ПРОФИЛ

Рейтинг
2201
точки при гласуване
2

Mayya

създаден на 2016-05-07 13:27:28
Всички ваши коментари (169)
Дата Коментар
Страници
2019-04-22 18:29:06Сега ще гледаме точно обратното на делото Иванчева - накрая съдът ще му се извини, а родителите на починалото дете ще му платят обезщетение за нанесени имуществени и морални вреди. И, разбира се, разноските по делото, да не забравяме заплатите на "правораздаването".

Kъм статия Съдът върна книжката на Лютви Местан

2019-04-20 14:04:30Този човек докога ще се явява само да дразни с несъстоятелни приказки. Като знае чии са въпросните политически и олигархични интереси ми да ги каже най-накрая, само хвърля наляво и надясно клишета. Делото не било важно за него - само за това трябва веднага да го уволнят. Като първо - няма маловажно дело. Като второ - 20 години човешки живот в затвора без да се знае за какво. И това за него е без значение. Цялата тази унизителна и погазваща човешкото, едногодишна сага е маловажна. И тази глупост, че видиш ли, те можело и да са невинни, следващият съд може да реши друго. И, кво тогава, търсят в Сливенския затвор. Този път съдебната система направо уби правораздаването!!!!

Kъм статия Гешев: Политически и олигархични интереси направиха важно делото 'Иванчева'

2019-04-17 13:41:41Значи, за подкуп Хинов дава 20г. Ама, от мотивите ще се разбере дали пък не са оправдани за подкуп. Значи отпаднаха нези 20г. Нооо, можело да е за искане на рушвет. Тъй като господинът не казва колко се дава в такъв случай, предполагаемо е пак 20г., защото това е крайния резултат. Ужас! Тия хора за малоумни ли ни имат (явно е така, де). И не, не съм от определени подплашили се от борбата с корупцията кръгове, но съм безкрайно уплашена на къде отива държавата с такова "правосъдие". Такива, като този, ни обясняваха, че и прангите и белезниците били задължителни. И се оправдават винаги с клишето, че "зад това седят определени политически сили, определени олигархични интереси". Айде, стига толкова. Ми, кажете ги тези кръгове и интереси, нали с тях се борите!!!

Kъм статия Прокурор Иван Гешев: Не е вярно, че са отпаднали доказателства по делото 'Иванчева'

2019-04-16 15:23:04Иванчева е за сплашване и назидание на народонаселението. Там спирка няма - колкото повече, толкова са по-велики. Всички съди и прокурори на крака и в хор - много сме, силни сме. Тук случаят е друг - со кратко, со благо, ако не се разбере, най-добре. Подписче, гаранцийка, условно (недай си Боже), може и с извинение.

Kъм статия Дадоха на съд депутат от ДПС, поискал 220 000 лв. от бизнесмен

2019-04-16 14:44:46Кога обявихте тази анкета, къде се виждаха текущите и оконмателни резултатите, кога я закрихте? Само с един въпрос ли беше? Много тайнствено проучване

Kъм статия Анкета: Близо 80% от читателите на OFFNews ще гласуват на евроизборите

2019-04-15 20:54:49Тоя съдия демонстрира, че наистина може да стигне неземни висоти в "правораздаването" без някой да реагира. Още един дето няма кой да го накаже. И не само, колко заплати са получили тези съдии и прокурори за да разиграват коня както си искат - тази гавра продължава вече година. И адвокатите ни се виждат, ни се чуват. По-голямо насаждане на безсилие и безверие, здраве му кажи ...

Kъм статия Задържаха Иванчева и Петрова в съдебната зала, върнаха ги в килията

2019-04-11 14:19:56Значи контингентът идва от Сливен, значи за дърводобива. И това, въпросната местна (та и централната) власт си го знае и какво чака - да претрепат следващия горски, дето ще им се опълчи или и Балкана да го изсекат и да стане като Странджа - Лунна пустиня. И тогава пак екшън, пак ловене, пак говорене по медиите за образование и интегриране. И до кога така?

Kъм статия Каракачанов критикува местната власт за напрежението в Габрово

2019-04-10 21:45:48Пълен блокаж на всички институции и абдикиране на задълженията им. Ще ги хванат, ще ги пусна и ще си мълчат. След протест - пак ще ги хванат, ако мине - пак ще ги пуснат. Въпреки че, много добре си ги познават, а и отлично знаят какво трябва да правят. По градове и паланки вече за нищо не ставаме. Които и управляващи да дойдат, с тоз матр'ял нищо няма да се получи (с извинение за пораженчеството).

Kъм статия Протест в Габрово след нападение в супермаркет

2019-04-09 19:10:06То не бяха показни арести с часове, то не бяха белезници, пранги и каквото дори не би сетил. И разни оглупели от страх мастити мъже обясняваха, че видиш ли, така било по закон. На маймуни ни направиха в този пасквил. А, всъщност въпросът е един - кой е поръчителят и съответно стои зад всичко това?

Kъм статия От делото Иванчева: Тя се кандидатира за евродепутат, Биляна Петрова - за кмет на Младост

2019-04-09 18:53:12Този много добре знае защо си вярва, но има ли още някой друг, който да му вярва? За краткото оставащо му време много бели може да натвори.

Kъм статия Министър Нено Димов предлага изключването на територии от 'Натура 2000'

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.