ПРОФИЛ

Рейтинг
919
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (209)
Дата Коментар
Страници
2018-12-27 18:48:24На това му се казва буря в чаша вода. Предлагам всички участници в спектакъла (включително и авторът на настоящата статия) да си изпият хапчетата, да се успокоят и да се наслаждават на празниците, ако въобще са в състояние да се наслаждават на нещо.

Kъм статия Конфузна история за елха и посолство

2018-12-19 16:09:45За такива изказвания спрямо журналисти би трябвало да го изгонят от парламента, както се случи с друг малоумник - Антон Тодоров. Тогава Веждичката може да се присъедини към предаването му в никого не интересуваща кабеларка.

Kъм статия Вежди Рашидов критикува БНТ: Оревахте орталъка за Сляпото Айше, трябва да се сменят хора

2018-12-19 15:59:46Това да не е поредният инвеститор, който напуска България? А Уудсайд Енерджи (България) да не е поредната Гинка?

Kъм статия Уудсайд Енерджи (България) Лимитид поема 30% от правата за търсене на нефт в Хан Кубрат

2018-12-19 15:53:06Дотук добре, а какво става с конфискацията на имущество без присъда? Това да не би да е върхът на демокрацията? Може би живеем в някаква нова, милиционерска демокрация. Ако бай Х..й ще реставрира режима на бай Тошо, поне да ни уведоми. Все пак ние му плащаме заплатата.

Kъм статия Президентът наложи вето на 48-часовия арест без уведомяване

2018-12-19 15:39:35То правото на народния съд се преподава само в Рабфак. Гледайте само с каква скорост се завръщат времената на бай Тошо.

Kъм статия Адвокати до Данаил Кирилов: Такова право, каквото НС създава, ние не сме учили!

2018-12-18 19:21:24Абе бай ... Бойко, след като в цяла Европа газопреносната мрежа е в частни ръце и всички са по-добре от нас, където е в държавни, това какво ни показва? Че кривите сме ние, а не ЕС. Имаше преди години едно момченце Жан Виденов - можеше да вземе милиарди от приватизация, но се запъна като магаре на мост, че няма да разпродава националното богатство. И така ни докара до 3000 % хиперинфлация. И после такива като Баневи нарязаха националното богатство на скрап. Направи го заради простата си комсомолска кратуна, пълна с лозунги. Но вие, както и другите комунисти от БСП, го правите от чисто користни подбуди - да има откъде да крадете милиарди, за да финансирате присъдружните си фирми и партийните си каси. А това, дето нямало ние да платим глобата го разправяй на шапката ми - тези дружества да не формират печалбата си от луната? От милионите си потребители, данъкоплатци, я формират.

Kъм статия Борисов не знаел, че Жирардели е собственик на Юлен

2018-12-17 14:28:19Този участък беше затворен още през Юли - до коледа ли го докараха, за да полагат асфалт? На това му викат "по слънчице поспали, по месечинка поработили". С други думи - като нямат капацитет за изпълнение на дадена поръчка, просто да не се лакомят за нея - съвсем просто е.

Kъм статия Студ, сняг, а Трейс лее асфалт (видеа)

2018-12-13 14:01:33Вие окрадохте милиарди, сега ще търсите паветата. Вземете се скрийте някъде, да не дразните хората.

Kъм статия Фандъкова: Утре представяме новите ограничители по Графа, без тях не може да се пусне трамваят

2018-12-13 13:59:04Я покажете на Баневи килиите, за да сравним. А че Иванчева е невинна, вече го разбраха и децата в детските градини, на които преподавате уроци по антикорупция.

Kъм статия Кампанията в подкрепа на Иванчева има за цел по-лека присъда, смята зам.-министър

2018-12-13 13:54:03А защо не сложите камери направо и в тъмните стаички, разбира се също със звук, за да чувате, какво ви пожелават избирателите. Чудя се, как най-простите и некадърни хора на България се събраха на върха на държавната власт и около тях. Толкова ли е трудно да се разбере, че с една нация от рушветчии и измамници не можеш да се справиш с никакви камери, защото винаги ще намерят начин да ги счупят или излъжат. Единственото логично решение е електронното гласуване, което политиците-измамници упорито отказват да въведат, защото няма да могат да купуват гласове и да манипулират протоколите. Там с електронната си идентификация всеки пуска гласа си и той веднага влиза в протокола, без да го пипа измамническа ръка. Освен това смея да твърдя, че ще имаме поне 80 % избирателна активност, от което на купувачите на гласове свят ще им се завие. А колкото до сигурността - всеки третокурсник по информатика може да ви каже, че не е проблем да бъде гарантирана, ако има воля за това.

Kъм статия Радев настоя за видеонаблюдение със звук при броенето на бюлетините

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.