ПРОФИЛ

Рейтинг
2417
точки при гласуване
2

Mayya

създаден на 2016-05-07 13:27:28
Всички ваши коментари (213)
Дата Коментар
Страници
2019-06-19 09:06:40А, мотористите защо не ги и обезшумят. Те за себе си се грижат много добре, но с невероятния шум, който вдигат по улиците, кой ще се справи. Всички знаят, че избиват комплекси с това трещене и бучене и денем и нощем, но никой нищо. Явно КАТ и МВР много ги е страх да не излезнат на мотопротест, ако им нарушат мачовизма.

Kъм статия КАТ стартира акция на пътя, особено внимание към мотористите

2019-06-16 15:15:48Включете и изцяло негативната кампания на Елена Йончева срещу Борисов. Нямаше положителни послания, нямаше привличащи хората нови обединяващи, а не разделящи идеи. Имаше само плюене, закани и изнасяне на факти, които явно се знаят отдавна, но нарочно не са отработени, за да чакат точно преди избори да бъдат съобщени, с цел постигане на лична изгода. Тя получи предизвестената си победа, но партията им загуби. Очакваемо, при това процедиране и толкова можене.

Kъм статия Равносметката на БСП за евровота: Не успяхме да се противопоставим на активния Борисов, не пуснахме клип на Станишев

2019-06-12 18:41:53Е, какво да прави по цял ден, когато не е в Москва и не развива щура дейност в защита на Москва. То не, че има полза от тази институция въобще, ама поне да симулира дейност, че заплата получава. То пък що ли и му се връзват, та ходят при него, да ги пита човек.

Kъм статия Президентът свиква кръгла маса за избора на нов главен прокурор

2019-06-12 18:22:38Това е чудесно, само дето едно увеличение на заплатите ще оправи леко битовизма на въпросни мед.кадри, но няма да реши въпроса на здравната система, и още по-малко на пациентите. Които, пациенти, за много от тези кадри, са просто влачещи се (защото за някои е трудно да се каже - крачещи) банкомати. Пин кодът е диагнозата, колкото е по-страшна, толкова кешът е по-голям. И няма милост. И 5000лв. заплата да налеете в тази пробита бъчва, пак ще взимат и от болните. Абе, болна тема.

Kъм статия Манолова с отворено писмо до здравния министър: Не сте в позиция да назидавате

2019-06-08 13:46:19Редакторите, прочетете си пак текста! На кого Нинова е "изгодна" и какъв е то зи Национален съвет на БНБ.

Kъм статия Корнелия Нинова гони охраната на Георги Гергов от пленума на БСП (обновена)

2019-06-07 17:50:25И коя е фирмата, която си сече така спокойно, защото знае, че нищо няма да й направят? Ще повикат, ще попишат и готово. Кучетата си лаят, керванът си върви .... Специално нашият към пропаст.

Kъм статия Иван Таков: Сечта на дървета на бул. ''България'' е незаконна, съставени са два акта

2019-06-02 14:52:37Пак много гласуваха. Когато всички откажат, дори и тези срещу пари, тогава ще стане интересно. Само дето няма да стане.

Kъм статия Нинова: От години предлагаме намаляване на ДДС, каквото сега иска Пеевски. Не ревнуваме - вече може да мине

2019-06-01 16:18:57Жива подигравка с ЦИК и избирателите - подмяна на техния вот. До 25 май, събота, искаш да ставаш евродепутат, а на 27 май, понеделник, не искаш. Неврастенично целно поведение на цяла партия. И то с рецидив - 2014 беше пак същото. За какво са изборите, ако са като разграден двор - влез, излез. Електоратът на ДПС знае ли въобще защо гласува, като отива, който си иска. Според мен, би трябвало да е забранено кандидат, след като е избран, да може да се откаже, освен по някакви много уважителни причини (медицински, семейни и т.н.).

Kъм статия ЦИК наруши закона, като не обяви Пеевски за евродепутат, твърди ДБГ

2019-05-31 15:50:59Каква е тази държава, в която хората трябва да опазват природата си от мутренско"инвеститорски" апетити и продажна администрация. Няма нещо направено в тази община, което впоследствие да се окаже, че е законно. От тодини и от мандати е така. То им се отменят устройствени правилници, наредби, разрешителни и те пак вадят от девет кладенеца вода, сакън да не им секнат парите от бетонаджиите. Съответно номерата им минават и продължават. И са непоклатими. Рано или късно ще усетят действието на основния закон ГГЗ, но за съжаление и всички останали.

Kъм статия ВАС отмени наредбата за глоби за палатки на Корал

2019-05-30 12:50:32ЗАКОННО притежавано оръжие от "криминално проявен, конфликтен, с агресивно поведение спрямо съседите си и извършител на други противообществени прояви." ... Някой нещо за законите ?!?!?!?!

Kъм статия Пиян мъж насочил пистолет срещу съседка и детето ѝ в Стара Загора, арестуван е за заплаха за убийство

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.