ПРОФИЛ

Рейтинг
2201
точки при гласуване
2

Mayya

създаден на 2016-05-07 13:27:28
Всички ваши коментари (169)
Дата Коментар
Страници
2019-05-02 21:59:54Това не е отговор, тово е самохвалебствие. Освен - Аз така учих, Аз така направих, Аз така преподавам, Аз това пистигнах - нищо друго по темата не е написано. Няма лошо, умряла й циганката, сама се хвали, само че всичко това не означава,че СУ не е дупка. Пак си е дупка, само дето тя е къртица и й се радва (на дупката). Ако всичките преподаватели са такива, тутакси бих напуснала.

Kъм статия СУ не е дупка, а най-уважаваният български университет

2019-05-01 09:27:59В гръцката митология Майя е богинята на цветята и на нейно име е наречен месец май - месецът, в който природата цъвти.

Kъм статия Честит имен ден на Мая, в деня на пророк Йеремия изпълзява царицата на змиите

2019-04-30 18:42:59Браво! Айде, и ние така - Пловдив. Примерно, де...

Kъм статия Индонезия планира да си смени столицата

2019-04-27 17:42:49Е, като как ЕС ще накара горите да поглъщат повече СО2? На молба ли ще го удари, ще обсъждат на работна среща с представители на горите как да си увеличат поглъщането, (ако са съгласни,разбира се,) или може би ща изработят Стратегия или Конвенция или Директива,с препоръчителен характер, където ще им дават акъл, на горите, като как по-адекватно да поглъщат СО2. Та пък и ние да гласуваме, отгоре на всичко!? Ако няма изгубени в превода, значи има някакво яко недомислие.

Kъм статия За или против плановете на ЕП горите да поглъщат повече CO2?

2019-04-26 15:02:08БРЕКЗИТ накратко: UK:- Искам еднорог! ЕС:- Единорозите не съществуват, но можете да имате пони. UK:- Гласувам против понито ви! ЕС:- Вече обсъдихме това подробно: пони или нищо. UK:- Гласувам против понито ви! ЕС:- Добре, тогава не получавате нищо. UK:- Аз гласувам против вашето нищо! ЕС:- ... Май наистина не разбирате?!?!! UK:- Искам повече време да мисля за това! ЕС:- За кое, за понито или за нищо? UK:- Искам еднорог!

Kъм статия Нов скандал на Дауниг стрийт 10: Тереза Мей дала на Huawei да гради 5G мрежа

2019-04-25 12:43:52Има си визия и то много добра - винаги визират размера на комисионната. Бедни вътрешно хора, няма как да правят сделки с мисъл и грижа. На тях винаги нещо не им стига и се чувстват минати. Какво ги интересуват пациентите, хеле онкологично болни, те и без това са си пътници. Нагло, арогантно, безчовечно отношение. А, обслужващата ги визия си я имат и за съжаление, на този етап, май вече никой не може да я промени.

Kъм статия Георги Михайлов: Превърнаха здравеопазването в супермаркет

2019-04-24 21:48:19Причината е ясна, свършила му е клиничната пътека и са го изписали да си почине вкъщи. Утвърдена пракпика. Разбира се, ще излезе, че въпросните медици, докато са разпитвали дали е осигурен,(това е най-важното, дали ще дойдат парите) въобще не са били информирани, че е колабирал. Той, ей така, си е полегнал пред болницата и си разговаря с персонала. Те, откъде да разберат, че му е лошо. Еййй, на маймуни ни направиха.

Kъм статия Мъж почина пред столична болница, никой не опитал да му помогне

2019-04-24 19:09:41Е, хубава работа - нали терасата не беше негова и данъци не плаща за нея. Той "само" има достъп до нея. Нищо, че никой друг няма. Но щом от районната администрация казват, че е негова, значи ще трябва да се съгласи и да я приеме. Ма, тия на маймуни ни направиха.

Kъм статия Два навеса на терасата на Пламен Георгиев незаконни, махат ги

2019-04-24 18:52:19Точно защото е недопустимо, те ще го назначат. За да демонстрират още веднъж, че могат да правят каквото си искат.

Kъм статия АЕЖ: Недопустимо е БНТ да бъде управлявана от човек като Кошлуков

2019-04-23 19:06:08Поредното бла-бла. Президентската институция няма правомощия да реши тези въпроси. А, и кое ли ще е това правителство, което ще се осмели да направи болниците да не са търговски дружества и да премахне клиничните пътеки (дейностите по въпросните пътеки в момента са разделени на две: основни - извършват се от болниците; довършителни - от погребалните бюра). Ако някой се пребори това да стане, нататък може и да потръгне.

Kъм статия Радев и специалисти поискаха преосмисляне на здравния модел в страната

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.