ПРОФИЛ

Рейтинг
15056
точки при гласуване
10

Стефан

създаден на 2016-04-19 20:18:15
Всички ваши коментари (4779)
Дата Коментар
Страници
2020-03-29 10:31:54Глупости. Русия затвори границите си, след като прибра гражданите си. Без всякаква възможност да "пламне" от триперът в едно студентско общежитие, какъвто е въпросът с тая истерия. Между другото - вие смятате че Луната, примерно, е голяма, да? Много голяма? Тогава срежете глобусът на Луната, и го сложете върху картата на Русия. Не ви стигна да покриете картата? Стига бе, каква изненада ...

Kъм статия Русия затваря изцяло границите си, след като пламна с коронавирус

2020-03-29 10:09:43Значи така. Битката с кво да е, загубиха кои да е. А тия драматични дрънканици от 90-те, минават само пред видиотеките от 90-те, и мизерните касети с мизерни филми от тогава. Битки, първи линии, разпореждания, заповядвания, драматични фалцети изригващи от баритони, смразяващи паузи. Какво ще правите, ако утре наистина стане война? Какви думи ще използвате тогава, щом вече сте изтъркали правилните? Или няма да има война? Че къде се дена Злия Путин, и за какво е нато? Мухльовци, сетете се за думата "инфлация". Китайска болест - и китайска. Грип - не грип. Пневмония - не пневмония. С корона, без скиптър, със ... Ваксина няма. Лекарство няма. Но срок за излекуване на всички - има. Определен от група слабоумни бабички и пожарникари, в безплатен сайт за запознаства, подарен от американците. Глей народе - впичътляйсе от могъществото на вождовете си! Боко каза - короната падна! И брюкселът го подкрепи, и европа цяла възкръсна! Пардон, разбира се. А защо точно три месеца? Щото нещо с парите?

Kъм статия COVID-19 взе осма жертва у нас

2020-03-29 05:06:33Диво се извинявам, а що за "бранш"? Какво произвежда, с какво е по-важен от храната, примерно, или от машиностроенето? Прислугата на празношляещите се, не ме интересува също както клиентите и.

Kъм статия Туроператорът не може да ви задължи да ползвате ваучер, ако си искате парите обратно

2020-03-29 04:59:10Не. В такъв смисъл Италия е две държави. Това че тепърва започва в Южна Италия, не значи че ... Може да значи механизмът, по който след три месеца брюксел ще остане без заплати, но не значи нищо в инфекциозен смисъл. И изобщо - гледайте резултатите за покемоните. Смъртността ще е същата.

Kъм статия 899 са смъртните случаи в Италия за последния ден, 832-ма починаха в Испания

2020-03-29 04:18:36Щеше да е по-евтино да ги наплюят с дъвки. Както правят масовите потребители на пейките в тъмната част на денонощието.

Kъм статия В Бургас прибират пейките от парковете, за да не се събират хора (снимки)

2020-03-29 00:33:33Естествено. Само че, аз вече съм сигурен, че тоя нещастен вирус НЕ Е медицински проблем. Ако имах собствена банка с проблеми, сигурно също щях да похарча някой лев за Испанската пот, примерно. Или за куру-куру. Или за ... Или щях да измисля нещо ново. А после щях да вземам пари, за да гоня прелетните есенни слонове. Не виждаш прелетни слонове? Естествено - нали си ми платил да ги изгоня. Дай да си мислим за ползата от тая идиотия. Примерно - за изчезването на безумието "травъл блогери". Или друго такова. Макар че, вместо тях ще се появи друга глупост.

Kъм статия Великобритания скована от тревога: Ще сме се справили добре, ако жертвите са под 20 000

2020-03-29 00:20:25Не знаех за държавата Москва. Нито, че в Катар се произвежда нещо, освен политическа подкрепа за ердоган. Все едно какво ще каже щабно военизираният БАН. "Началниците" на борисов са му казали 3 месеца - значи 3 месеца. Ако ще от следващия ден да започнат да умират по 10 000 на ден само във Вълчедръм - такова няма да има. Нито ще оставят хората намира преди това, ако ще от утре никой по цялата планета и да не кихне. Чорапът почна да се разплита. А ние си купуваме пуканки, и започваме да зяпаме с почуда какво става с доларът. Жалки охлюви.

Kъм статия Учени от БАН ще се включат в Национални оперативен щаб за борба с коронавируса

2020-03-29 00:07:45Бате, Ти си Веуик! А кога ще правим Щаб за Щабовете? То, на това военните му казват Генерален щаб, ма ти не ги слушай - те са тъпи. По-хубаво кажи защо има щабове. Защото министерствата не могат да си вършат работата? Или защото ти искаш министерствата да не вършат това, за което съществуват, а ти да дърпаш конците въпреки Конституцията? И внимавай, какво ще отговориш!:))) П.С. Упътване за решението на задачата: Бог е всемогъщ. Може ли Бог да създаде толкова голям камък, че да не може да го вдигне сам? Боже, отърви ни вече от тая шайка полуидиоти, които изтрещяха вече до пишман военни лафове, а? Боже, ще ти обещая каквото ми поискаш, просто се събуди вече, а?

Kъм статия Борисов: Светът има пари само за 3 месеца епидемия. Правим щаб от доброволци

2020-03-28 23:53:12Мълчете бе, ще се разсърди, и няма да ни каже рецептата за ракия от змии. А може да има рецепти и за ракия от гущери, от жаби, от охлюви, от ... Представяте ли си как ще изтърбушим световната икономика с такова, а? Мончо, не ги слушай теа, они са зли! Само мене слушай! Виж сеа батка, ше ти покажа ракия от сламки. Бравос мойто момче, я как хубаво четеш! Правилно, Зубровка. Я кажи как се прави, и ще ти нападна китайците, да не се мориш сам. Не плачи бе, вече си голям! Я как хубаво нападна руснаците и ги нарита, кво са за тебе едни китайци? Няма бе чедо, няма, заедно ще идем, и заедно ще ги наритаме! А така, браво! Виж сега тука тая бала слама, айде да правим от нея ракия!

Kъм статия Паси: НАТО да активира член 5, може китайска лаборатория да произвежда вируси

2020-03-28 08:30:51През зимата случайно видях нещо от играчките на тия хора. Много милиони, реално много. Два лева за дихалка - за тях не са и стотинки. Но реклама. Та айде така: Спирате да плащате паркинга на една лодка, сигурно не я знаете и коя е - дреболия. А с тия пари плащате поддръжката на тия дихалки. Частите, заплатата, командировките на един техник. Само да крепи купеното от вас, не да пилее парите ви. Ако нещо - не кандидатствам, хич да не е - не съм техник. Инженер по такива играчки струва други пари. Но ако ще имате желание - мога да проследя да наемете техник, който да е читав. Тогава ще затворите кръга, и аз ще спра да ви попържам. Но това ще ви струва много години, додето тия машини ще работят, не трите дни реклама.

Kъм статия Домусчиеви с 6-цифрено дарение за болницата в Разград: България не е само София

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.