ПРОФИЛ

Рейтинг
15126
точки при гласуване
10

Стефан

създаден на 2016-04-19 20:18:15
Всички ваши коментари (4214)
Дата Коментар
Страници
2019-10-16 23:02:01А тия дигитални глупости са проява на компетентност, така ли? Или дивните успехи на българския спорт, са проява на компетентността на министърът му? Ти па кого си тръгнал да оценяваш ...

Kъм статия Красен Кралев: Румен Радев за пореден път прояви своята некомпетентност

2019-10-16 22:35:01Е, в темата за глупостите, ти напредваш мощно:)) Я разгледай картата на Европа, и кажи кои язовирни стени ще късаш, и кои химически заводи ще бомбардираш. Ако това няма да е световна война:)) Да, и ме подсети къде аджеба германците са произвеждали оръжие до май 45-та. А там е имало не само на Форд. Пък това, че не си чувал странните думи "история" и "архиви", не те прави нито по-умен, нито по знаещ. Нито превръща оная война и събитията покрай нея, в конспирация.

Kъм статия Експерт от САЩ посочи главната цел на Русия в Европа в случай на война

2019-10-16 14:53:23Значи, прибери си глупостите за другаде. И щом се правиш на специалист по ВСВ, обърни внимание кой и кои заводи е разрушавал. Американците например, не са хвърлили нито една бомба върху старите германски военни заводи, просто защото са били на Форд. И други интересни истории. В Близкия изток няма особени заводи. А сондите и рафинериите ги палят и взривяват сами арабите от отстъпващата и губещата страна.

Kъм статия Експерт от САЩ посочи главната цел на Русия в Европа в случай на война

2019-10-15 12:19:29Още един номер, за който очевидно не си и чувал: всички съветски/руски зенитни ракети могат да поразяват освен въздушни, и наземни/морски цели. Иначе казано - летищата в зоните на досегаемост на руската ПВО не съществуват - самолетите ще бъдат унищожени още на земята, преди да успеят да излетят.

Kъм статия Експерт от САЩ посочи главната цел на Русия в Европа в случай на война

2019-10-15 12:18:33Мда. А за тебе в мъгла тъне май цялата днешна война. Не може да разрушаваш това, което ще бъде основната ти плячка, в случай на победа. А ако ремонтите му ще струват по няколко часа, то не си го и разрушил, и те сами ще си го оправят бързо. Транспортите се унищожават по маршрутите, за да станат те неизползваеми. Да не смеят повече да ги използват. И те са неизползваеми, ако не може по тях да се минава наистина непрекъснато, понеже при всички варианти става дума за милиони тонове товари. Атакуват се не летищата, а авиацията на тях. Днешните самолети също са невъзстановими загуби, не само екипажите им, понеже производствените им цикли траят от месеци до години, дори да не става дума за парите. Пък те са краен брой, и просто се свършват.

Kъм статия Експерт от САЩ посочи главната цел на Русия в Европа в случай на война

2019-10-14 20:59:09Да, глупости:) Я се поинтересувай колко хора и техника може да прехвърли авиацията, колко други военни материали. Поинтересувай се и колко са големи и как изглеждат въпросните пристанища. И спри да си мислиш за ремонта на такива колосални обекти.

Kъм статия Експерт от САЩ посочи главната цел на Русия в Европа в случай на война

2019-10-14 05:16:25За толкова години, така и не забелязах други ценности, освен послушна секретарка на борисов по въпросите на това село. Да, старателна, да, изпълнителна, да, работата върви. Парите заминават. Накъдето е заповядано. А собствени действия, и развитие на Моят Град - не. Селото затъва в естествената си деградация, парите ги краде зетчето и ортаците му, всяка ръждясала третонетка на всеки тротуар предлага безплатни вируси за парното, и?

Kъм статия Фандъкова към Манолова: Не си променям ценностите според позицията, за която кандидатствам

2019-10-14 05:05:46Значи, затъкни съветският си диктат където слънце не грее, и разкажи пламенно под чии диктат славяните са строили селищата си върху тракийските, под чии диктат българските върху славянските, после турските, после пак българските, после ... И изобщо - изясни за себе си понятието "културен слой". Апропо - когато се появи за пръв път, помислих че нещо знаеш, и мислиш. Сега съм наясно че си обикновен маниак. Да, за каквото ставаше дума. Не разбрах заслугата на "тях Фандъкова". Или на Него - герб. Те са построили тая черква и сега ще я откриват с рязане на лентички? Или трябва да целуваме ръка само задето отгоре И няма да има нов хотел на гербераст? Или какво? Не разбрах самохвалството.

Kъм статия Фандъкова: Разкриваме уникална средновековна църква под бул. Т. Александров

2019-10-14 03:39:46Тия дни не съм подслушвал ничии телефони, обаче. Американците се разкараха от мишенното поле. Европейците отказаха военна подкрепа на турция. Руснаците не казаха нищо. Турците тръгнаха. Путин каза, че всички чужди армии трябва да се разкарат от Сирия. Сирийската армия тръгна срещу турците. Руските ВКС и СВ имат договор със Сирия за общи бойни действия, не става дума за военни. Очевидно, руските Су ще трябва да разчистят сирийското небе от турските ф-16, това не им е проблем. Путин феерично вкара ердоган в капана. Дали там и ще го пречукат, или ще го мъчат доде е жив в сирийски Виетнам - все тая. Там все едно е пустиня. Люто завиждам на майсторлъка на Путин.

Kъм статия Стотици близки на джихадисти от Ислямска държава избягаха от лагер в Сирия след турски обстрел

2019-10-14 03:28:00А, какво ще стане с него, все пак е работа на кюрдите, той си е техен. Ние нямаме право на участие, те са пострадалите. От ислямистка глупост обиди Израел. Преди години, но те не забравят. Направи се на по-велик от Иран. Не знам дали те са отмъстителни, но пък си карат валяка по своему, и не се интересуват от по-велика от себе си турция. Свали в гръб руски самолет, уби руския посланник, и забрави да се извини. Издърви се на Тръмп. Преди година ли, малко повече, яде чисто военно грездея на кюрдите в Сирия. Малко се окопити, и пак рипна. Никой нищо не му каза, и хитлерчето от минарето си повярва.

Kъм статия Стотици близки на джихадисти от Ислямска държава избягаха от лагер в Сирия след турски обстрел

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.