ПРОФИЛ

Рейтинг
15056
точки при гласуване
10

Стефан

създаден на 2016-04-19 20:18:15
Всички ваши коментари (4779)
Дата Коментар
Страници
2020-03-22 23:08:46Какво да даря? Нямам какво. Освен цветни и стерео спомени от мутринските времена. Пирогов взе да не стига, МНО-то и МВР-то си бяха ведомствени, през една нощ трапосваха за дежурни спешни хирургии двете коремни на Медицинската академия. Понеже повечето застреляни бяха в корпуса, па от това и умираха. Кой виждал, кой не виждал огнестрел, освен черно-бяла картинка от Виетнамската война в учебника - болница сте, работете! Мутра. Вътре всичко на кайма. Няма нищо такова, с което да се помогне. Как по принцип - знаят всички. Просто няма с какво. Не ми се слуша "час на смъртта .. ..", излизам, пред вратата борци, вече с ланци. Брато? Ъ-ъ. Квито каеш кинти!, и ролки като тоалетна хартия с ластици. Ъ-ъ. Не стиат ли? Не стигат, мама ви да еба, и коридора да задръстите с тия бележки не стигат! Овреме да ми бяхте дали два лева за части, преди месец, сега и вашия нямаше да пукне. И оная баба вчера, и оня чичка сутринта, и усвет оттука! Ма земи бе, земи, да имаш за утре! Не ви ги ща!

Kъм статия Прокуратурата призова за дарения за Пирогов

2020-03-22 21:46:34И за капак - това са войнишки(!) прибори. За един час вчерашния гимназист ще се научи да ги използва, и няма да убие никого с тях. И в линейките работят, не им трябва постоянно инсталацията на болницата. Клоуни. Днеска следобед руснаците вдигнаха почти цял полк грамадни Ил-76 от военната си авиация, по 20 тона имане във всеки самолет, и лекари. И с тия подаръци кацнаха в Рим. Не три кашона парцалени маски от турция, а болница с персонал, и 180 тона консумативи. Ма кво толкова, тя Италия не е ни в е-сето, ни в натото. Додето борисов разиграва театър за пубертети, в който ръкопляскат само олигофрените. Не ми, ковидиотите, както пише в Уебстъровия речник пак от днеска.

Kъм статия Шефът на Уолтопия: СЕ знак за белодробните вентилатори не е необходим

2020-03-22 21:38:22Хубаво, ама това е животоподдържаща апаратура. И с нея няма работа никой, който не знае за какво става дума. Ти, примерно, виждал ли си такова нещо? Знаеш ли какво трябва да прави? А как? Виждал ли си какво става с пациента, ако то работи неправилно? Знаеш ли по какво да познаеш дали е тръгнала кардиология сама по себе си, или неизправния апарат му е докарал пулс 250? Знаеш ли какво и как да направиш с бандурата като се разпищят нейните аларми? Ако се разпищят. Имаш ли техници за десетки непознати апарати? Защо вместо тоя театър, слабоумната захариева ли, каква беше там, уж външната министърица, не вдигна телефона, не честити рожденния ден на Лавров, не му се извини за глупостите които дрънка, и не го помоли за един вагон КИ-4 и ДП-9? По 100 долара парчето. Всеки от тия прибори поддържа по двама(!) пациенти. КИ-то крепи само със спонтанно дишане, а ДП-то - и мъртъвците. И може да им пуска и упойки, и лекарства. И двете имат и противогази, та няма нужда и стаите да са стерилни.

Kъм статия Шефът на Уолтопия: СЕ знак за белодробните вентилатори не е необходим

2020-03-22 17:01:03Какво му е абсурдното? Естествено е. Даже аз казах, че като го напълнят ще се скъса от собствената си тежест, щом поне част от него минава през, или съседства/надвисва над блато.

Kъм статия Пълен абсурд! Водопроводът за Перник пак се спука (видео)

2020-03-22 14:12:54И какво като се зададе правилен въпрос, като няма кой да даде смислен отговор. Циркът, който разиграва Борисов, е предизборен театър. Може това да е учил, и уж по правилното време. Ма явно не е имаш шестица по гражданска отбрана. Нито по управление на силите и средствата. Не чух кой и за къде, но сутринта някой от уж управленците, изтърси за "експоненциално увеличение" на заразените. След такава идиотщина, аз нямам нито един въпрос.

Kъм статия Фармацевтка от София с положителен тест за коронавирус, затвориха аптеката

2020-03-20 20:30:18А вие задминахте психодиспансера с всичките му пациенти с извращенията и глупостта си.

Kъм статия БХК: ВМРО задмина Сталин, Мао и хитлеристка Германия

2020-03-20 05:31:45Значи така. Имам или нямам "закупен превозен документ", ще се возя само с билет, все едно как казва на това малоумната бивша учителка по руски. Освен това, смятам да се возя половин година без "да закупувам превозен документ", заради Гафа. Така де, Графа.

Kъм статия Kонтрольорите в столичния транспорт започват да продават билети

2020-03-20 04:18:08Да. Щангата за смяна на гуми изглежда красиво. Особено, ако я стовариш на главата на съседа. А па аз не разбирам от това нищо. След 20 години по болниците, по всичките клиники, и в централната медицинска библиотека. Щом боко и лелките му са повече на коня - магарето е тяхно. Маларията, и азиатските вируси са, как да го кажа ... Различни механизми.

Kъм статия Домусчиев за COVID-19: Третирам се с хлорохинов фосфат. Ако мога да купя още, ще даря и на щаба

2020-03-20 02:39:00Телефони със шайби, жици към тях. Ведомствени телефонни централи, блокиратори на гугъл и микрософт. Ютуб или живот - избете сами. За заявки: ..........@............

Kъм статия МВР ще следи хората под карантина през смартфоните им

2020-03-20 02:25:54Нямам идея защо е генерал, нито по какво е професор тоя човек. Виждам обаче, че е илетерат, от калибъра на цвинокио. Сигурно заради това е приближен на боко. Кога някои от министрите, ще стигнат до висините на учебниците по гражданска отбрана за десети клас, от 50-те?

Kъм статия Ген. Мутафчийски: Държавата реагира много по-адекватно от гражданите. Аз съм застъпник на по-твърдите мерки

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.