ПРОФИЛ

Рейтинг
15126
точки при гласуване
10

Стефан

създаден на 2016-04-19 20:18:15
Всички ваши коментари (4214)
Дата Коментар
Страници
2019-09-26 23:18:50Хе, надай се бульо! От три години, с 10 души съседи от разни адреси, пишем за 50 дървета, на 50 метра от Радиото. Които вече просто се разпадат - от тях на струйки тече прах от короядите. Някои вече се трошиха, смазаха коли. И - НИЩО. Освен един отговор, преди година и половина,че били за кастрене. И пак НИЩО. Да, пишем до мазното герберастко кметче на Лозенец, не до баба Пенка в Стара Загора.

Kъм статия БСП – София иска отстраняване на опасните дървета в столицата

2019-09-26 15:39:22Значи, започвате да събирате пари от всички, задето са паркирали. Независимо, че вече сте им взели и общински, и пътни данъци. Няма ли да се задавите вече с това плюскане ...

Kъм статия Фандъкова: Започваме изграждането на паркинги в кварталите

2019-09-25 06:21:41Пари нямам. За пик давам яко натъпкано кошче тоалетна хартия. Парите ще преведа по сметката, във вторичните суровини не са гнусливи. Боже. А някога харесвах Недялко Йорданов.

Kъм статия Фоторепортерът Веселин Боришев ще съди МВР и ПИК

2019-09-25 05:56:34Бе, виж, е...нето е въпрос на привличане. С тая жена, например, не сме в един интерес на тая тема. Но че там стават повече мръсотии отколкото красоти - нямам съмнение. Та и вярвам. Нищо не разбирам от това, и даже не ми харесва да гледам осакатени деца, аз изобщо не харесвам, и не умея никаква педиатрия, еле па травматична. Тя видимо е права.

Kъм статия Илиана Раева: Толкова съсипана и слаба не съм се чувствала никога

2019-09-25 04:22:29Да, с тоя чудовищен характер, просто не я искат. Макар че всички знаят, колко е добра в занаята. Може па да прокопса в такситата, знае ли човек. С примерно видеорегистратора за обратно виждане. А от друга страна, и аз понякога сънувам 40-метрови камиони:) Не само с английски в кабината.

Kъм статия Разследващият журналист Миролюба Бенатова стана шофьор на такси

2019-09-25 03:03:50А то да шибнеш през устата добра водеща, и отлична съдебна репортерка, е някакси не точно нужната промяна ... А обикновенно свинство. Би ти направило чест, да не казваш кой те е принудил, ако защитаваш голяма идея, и от принципни съображения. А така излиза, че криеш бандити. Те все едно няма да ти простят че номерът не мина, пък няма да спасиш и нито Радиото, нито себе си. От как свят светува, бесят бандитите, а те не изчезват. Понеже те не мрат по бесилките, те мрат от светлината. Посоченият бандит - вече не може да работи бандит, и умира.

Kъм статия Вместо да даде оставка, шефът на БНР плаши със съд

2019-09-24 22:53:27Ми айде промени нещо де. Например забрани борбата с пълният член, с женския род, забрани безобразния български на повечето журналисти. Абсурда на повечето от водещите музикалните предавания, непрекъснатия англоезичен вой. Несвързаните фрази и незавършените изречения, но повторени по три пъти, на криминалният репортер. Стигналото вече до клиника лигавене на врачанската репортерка. Какво ли не още. Щото "промени въобще", звучи меко казано неадекватно.

Kъм статия Вместо да даде оставка, шефът на БНР плаши със съд

2019-09-24 21:48:23Мда. А в българският, думата "радио" няма множествено число:) Както например "обуща" няма единствено. "Радиостанции", батка, "радиостанции"!

Kъм статия Вместо да даде оставка, шефът на БНР плаши със съд

2019-09-22 22:46:06За празникът благодаря, а за единението съм благодаря, не. Някак трябва да мога и да гледам хората в очите. А то дружбата с някого, би ми попречила силно на дружбата с почтенните и учените.

Kъм статия Борисов: Честит празник, нека бъдем по-уверени и по-единни

2019-09-22 22:33:21Кофти. То ясно че там се наливат много пари, ма дайте да го видим тоя белтък. Все някакви кръвни, или слюнчени, или потни маркери ще има. Имам даже две места с бързи лазери, може нещо па да видим ... Ако трябва, пак ще направим далечни ултравиолетови, колко му е, задачата е реално важна.

Kъм статия Акад. проф. Лъчезар Трайков: Гледането на риалити шоута и турски сериали е затъпяваща дейност

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.