ПРОФИЛ

Рейтинг
1935
точки при гласуване
1

Mayya

създаден на 2016-05-07 13:27:28
Всички ваши коментари (128)
Дата Коментар
Страници
2019-02-13 19:32:26"Партия Възраждане няма да се спре на мотивите защо тази Стратегия трябва да бъде отхвърлена, но ще направи всичко, за да не бъде приета"

Kъм статия Организации отхвърлиха стратегията за детето, партия 'Възраждане' подкрепи насилието над деца

2019-02-01 15:01:35Изместват проблема. А, той е - кое е доброволно и кое зодължително. Когато бизнесът или властта им са застрашени, правят нещото задължително - профилактични прегледи, ваксини, застраховки, гласуване, опити с казарма и т.н. "Задължителното" означава безсилие по друг начин да правят печалби. Фармацевтичният бизнес има печалби по големи от пазара на наркотици и хора. Ако някой си въобразява, че тези рекламирани грижи се полагат в името на здравето и доброто на хората, по-добре е да се събуди. "Доброволен отказ от задължителна ваксина" е нонсенс. Ваксинирането трябва да е доброволно, след като хората са убедени, че то е безвредно, необходимо, полезно и животоспасяващо. Всеки знае кое е добро за него, какво да прави с живота си или с този на децата си, след като има право на информиран избор.

Kъм статия Антиваксърството може да се превърне в кошмар от ранга на терористична атака

2019-01-15 17:59:42В страната има хора в подобно и по-тежко положение, вкл. и много по-млади. По какви критерии се подбира чий "зов за помощ" до бъде публикуван. Ако е достатъчно това, че е писано до медиите, то поне проверява ли се дали е истина. Имам спомен, че тази снимка конкретно, съм я виждала преди доста време със същия апел.

Kъм статия Зов за помощ - болен мъж се нуждае от средства за борба с ракa

2019-01-12 18:31:37Е, хубава работа - минималната заплата 560лв., началник отдел - 510лв. Пак се е бъгнала връзката с централния.

Kъм статия АПИ търси IT шеф за е-винетките, дава 510 лв. заплата

2019-01-08 16:39:17Преди 10 години тя е била малолетна, той освен убиец сега, е бил и педофил, май май.

Kъм статия 65-годишен уби с нож съпругата си, по-млада от него с 40 години

2019-01-08 16:34:09"Първата част съдържа 25 задачи, втората - преразказ с дидактически елемент." Какво значи това, че изпитът е смесен ли - във втората част преразказваш като как си решил задачите от първата част, с дидактически елементи. Става турлю гювеч и съм сигурна, че не това е идеята. Но каква е, кой да каже. Този министър няма ли да вземе да пусне една заповед как ще се провеждат изпитите след 7ми клас, та и министерство, и учители, и родители и ученици да знаят какво ще става, а не да гадаят по подхвърлена информация в интервюта.

Kъм статия Изпитът след седми клас в две части, но с една оценка

2019-01-04 17:26:15И същите тези от АПИ се борят със зъби и нокти, сакън за Северната тангента да не отпаднат винетките, з щото нямало да имат доходи. Като че ли тези пътища са им бащиния единствено и само за получаване на доходи. То е ясно, че нямат експертиза да ги стопанисват и управляват, както и че никой няма да отговори на поставените въпроси. Проблемът обаче е, откъде ще се яви този, който може.

Kъм статия Десните обвиниха ГЕРБ в невменяемост и поискаха оставка на шефовете на АПИ

2019-01-04 12:13:21Затова сме на този хал,защото някой трябва да ни казва какво трябва да правим и то задължително написано във вид на договор и също така, задължително, срещу пари. Ако не ни е вменено като задължение, при неизпълнението на което, недай си Боже, ще ни глобят - ма хич няма да го направим. Другите да умират, ако щат. Няма човещина, няма морал, няма ценностна система, няма доброта. Как тези неща да ги напишеш в договор. Важното е чалгата да тече и да правиме пари. Та, кой точно е дебила в ситуацията?

Kъм статия Уволняват стопаните на заслона на Черни връх, оставили премръзнал човек в снега

2019-01-01 19:28:06Тези гразни "аквариуми" ги направиха за пушачите, а не за складова база по средата на Витошка. То така и нерегламентирано сметище ще я направят (под безучастния поглед на СОС)

Kъм статия Пиратки причиниха пожари в София и Пловдив (видео)

2018-12-31 10:25:29От името на кои деца, по-точно, е безумие да се кара по парапети. Конкретно, скейбордистите отдавна са си присвоили градското пространство в горната част на лявата алея към НДК. И въпреки това никой от трудно преминаващите не протестира, осъществява се някак си мирно съвместно съществуване. Айде, вече по-кротко и смислено с тия декларации и протести.

Kъм статия Първи глоби за скейтбордисти пред НДК заради новата наредба за обществения ред, каскадите са забранени

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.