ПРОФИЛ

Рейтинг
13823
точки при гласуване
10

Стефан

създаден на 2016-04-19 20:18:15
Всички ваши коментари (1477)
Дата Коментар
Страници
2017-09-22 04:28:37И хич не стига за "три бойлера", те обикновенно са по три киловата. Ъгъла на огряването смятаме ли го? Щото при отклонение на Срънцето 15 градуса, колко пада изхода? Кво правим нощем - не питам. Колко струват акумулаторите, за да има и нощеска, а колко струва изхвърлянето им - трети въпрос. Аз знам, че ситият не вярва на гладния. В тоя смисъл Дайнов се е изхвърлил съвсем. Полезното в тезата му е, единствено че обръща внимание на независимостта. Което може да доведе до движение в мозъците в бетонното блато. Което трудно, но все отнякъде трябва да се започне. Не че утре ще започнат да искат бившето лили павлова да съдере пожароопасния стиропор от панелките, и да го смени със слънчеви батерии, за още 10 милиарда. Но все отнякъде ...

Kъм статия Как Евгений Дайнов се освободи от ЕРП-тата

2017-09-22 02:39:11Като не ги произвеждат тия - ще ги произведе друг. Какви други кефове изпитваш?

Kъм статия Стоил Яков: Икономическият ни министър съсипва оръжейния бизнес

2017-09-22 02:07:33XR-е, не знаем. Във всяко общество, смятай двама и повече хора, с времето тръгват какви ли не борби за надмощие. В големи колективи - толкова по-сложни. На тия два студента някой може просто да е подпалил фитилите, може да са прави, а може да са и просто психопати. Сами няма как да разберем, заради което обществото е измислило и полицията, и журналистиката. Седим - чакаме. Сега, факта, че счетоводния одит е вдигнал мерника на СУ от три години, независимо от личността на сменящите се ректори, значи че там има нещо мътно. Кой, и как будалка ректорите, е значимият въпрос. Сам не вярвам в злодейските им души, значи следствието трябва да хване за гушата финансистите, които са се намърдали там.

Kъм статия В СУ взели не 6.5, а 19.5 милиона лева над заплатите. Не за 7 години, а за една

2017-09-22 01:54:40Източниците са посочени - следователно журналистът не трябва да препроверява информацията. Длъжен е, когато се позовава на анонимни източници, и тогава е длъжен пък да ги скрие. И пак по закон - тогава държавните органи нямат право да искат от него да ги разкрие, освен ако не става дума за углавно престъпление. Обвинението е безсмислено. Доколкото познавам въпросната Маркарян - заплатата и няма да впечатли чистачките на летището, например. А виж предложението да напише нещо за пари - демек да бъде купена - ще бъде предпоследната грешка в живота на предлагащия. Последната ще бъде да не успее да избяга, когато тя започне да му отговаря. Че е хубава жена, и се усмихва загадъчно, в случая не значи нито че е кротка, нито че е безопасна.

Kъм статия В СУ взели не 6.5, а 19.5 милиона лева над заплатите. Не за 7 години, а за една

2017-09-21 23:43:41"Мощност 220 волта" не е ли много, а?:)) Ей, кой от двамата няма осми клас? Тоя навес няма как да даде 15 киловата и при оптимално огряване. А не е и слънчоглед. Идеята за независимостта е неотразима - това да. Сам отдавна искам. Но всичко се спъва в 10-те хиляди. Не са парите, които мога да хвърля за експеримент по облицоване на фасадите с това. Обещават да поевтинеят още - чакаме.

Kъм статия Как Евгений Дайнов се освободи от ЕРП-тата

2017-09-21 22:57:45Проблемът с гражданско-хиперактивните кресльовци е известен. Вместо да бъдат изтрити още в пенсионерските клубове и в бг-мама, те се размножиха по жълтите павета и в университетите, това да. Пък е и по-лесно да работиш протестуиращ, отколко да вземеш брутален трисеместриален изпит по динамична метеорология, примерно. Но това не отменя и проблемът с печалбарството на чиновниците и пишман - учените, за съжаление. Сам отдавна не съм в Университета, но щом се вдигна гюрултия - утре ще се обадя на тоя-оня, ще се поинтересувам какво става.

Kъм статия В СУ взели не 6.5, а 19.5 милиона лева над заплатите. Не за 7 години, а за една

2017-09-21 22:28:10Е, сигурно - ако го гледаш от километри. А проблем наистина има - не само в университетите, и в БАН в последните години много началници от науката спряха да са учени, и захванаха да бъркат в меда. Докато подчинените им, понеже те вече не са им колеги, поне в морален смисъл, гладуват.

Kъм статия В СУ взели не 6.5, а 19.5 милиона лева над заплатите. Не за 7 години, а за една

2017-09-21 21:27:50Е, знайно е, че за англичаните щедростта се изразява в торбичка мъниста и дузина джобни огледалца ...

Kъм статия Тереза Мей ще поиска 2-годишен преход след Брекзит

2017-09-21 20:53:03Може и да е прав. Обаче безобразния език, и налудничавото оплескване на термините, прави цялото заявление несериозно.

Kъм статия Стоил Яков: Икономическият ни министър съсипва оръжейния бизнес

2017-09-21 19:46:18Да, чиновниците меко казано тъпашки са подценили поверения им Университет. Хич да не е, в него са математическия и физическия факултети, а в тях има специалисти по обработка на информацията, в сравнение с които са смешни и истинските чакали сред програмистите, камо ли неграмотните канцеларски джебчии.

Kъм статия В СУ взели не 6.5, а 19.5 милиона лева над заплатите. Не за 7 години, а за една

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.