ПРОФИЛ

Рейтинг
9506
точки при гласуване
9

Mayya

създаден на 2016-05-07 13:27:28
Всички ваши коментари (245)
Дата Коментар
Страници
2020-02-27 14:38:29"Франция се справи с корона-вируса - 11 заболели, 11 излекувани. В България няма заболели, но има 4 излекувани - по Здравна каса." От фейса

Kъм статия Благоевград срещу коронавируса: започва дезинфекция на училищата, на върналите се от Италия ще се носи храна по домовете

2020-02-26 14:25:55Този министър или не знае нормативната уредба, с която работи или целно създава социално напрежение. Не е ясно кое е по-лошо.

Kъм статия От ГЕРБ опровергаха министъра си, ще се ползва болничен при карантина

2020-02-25 19:28:54Дано да успее, ама надали. Витошка стана една грозна улица с тези черни ламарини и найлони. Трябва да си абсолютно малоумен за да събереш в едно изречение - лятна градина на улица, по тротоара. Поредната дивотия, узаконяваща наргилетата и обърнатите столове към преминаващите, като в арабските страни. Да оправят шадравана, да махнат всички конструкции, заведенията да сложат хубави маси и столове между цветя и пейки, ... но надали.

Kъм статия Общински съветник сигнализира за незаконно строителство по столичния бул. Витоша

2020-02-25 18:17:25На плаката пише 2019г.

Kъм статия Звездни солисти на Болшой театър гостуват в София

2020-02-24 11:06:33И какво ще последва, ако действията на участващите в схемите са били неправомерни? Имат ли давност, ако не, какви са разпоредбите на закона? Щото, ако е само за установяване на факти, няма смисъл да се хабят. Всички знаят какво ставаше с предприятията, горите, земята ..., както и това, че по ония години в МЗХ се говореше предимно на турски.

Kъм статия Гешев нареди на МВР проверка на схема за заменки на гори

2020-02-23 09:24:46Е, що протестират срещу нещо, когато го няма и което вече е забранено? Ей така, да ни чуят, да ни видят, пого да става.

Kъм статия Над 200 души се включиха в шествие против Луковмарш

2020-02-23 09:17:59Направо администрацията да мине нощна смяна и работа през уикенда. Защото в татковината е така - нощем и през уикендите се краде и бракониерства, никнат като гъби бетон и незаконни строежи, секат се горите и се извозва дървесината, излива се всичкия боклук където може .... Какво да правят чиновниците през деня на бюрата си.

Kъм статия Арестуваха 84-годишния управител на Лъки инвест за замърсяването на реките Юговска и Чая

2020-02-22 09:57:39Браво, снимали момчето (щото е голо, разбира се), а не снимали тримата бабаити (щото не им стиска, разбира се). Айде сега, всички присъстващи от мъжки пол в автобуса, в народни носии, да развеят бълтарското знаме в някой водоем, да покажат на света какви МЪЖЕ са.

Kъм статия Трима мъже съблякоха и обраха 14-годишно дете в автобус в София

2020-02-16 09:36:54Може ли хората въобще да не произвеждат боклук, и след като не може, то е ясно, че замърсяването вече е налице. Следва информиран избор на по-малката злина. Така че, преди да се зададе този въпрос за референдум, трябва да се отговори на доста други. Примерно: - каква е алтернативата и колко ще струва, ако въпросният боклук се транспортира и изгаря някъде другаде - там където ще се изгаря и замърсява ще се проведе ли референдум хората дали са съгласни - ако се построи такъв завод в извън населено място колко ще струва неговата експлоатация и продукция - с придобитата от него енергия как ще се промени цената съществуващата в момента - с колко ще се промени замърсяването на въздуха и колко струват филтри, които да предотвратят това - и много други ... Тогава могат да попитат, евентуално, хората какво искат. В този си вид въпросът е манипулативен.

Kъм статия Ще пострада ли боклукът на София покрай проверките на Ковачки

2020-02-14 18:04:47Защо се "молят" на държавата. Въпросната държава много добре е знаела какво става и е насърчавала случващото се под нейния мъдър и зорък поглед. Вярно е, че при всяка национализация всичко гори, а това даже не е национализация, а ликвидация. Играно е вече - при прословутата соц.държава и е отречено като много, ама много лошо нещо. И е отречено от същите тия дето сега го правят и претендират за законност. Няма да си получат парите, защото вече толкова са затъпели нормотворците, че не могат да измислят как да стане. А, и не им се занимава. Отговорът им се свежда до - Оправяйте се там някак. Полека този лозунг ще включи всичко и всички във въпросната "държава".

Kъм статия Търговци: Лотарийни билети за 30 млн. отлежават в будките. Кой ще ни ги плати?

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.