ПРОФИЛ

Рейтинг
919
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (203)
Дата Коментар
Страници
2019-05-02 18:46:54Аз съм доста либерален човек, но чак с такова изкривяване на фактите не мога да се съглася. Нима "свободните граждани на султана" не са били отвличани за еничари или за харемите на същия този султан? Или пък великият реформатор Мидхат паша не е подложил на жестоки кланета въстаналите българи? Всичко това може да отиде в историята, ако Турция се извини за престъпленията на Османската империя спрямо завладените народи, както Германия се извини за престъпленията си през втората световна война. Но Турция няма да се извини нито на нас, нито на Арменците за упражнения геноцид. Както и Русия няма да се извини на никого за съветското владичество на източна Европа. Защото тези държави и техните владетели (не трябва да ги наричаме лидери) все още са твърде далеч от съвременната цивилизация.

Kъм статия Трябва да повдигнем похлупака на 'турското робство'

2019-04-17 20:37:16Различни сте - никой друг не е крал и не се е самозабравял, колкото вас. И ако мислите, че ще изкарате 35 години, колкото бай Тошо, който е прототип на вожда ви, сте се объркали.

Kъм статия Томислав Дончев: Ако дам оставка, ще излезе, че бягам от отговорност

2019-04-17 20:33:48Май вече е време не само оставки да подават, ами да започнат да получават и присъди. Може ли на Иванчева с изфабрикувано обвинение без никакви доказателства и при положение, че съдът я е оправдал по обвинението за вземане на подкуп да й дадат 20 години за някакви срещи, на които нищо не се е случило, а всички комунистически разбойници от ГЕРБ, БСП и ДПС, които са замъкнали не милиони, а милиарди, да ги изкарват чисти като сълза? Кой вярва на това? Ало, електората, събудете се!

Kъм статия Зам.-министърът с имението с пари от ЕС даде оставка, Борисов я прие

2019-04-17 20:26:17Дали ще успеят да намерят от същите баняджийски плочки, като на Граф Игнатиев?

Kъм статия Започва очакваният от години ремонт на столичния площад 'Португалия'

2019-04-17 15:17:43Прасетата трябва да бъдат заклани. Събудете се най-после, мухльовци, и отидете всички да гласувате на 26. Май.

Kъм статия Писмо на Иванчева и Петрова: Змията хапе най-силно, когато знае, че умира

2019-04-16 13:22:21Свиквайте, г-н Дончев, все по-често ще го чувате. Защото вашата партия надмина всички граници на крадливост, наглост и простотия. Дори вие да не сте такъв (в което не съм никак сигурен), пак сте в кюпа, защото сте в тази партия, която няма нищо общо с Европейски ценности, а си е една чисто комунистическа банда от примитиви, имащи за цел единствено личното си обогатяване и благоденствие. Без вас можехме да имаме не 3, а над 6 % ръст, какъвто имахме дори при "крадливата" тройна коалиция, без да получаваме милиарди от ЕС. Крайно време е да споделите съдбата на македонските си партийни приятели (ВМРО ДПМНЕ), защото както показват действията ви в съдебната система от последните дни, вече се доближавате до стандартите на Ердоган в гоненията и очернянето на инакомислещите.

Kъм статия Томислав Дончев: Не беше се случвало да ми викат 'оставка' в лицето

2019-04-13 14:01:17Нещата са монго ясни. Няма проблеми с Роми - няма Джамбазки в Европарламента. А ако няма заплаха от националисти - избирателите на ДПС не се мобилизират. Докато не разкъсаме с гласовете си този омагьосан кръг, няма да се отървем ни от едните, ни от другите. А то е толкова лесно - от 60-те процента негласуващи половината да си надмогнат мързела и нехайството и да отидат да гласуват за свястна дясна формация, каквато е Демократична България, всички останали комунисти (ГЕРБ, БСП) и ДС-агенти (ДПС, патреоти) ще го ду...ат дружно.

Kъм статия Доц. Антоний Гълъбов: Тази вечер ще се направи опит за радикализиране на протеста в Габрово

2019-04-10 19:13:59Какви ще да са тези машини, дето наемът им за една седмица ще е 3000 лв.? Ами те могат да се купят за половината парии и да им се напише софтуер за няколкостотин хиляди лева. Казвам го като човек, който се занимава с тази работа. Май ще останат пари за доста апартаменти, че и за офшорните сметки на някои другари.

Kъм статия Омбудсманът към ЦИК: 27 милиона за наем на машини за гласуване? Това е прекалено

2019-04-10 19:03:06Няма нужда никой да живее в колиби - достатъчно е да обясни откъде има парите за 6 апартамента, или пък за пентхаус с частен асансьор с бутони от масивно злато. Разбира се, по пазарна оценка, защото ние данъкоплатците сме прости, но доматите още не ги ядем с колците. И като не може да обясни откъде има парите, може да се премести в безплатно държавно жилище и да получи безплатен раиран костюм. Просто и ясно. Тупанбаши и бандата му всяка година крадат милиарди - от кумова срама поне един министър или заместник да бяха осъдили.

Kъм статия Георги Марков: В колиби ли да живеят депутатите? Какъв е този садизъм!

2019-04-10 14:08:31Нещо се е объркал чичо Валери - при Тупанбаши не отиват да работят свестни, или ако се излъжат (в началото имаше такива), бързо се махат. Всички, които са го изтраяли повече от година, са некадърни плужеци и са там само за единия келепир (по Алеко). Между другото същото важи и за коалиционните му партньори. Който не се е махнал от коалицията до една година, както направиха Христо Иванов и Радан Кънев, е там, за да краде, или го изнудват със съдебни дела и данъчни проверки, или Цецерон му плаща за подкрепата. Затова цялата герберска кочина трябва да бъде изрината - тогава нещата ще се отпушат и ще има и кадърни и честни хора, които да работят в държавната администрация. Ако разбира се, герберската кочина не бъде заменене от БСП-ейската. Не казвам комунистическа, защото комунисти са и едните и другите.

Kъм статия Валери Симеонов: Когато поискаш толкова оставки, възниква въпросът и за твоята

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.