ПРОФИЛ

Рейтинг
15056
точки при гласуване
10

Стефан

създаден на 2016-04-19 20:18:15
Всички ваши коментари (4779)
Дата Коментар
Страници
2020-03-13 00:12:14Нема а стане таа. Сакам анцунг отгорека!

Kъм статия Нова измама: Маркови обувки срещу отговор на три въпроса

2020-03-13 00:10:13:))) Не, разбира се. Европа отдавна е в кенефната яма, без вируси. Изпокараха се американците с китайците, а ти като не разбираш от китайски - направи се че учиш индийски. В европата май е модно.

Kъм статия Радан Кънев до председателя на ЕК: Заради коронавируса Европа е на ръба на рецесията

2020-03-13 00:02:41И очевидно, там никой не отговаря за бутафорията. Освен ако снимката не е съвсем калпава. Какво правят на опасно място господата с мъхестите дрехи? Вирусите и началниците не се виждат? Или се разбират по друг начин? Кой кого корумпира? Вирусът е платил на боко, или боко на вирусът? Тогава защо са им маските? По моите спомени, на опасни места може да се държат както си искат, и не както е забранено за всички останали, единствено уникалните специалисти по конкретен проблем. Мене например, никога не са ме пускали без панцерни ръкавици в операционната, щом спин. Всички знаят какво знам и умея, но. Нито аз пускам лекар без противолазерна защита, макар да знам че е по-добър от мене. Ако нещо - дай на мене, знам риска. А тука клоуни от абсурден комикс. Ебем ти заеби, ...((( Иде ми да фана за гъзо, па да се разцапим до врато, както казват по-образованите перничани.

Kъм статия Борисов: Откакто има коронавирус у нас, президентът Радев някъде беше изчезнал

2020-03-12 23:43:17Че е пилот - пилот е, чувал съм нещо от предишната си работа. Че е мъж, го доказа на фона на премиерчето, сравнение с предшественика му е смешно. Какво трябва да работи президента у нас - не знам, това без подигравка. Че в случая някак успокоява топката - факт. А то премиерът се държи точно както би трябвало да се държи нашият противник. Напомпва паника. По учебника за новобранци, по най-евтината схема - климактерично мамче/паникьосан старшина на рота/паникьосана съседка. Тези тайни знания имам, откакто бях гимназист. От урока по "пропаганда", в курса по начално военно обучение. После ме учиха повече, и това което виждам в момента в действията на тоя човек, е това, което виждаш ти, когато примерно сестрата вкарва венозно 50 кубика въздушна емболия. Айде да не е в сънна артерия, просто не е улучила. Нито ти, нито някой от твоя кръг ще си позволи чак толкова непрофесионализъм, все едно колко ще е келепирът. А тоя организъм вече си е купил компресор за въздушни емболии, само и само ...

Kъм статия Борисов: Откакто има коронавирус у нас, президентът Радев някъде беше изчезнал

2020-03-12 23:04:48Не, не може. За последен път съм виждал жив инфекционист преди 20 години, после той почина. Сестри, способни да работят в такова отделение не съм виждал повече от 30 години - няма грамотни, освен не-мързеливи и не-глупави. Санитарки, способни да работят на такова място, не съм виждал никога. Нито болни, които могат да оцелеят в такава обстановка, и на такива легла. Не и повече от час, все едно каква е диагнозата. Как поне теоретично могат да се дезинфекцират тия балдахини - няма и да питам. Кой и как ще крепи кислорода, или каквото си представят че са тия бандури до леглата - даже не ме интересува. Три различни апарата до две легла - това не го можеха даже колегите ми от едно време, дори да възкръснат. Даже аз да се върна там. Катастрофа. Берлин, май 45-а. От германската страна.

Kъм статия 740 инфекциозни легла има у нас, броят им може да се удвои за 24 часа

2020-03-12 22:50:03И кво? Утре и Китай и Русия ще затворят границите за тъпаци от ес, еле па кашлящи. А е-сето няма да може друго, освен да кашля и да се моли. Пред затворените врати.

Kъм статия ЕС се противопостави на решението на САЩ да затвори границите си за европейци

2020-03-12 22:41:24Как се става нелегален мигрант в Гърция? Че нещо съм го замустачил с парите(((

Kъм статия Гърция ще плаща по 2000 евро на мигранти, за да си тръгнат по родните страни

2020-03-12 22:38:58Господи, боко пак спаси животът ми! Точно бях излязъл на балкона, и с треперещи ръце вкарвах ново ножче за бръснене в пистолета, за да се застрелям право в пиара. Не успявах, влязох да пия един тютюн преди да продължа, и тука ТАКАВА новина! Ще взема да се самоубия тихо с глава в стената на Министерския съвет, като предишния път.

Kъм статия Путин съобщи на Борисов, че руските учени разработват ваксина срещу коронавируса

2020-03-12 22:28:06О, ще загуби, разбира се. "Дестинациите" за паразитите:) Не че някой буклук от поколението z ще спре "да се занимава с изкувство" и ще стане стругар, но поне ще останат под ръка на бащите си. Белким се сетят да ги пребият, и да ги пратят да работят. Което едва ли, понеже и родителите от "поколението Y" толкова стават, а бабите от "поколението тамагочи" са в основите на всичко това. Но все отнякъде трябва да се почне.

Kъм статия Време да умреш или време да мислиш

2020-03-12 22:01:22Мъжаго, доколкото у нас има паника от тоя нещастен вирус, тя е резултат от твоя хлапашки самопиар. С който и доказа даже на слепите, че си антикомандир, и антиначалник. Язък ти за званията и длъжностите. Ако трябва по-подробно - може, но разборът ще е съвсем обиден. За неимоверно по-дребни грешки, са ме правили за две стотинки още като бях сержант. За такива като тебе, в теорията на управлението даже има нарочен термин - умфалер. Най-общо казано - "падащ". Какъв ти е проблемът с Радев? Че се държи като нормален генерал и нормален голям началник? Ми - може го - прави го. Не се фръцка като пубертетна балеринка, или като мутиращ гимназист с единствената в класа китара.

Kъм статия Борисов: Откакто има коронавирус у нас, президентът Радев някъде беше изчезнал

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.