ПРОФИЛ

Рейтинг
919
точки при гласуване
1

Краси

създаден на 2016-04-20 14:49:27
Всички ваши коментари (209)
Дата Коментар
Страници
2019-04-06 14:04:35Цецерон с присъда? Може, но ако Тупанбаши не е на власт, а тогава и той ще му прави компания, защото цялата корупционна схема на ГЕРБ е създадена и се управлява от него самия.

Kъм статия Каквото и да разпореди Борисов оттук нататък

2019-04-05 17:07:32Разбира се, че има напредък в борбата с контрабандата на каквото и да е - тя вече се управлява само от тримата шишковци.

Kъм статия 87% от българите са на мнение, че проблемът с имотите на Цветанов изобщо не е решен

2019-04-05 16:58:51Искам да попитам великия Слави, който е такъв голям борец за справедливост, какво стана с политическия му проект. След толкова месеци кастинги вече нищо не чуваме за него. Не че съм толкова прост, та да гласувам за смешник като него, но все пак ми е интересно какво се случи, та така рязко замлъкна. Имам няколко хипотези: 1. Всичко е било медиен шум, за да си вдигне рейтинга на вече доста поизтърканото шоу 2. Уплашил се е, че няма шанс срещу Тупанбаши и се е отказал от борбата 3. Тупанбаши му е запушил устата с пачки 4. Тупанбаши и Цецерон имат нещо срещу него, с което го държат на каишка Която и от хипотезите ми да е вярна, не си струва повече да говорим за този смешник. А ако е нещо друго-да си каже, ще го разберем.

Kъм статия Слави: Политиците с евтини апартаменти се проверяват от хора с евтини тераси

2019-04-05 16:24:07Голям смях - тия простаци вече започнаха да се топят един други. Властта на Тупанбаши се разпада под носа му. Така се случва, когато си много прост и се обграждаш с още по-прости.

Kъм статия Симеонов с ново индиректно обвинение към Ангелкова: Някой живее в Драгалевци на 1,5 дка, а не го е декларирал

2019-04-03 17:12:20Не съм съгласен с началото на статията - да я прочета докрай не успях, защото се въртят все едни и същи твърдения, формулирани по друг начин. Когато "компетентните органи" (колко са компетентни, те си знаят) не реагират на никакви сигнали и покриват следи, единственият начин да постигнеш някакъв ефект е, да вдигнеш шум в медиите. Ето затова е добре да има разследваща журналистика и да я подкрепяме. Иначе след 20 години може още да управлява Тупанбаши или не дай си боже Цецерон.

Kъм статия Говорящ стен-вестник

2019-03-28 14:53:24Тъпанари такива - не усещате ли, че все повече ставате за смях. Имам чувството, че всички мислите с г*за си, иначе можехте тези причини, които изтъквате за оттегляне на законопроекта, да ги съобразите и преди да го внесете. Същото беше и с избирателния закон, където пак дадохте заден ход, след като нещата се разсмърдяха. Но там все пак прокарахте част от тоталитарните си механизми, които ще ви помогнат да фалшифицирате изборите. Мисля, че е крайно време Ислямска държава или Путин да поемат отговорност за работата на българския парламент.

Kъм статия Законопроектът за по-дълги мандати на медийните шефове оттеглен ден след внасянето му

2019-03-28 14:28:08Те хубаво си подадоха оставките, но небостъргачът, заради който са пробутали лобистки закон в парламента, все още се строи незаконно. Това трябва да се разследва - и в този контекст - дали апартаментите не са отплата за услугата, а не разни кокошкарски истории кой на каква цена бил купил.

Kъм статия Оставката на Цветанов била 'част от последователните морални актове на ГЕРБ'

2019-03-28 14:16:20Смешници, докога ще прахосвате парите ни за глупости? Писна ни от герберските ви иди ми - дойди ми номера. Мислете му, ако като откриете площад Славейков, там я няма пейката с Пенчо и Петко Славейкови - тогава лично ще отида да се изповръщам пред кметството, защото от вашата мафия вече на всички им се повръща.

Kъм статия Фандъкова нареди плочата на пл. Гарибалди да бъде махната

2019-03-26 14:19:01Най-после разбрах защо им продават апартаментите толкова евтино. Ами елементарно - дават на ГЕРБ корпоративна отстъпка за количество. Сума ти пешки пожертваха, а Цецерон и Тупанбаши си траят като пръднали. Много интересно, как ще го изтеглят от калта пак.

Kъм статия Имотният скандал взе още една глава: отива си зам.-министър Красимир Първанов (обновена)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.