ПРОФИЛ

Рейтинг
15278
точки при гласуване
10

Стефан

създаден на 2016-04-19 20:18:15
Всички ваши коментари (5242)
Дата Коментар
Страници
2020-07-04 22:57:44Ми - прав си. Обаче тука има нюанс. Нормален човек, който наистина е виждал война, я мрази. С това се фукат невиделите пишлегарчета, или хората, които я искат. Та, оттука и психологическия профил на тоя човек. Башка дето в Сирия май няма много детски бронежилетки. А дете, което е трябвало да ходи с такова за да оцелее - съвсем няма да се кефи от спомените си, даже да е имало войнишка. Тука па други два момента. 30 кила дете, няма да си спомня с хубаво 15 кила жилетка. И тя по принцип не може да го опази, а виж да му докара много гадна смърт като не е стегната по него - гарантирано. Та, такива особености на обвинението. Какъв и що е Гешев аз не знам, и нямам желание да науча. Но само факта че е Гешев, не го прави автоматично неправ. Не и във всеки случай.

Kъм статия Майката на обвинения в тероризъм младеж: Пускаше снимки с оръжие, за да се хвали пред приятелите си

2020-07-03 23:15:08Не знам. Те имат две касетки, и ги въртят ту оттука, ту оттам, докато публиката сметне всичкото за едно парче. А в неделя ги пускат наобратно, в рубриката "най-слушаното". Между другото, по "Христо Ботев" пускат неимоверно по-интересни и нечувани български песни. Също както и по местните радиостанции по Хоризонт, между 5 и 6 сутринта. Има реално ценни парчета. Ма нали не ридаят негърки и не хълцат изнасилени негри - не важат. По-зле от ония е само Хоризонт. Тримата музикални редактори, освен че не знаят друго освен англоезичен вой, ми вече са забравили да говорят български. Кучето на съседите се изчервява от тия брътвежи, и му личи. А козината му е повече от телцето.

Kъм статия Кой ще спечели предстоящите награди на БГ радио?

2020-07-03 22:21:59Да, разбира се. Колкото между белите и негрите. И колкото между будистите и мюсулманите. Седим, плюскаме пуканки с копърка, и наблюдаваме с удивление.

Kъм статия Оскверниха Малката русалка в Копенхаген с надпис ''Расистка риба''

2020-07-03 22:04:23Смятай че аз съм руския трол, но за беля имам само една регистрация. През последните трийсетина години, Путин нещо не ми плаща, което ме изнервя, разбира се. Заради Злият Путин, сега ще го отнесат педерастите, циганите, крадците, американците, велосипедистите, негрите, герберастите. Възможно даже и либерастващите тролове, но това е въпрос към контрольорите в градския транспорт.

Kъм статия От днес Русия е друга държава, а Путин получи монархическа власт

2020-07-03 21:43:31Добре, аз съм за. Те искат да ми подарят такава почивка ли? Направо да са сигурни, че съм се продал. Имунната ми система много отслабна, и как покрай мене мине няква корупция - така падам корумпиран. Офертите - в редакцията. После ще напиша хвалебна статия с картинки.

Kъм статия Вижте как българските звезди подкрепят родния туризъм

2020-07-03 21:31:12Де да знам къде отива, отдавна не съм използвал мойто. Трябва да го видя, и филтрите му също. Амбу - "Амбу". Не китайско менте за три долара кашона амбута - детски балончета за рожден ден. Майната им на амбутата - това е последното средство на отчаянието. Защо нямат просто кислородни инхалатори? Аз например - имам. Къде я оная хлебарка плювналиев, да му го покажа, нали можел да ги произвежда. Като се научи на това, ще му покажа и изкуственото дишане. А засега лекарите ще умират, спасявайки пациентите, понеже парите за медицина се крадат. Мога да събера доказателства - няма къде да ги дам.

Kъм статия Почина спешен медик в София, заразен след изкуствено дишане на пациент с COVID-19

2020-07-03 21:21:03По 200 въпроса съм се карал с Дайнов, и пак ще се карам. Истината се ражда в спора. Тука нямам какво да добавя - прав е отвсякъде.

Kъм статия Проф. Дайнов: Само Радев не е подчинен. Искат да го ликвидират преди изборите

2020-07-03 21:17:30Геганд!!! Е такива Вождове и Учители ни трябват! А не мижитурки като Левски и Ботев, да! Батка, дай ми един суперкомпютър да насмятам едни дреболии, а? И диплома ще ти покажа, не е калинкова.

Kъм статия ''Аз правя заводи, пътища, суперкомпютри! Радев да не се прави на девица''

2020-07-03 17:14:47Господи! И амбута ли нямат бе, какво става ...((( Вечна му памет на героя, истински лекар!

Kъм статия Почина спешен медик в София, заразен след изкуствено дишане на пациент с COVID-19

2020-07-03 17:10:01Бе, по идея трябва да има, и да не стигат. Белене ще глътне няколкостотин души, а това не е работа за година. Даже през 70-те и 80-те, когато България беше най-силна, успяваше да пусне по 10 такива физици, и по 10 инженери годишно. А накъдето и да тръгне климата, инженерите по вентилация и климатизация все ще трябват. А виж мозък и талант отде да се вземат - не знам. Чакаме Боко и цвинокио да кажат.

Kъм статия Безплатно обучение в Техническия университет - София по три специалности

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.