ПРОФИЛ

Рейтинг
15278
точки при гласуване
10

Стефан

създаден на 2016-04-19 20:18:15
Всички ваши коментари (5240)
Дата Коментар
Страници
2020-07-07 00:38:28Бойко, Батка, Разпореди на водата "да се оттегли!". Все мътни времена е имало в българската история, ама чак толко безпросветно мътни...

Kъм статия Пороят в София наводни улици, Перловската река излезе от коритото си

2020-07-07 00:29:58Пътем помисли и за стъклените гилотини на телени канапчета, които висят над пероните на метростанциите. Това може да е красиво по мерките на олигавени архитектчета, но е опасно по мерките на здравия разум.

Kъм статия Метростанция НДК е под вода

2020-07-07 00:25:22"Какъв сюрприз! Кой можеше да си помисли!" Фандъкова, не е хубаво да си началник на място, поне чиято история и география даже бегло не подозираш. Ясно че не я знаеш. През 1983-та, на това място, и заради тия тунели, даже без градушка, загинаха трима души. Ясно че природата умее да беснее. А къде е акълът на инженерите, способни да противостоят на тия бесове? Велосипедерастеят, и разпореждат, да? Угодите на хипстърите, и отговорността за милионен град, все пак са различни неща. Помисли, ако още можеш.

Kъм статия Метростанция НДК е под вода

2020-07-05 02:42:09Марков няма отношение към техническите възможности и към остаряването на химията:) Измама.

Kъм статия Математически модел прогнозира енергията от соларни станции до минута

2020-07-05 02:37:19А истината е, че америка е губеща при всеки от двамата. Ония още не са чували за 90-те, а тука някой още не ги е забравил.

Kъм статия Тръмп губи почва. Но нищо още не е решено.

2020-07-05 02:17:03Е питай ги де. Мисионерчетата, които имат мисията да трепат чужди деца.

Kъм статия Майката на обвинения в тероризъм младеж: Пускаше снимки с оръжие, за да се хвали пред приятелите си

2020-07-05 00:56:07Да. А демагогията е от по-отвратителните неща, еле па в медицината. Лабораторията е казала "те такъв титър, а санитарката казала "утре ще им го занеса". Дежурният инженер казал "трябват ми бушони, спря тока", а партийната секретарка казала "пусни заявка утре, след три дни склададжийката ще ти даде". Примерно 100 000 (!) души у нас имат нужда от кислород. Но големите болници изхвърлят през циганите на вторичните суровини, хиляди тонове годна апаратура.

Kъм статия Професор Кантарджиев: Изведнъж се изпуснаха нещата с коронавируса у нас

2020-07-05 00:40:01Може би само на тебе. Представи си улично сбиване. Един размахва ръце, друг крака, трети не прави почти нищо. Просто бутне някого по глезена, и целия пердах е спечелен. От човек, който не умее друго, освен да удари в най-слабото място, и да го прави всеки път по различно място. Е, вирусите правят същото. Оценките на келнерите и фризьорките за професора Кантарджиев - не ме интересуват особено. За последните 40 години, той нито е оглупял, нито се е продал. Чапат човек, кво да го правиш.

Kъм статия Професор Кантарджиев: Изведнъж се изпуснаха нещата с коронавируса у нас

2020-07-04 22:57:44Ми - прав си. Обаче тука има нюанс. Нормален човек, който наистина е виждал война, я мрази. С това се фукат невиделите пишлегарчета, или хората, които я искат. Та, оттука и психологическия профил на тоя човек. Башка дето в Сирия май няма много детски бронежилетки. А дете, което е трябвало да ходи с такова за да оцелее - съвсем няма да се кефи от спомените си, даже да е имало войнишка. Тука па други два момента. 30 кила дете, няма да си спомня с хубаво 15 кила жилетка. И тя по принцип не може да го опази, а виж да му докара много гадна смърт като не е стегната по него - гарантирано. Та, такива особености на обвинението. Какъв и що е Гешев аз не знам, и нямам желание да науча. Но само факта че е Гешев, не го прави автоматично неправ. Не и във всеки случай.

Kъм статия Майката на обвинения в тероризъм младеж: Пускаше снимки с оръжие, за да се хвали пред приятелите си

2020-07-03 23:15:08Не знам. Те имат две касетки, и ги въртят ту оттука, ту оттам, докато публиката сметне всичкото за едно парче. А в неделя ги пускат наобратно, в рубриката "най-слушаното". Между другото, по "Христо Ботев" пускат неимоверно по-интересни и нечувани български песни. Също както и по местните радиостанции по Хоризонт, между 5 и 6 сутринта. Има реално ценни парчета. Ма нали не ридаят негърки и не хълцат изнасилени негри - не важат. По-зле от ония е само Хоризонт. Тримата музикални редактори, освен че не знаят друго освен англоезичен вой, ми вече са забравили да говорят български. Кучето на съседите се изчервява от тия брътвежи, и му личи. А козината му е повече от телцето.

Kъм статия Кой ще спечели предстоящите награди на БГ радио?

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.