ПРОФИЛ

Рейтинг
2201
точки при гласуване
2

Mayya

създаден на 2016-05-07 13:27:28
Всички ваши коментари (169)
Дата Коментар
Страници
2019-07-23 12:01:13Тъй, тъй, и кои са тези институции, които са дали разрешение това да стане частна собственост на Домусчиеви, и срещу колко, и за колко време, и има ли въобще контрол какво се случва. Щото те, под благовидния предлог за тел.предаване могат да си го "прикупят" за вечни времена.

Kъм статия Риалитито на Нова тв имало всички разрешения за снимките по морето

2019-07-23 08:41:36Много правилно авторите на новината не са уточнили 15 септември коя година. Ул. "Иван Вазов", вярно че е с няколко пресечки по-дълга, я ремонтират вече повече от година.

Kъм статия Започва ремонт на столичната улица, където царят пиел, а ДС биела

2019-07-18 19:09:49Този път нивото на "клошара" е много над нивото на сценаристите.

Kъм статия Основателят на Софт Уни: Кристиян е набеден, уликите срещу него - фалшификат

2019-07-18 11:58:26И всичко това след патардията с "допълнителния" прием в СМГ. И нали не трябва да стават от чиновете, как така няколко деца едновременно станали да си предадат работите. Миналата година, като квесторите не бяха осигурили достатъчно листове за чернови, пак децата бяха виновни, докато МОН взе решение да си получат точките. Да се събира тази комисия и да оценяват детето по право, а не по техните измислени, параноични правила, които стресират учениците цяла година. И родителите не по-малко. Задачите тази година не бяха трудни, както е описан случая, решаването им не би бил никакъв проблем за този ученик. Да си оправят бакиите.

Kъм статия Момчето с анулираната работа е един от състезателите на СМГ, не е възможно да е скрил теста си по математика

2019-07-17 19:01:53Те, тия от НАП такива профански телевизии не гледат. Те са над такива лаици - те са знаещи, можещи, недосегаеми. Хак ем е сега, хакер не само да го обясни, а и да им го направи, белким вденат.

Kъм статия Кристиян показвал по телевизията как се крадат лични данни месеци преди НАП

2019-07-17 14:24:59За какво да ходят там, дори и да има нещо, то до 20.09. всичко ще е покрито, изчистено, несъществуващо и хигиенистката леля Мара (uncle Merry) ще ги посрещне с любов.

Kъм статия Военновъздушните сили предупредиха американците да не щурмуват Зона 51

2019-07-17 08:58:08Еволюират клошарите, еволюирааат ;-)

Kъм статия Има задържан за атаката срещу НАП: той е на 20 г., от София, работи в компания за киберсигурност

2019-07-14 12:35:46Е, в какво да го обвинят - в липса на възпитание, в ниска култура, в простащина, бабаитлък и хулиганско поведение... За некадърно изпълнен акробатичен номер, без физически последствия за клиента, обвинение няма. За съжаление за накърняване имиджа на БГ, на туризма и на хотела в който работи, обвинение също няма. Собственикът на хотела трябва да го уволни (ако е прието в тези среди да се уволняват) и това кадрово недоразумение да плати обезщетение на работодателя, а не адвокатът на комплекса да го защитава.

Kъм статия Нападналият израелски туристки хотелиер е освободен без повдигнато обвинение

2019-07-13 13:03:29Каквито е да са фактите по спора за стаите е абсолютно недопустимо да се ритат ХОРА. Няма значение дали управителят е прав или не - не може да прибягва до физическа саморазправа. Ако имаше пистолет какво - щеше да стреля ли, както се случва по пътищата. А, ако срещу него беше двуметров бабаит, а не беше жена, независимо от коя държава, пак ли щеше да хвърля къчове? Колкото до мащабите на инцидента - малките камъчета обръщат колата.

Kъм статия Хотелът с израелските туристки в Слънчев бряг: Искаха да ги настаним по-рано, първи проявиха агресия

2019-07-12 15:52:32Нещо не се връзва - ако беше въпрос на час на настаняване, с добро отношение и диалог щяха да изчакат. Но всъщност те им предлагат въобще друг хотел. Но дори да е както казва остро осъздащата министърка, то преди да се опита да хвърля къчове, въпросният управител имаше недопустимо поведение с демонстриране на близост с другата туристка, което предизвика нейната остра реакция. Необяснимо защо такива "бизнесмени" зорлем затриват бизнеса си.

Kъм статия Ангелкова: Остро осъждаме грубото отношение към туристи

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.