ПРОФИЛ

Рейтинг
2417
точки при гласуване
2

Mayya

създаден на 2016-05-07 13:27:28
Всички ваши коментари (213)
Дата Коментар
Страници
2020-01-13 14:52:19Смешна работа! Да вземат да сложат на знамето вместо лъв - качулка(след дъжд), като олицетворение на държавата.

Kъм статия Главният прокурор отиде в Галиче, за да покаже, че има държава

2020-01-12 15:36:46Я, виж ти, как хората приключват техните "апартаментгейт"! Ние имаме няколко министерства, на които екологията би трябвало да им е първа грижа, но всъщност продължава да се бетонира и изсича. Широко ни е около врата, докато не се задушим.

Kъм статия Индия взривява луксозни небостъргачи заради нарушена екология (видео)

2020-01-12 15:25:22Дали някой от властимащите ще се запита, хеле пък да разрови, кой от останалите свиневъди, както и доставчик от чужбина (със сключен договор с някои от "нашите" толеми вериги) има сметка от това безумно и поголовно избиване на животните.

Kъм статия Рекордно поскъпване на свинското: ръстът с 50% съперничи само на хиперинфлацията

2020-01-10 18:25:16Даже курсове може и да не са задължителни. Ако има кой да те научи да караш, къде е проблемът да се явиш направо на изпит. Примерно, каква е логиката автоинструкторът да праща детето си на шофьорски курс. Той сигурно го е научил да кара още като ученик. Ако няма кой да те научи, се записваш на курс, който може да има различна продължителност, в зависимост от способностите на обучаемия. И след това важен е изпитът. Там да мислят нещата.

Kъм статия Автоинструктори излизат на национален протест срещу промените в шофьорските курсове

2019-12-30 22:28:30А, парното ще намалее ли?

Kъм статия Руският газ за България поевтинява с 5%

2019-12-26 14:01:35Какво значение имат материалите,дали са качествени или не - те се плащат от касата и не влияят на цената на труда. Да не говорим, че с по-качествени материали по-лесно се работи. Явно на господата тази сума им малее и искат отсега да се застраховат, когато зъботехниците започнат да начисляват много по-големи пари за труд.

Kъм статия Зъботехниците: Никой не ни е питал за цената на протезите

2019-12-20 10:02:01Хахаха, браво! Това малко, като онова, дето навремето Тодор Живков бил полунелегален - той се криел, ама никой не го търсел! Та, не че някой се е залетял да прави нещо на светлия гост. А, и все пак малко повече вяра в шефа му, все пак Господ го пази.

Kъм статия Българската православна църква благослови НСО, отлично опазила руския патриарх Кирил

2019-12-18 15:33:59Е, айде сега, репортажите виновни. Всеки има право на решение, а задължение на лекарите е да обяснят на пациента състоянието му и какво би следвало в различни вариенти на лечение, така, че да може да направи информиран избор. Никой не би искал да го загуби живота си и самият факт, че човекът остава в болницата значи, че вярва на лекарите, че ще му помогнат. Но не вярва на търговското дружество "болница" и методите, прилагани от някои търговци с диплома за лекар. Но това са различни неща. Ония законодатели - 240 умни и красиви, и още 10 пъти по толкова изпълнителна власт да видят къде се пропука системата и се получи тази тотална криза на доверие. Не са виновни журналистите, че отразяват една действителност, която за лекарите може да е смешна, но за хората не е.

Kъм статия Пациент с инфаркт отказа животоспасяващ стент след репортажите за лекарски измами

2019-12-12 09:15:09По-точно до КОЙ в България. На някой е платено за да ги "рециклира", а всъщност БГ да играе ролята на сметище. А, да видим, дали ще си затраем или някоя институция авторитетно ще обясни, че не е баш така новината.

Kъм статия В Италия спряха 815 тона пластмасов боклук, натоварен във вагони за България

2019-12-08 10:47:32Бетономорието продължава да расте, както растат и прокурорите - главен (явно зависим), независим, абсолютно независим, вселенски свободен и т.н. И какво от това - пак ще кажат, че законът е спазен, че не са на 100м от морето, че тия дюни не са ония дюни, че разрешителните са дадени правилно ... Южен Несебър, къмпинг Градина, Синеморец и така на всеки километър. И какво следва от това, че се знае и е оповестено - мълчание и багери.

Kъм статия Поредна офанзива по морето – ортак на „Артекс“ изля бетон в Синеморец

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.