няма да липсва на много хора - правилно е преценил, че вече никой не го гледа. А що се отнася за политическата му кариера, сигурно ще намери достатъчно шарани, които да му осигурят партийна субсидия, може даже и до парламента да го избутат.

Kъм статия bTV: Не сме спирали договора на 'Шоуто на Слави', поканихме го за нов сезон

2019-05-07 14:27:18Дотук добре, но толкова ли беше трудно да направят съвместно богослужение с папата, а не само да го приемат "протоколно". Миналата година на руския КГБ-патриарх всички му облизаха и задните и предните части, а той за благодарност на изпроводяк ги нахока като непослушни деца. А папата, който идва най-добронамерено и с амбицията да прекрати вековните пререкания между двете християнски течения, го приемат "протоколно". С такива духовни водачи никога няма да бъдем пълноценна европейска държава.

Kъм статия Митрополит Наум: С какво ни застраши папа Франциск?

2019-05-06 13:54:52Като ги гледам католическите свещеници и ги сравнявам с нашите православни синодални старци, дето са се окичили като пауни и едвам си крепят тежките корони на главите, ми идва една мисъл - "ех, защо сме приели християнството от азиатската, а не от европейската част на Римската империя!" Сигурно щяхме да се чувстваме по-принадлежни към европейските ценности и нямаше да търпим да ни управляват азиатци като Валери Симеонов, Бойко Борисов, Ахмед Доган, Корнелия Нинова (тъжна перспектива) и други подобни. Нищо чудно, че половината работоспособни българи са се махнали от тази нелепа действителност и са отишли в света на папата.

Kъм статия Близо 250 деца получиха първо причастие от папата в Раковски (снимки)

2019-05-04 13:54:51Интересно какви ще ги приказва, когато лъснат неговите офшорни сметки. Защото колкото и добре да е скрил откраднатото, американските му "приятели" знаят всичко и е само въпрос на време кога ще решат, че вече не им е нужен. А това дето бил строил магистрали и метро, и какво ли не още - всеки друг с грантовете на ЕС щеше да го построи по-добре от него. Защото: 1. е трудно да се открадне толкова много, колкото крадоха и продължават да крадат герберите и 2. е трудно да се намерят толкова некадърни кадри като техните послушковци, които толкова лошо управляват проектите и по този начин допълнително пилеят пари на вятъра

Kъм статия Закъсняло разкаяние – Борисов като Цачева

2019-05-02 18:46:54Аз съм доста либерален човек, но чак с такова изкривяване на фактите не мога да се съглася. Нима "свободните граждани на султана" не са били отвличани за еничари или за харемите на същия този султан? Или пък великият реформатор Мидхат паша не е подложил на жестоки кланета въстаналите българи? Всичко това може да отиде в историята, ако Турция се извини за престъпленията на Османската империя спрямо завладените народи, както Германия се извини за престъпленията си през втората световна война. Но Турция няма да се извини нито на нас, нито на Арменците за упражнения геноцид. Както и Русия няма да се извини на никого за съветското владичество на източна Европа. Защото тези държави и техните владетели (не трябва да ги наричаме лидери) все още са твърде далеч от съвременната цивилизация.

Kъм статия Трябва да повдигнем похлупака на 'турското робство'

2019-04-17 20:37:16Различни сте - никой друг не е крал и не се е самозабравял, колкото вас. И ако мислите, че ще изкарате 35 години, колкото бай Тошо, който е прототип на вожда ви, сте се объркали.

Kъм статия Томислав Дончев: Ако дам оставка, ще излезе, че бягам от отговорност

2019-04-17 20:33:48Май вече е време не само оставки да подават, ами да започнат да получават и присъди. Може ли на Иванчева с изфабрикувано обвинение без никакви доказателства и при положение, че съдът я е оправдал по обвинението за вземане на подкуп да й дадат 20 години за някакви срещи, на които нищо не се е случило, а всички комунистически разбойници от ГЕРБ, БСП и ДПС, които са замъкнали не милиони, а милиарди, да ги изкарват чисти като сълза? Кой вярва на това? Ало, електората, събудете се!

Kъм статия Зам.-министърът с имението с пари от ЕС даде оставка, Борисов я прие

2019-04-17 20:26:17Дали ще успеят да намерят от същите баняджийски плочки, като на Граф Игнатиев?

Kъм статия Започва очакваният от години ремонт на столичния площад 'Португалия'

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.