ПРОФИЛ

Рейтинг
15056
точки при гласуване
10

Стефан

създаден на 2016-04-19 20:18:15
Всички ваши коментари (4798)
Дата Коментар
Страници
2020-04-02 17:37:57Какво ще произвеждаш бе красавец? Къде имаш прецизионно приборостроене? Къде имаш производство на компютърни платки? На части за тях? От къде ще вземеш поне кислородните датчици? По друг повод се сблъсках с проблема филтри за медицински дихателни апарати. Е, че не може да се намерят - не може. А работата е смъртоносна, защото се оказва, че у нас няма човек, който да знае думите, които се използват в тая област. Че "хепа филтъра" е част от прахосмукачка, и нищо друго. И дори няма публикувани на български документи, които описват тия изделия и класовете им. Какво има в тия кутийки никой не знае, и не се интересува. А разните идеолози и пропагандаторки на доунищожаването на образованието, не спират да държат речи. Технологичните чертежи за сгъването на кашони за такива апарати, сигурно са му дали. Може би дори тайната рецепта за производство на велпапе. Действай, синоптическия.

Kъм статия Плевнелиев твърди, че в България могат да се произвеждат големи количества респиратори

2020-04-01 03:15:51Не съм майка на пубертетна дъщеря, не знам какво може да им е интересно. И не съм бил даскал от края на 80-те, тогава светът беше друг. Просто кажи какво може да им е интересно, и аз ще опитам. За звездите ли, или за лазерите, или за паветата ... Ще се радвам да им разкажа както умея.

Kъм статия Как да научим детето да управлява вниманието си

2020-04-01 02:16:47Миналата седмица 19 самолета на руската ВТА кацнаха в Италия. Вчера - първият в САЩ. Сигурно после и още. Това видимо е израз на недоверие към руснаците, и към Путин, в частност. Друго си е любовта към бившите кобили:)

Kъм статия Лекар, контактувал с Путин, е заразен с COVID-19

2020-04-01 02:07:01Ще ги тестват за какво? Никога не съм се интересувал от клинична психиатрия, но доколкото знам - бърз тест за това няма. Освен един, но как се провежда няма да кажа, за да не опитват да лъжат. Психиатрите го знаят:)

Kъм статия Депутатът Хасан Адемов е с коронавирус. Ще тестват всички депутати

2020-04-01 01:52:17Пичаго, по-просто е. Примерно: За какво служи тангенсът? Странна дума? Значи - научи дететето. Ще го разбере по-лесно от тебе, освен дето ще му свърши работа. А ти сам ходи по тангентата. Разликата между тангентата и тангенса? Сам ще си я намериш в гугъла.

Kъм статия Как да научим детето да управлява вниманието си

2020-04-01 00:54:06Да, помня как британските учени откриха, че 59 000 негърки не са забременели от мене. Точно толкова негърки аз не съм, така да се каже ...

Kъм статия Изследване: Изолацията е спасила живота на 59 000 души в 11 страни в Европа

2020-03-31 23:50:35Да. Известен виц. Американците победили японците в Тихия океан, понеже средната дължина на командите на английски, била един път и половина по-малка отколкото на японски. Заради което, американската пехота била по-ефективна от японската. После започнала Студената война. Американските генерали били наясно - средната дължина на руските команди била половин страница по-дълга от американските, и работата е ясна. А после американското разузнаване изтъпяло. Цифрите - цифри, всички правят така, а за къв хуй само три букви използват ... Х, У, Й. Това, в командите:)

Kъм статия Виц на деня

2020-03-31 23:16:24Тия дни ще намеря къде да окача библиотеката си по тия въпроси. Едва ли тука, сигурно в https://nauka.offnews.bg/

Kъм статия Доц. Мангъров: От маските няма особен ефект - все едно с решетка да се пазиш от мухи

2020-03-31 23:09:21Ми, аз имам само телефон с манивелка. Имам и един със шайба, ма напоследък нещо не говори. Само неква женска ми казва оттам, че он го немало. Кога видим че ей го тука - пиеме си ракията, не е умрел. Кво ше праим сеа? Социалните служби ли ще оправят жицата до централата като я скъса априлския сняг, или някое друго министерство? Мъжки, по нашата Конституция, никой не е длъжен да има ни бел теуефон, ни микрософт. А Държавата е Длъжна това-онова. Не лигавщини, но разни важни неща е ДЛЪЖНА. Особено, ако задължава с тях гражданите си.

Kъм статия Ако наложат по-твърди мерки, ще излизаме от къщи не със SMS, а с електронно приложение

2020-03-31 22:41:09А може ли всеки вирус да си разпечата по 2 000 екземпляра лична декларация, по 40 стотинки хартийката, и да си ходи от клетка на клетка? Може ли всеки който няма, да бъде разстрелян, опандизен за пет години, или в краен случай глобен с повече, отколкото е финансовия резултат от живота му? Да върнем волунтаризмът на сдс-то?

Kъм статия Борисов предложи КПП-тата да пропускат в часови зони различни видове работници

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.