ПРОФИЛ

Рейтинг
7719
точки при гласуване
7

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (438)
Дата Коментар
Страници
2020-09-10 15:41:47Сетила се Мара да се побара! Къде бяхте толкова години, бе приятели?

Kъм статия И бизнесът се обърна срещу Борисов: Заливат ни държавен рекет и корупция

2020-09-09 13:10:46Тъкмо да се зарадвам, че цялата опозиция се обединява срещу Борисов и неговата мафия, но не би - те били имали различни ценности. Ще ме извинявате, приятели, ама да ви пикая на ценностите, след като заради тях мафиотите ще управляват още 10 години! Вие няма ли най-после да разберете, че протестите няма да свалят Борисов, така както не свалиха Орешарски. Че може да бъде свален само чрез избори, които най-вероятно той ще си ги организира и ще се опита да фалшифицира. Борисов няма ценности и затова не може да бъде победен с ценности - затова трябва да се обедините в общ юмрук срещу него, да го победите на изборите с толкова много, че да не може да ги фалшифицира, и след това да го осъдите и вкарате в затвора. След това си се делете по ценности и се състезавайте на следващите избори. Това го направиха и унгарците, и турците, и белорусите - защо по дяволите вие не можете? Ако не проумеете тази проста истина, ще спра да ходя на протести и сигурно няма да съм само аз!

Kъм статия БОЕЦ и ДБ се разграничиха от общата декларация на подкрепящите протеста

2020-09-08 16:00:22Госпожо ПКП, вие си се гответе за редовни избори, пък ние ще се готвим за предсрочни. И дори изборите да са през Март, това не значи, че не могат да бъдат проведени от служебно правителство. Защото не виждам как ще преживеете зимата без оставка, когато по площадите ще излязат безработните и гладните, за които вашето правителство не направи нищо да ги защити. А дори изборите да ги провеждате вие, ще намерим начини да ви попречим да фалшифицирате резултатите, защото сме по-умни от вас и ще изградим гражданска мрежа за контрол. Спомнете си все пак, че обединената опозиция взе всички големи градове и на Ердоган, и на Орбан. А те далеч не са толкова тъпи като вас. Апропо, като не искате електронно дистанционно гласуване, защо не приемете в изборния кодекс възможност за гласуване по пощата? Или ще се позовете на Тръмп, на когото това не му харесва?

Kъм статия Цвета Караянчева: Готвим се за редовни избори, които ще бъдат след няколко месеца (видео)

2020-09-04 13:44:52Zuljin, такива като Марешки, Борисов, Чичо Валери и Шкембо с твоето хранене не можеш да ги впечатлиш. Те са гьон сурати - ти ги плюеш, а те отварят чадър и казват, че дъжд вали. Марешки може да бъде ударен ефективно само икономически. Между другото, той крие акцизи и ДДС с покровителството на данъчните служби на Мутрата и затова печели от евтиния бензин повече, отколкото другите компании от "скъпия". А и ако сметнеш колко ти излиза качественото гориво на другите, като ти дадат отстъпка 5 ст. на литър, и колко повече гориш с кръщаваните бози на Марешки, ще се изненадаш :)

Kъм статия Марешки прелива от телевизорите - не бил чел проекта на ГЕРБ, но подписал

2020-09-04 12:26:44А дали дъртата ЛИЦЕМЕРКЕЛ не получава част от откраднатото от Борисов в черни каси на ЕНП, за да се прави на луда? Прекалено оглушително и необяснимо с разумни доводи стана мълчанието й вече.

Kъм статия Евронюз: България протестира, а Борисов налива масло в огъня

2020-09-04 12:20:26Хареса ми как Хекемян го разглоби тази сутрин, но колежката, която го заместваше, щеше да свърши работата по-качествено. И още нещо - всеки, който се счита за Българин, да заобикаля отдалече аптеките и бензиностанциите на този корумпиран и крадлив родоотстъпник.

Kъм статия Марешки прелива от телевизорите - не бил чел проекта на ГЕРБ, но подписал

2020-09-04 12:16:45Които се считат за опозиция направо да напуснат парламента до следващи избори и да не участват във фарса, наречен "обсъждане на проект за конституция" и в опасните опити за поредно осакатяване на изборния кодекс. И още нещо - пратете привържениците си на площада - всеки, който е против диктатора Борисов е добре дошъл :)

Kъм статия БСП скандира Оставка, заседанието на парламента се провали

2020-09-04 12:10:03Тези примати наистина ли си мислят, че по този начин ще спрат процес, който вече е неудържим? Много са наивни. А що се отнася до Лукашенко, може да се поспори дали Борисов не го задминава вече. Предлагам няколко лесно осъществими и напълно законни мерки за противодействие: 1. Всеки, който може да си го позволи, да си купи нещо от Хиполенд, за да засвидетелстваме подкрепата си към тях. 2. Да не пазаруваме от аптеките на Марешки и да помолим родителите, бабите и дядовците си също да не стъпват там. 3. Крайно време е всички опозиционни партии - парламентарни и извънпарламентарни да се разберат и декларират сътрудничество на следващите избори, независимо от идеологията и политическите си възгледи. Защото става въпрос за отстраняване на един опасен диктатор. Само единни можем да се преборим с грозящата ни опасност. 4. Парламентарните партии, считащи се за опозиция, незабавно да напуснат парламента до нови избори.

Kъм статия Държавата извади бухалка срещу Хиполенд - веригата, която подкрепи протеста (обновена)

2020-09-03 15:13:44След вчерашния ден Борисов се изравни с диктатора Лукашенко. Госпожо Меркел, като налагате санкции на Беларус, защо не погледнете в собствения си заден двор? Вече хората от собствената Ви партия виждат какво се случва в България и кой е Борисов, само Вие се правите на невидяла - докога?

Kъм статия Манолова: Позорът на един диктатор. След побоищата Борисов вече не е легитимен премиер

2020-09-03 15:00:56Ами то е ясно, на лъжата краката са къси, а на Борисов носът му вече върви 2 метра пред него :). За Меркел не знам, но един от висшите й партийни кадри вчера се е усетил и е поискал да обърнат внимание на Борисов. И след вчерашните инсценировки и последвали изстъпления на полицията вече обикаляме всички световни агенции и за никого не е много трудно да си помисли, че Борисов се изравни с Лукашенко, когото същата тази Меркел вече санкционира. Така че има вероятност скоро да му дръпнат шалтера от ЕНП, за да дадат пример на Орбан. При Борисов ЕНП не губи почти нищо, защото ако подкрепи опонентите му от ДСБ, които също са в ЕНП, просто неговите избиратели ще отидат при тях, тоест пак в ЕНП. Нашата задача е да не се отказваме от протестите и да докажем, че повече няма да търпим да ни управляват и крадат корумпирани неграмотници!

Kъм статия Зам.-председател на ЕП: Българското правителство разпространява фалшиви новини

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.