ПРОФИЛ

Рейтинг
9506
точки при гласуване
9

Mayya

създаден на 2016-05-07 13:27:28
Всички ваши коментари (245)
Дата Коментар
Страници
2019-09-15 15:45:18Що ти трябваше да се събуждаш - наяве е още по-страшно!

Kъм статия Багери на разсъмване

2019-09-14 18:24:04БРЕКЗИТ... UK: - Искам еднорог! ЕС: - Единорозите не съществуват, но вместо това можете да имате пони. UK: - Гласувам против понито ви! ЕС: - Вече обсъдихме това подробно: пони или нищо. UK: - Гласувам против понито ви! ЕС: - Добре, тогава не получавате нищо. UK: - Аз гласувам против вашето нищо! ЕС: - Наистина не разбирате какво става, нали? UK: - Искам повече време да мисля за това! ЕС: - За понито или за нищо? UK: - Искам еднорог!

Kъм статия Защо ЕС да търпи една страна, която не знае какво иска

2019-09-11 16:49:22Като първо - явно са паднали продажбите на фармацевтичните компании, произвеждащи ваксини. Като второ - в качеството си на какъв е упълномощен този гспециалист по дигитален маркетинг, да блокира по ключови думи. След като не е представител на БЛК, явно друг финансира дейността му. Не е въпрос на ваксини, а за това, че някакъв незнаен специалист си е дал правото да блокира в соц.мрежи по някакви негови критерии. Става страшничко! Май скоро ще ни слагат чиповете.

Kъм статия Блокират антиваксърско съдържание в социалните мрежи

2019-09-09 14:37:05Като първо - няма ваксина срещу ушна инфекция, има лечение. Като второ - има разлика между хомеопат (лекува с хомеопатични лекарства) и лекар, лекуващ с билки - фитотерапевт. Лечението може да бъде много видове, родителите ще преценят, кое е добро за детето и от какво се повлиява положително. Отиването в крайности, да се отхвърлят цели школи заради един случай, не помага на никой. Деца умират и в болниците и при антибиотично лечение. Може да съдят лекарите, или хомеопатите, или фитотерапевтите, но не да се отхвърля цялата практика.

Kъм статия 7-годишно дете с ушна инфекция почина след лечение с хомеопатия

2019-09-08 11:07:39Едно време имаше виц за двама братя, единият комунист, другият фашист. Синовете на поета Недялко Йорданов малко същата работа - Недялко Недялкав собственик на "ПИК", Асен Йорданов собственик на "Бивол". Морал и пари - за всеки случай.

Kъм статия Голите снимки: този път май нещо ще се случи в България

2019-09-03 14:41:45Да не забравяме и Шиши - "Ако това ще ви успокои, аз предложих Делян Пеевски за председател на Държавната агенция "Национална сигурност", заяви Мая Манолова, народен представител от БСП

Kъм статия Фандъкова и Манолова: петна по имиджа

2019-08-15 16:35:06Е, той може да няма "опита и познанията в дипломацията", но явно има друти "знания", които могат да бъдат неудобни. Иначе защо ще е туй лудо щуране да го турят някъде, на хубаво и мълчаливо място. Едно време ги правеха посланници, сега консули - все тая. И, що да не обгрижва сънародниците във Валенсия? Я, как хубаво обясни за терасата и защити правата на съседите си: терасата е обща част, до която само той има достъп. Така де :-)

Kъм статия БДД: Пламен Георгиев консул? Това е подигравка с дипломатическата служба

2019-08-12 09:01:45А, БАБХ кога ще плаче? Или тя весело живот си живее, нехае и се смее!

Kъм статия Зам.-министър за чумата по свинете: Ако днес плаче баба Стоянка, утре може да плаче цяла България

2019-08-11 21:20:09Браво на момчетата! Хвала!!

Kъм статия Разказ от първо лице: Как доброволци спасиха жена със счупен крак в планината (видео)

2019-08-07 12:37:33Няма по закостеняла и неработеща система в БГ от образователната. В МОН работят невереоятно ограничени хора, които не отговарят дори на нивото на учениците. Коя училищна система, освен българската, би си позволила да не осигури адекватно образование на едно талантливо дете по вина на нейните кадри. И какви са тези глупости, че това било един обикновен изпит, като заради него правят луди и ученици и родители цяла година. И това същество е зам.министър. Да си прочете интервюто и да види, че приказките й са абсолютен нонсенс. Жалка работа.

Kъм статия Обединяваме пролетната и великденската ваканция на учениците, за да се работи по-ефективно

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.