ПРОФИЛ

Рейтинг
2417
точки при гласуване
2

Mayya

създаден на 2016-05-07 13:27:28
Всички ваши коментари (213)
Дата Коментар
Страници
2020-01-26 22:25:55Добре,че са рибите да предупреждават и спасяват човека от последствията на собствения му идиотизъм.

Kъм статия Замърсяването на река Марица край Пазарджик е преустановено, откриха причинителя

2020-01-24 22:36:49Факти - да приемем, че един средностатистически пушач пуши по една цигара на час. И това действие му отнема 10 минути - излизане навън, пушене, прибиране, които 10мин той не е на работното си място. Говорим за присъствие на работно място, не за извършена работа. За 8 часов работен ден това са 1ч20чин - неговият работен ден автоматично стана 7 часов. За месец са 28 часа или 3,5 работни дни. За година са 42 работни дни, в които пущачът не е на работното си място, т.е. той е в платен отпуск. За какво се засяга и пеняви този евродепутат и държи такъв инфантилен стил на изразяване.

Kъм статия Слабаков: Непушачите, тези крехки и раними създания, трябва да се пенсионират на 40 години

2020-01-23 20:08:41Заеха през две пресечки по две паркоместа, които боядисаха в зелено и оградиха с някакви тръби за перкиране на въпросните тротинетки. Та тези места от месеци стоят празни, а все повече намаляващите тротинетки са разхвърляни нявсякъде по тротоарите. Но колите не могат да паркират там заради огражденията. Ясно е, че на някакви хора им бяха дадени някакви пари без здрава мисъл и в даващите и във вземащите. Поне да върнат местата за паркиране, и без това тротинетка там не вирее.

Kъм статия Депутатите решиха: Без тротинетки по тротоарите и Витошка, водачите им да светят в тъмното

2020-01-23 16:28:33Добре де, а защо средствата се насочват единствено и само към спорта. Той е спортен тотализатор, кръстен така по соца, но тя не е "спортна" лотария, тя е национална. Значи може да подпомага здраве, култура, образование ... Въобще вразката хазарт-спорт не е априори.

Kъм статия Депутатите дадоха ход на забраната на частните лотарии

2020-01-23 13:15:29Това с "недопускането Перник да страда" много милозливо звучи и човек се пита - аджеба, няма ли да им плащат на тия строители дето ще изграждат това-онова или всичко е на ползу роду.И какво ще й подкрепят на Аврамова, дето сега се сети да мобилизира подопечните си ВиК фирми. Или тя пък е от недосегаемите?

Kъм статия 300 тира ще доставят тръбите за Перник

2020-01-18 16:45:21Ще ходят пеша, много ли е страшно това? Проектът ще се обсъжда тепърва, сигурно ще има доста предложения и промени, вкл. за осветителните тела. Но довод като този - че няма къде да се паркират лимузини и поповете ще трябва да изминат 50м пеша - звучи несериозно и надхвърля смирението, проповядвано от църковните служители. Ами да направят целия площад паркинг. Площад Сан Марко направо ще диша прахта на нашата църква за такава идея.

Kъм статия Църквата срещу архитект Фуксас: А къде ще спират колите за сватби и поклонения в 'Св. Неделя'?

2020-01-17 15:26:22Все пак, би трябвало да прави разлика между военно учение и среща на министерско ниво в съответната правителствена институция. Има си протокол и съответен дрес-код. Това, че не го знае; знае го, но не го зачита или пък демонстративно пренебрегва, по незнайни (но разбираеми) причини, не е обяснение. Така може да отиде, примерно, и със спортен екип (анцуг), който му е много удобен за физическа подготовка и си го е поръчал, та и платил сам. Или по потник, че там - бая топло.

Kъм статия Каракачанов помоли да не правят монтажи със снимката му от Египет

2020-01-15 10:24:04Имаше тук едно работещо, според мен, предложение - да направят обучението за придобиване на правоспособност за водач на мпс, като свободноизбираем предмет в средното образование. Хем ще научат правилника добре, хем ще кормуват читаво, хем на 18г ще имат шофьорска книжка.

Kъм статия Държавата клекна и пред автоинструкторите. Няма да увеличават часовете кормуване

2020-01-15 09:59:59Просто ще приберат повече пари за издадени визи. Имаме пътуващи и непътуващи. Ако откажат на непътуващи, много хубаво - прибрали са им парите, те и без това няма да пътуват. Ако откажат на пътуващи - още по-пубаво, хем са прибрали парите и на пътуващи и на непътуващи, хем никой няма да им се натресе в хубавичката им държава. И в двата случая те печелят. Защото не биха били американци, ако не задължат издадена виза да се ползва (в определен период) или да се плаща някаква неустойка. Да не са луди само да обработват хиляди визи без приложение. Не ми се коментира умственото състояние на тия дето ще кандидастват за да не пътуват. Освен, ако държавата някак не ги стимулира, с цел намаляване на заветния %.

Kъм статия Захариева се оправда с Полша за предложението българи да искат визи за САЩ, но да не пътуват

2020-01-13 15:11:20Измъчиха го тоя град :(

Kъм статия Взривоопасен ремонт за 46 милиона лева

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.