ПРОФИЛ

Рейтинг
1254
точки при гласуване
1

Хуан

създаден на 2016-04-23 23:33:46
Всички ваши коментари (86)
Дата Коментар
Страници
2018-05-13 17:15:35До Кинджо Алпинизмът и планинарството са за теб самия. Не се състезаваш с никой освен със себе си, няма публика, няма награден фонд, няма медали. Това е и част от неговата красота и чистота. Просто се разходи сам в планината или се запиши за някой организиран преход (по-добре) и ще го усетиш и ще разбереш хора като Боян.

Kъм статия Жената до Боян Петров: Реших върхът да не се изкачва, от лагер 3 нагоре няма да го намерим жив

2018-04-19 11:07:20Е тъй де! Жената се оплаква именно от социалното ни законодателство и бяга от него в другия край на Европа. Много неадекватна зам. министърката, дори не може да разбере проблема!

Kъм статия Майката, чиято история разплака Борисов: Премиерът да ми се извини

2018-03-15 20:29:29Тази статия е един от отговорите на статиите, чудещи се защо младите не се връщат БГ. Ми щото комплексираните батки в цивилизованите страни не скачат да бият възрастни хора на пътя. Оня ден пък, в Бургас, трима тигри, където бързали, пребили възрастен човек, щото дал предимство на пешеходец на пешеходна пътека и така ги забавил.

Kъм статия Мъж раздаде шутове по колата на възрастен шофьор в час пик (снимки)

2018-02-26 22:37:57Камелия Тавитян. Ще запомня това име, супер въздействащо ревю. Надявам се филмът наистина да е готин.

Kъм статия „Ага“ е шедьовър

2018-02-23 12:12:01Хайде сега, ако може, г-н министърът да свикне и да се разследва сигнал, когато е подаден. Някак си би било законосъобразно.

Kъм статия Валентин Радев е притеснен, че съседите на държаните в плен деца не са се възмутили

2018-02-02 14:56:39Родителите на всичките тези дечица като начало могат да заведат наказателни дела от частен характер срещу двата изрода за причиняване на лека телесна повреда, щото не виждам за сега държавата да предприема нещо. То изроди, че има - има, свят голям хора сякви. Ама кой пуска такива да работят с дечица? И най-големите гадове в казармата като им кажеш, че ти се ходи до тоалетна не ти правеха проблем, единия изрод се развика на момченцето, че му се пишка. Аз лично клипа не можах да го догледам, щот от бяс щях да изпочупа инвентара наоколо.

Kъм статия Дете удряно с канче с храна по главата, извивали ухото му 'на кайма' в градината в Бургас

2017-10-26 11:50:58Не мога да разбера защо Off-a публикува такъв пристрастен коментар, на толкова ниско ниво, па макар и от интелигентен човек, какъвто си мислех, че е Слатински. Неясните капитали винаги са били проблем в БГ футбола за всички отбори, вкл. ЦСКА. Кой колко може, се вижда в преките сблъсъци между първите три отбора. Засега-паритет. Най-после и Левски и ЦСКА живнаха (вкл и 1948 са симпатични), така че аре без долнокачествен хейт. Следващия път Off-a да препечата някой форумец от Топспорт или Спортал. Като махнеш псувните казват по-смислени неща (е, не са били бивши президентски съветници-най-вероятно)

Kъм статия Любителски коментар на футболна тема

2017-07-13 13:31:50Статията е като за културата и бахура, ама с обратен знак – Аз не обичам руснаците, ама и немците и англичаните, и тях не ги обичам.

Kъм статия Защо да е лошо, че идват толкова много руснаци?

2017-03-31 23:32:05Евала на пича! Има готин глас, а па парчето си е точно такава протяжна боза каквито днес се харесват (скив топ 10 на която си избереш МТV). Клипа, според мен, е една идея по-арт и по-евтин (като кинти, не като замисъл), отколкото се харесва на масовия гласоподавател на Евровизия. Ама като цяло е ОК. 100% e на финал. Успех!

Kъм статия Вижте клипа за песента на Кристиан Костов за "Евровизия" (видео)

2017-02-24 11:49:29Този нещастник трябва веднага да си подаде оставката и да си отиде на село в Люксембург. Еба си председателя на ЕК. Ако не е убеден в ползата за всички от ЕС, какво прави на тази длъжност. Много ми е интересно дали страните от Бенелюкс няма примерно да искат Валония да мине на втора скорост - най-големите мързели в ЕС са там. Как пък тия дето дават пропорционално най-малкия кеш, бучат най-много за двете скорости?

Kъм статия Юнкер ще настоява за Европа на две скорости

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.