ПРОФИЛ

Рейтинг
7719
точки при гласуване
7

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (438)
Дата Коментар
Страници
2020-09-22 14:10:23Бай Шкембо, какъв експертен кабинет ти се е присънил? Подайте си оставката и президентът ще състави точно такъв кабинет, след което ще се проведат, надявам се, честни избори и ще се види кой ще управлява. Ако не искате, карайте с протести до изборите - от това рейтингът ви няма да се вдигне по никакъв начин. Още няколко забележки по излиянието: 1. Не е реваншизъм да търсиш отговорност от тези, които са крали пари с пълни шепи, продавали са българско гражданство на мафиоти и са вършили още какви ли не мизерии. Ние му казваме правосъдие - да ги пратим, където им е мястото. 2. Вие черните България навън, не ние. Такива като мене и колегите ми си скъсваме задниците от десетки години, за да създадем положителен имидж на държавата си, а тъпунгери и лайнари като Борисов, тебе и Валери унищожавате труда ни с няколко снимки, записи и публикации в чуждата преса. 3. Не само ДПС купува гласове, ГЕРБ стои начело в този спорт. Хайде до довечера :)

Kъм статия Красимир Каракачанов заяви готовност за оставка и нарече протеста ''сбор''. После се поправи

2020-09-21 19:47:08Единственото, което може да излезе от ръждясалата им уста е "Аз съм с таз, която е на власт". Такива бяха при Тошо, същите са и сега.

Kъм статия Мълчанието на интелектуалците

2020-09-21 19:43:42Добър ден, тетко Маро, къде бяхте 10 години, бе плужеци? Докато имаше лапаница, стояхте като един зад диктатора Борисов и неговите приближени партийни функционери. Сега като потъва флотилията на Борисов, се разбягахте и тръгнахте да си търсите друг господар. И кого намерихте - Цецерон, най-презряната маша на Борисов, който през цялото време организираше изборните измами и печелеше часовник след часовник от шефа си. Мислите ли, че това ще мине? Цветанов има толкова много скелети в гардероба си, че би трябвало да отиде при бай Ставри заедно с Борисов, ако не и преди него.

Kъм статия Шефът на общинския в Баните и 28 души напускат ГЕРБ, искат при Цветанов

2020-09-16 15:55:28Орешарски все пак ходеше на работа, макар и скришом през задния вход. Този неандерталец, който с тайните си договорки с Ердоган направи държавата ни да се срамува от целия цивилизован свят, вече въобще не смее да припари до работното си място. Какво се прави с човек, който 70 дни не се е вясвал на работа - не му се иска оставката, а се уволнява дисциплинарно. Тупанбаши, уволнен си!

Kъм статия Борисов се появи във фейсбук и обеща нови благини за пенсионерите

2020-09-16 15:49:24Имало голям интерес от инвеститорите, та дай да откраднем още един милиард. Те после балъците ще го плащат. На оня свят ли ще си ги носите, бе изроди, та не се наситихте? Да ви открехна - научно доказано е, че още никой не е успял.

Kъм статия Четирите милиарда заем станали 5 заради големия интерес на инвеститорите (видео)

2020-09-16 13:54:56Това че са тъпи мутри и мошеници го знаем - няма нужда да го афишират :)

Kъм статия Депутатите от Воля с тениски ''Аз съм Марешки''

2020-09-16 13:53:03ТКП, Вие за колко прости ни смятате? След като вие сте пренесли Народното Събрание в тази комунистическа кочина, на която само звездата й липсва, не ви е виновен нито Пирински, нито Коронавирусът. А да ми се обяснявате, че не сте допуснали извънпарламентарната опозиция до заседанието на комисията, за да редите картите на тъмно, поради Коронавируса, е съвсем нелепо. Махайте се на село, откъдето сте дошли. И в следващия мандат Народното Събрание да се върне там, където му е мястото - ако може без ГЕРБ.

Kъм статия Караянчева обвини Пирински за ограниченията за журналисти в парламента

2020-09-15 15:42:21Съгласен съм.

Kъм статия Оставете ни на мира

2020-09-14 17:39:34ХАХА, великият благодетел на българския народ ще вземе да се озове при бай Ставри преди тиквеника-премиер.

Kъм статия На втора инстанция: Осъдиха Марешки на 4 години затвор за изнудване

2020-09-12 16:04:53Като не може да стигне до вратата, да скача през прозореца :)

Kъм статия Първан Симеонов: Протестът бетонира Борисов, той така е притиснат в ъгъла, че не може да стигне до вратата

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.