ПРОФИЛ

Рейтинг
15087
точки при гласуване
10

Стефан

създаден на 2016-04-19 20:18:15
Всички ваши коментари (3978)
Дата Коментар
Страници
2019-08-19 23:17:50Калинките са взели много добре обмислено и отговорно решение да останат в отпуска, докато държавата догори.

Kъм статия Магистрала Струма остава затворена поне до октомври

2019-08-17 02:10:49Не мисля, че гурбетчиите са нормални, еле па свободни хора. Но свинствата на борисов надхвърлят даже борисов. Ние нямаме такова понятие, в руският го има. "Безпредел". Това е границата, след която и най-гадният престъпник се отвращава от гадостта на престъплението. Изнасилване на дете, обиране на инвалид, убийство на саката пенсионерка. За това в затвора убиват, не чакат обжалването. Борисов установи безпредел. Той го върши. Не искам да съм лош пророк, но го чака калпав край.

Kъм статия Българи от Валенсия с петиция срещу Пламен Георгиев за консул, готвят и протест

2019-08-17 01:12:13Не знаех, че с г-на Дичева сме съседи, и явно връстници. Потвърждавам спомените му. Помня даже къде стояха тия коли, и разни трагедии от онова време, пак покрай тях. Лични детски спомени, не са за интернета. Ще се оглеждам по тротуара. Ако го срещна - може да пием по кафе, или друго.

Kъм статия Искаме "Булгарваген". Но можем ли?

2019-08-17 01:04:35Сега остава да възстановим завода за колела за файтони в Габрово, и завода за черно-бели кинескопи в Търново. Макар че, и там няма да има кой да работи. Фолксваген се щура между данъчните и митническите варианти. И си мисли, че тук може да намери 3 000 грамотни шлосера. Обаче няма да ги намери. А китайците не се интересуват и от това. Те си тръгнаха даже от Илиянци, понеже тука няма далавера. Не знам как се смеят японците, но те сигурно изнемогват от смях, като си представят как три циганина с брадви, сглобяват тойота. Додето са в болнични, понеже 99% са инвалиди с епилепсия, и три букви в речника. К, у, р.

Kъм статия Искаме "Булгарваген". Но можем ли?

2019-08-17 00:38:25А, в някакъв смисъл тя си е дизел. Зер входът сигурно не е дроселиран, като в карбураторите на бензиновите примуси:) Или е. Виж, аз не съм от ядрените, и слабо си представям какво е това чудо. Но от общофизически съображения, този текст е конкретна чалга, до повръщане. Може да е гръмнала батерийката, която дава ток на електрониката. Може да е горелката, която дава аджеба силовата тяга. Не знам. Но видимо, там е имало гама изблик, не друго. И е проява на върхов идиотизъм, да се щураш нагоре-надолу из интернета, и да търсиш лъчът на угасеното фенерче. Понеже въпросният "френски експерт" прави именно това. Дебили от 90-те, и 20 вестника за извънземните((( За тия и джобното ножче е извънземна, или комунистическа технология. Психиатрия, с една дума.

Kъм статия Френски експерт: Москва е длъжна да каже истината за взрива в Архангелск, йодът няма да помогне

2019-08-16 23:43:51Дигитални глупости.

Kъм статия Нов тласък на бежанската вълна от Сирия към турската граница

2019-08-16 22:26:02Мда. А в края на гадния комунизъм, имахме милион и половина БРТ, и славата на най-сигурен превозвач.

Kъм статия Сравниха ни със Сомалия - българският морски флаг изпадна от всички списъци на Парижкия меморандум

2019-08-16 22:21:24Щото нема кой ...((((((((((( Калинки електрокари не правят. Даже не знаят какво е това.

Kъм статия Искаме "Булгарваген". Но можем ли?

2019-08-16 22:14:50Този човек е откровен идиот. Без учебника по физика за ХІ клас, и без курса по гражданска отбрана за гимназиите и санитарните дружинки. И ловец на призраци. Какво има да търси независимо и неправителствено нещо, което по принцип не може, и затова не се крие:))) И съвсем не му е работа да плаче на чужди гробища. Те ти хибридна истерия:))

Kъм статия Френски експерт: Москва е длъжна да каже истината за взрива в Архангелск, йодът няма да помогне

2019-08-16 22:08:20Не бе, той като истински усърден полицай и поданник, веднага се е мумифицирал, за да не повреди новичока. А като верен другар на другарката Мей, сега се е напоил, и продължава Делото И, когато Злият Путин коварно я свали от власт.

Kъм статия Откриха следи от Новичок в кръвта на още един полицай, разследвал отравянето на Скрипал

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.