ПРОФИЛ

Рейтинг
15248
точки при гласуване
10

Стефан

създаден на 2016-04-19 20:18:15
Всички ваши коментари (5068)
Дата Коментар
Страници
2020-05-28 10:27:55Пичаго, е-се-то очевидно няма политика. Изчезни, а?

Kъм статия Радан Кънев: В ЕС политика с рогата напред не се прави, може да се окажем спонсор на Италия

2020-05-28 10:20:11Не знам. А ти откъде знаеш? Слабоумната чиновничка пее друго. Но все още не е уволнена. Напомняме за амониевия азот.

Kъм статия Амониев азот, а не канализизационната тръба, е убил рибата във Варненското езеро

2020-05-28 07:40:27Ти си специалист по термометрия, или по ранна финна диагностика? Тогава бъди любезен да обсъдиш идеята. А не собствената си логорея.

Kъм статия Наш учен адаптира термометър, който открива COVID-19 при заразени без симптоми

2020-05-28 06:57:08Линка е неправилен. А защо бойко е решил под натиска на гейклуба на архитектите? А не е решил по заключението на строителните инженери? И какво ще прави със също такавата конструкция, на другия край на същата територия? "Новата интерна".

Kъм статия Борисов реши: Събаряме старата сграда за детска болница, ще строим нова (видео)

2020-05-28 06:47:20Да, нищо чудно да станат модерни бастуните по метър и половина. С които хората да означават личното си пространство. Както и дамските чадъри, със същата дължина. А то светът се беше препълнил със себенеуверени психопати, които много държат да говорят глупостите си, на една педя от лицето на събеседника. Без да са поканени за целувки. Рекламните агенти смятали това за доверителност ...:)))

Kъм статия Доц. Мангъров: Скоро пандемията ще свърши и ще си спомняме с умиление за тези изпълнения

2020-05-28 06:17:29Мухльо, а можеш ли просто на български, просто да кажеш? МинистърчЕ, ръзиъш ли ...

Kъм статия Данаил Кирилов: Нямаме финалното решение на ЕК за отмяна на мониторинга

2020-05-27 20:39:39Ми, карай и ти ферари из лозето.

Kъм статия Ралф Шумахер подкара Лада

2020-05-27 06:51:05Бе човек, това да е проблемът ... Те не искат уволнението на чиновниците които отговарят за химията, но не знаят думите в тая химия! Не искат уволнението на убръзувателния министър, който е виновен за налудните учебници, заради които "специалистите" с "висше!" убръзувание не знаят терминологията, и даже не различават химическите елементи от химическите съединения. Не искат да се спре вече абсурдната неграмотност на държавните чиновници! Искат "стани ти, да седна аз". Понеже въпросната партийка е един файтон също толкова неграмотни хорица. А там някой е изсипал амониев НИТРАТ, а не АЗОТ, неграмотна госпожо! И най-старата баба на село знае, че това е амониева селитра. Най-евтиния тор.

Kъм статия Амониев азот, а не канализизационната тръба, е убил рибата във Варненското езеро

2020-05-27 05:18:51Между другото, тия дебили също толкова са разбрали вица. Интелектуално не отстъпват на Цвинокио:))) Не знам кой е тоя Портних, нито какъв е. Не знам и чия е тая Басейнова дирекция. Е, собственикът и е и за уволнение. Задето е назначил слабоумна чиновничка.

Kъм статия ДБ иска оставката на Портних заради екокатастрофата във Варна

2020-05-27 05:13:01Бе човек, това да е проблемът ... Те не искат уволнението на чиновниците които отговарят за химията, но не знаят думите в тая химия! Не искат уволнението на убръзувателния министър, който е виновен за налудните учебници, заради които "специалистите" с "висше!" убръзувание не знаят терминологията, и даже не различават химическите елементи от химическите съединения. Не искат да се спре вече абсурдната неграмотност на държавните чиновници! Искат "стани ти, да седна аз". Понеже въпросната партийка е един файтон също толкова неграмотни хорица. А там някой е изсипал АМОНИЕВ НИТРАТ, а не АМОНИЕВ АЗОТ, неграмотна госпожо! Няма лошо обаче, българските държавни чиновници да знаят малко повече български, отколкото любимият си бейзик инглиш. И най-старата баба на село знае, че това е амониева селитра. Най-евтиния тор. Изхвърлете поне тая недоучила, не знам каква. Аман! Прочее, авторът на дописката също можеше да се размърда.

Kъм статия ДБ иска оставката на Портних заради екокатастрофата във Варна

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.