ПРОФИЛ

Рейтинг
2376
точки при гласуване
2

Mayya

създаден на 2016-05-07 13:27:28
Всички ваши коментари (208)
Дата Коментар
Страници
2020-01-18 16:45:21Ще ходят пеша, много ли е страшно това? Проектът ще се обсъжда тепърва, сигурно ще има доста предложения и промени, вкл. за осветителните тела. Но довод като този - че няма къде да се паркират лимузини и поповете ще трябва да изминат 50м пеша - звучи несериозно и надхвърля смирението, проповядвано от църковните служители. Ами да направят целия площад паркинг. Площад Сан Марко направо ще диша прахта на нашата църква за такава идея.

Kъм статия Църквата срещу архитект Фуксас: А къде ще спират колите за сватби и поклонения в 'Св. Неделя'?

2020-01-17 15:26:22Все пак, би трябвало да прави разлика между военно учение и среща на министерско ниво в съответната правителствена институция. Има си протокол и съответен дрес-код. Това, че не го знае; знае го, но не го зачита или пък демонстративно пренебрегва, по незнайни (но разбираеми) причини, не е обяснение. Така може да отиде, примерно, и със спортен екип (анцуг), който му е много удобен за физическа подготовка и си го е поръчал, та и платил сам. Или по потник, че там - бая топло.

Kъм статия Каракачанов помоли да не правят монтажи със снимката му от Египет

2020-01-15 10:24:04Имаше тук едно работещо, според мен, предложение - да направят обучението за придобиване на правоспособност за водач на мпс, като свободноизбираем предмет в средното образование. Хем ще научат правилника добре, хем ще кормуват читаво, хем на 18г ще имат шофьорска книжка.

Kъм статия Държавата клекна и пред автоинструкторите. Няма да увеличават часовете кормуване

2020-01-15 09:59:59Просто ще приберат повече пари за издадени визи. Имаме пътуващи и непътуващи. Ако откажат на непътуващи, много хубаво - прибрали са им парите, те и без това няма да пътуват. Ако откажат на пътуващи - още по-пубаво, хем са прибрали парите и на пътуващи и на непътуващи, хем никой няма да им се натресе в хубавичката им държава. И в двата случая те печелят. Защото не биха били американци, ако не задължат издадена виза да се ползва (в определен период) или да се плаща някаква неустойка. Да не са луди само да обработват хиляди визи без приложение. Не ми се коментира умственото състояние на тия дето ще кандидастват за да не пътуват. Освен, ако държавата някак не ги стимулира, с цел намаляване на заветния %.

Kъм статия Захариева се оправда с Полша за предложението българи да искат визи за САЩ, но да не пътуват

2020-01-13 15:11:20Измъчиха го тоя град :(

Kъм статия Взривоопасен ремонт за 46 милиона лева

2020-01-13 14:52:19Смешна работа! Да вземат да сложат на знамето вместо лъв - качулка(след дъжд), като олицетворение на държавата.

Kъм статия Главният прокурор отиде в Галиче, за да покаже, че има държава

2020-01-12 15:36:46Я, виж ти, как хората приключват техните "апартаментгейт"! Ние имаме няколко министерства, на които екологията би трябвало да им е първа грижа, но всъщност продължава да се бетонира и изсича. Широко ни е около врата, докато не се задушим.

Kъм статия Индия взривява луксозни небостъргачи заради нарушена екология (видео)

2020-01-12 15:25:22Дали някой от властимащите ще се запита, хеле пък да разрови, кой от останалите свиневъди, както и доставчик от чужбина (със сключен договор с някои от "нашите" толеми вериги) има сметка от това безумно и поголовно избиване на животните.

Kъм статия Рекордно поскъпване на свинското: ръстът с 50% съперничи само на хиперинфлацията

2020-01-10 18:25:16Даже курсове може и да не са задължителни. Ако има кой да те научи да караш, къде е проблемът да се явиш направо на изпит. Примерно, каква е логиката автоинструкторът да праща детето си на шофьорски курс. Той сигурно го е научил да кара още като ученик. Ако няма кой да те научи, се записваш на курс, който може да има различна продължителност, в зависимост от способностите на обучаемия. И след това важен е изпитът. Там да мислят нещата.

Kъм статия Автоинструктори излизат на национален протест срещу промените в шофьорските курсове

2019-12-30 22:28:30А, парното ще намалее ли?

Kъм статия Руският газ за България поевтинява с 5%

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.