ПРОФИЛ

Рейтинг
9506
точки при гласуване
9

Mayya

създаден на 2016-05-07 13:27:28
Всички ваши коментари (245)
Дата Коментар
Страници
2020-01-15 09:59:59Просто ще приберат повече пари за издадени визи. Имаме пътуващи и непътуващи. Ако откажат на непътуващи, много хубаво - прибрали са им парите, те и без това няма да пътуват. Ако откажат на пътуващи - още по-пубаво, хем са прибрали парите и на пътуващи и на непътуващи, хем никой няма да им се натресе в хубавичката им държава. И в двата случая те печелят. Защото не биха били американци, ако не задължат издадена виза да се ползва (в определен период) или да се плаща някаква неустойка. Да не са луди само да обработват хиляди визи без приложение. Не ми се коментира умственото състояние на тия дето ще кандидастват за да не пътуват. Освен, ако държавата някак не ги стимулира, с цел намаляване на заветния %.

Kъм статия Захариева се оправда с Полша за предложението българи да искат визи за САЩ, но да не пътуват

2020-01-13 15:11:20Измъчиха го тоя град :(

Kъм статия Взривоопасен ремонт за 46 милиона лева

2020-01-13 14:52:19Смешна работа! Да вземат да сложат на знамето вместо лъв - качулка(след дъжд), като олицетворение на държавата.

Kъм статия Главният прокурор отиде в Галиче, за да покаже, че има държава

2020-01-12 15:36:46Я, виж ти, как хората приключват техните "апартаментгейт"! Ние имаме няколко министерства, на които екологията би трябвало да им е първа грижа, но всъщност продължава да се бетонира и изсича. Широко ни е около врата, докато не се задушим.

Kъм статия Индия взривява луксозни небостъргачи заради нарушена екология (видео)

2020-01-12 15:25:22Дали някой от властимащите ще се запита, хеле пък да разрови, кой от останалите свиневъди, както и доставчик от чужбина (със сключен договор с някои от "нашите" толеми вериги) има сметка от това безумно и поголовно избиване на животните.

Kъм статия Рекордно поскъпване на свинското: ръстът с 50% съперничи само на хиперинфлацията

2020-01-10 18:25:16Даже курсове може и да не са задължителни. Ако има кой да те научи да караш, къде е проблемът да се явиш направо на изпит. Примерно, каква е логиката автоинструкторът да праща детето си на шофьорски курс. Той сигурно го е научил да кара още като ученик. Ако няма кой да те научи, се записваш на курс, който може да има различна продължителност, в зависимост от способностите на обучаемия. И след това важен е изпитът. Там да мислят нещата.

Kъм статия Автоинструктори излизат на национален протест срещу промените в шофьорските курсове

2019-12-30 22:28:30А, парното ще намалее ли?

Kъм статия Руският газ за България поевтинява с 5%

2019-12-26 14:01:35Какво значение имат материалите,дали са качествени или не - те се плащат от касата и не влияят на цената на труда. Да не говорим, че с по-качествени материали по-лесно се работи. Явно на господата тази сума им малее и искат отсега да се застраховат, когато зъботехниците започнат да начисляват много по-големи пари за труд.

Kъм статия Зъботехниците: Никой не ни е питал за цената на протезите

2019-12-20 10:02:01Хахаха, браво! Това малко, като онова, дето навремето Тодор Живков бил полунелегален - той се криел, ама никой не го търсел! Та, не че някой се е залетял да прави нещо на светлия гост. А, и все пак малко повече вяра в шефа му, все пак Господ го пази.

Kъм статия Българската православна църква благослови НСО, отлично опазила руския патриарх Кирил

2019-12-18 15:33:59Е, айде сега, репортажите виновни. Всеки има право на решение, а задължение на лекарите е да обяснят на пациента състоянието му и какво би следвало в различни вариенти на лечение, така, че да може да направи информиран избор. Никой не би искал да го загуби живота си и самият факт, че човекът остава в болницата значи, че вярва на лекарите, че ще му помогнат. Но не вярва на търговското дружество "болница" и методите, прилагани от някои търговци с диплома за лекар. Но това са различни неща. Ония законодатели - 240 умни и красиви, и още 10 пъти по толкова изпълнителна власт да видят къде се пропука системата и се получи тази тотална криза на доверие. Не са виновни журналистите, че отразяват една действителност, която за лекарите може да е смешна, но за хората не е.

Kъм статия Пациент с инфаркт отказа животоспасяващ стент след репортажите за лекарски измами

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.