ПРОФИЛ

Рейтинг
2417
точки при гласуване
2

Mayya

създаден на 2016-05-07 13:27:28
Всички ваши коментари (213)
Дата Коментар
Страници
2019-07-17 08:58:08Еволюират клошарите, еволюирааат ;-)

Kъм статия Има задържан за атаката срещу НАП: той е на 20 г., от София, работи в компания за киберсигурност

2019-07-14 12:35:46Е, в какво да го обвинят - в липса на възпитание, в ниска култура, в простащина, бабаитлък и хулиганско поведение... За некадърно изпълнен акробатичен номер, без физически последствия за клиента, обвинение няма. За съжаление за накърняване имиджа на БГ, на туризма и на хотела в който работи, обвинение също няма. Собственикът на хотела трябва да го уволни (ако е прието в тези среди да се уволняват) и това кадрово недоразумение да плати обезщетение на работодателя, а не адвокатът на комплекса да го защитава.

Kъм статия Нападналият израелски туристки хотелиер е освободен без повдигнато обвинение

2019-07-13 13:03:29Каквито е да са фактите по спора за стаите е абсолютно недопустимо да се ритат ХОРА. Няма значение дали управителят е прав или не - не може да прибягва до физическа саморазправа. Ако имаше пистолет какво - щеше да стреля ли, както се случва по пътищата. А, ако срещу него беше двуметров бабаит, а не беше жена, независимо от коя държава, пак ли щеше да хвърля къчове? Колкото до мащабите на инцидента - малките камъчета обръщат колата.

Kъм статия Хотелът с израелските туристки в Слънчев бряг: Искаха да ги настаним по-рано, първи проявиха агресия

2019-07-12 15:52:32Нещо не се връзва - ако беше въпрос на час на настаняване, с добро отношение и диалог щяха да изчакат. Но всъщност те им предлагат въобще друг хотел. Но дори да е както казва остро осъздащата министърка, то преди да се опита да хвърля къчове, въпросният управител имаше недопустимо поведение с демонстриране на близост с другата туристка, което предизвика нейната остра реакция. Необяснимо защо такива "бизнесмени" зорлем затриват бизнеса си.

Kъм статия Ангелкова: Остро осъждаме грубото отношение към туристи

2019-07-12 13:39:24Алтернатива винаги има - вече имаме 8бр. F-16 ????

Kъм статия Продадоха последния хеликоптер-линейка

2019-07-10 19:41:48Защо им крият очичките. Дайте да ги видим тези юнаци, те се гордеят със себе си. Те не искат да ги щадите, искат всички да ги знаят и да се страхуват от тях. И като всяко едно силно-агресивно стадо ще го постигнат, тероризирайки все повече и повече. Ако им се позволява. Поредните Франкенщайн - убиват създалото ги общество.

Kъм статия Българчетата, обвинени за изнасиленото момиче в Германия (снимки)

2019-07-10 19:19:27Интересна държава, в същото време техен Нобелов лауреат за медицина работи върху откритие да се лекува със специална вода. Което също е така наречената "нежна медицина". https://btvnovinite.bg/bulgaria/prof-ljuk-montanie-za-vaksinite-antibioticite-i-receptata-za-zdrave.html

Kъм статия Франция спира да плаща за лечение с хомеопатия

2019-07-10 16:14:37Значи това се явява поне второ нарушение. Кое подред м-ството ще чака за да го глоби. Да не товорим, че вече две години концесионерчето си е направило достатъчно пари за поне 10 глоби. И ще продължава. И кой измисли 20 годишна концесия, за нещо което е сезон за сезон и то по 2 месеца, с преместваеми обекти и без никаква приемственост. Да не разработват минни залежи. И това не е доктрина, това си е чиста проба печалбарство.

Kъм статия Кучетата си лаят, керванът си върви: Концесионерът, поискал 5 лв. за шалте към шезлонг за 36 ст. на Нестинарка, глобяван и преди

2019-07-10 11:35:39"да поставяш акцента не върху ужасното престъпление, а върху самоличността на извършителите" Няма престъпление без извършители. И когато има повтаряемост на гражданството на извършителите, независимо че са цигани, за съжаление негативите се прехвърлят на всички с такова гражданство. И тъй като при възприемането негативите са по-силни от позитивите, то се формира един образ на бг-емигранта, който наистина е плашещ. Неотдавна и соц.слаб бг-циганин, баща на 3 деца, под влияние на алкохол и наркотици (откъде има пари за тях?!?) изрита жена по стълбите на берлинското метро и го съдиха и за ексхибиционизъм. Но с него бяха още 4-5 човека, които не й помогнаха и не бяха и съдени, защото не са извършители. Е, от този етнос са родителите и на тези "герои"-изнасилвачи, също на приета при тях родителска възраст. След като отношението към този етнос е като към "домашен любимец", изискващ специални грижи и със специално предназначение, доста хора ще бъде изпохапани, увредени и дори убити, И когато накрая неизбежно му се сложи "намордник", пак ще има "правозищитници", които ще скочат и срещу това.

Kъм статия Шокиращата новина: Пет деца от България изнасилиха жена в Мюлхайм

2019-07-08 13:06:30Хахахаха!!! Своевременно Инициативен комитет да Ви излъчи за преговарящ с Гърция - да не вземат да се опъват и да не искат да ни превземат. И това да стане преди да са въвели "Данък Предварителен Туризъм", щото Тя ще го въведе. Със сигурност. Само й дай идея и й глей акъла ))))

Kъм статия Как да спасим черноморския сезон

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.