ПРОФИЛ

Рейтинг
2201
точки при гласуване
2

Mayya

създаден на 2016-05-07 13:27:28
Всички ваши коментари (169)
Дата Коментар
Страници
2019-05-22 21:22:05Значи на болния знаем имената, здравословното състояние, предстоящо лечение - все лични неща. Само егн-то не е казано. Сниман е да не би да го сбъркаме. А, за биячите никаква информация. Ма, кажете им имената на тези герои. Снимайте ги да ги видим. Както е редно там - на бойния им пост, да им се порадваме, какви са бабити срещу онкоболен. От какво ви е страх журналистите да им влезете в зоната на комфорт. Няма да ви счупят ръцете. Утре, когато човекът си умре, а те са на работа в друга банка, да знаем да не припарваме натам. Щото бият лошо.

Kъм статия Охранител счупи ръката на онкоболен, защото бил с маска против инфекции

2019-05-22 20:34:52Хора без мярка и с изкривена преценка са непредвидими. Дърпат опасни струни и то съвсем съзнателно. Страшничко...

Kъм статия 'Възраждане' пусна скандален клип с разстрел на депутати (видео)

2019-05-22 14:04:07Споко, в рамките на два часа може да се очаква Йончева да изплюе поредното, пазено до сърцето и чакащо момента си, разкритие - я къща, я апартамент, я нещо недвижимо там, за някой водещ от герб. Рундът продължава.

Kъм статия Тренд: ГЕРБ се посъвзе след апартаментгейт, води с 1,1% пред БСП

2019-05-21 16:08:21"десетки стекове с безалкохолни напитки, стекове с минерална вода, множество пакетирани захарни изделия (шоколади, вафли десерти), множество хранителни продукти (колбаси, плодове, олио) и други малотрайни продукти." - е, олиото ме уби ????, освен, ако съдържанието в опаковките е друго. Ми, то това си е направо квартална бакалия с регулярни доставки. Десетки!!!! стекове - браво на помещението.

Kъм статия Проверка в болницата на затвора: Миню Стайков и Митьо Очите в реанимация с шоколади и хранителни добавки

2019-05-17 16:46:22Опс, очакваемо. А, да видим сега дали и съдията Хинов ще "светне като коледна елха" или просто си е послушен човекът.

Kъм статия Зам. главният прокурор свързан чрез жена си с бизнеса на Ваклин, заради който тръгна делото 'Иванчева'

2019-05-15 11:35:06Абе, да не би да му изтича мандата и му звънна будилника ????????

Kъм статия Цацаров погва офшорките, именията и банковите сметки на политиците ни в чужбина

2019-05-08 23:40:34Добре де, и кво прайм сега с предишния съдия (и сегашния прокурор) дето им даде пресъда 20 години. Нещо другарска забележка за тъпа работа, намаляване на дмс-то, мъмрене пред строя. Или в БГ всеки поръчков съдия и прокурор могат безнаказано да си разиграват коня, както си искат. Да въведат някакво правило там - при три отменени от висшестоящ съд присъди на съдията му се взима книжката???? за две години, примерно де.

Kъм статия Десислава Иванчева и Биляна Петрова излизат от затвора

2019-05-08 09:48:03И лебедовата му песен не е като хората. И тъй като няма как да живее без сценаристи, явно други си е намерил. Няма лошо, стига да ни спести изцепките си. Ама надали. Ще се намери и кой да му ръкопляска. Вредно активен човек.

Kъм статия Слави се подиграва с посещението на папата у нас

2019-05-06 14:34:13Така е, което обаче не го обезсмисля.

Kъм статия Стюард загина в опит да спаси хората от горящия самолет в Москва

2019-05-02 22:21:51О, Боже, луда работа!!! Що не го закрият това министерство! Как пък едно умно нещо не измисли! Какво означава - физическо възпитание. На какво ги "възпитава" - за колко да пробягат 200м. И после чрез тест ще оценят колко са възпитани. Абе, държавни чиновници, направете на тези деца баскетболни, волейболни и тенис игрища, научете ги на екипна игра и ги възпитайте в дух на отборна защита. Направете им плувни басейни, водете ги на рафтинг и тиймбилдинг подходящ за деца. И хиляди още неща, а не да хвърлят топка с две ръце над главата си - страхотен спорт и възпитание. И това някакви "умни глави" са получавали и получават заплати за да го изпуйчат. Неам думи ....

Kъм статия Сменят изцяло системата за изпитване по физическо в училище

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.