ПРОФИЛ

Рейтинг
919
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (213)
Дата Коментар
Страници
2019-03-28 14:53:24Тъпанари такива - не усещате ли, че все повече ставате за смях. Имам чувството, че всички мислите с г*за си, иначе можехте тези причини, които изтъквате за оттегляне на законопроекта, да ги съобразите и преди да го внесете. Същото беше и с избирателния закон, където пак дадохте заден ход, след като нещата се разсмърдяха. Но там все пак прокарахте част от тоталитарните си механизми, които ще ви помогнат да фалшифицирате изборите. Мисля, че е крайно време Ислямска държава или Путин да поемат отговорност за работата на българския парламент.

Kъм статия Законопроектът за по-дълги мандати на медийните шефове оттеглен ден след внасянето му

2019-03-28 14:28:08Те хубаво си подадоха оставките, но небостъргачът, заради който са пробутали лобистки закон в парламента, все още се строи незаконно. Това трябва да се разследва - и в този контекст - дали апартаментите не са отплата за услугата, а не разни кокошкарски истории кой на каква цена бил купил.

Kъм статия Оставката на Цветанов била 'част от последователните морални актове на ГЕРБ'

2019-03-28 14:16:20Смешници, докога ще прахосвате парите ни за глупости? Писна ни от герберските ви иди ми - дойди ми номера. Мислете му, ако като откриете площад Славейков, там я няма пейката с Пенчо и Петко Славейкови - тогава лично ще отида да се изповръщам пред кметството, защото от вашата мафия вече на всички им се повръща.

Kъм статия Фандъкова нареди плочата на пл. Гарибалди да бъде махната

2019-03-26 14:19:01Най-после разбрах защо им продават апартаментите толкова евтино. Ами елементарно - дават на ГЕРБ корпоративна отстъпка за количество. Сума ти пешки пожертваха, а Цецерон и Тупанбаши си траят като пръднали. Много интересно, как ще го изтеглят от калта пак.

Kъм статия Имотният скандал взе още една глава: отива си зам.-министър Красимир Първанов (обновена)

2019-03-26 14:15:19Комунизмът се завърна, когато второто (влошено) издание на бай Тошо дойде на власт. Още от първия ден на кметуването му го познах, но тогава всички му се възхищаваха и никой не ми вярваше до какви висини ще стигнат тоталитарните извращения. А те си проличаха още от първия им мандат - още плащаме на Цецерон обезщетенията от съда в Страсбург. И когато Тупанбаши говори за номенклатури, дето живели в най-хубавите квартали и карали мерцедеси, простакът даже не се усеща, че говори за себе си и своите верни другари. Бас държа, че ще завъртят нещата така, че Цвъки ще се измъкне сух от целия скандал, както стана с Делян Добрев миналата година. Уж си подава оставката от всички постове, а после партията и парламентарната група се възпротивяват и гласуват против. Колко удобно - и Цветанов цял, и Борисов справедлив.

Kъм статия Караянчева: Политическо решение за Цветанов ще има след връщането му от САЩ

2019-03-25 10:27:04Абе хора, вземете се в ръце! Ние може и да сме луди, дето ви търпим още, но не сме прости, та да ви вярваме глупавите оправдания. Колко лобистки законови поправки бяха гласувани за конкретни фирми и хора - Кирил Домусчиев, Цеко Минев, Валентин Златев и кой ли не още, та ще ми обяснявате, че не можело да се гласува поправка за Артекс. Може и още как! А като сте толкова праведни, защо не проверите как така Артекс строи вече 2 години с изтекло разрешително (защото законът няма ретроактивно действие) и да им съборите незаконния строеж, като разбира се, вкарате на топло и тези, които са си затваряли очите за него. Защото проверката, която е искал Цветанов, май не се е случила, след като 4 дни по-късно са го "смазали" с едно апартаментче.

Kъм статия Георги Шопов: Законът не беше променен заради 'Артекс', а заради всички големи строежи след кризата

2019-03-22 13:59:51Какво очакват да намерят в банковите им сметки тия смешници? Ако имат нещо за криене, то не е в български банки.

Kъм статия ВКП иска от Цветанов и Цачева съгласие да се разкрият банковите им сметки

2019-03-22 13:50:40Да се поправите обаче не значи само да прегласувате закона, за да замажете на хората очите. А значи следното: 1. който е търгувал с влияние да бъде разобличен и да си получи полагащата му се присъда 2. незаконната сграда да бъде съборена, за да разберат всички строители, че в тази държава има ред и нещата не се купуват с апартаменти 3. тези от общината, вкл. кметът, да понесат пълната административна и наказателна отговорност за допускането на незаконен строеж Това не е, като да се правиш на добрия бащица на народа. Затова е най-добре да си ходите - има кой да ви смени и това не е БСП.

Kъм статия Борисов: Ще се поправим, ако сме гласували лобистки промени за Артекс

2019-03-22 11:52:51Какво извинение търсиш, бе цървул! Прокарал си един закон в полза на строителната фирма и те за отплата ти продали апартамента на символична цена - на това му викат търговия с влияние. Това, че вашата прокуратура и вашата антикорупционна комисия ще установи, че всичко е законно, не променя нищо. Май и на американците им е писнало от вашата нагла простотия и започват да ви вадят престъпните досиета, за да ви сменят с някои по-лицеприятни послушковци. И тогава ще видите, колко бързо вашата прокуратура и вашите медии ще се обърнат срещу вас, за да спасят собствената си кирлива кожа.

Kъм статия Цветанов: Ще получа ли извинение, когато се докаже, че всичко с имотите ми е законно?

2019-03-22 11:38:29За какви закони говори този тиквеник? На всички вече е ясно, че става въпрос за търговия с влияние: ние ви гласуваме един закон, за да можете да си построите небостъргач за милиони, а вие ни харизвате по един апартамент на символична цена. Естествено, формално всичко е ОК и прокуратурата и КПКОНПИ ще ги изкарат чисти като сълза, но от морална гледна точка това е дъното, защото се повтаря непрекъснато - тези гладни въшки никога няма да се наситят. Крайно време е да сложим край на това - призовавам всички, които не гласуват, поне този един път да излязат и да накажат крадливата пасмина - и герберската, и социалистическата, и сарайската. Алтернатива има и ние можем да я издигнем от 3 до 30 %!

Kъм статия Борисов за апартаментите на властта: Мъчно ми е. Не са малки деца

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.