ПРОФИЛ

Рейтинг
919
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (203)
Дата Коментар
Страници
2018-12-17 14:28:19Този участък беше затворен още през Юли - до коледа ли го докараха, за да полагат асфалт? На това му викат "по слънчице поспали, по месечинка поработили". С други думи - като нямат капацитет за изпълнение на дадена поръчка, просто да не се лакомят за нея - съвсем просто е.

Kъм статия Студ, сняг, а Трейс лее асфалт (видеа)

2018-12-13 14:01:33Вие окрадохте милиарди, сега ще търсите паветата. Вземете се скрийте някъде, да не дразните хората.

Kъм статия Фандъкова: Утре представяме новите ограничители по Графа, без тях не може да се пусне трамваят

2018-12-13 13:59:04Я покажете на Баневи килиите, за да сравним. А че Иванчева е невинна, вече го разбраха и децата в детските градини, на които преподавате уроци по антикорупция.

Kъм статия Кампанията в подкрепа на Иванчева има за цел по-лека присъда, смята зам.-министър

2018-12-13 13:54:03А защо не сложите камери направо и в тъмните стаички, разбира се също със звук, за да чувате, какво ви пожелават избирателите. Чудя се, как най-простите и некадърни хора на България се събраха на върха на държавната власт и около тях. Толкова ли е трудно да се разбере, че с една нация от рушветчии и измамници не можеш да се справиш с никакви камери, защото винаги ще намерят начин да ги счупят или излъжат. Единственото логично решение е електронното гласуване, което политиците-измамници упорито отказват да въведат, защото няма да могат да купуват гласове и да манипулират протоколите. Там с електронната си идентификация всеки пуска гласа си и той веднага влиза в протокола, без да го пипа измамническа ръка. Освен това смея да твърдя, че ще имаме поне 80 % избирателна активност, от което на купувачите на гласове свят ще им се завие. А колкото до сигурността - всеки третокурсник по информатика може да ви каже, че не е проблем да бъде гарантирана, ако има воля за това.

Kъм статия Радев настоя за видеонаблюдение със звук при броенето на бюлетините

2018-12-12 13:23:44Тези СРС-та, дето са ги публикували, без да ги представят на съда, вече не са годни за доказателство, или нещо бъркам? Май иторията на прокуратурата е съшита с бели конци - сега да видим, колко е независим т.нар. специализиран съд (като гледам последните му изяви с мярката за неотклонение, изглежда доста зависим). Апропо, за какво въобще са измислени тези "специализирани" прокуратура и съд, при положение че си има нормални такива инстанции? Малко ми бие на народен съд, подчинен на диктатора, т.е. на бухалка срещу неудобните.

Kъм статия Протест с елхи в защита на Иванчева 8 месеца след ареста ѝ: #КОЙ украси Иванчева и Петрова

2018-12-10 14:59:16Значи на Баневи им свалят белезниците в съда, а Иванчева я разкарват и снимат в пранги. Мога ли да знам с какво тези, дето са задигнали един милиард са по-добри от "най-опасната престъпница на България", дето уж си поискала половин милион, без да има преки доказателства за това. Моля Мая Манолова да отиде да снима и килията на Баневи в следствения арест - бих искал да направя сравнение. Интересно е и колко време ще изкарат в ареста - съмнявам се да е 8 месеца.

Kъм статия Адвокатът на Баневи: Проблемите им започнаха преди година, когато премиерът каза няколко думички

2018-12-06 14:35:10Бедните женици се оказаха най-големите терористи в цяла България, при това май няма и сериозни доказателства за вината им, а по-скоро постановка между бившия кмет и строителния предприемач. Май скоро ще има работа за съда в Страсбург.

Kъм статия Десислава Иванчева и Биляна Петрова остават в ареста

2018-12-06 14:29:21Проблемът не е само в колите. И всички да слезем от колите, през зимата пак ще дишаме същата гадост, която бълват десетки хиляди комини на хората, които се отопляват с дърва, въглища и какви ли не други боклуци. Иначе с годишна карта за градския транспорт всеки ден си със зелен билет.

Kъм статия Що дишаме тази гадост?

2018-12-05 15:07:10Като сте тръгнали, проверете и тези пътища, които бяха строени по времето на Станишев. Че и там коловозите са с по 5 сантиметра дълбочина.

Kъм статия БСП не вярва на АПИ, иска европейска лаборатория да провери строителството на пътища

2018-12-05 15:01:10Когато моят син беше малък, всяка година изпращахме писмо до Дядо Коледа. Една година (към 1997, 1998 г.) и ние получихме отговор от Българските пощи, на което всички много се радвахме. Сега това вече не се случва, дори не могат да доставят коледните картички за чужбина навреме.

Kъм статия Дете изпрати картичка до Рая на починалия си баща. Ето какво му отговориха Британските кралски пощи

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.