ПРОФИЛ

Рейтинг
15278
точки при гласуване
10

Стефан

създаден на 2016-04-19 20:18:15
Всички ваши коментари (5242)
Дата Коментар
Страници
2020-06-30 01:31:22Вечна и памет! И нещо помощ за детето? Каквото мога.

Kъм статия Почина Спаска Митрова - майката от Македония, която лежа в затвора, защото е българка

2020-06-30 00:34:43Мда. Тръгна хубаво като обмусман, или както там се пише тая глупост. И заглъхна също толкова естествено. Някой още ще обсъжда ли случая? А то досадно.

Kъм статия Манолова подкрепи инициатива за чист въздух в Пещера, полицаи й провериха документите

2020-06-30 00:10:47Ти си специалист по неутронна физика? По реакторна? Тогава не разбирам инженерните ти напъни. Между ядрените реактори и пернишките печки, разликата не е само в цвета. Лично аз там работа нямам, моята специалност е съседната. Но донякъде съм чувал повече за какво има вътре в атомите, от тебе. Хора с твоето самочувствие, и гръмнаха Чернобил. А хората без моето самочувствие, оправяха тая история. Рано ти е да учиш баща си как се правят деца.

Kъм статия Радев за АЕЦ Белене: Не можем да строим колос с глинени крака

2020-06-29 23:54:19А какво е "барбарон"? Няколко дни преди Нова година, имах път към Варна, и закарах там някакви вещи в Музея на медицината. Интересно място прочее, идете там. Току на отсрещния тротуар, срещу "Дръзки". Спрях в съседната пряка. Знаци няма, коли няма, кат няма. Вие зимен вятър от морето. Подарих, върнах се - колата закопчана. Платих, тръгнах си. Не знам за гърция, а за тукашните фандъкови и прочее хипстъри ...

Kъм статия Особености на родния туризъм: 6 лева за такса барбарон на плажа в Царево

2020-06-29 21:11:53Но иначе беше голяма демокрация, неука лесбийка да стане премиерка, да? Честито на всички съпричастни!:)))

Kъм статия Премиерът на Сърбия: Моя е вината, а не на Джокович

2020-06-29 20:49:39Не хвърляйте фасове в кофите за буклук - времето се стопли и изсъхна! Обадете се на Гешев на тема пластмасовите кофи за буклук, и кой открадна многото милиони за тях.

Kъм статия Паметникът на Съветската армия в пламъци? Не, само кофа е (снимки)

2020-06-29 20:10:47Благодаря за разяснението. Не съм литератор, и не съм се интересувал особено и от историята на литературата. Помня обаче шокът на семейство възрасти интелигенти от Петербург, когато още по онова време, по моя молба, провериха биографията на Булгаков. Всички бяхме сигурни че го е убил Сталин, а то хич даже не го бил. Беше неприлично да се говори за тая работа пред чужди хора - вече започваше да върлува Перестройката. Колкото до някоя си политковска ... Много отдавна тая гнусна история беше разглобена на атоми. В това число - как е взела пари от една чеченска банда, пък написала добро за конкурентната. И за гнусотиите и в търговията с руски пленници, отвлечени гимназистки, и всичко останало покрай березовски. Който трябва, прати в затвора тия, които руските войничета не избиха. А бесните псета ги убиват, нали? За да не плачат децата, и нощеска училищата да не горят.

Kъм статия За най-голямата и пакостническа книга, която нашите политици не са чели

2020-06-29 19:48:48Айде стига сте ревали кат недоеб... Белене ще има - нали тия, които ви плащаха за тия писъци си получиха рушвета. И хранцузите, и пиндостанците. Вървете да се борите вече за негрите и педерасите в американско - много ги били притеснявали. А ние тука някак ще се оправим с комунизма, от който воните само вие.

Kъм статия Десните: Спрете АЕЦ Белене, оставка на Теменужка Петкова

2020-06-29 19:14:0210 години преди да пуснат багерите за свойто Белене, турците направиха руски паралелки в математическите си гимназии. Не в келнерските пуцове. И започнаха да изпращат студенти в руските профилни ВУЗ-ове. Ние имаме поне ВУЗ за това, но не чувам за наплив във Физическия факултет.

Kъм статия Радев за АЕЦ Белене: Не можем да строим колос с глинени крака

2020-06-28 22:06:23Тъй де. Ако министрите можеха да говорят поне със завършени изречения, сигурно и курортите щяха да изглеждат читаво. А не като безсмисленото бръщолевене на това чучело.

Kъм статия Ангелкова: Много от примерите за презастрояване по морето са с изтекла давност

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.