ПРОФИЛ

Рейтинг
2238
точки при гласуване
2

Mayya

създаден на 2016-05-07 13:27:28
Всички ваши коментари (177)
Дата Коментар
Страници
2019-09-19 12:19:11От лошо образованите ученици стават лошо образовани студенти, а от тях - лошо образовани учители. Откъде да се вземат тези лелеяни, невероятно ерудирани преподаватели. Спиралата се върти надолу. Каквато и заплата да им дадат, системата ги прави все по-лошо образовани. Отделно, че и все повече ги няма.

Kъм статия Лошо образование, слаба държава: накъде върви България

2019-09-16 10:03:31За тези се знае, че умират, а за останалите не се знае колко се излекуват. И ако оздравяват, колко се дължи на медицината и колко на самовъзстановителните процеси на тялото, ако тя не им пречи. Е, от хомеопатия поне не умират.

Kъм статия Всяка минута от неадекватна медицинска помощ умират 5 души, алармират от СЗО

2019-09-15 15:45:18Що ти трябваше да се събуждаш - наяве е още по-страшно!

Kъм статия Багери на разсъмване

2019-09-14 18:24:04БРЕКЗИТ... UK: - Искам еднорог! ЕС: - Единорозите не съществуват, но вместо това можете да имате пони. UK: - Гласувам против понито ви! ЕС: - Вече обсъдихме това подробно: пони или нищо. UK: - Гласувам против понито ви! ЕС: - Добре, тогава не получавате нищо. UK: - Аз гласувам против вашето нищо! ЕС: - Наистина не разбирате какво става, нали? UK: - Искам повече време да мисля за това! ЕС: - За понито или за нищо? UK: - Искам еднорог!

Kъм статия Защо ЕС да търпи една страна, която не знае какво иска

2019-09-11 16:49:22Като първо - явно са паднали продажбите на фармацевтичните компании, произвеждащи ваксини. Като второ - в качеството си на какъв е упълномощен този гспециалист по дигитален маркетинг, да блокира по ключови думи. След като не е представител на БЛК, явно друг финансира дейността му. Не е въпрос на ваксини, а за това, че някакъв незнаен специалист си е дал правото да блокира в соц.мрежи по някакви негови критерии. Става страшничко! Май скоро ще ни слагат чиповете.

Kъм статия Блокират антиваксърско съдържание в социалните мрежи

2019-09-09 14:37:05Като първо - няма ваксина срещу ушна инфекция, има лечение. Като второ - има разлика между хомеопат (лекува с хомеопатични лекарства) и лекар, лекуващ с билки - фитотерапевт. Лечението може да бъде много видове, родителите ще преценят, кое е добро за детето и от какво се повлиява положително. Отиването в крайности, да се отхвърлят цели школи заради един случай, не помага на никой. Деца умират и в болниците и при антибиотично лечение. Може да съдят лекарите, или хомеопатите, или фитотерапевтите, но не да се отхвърля цялата практика.

Kъм статия 7-годишно дете с ушна инфекция почина след лечение с хомеопатия

2019-09-08 11:07:39Едно време имаше виц за двама братя, единият комунист, другият фашист. Синовете на поета Недялко Йорданов малко същата работа - Недялко Недялкав собственик на "ПИК", Асен Йорданов собственик на "Бивол". Морал и пари - за всеки случай.

Kъм статия Голите снимки: този път май нещо ще се случи в България

2019-09-03 14:41:45Да не забравяме и Шиши - "Ако това ще ви успокои, аз предложих Делян Пеевски за председател на Държавната агенция "Национална сигурност", заяви Мая Манолова, народен представител от БСП

Kъм статия Фандъкова и Манолова: петна по имиджа

2019-08-15 16:35:06Е, той може да няма "опита и познанията в дипломацията", но явно има друти "знания", които могат да бъдат неудобни. Иначе защо ще е туй лудо щуране да го турят някъде, на хубаво и мълчаливо място. Едно време ги правеха посланници, сега консули - все тая. И, що да не обгрижва сънародниците във Валенсия? Я, как хубаво обясни за терасата и защити правата на съседите си: терасата е обща част, до която само той има достъп. Така де :-)

Kъм статия БДД: Пламен Георгиев консул? Това е подигравка с дипломатическата служба

2019-08-12 09:01:45А, БАБХ кога ще плаче? Или тя весело живот си живее, нехае и се смее!

Kъм статия Зам.-министър за чумата по свинете: Ако днес плаче баба Стоянка, утре може да плаче цяла България

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.