ПРОФИЛ

Рейтинг
1361
точки при гласуване
1

Хуан

създаден на 2016-04-23 23:33:46
Всички ваши коментари (128)
Дата Коментар
Страници
2019-05-02 19:35:27Тая е екстра за преподавател в СУ. Иде от прованса, облича се като лелка, въпреки че няма 30 и никога не е помирисвала чужд университет за да направи сравнение за качеството на образование, условия, обучение и преподаване. Леко кариерно израстване в структурите на СУ и лек сленг, за да покажем колко сме готини, млади и съпричастни със студентите. Иначе за едно е права - можеш да си успешен, стига да го пожелаеш.

Kъм статия СУ не е дупка, а най-уважаваният български университет

2019-04-30 12:20:19Пълни глупости. Какво значи, че бенефициентите не носят вина. Казали ли са, че парите са за къщи за гости-да. Излъгали ли са - да. Освен това държавата не може да вземе къщите ей така. Трябва да е предвидено в закон. Щот поне според конституцията частната собственост е неприкосновена. Па и това с 5-те години давност. Това да не са частно-правни отношения по ЗЗД.

Kъм статия Държавата може да си върне къщите за гости, които не са къщи за гости

2019-04-25 09:42:27Всичко е ясно. Точка по въпроса. Терасата е част от апартамента. Точка по въпроса. Георгиев излъга. Точка по въпроса. И като държавен служител е възпрепятствал проверка на общински органи, която странно как не е продължила. Май вече само отпуска не е достатъчно. Интересно, че вече никой не коментира разликата между пазарна и покупна цена, а само законността на навесите, което не интересува никой.

Kъм статия Кметът на Слатина: Терасата на Пламен Георгиев е вписана в нотариалния му акт

2019-04-10 14:01:52Тая па глупост как им хрумна.

Kъм статия Предложения: Край на безсрочните пълномощни за излизане на деца зад граница, вписват и от кое училище са

2019-04-10 13:45:41Проблемът за хората не е законността на барбекюто, а разминаването между стойността на която е закупил жилището си и пазарната стойност, също както и липсата на доходи, с които да закупи жилището на пазарна стойност. Типични маневри за отвличане на вниманието.

Kъм статия Кметът на Слатина: Пламен Георгиев сам ще си бута барбекюто

2019-04-03 11:00:15Да де, ама обявата за апартамента е била с тераса от 180 кв, с барбекю и сауна. Второ, документите са минали през нотариус и съдия по вписванията, които са преценили, съгласно всички представени документи, дали е обща част или не. И трето самият Пламен Георгиев е юрист и може да прецени дали има грешка в акта му или не. Ма нещо много грешки в този акт, то общи части, то данъчна оценка. А иначе никой не спори, че ако само от твоята капандура на таванчето ти има достъп до покрива, то той е обща част.

Kъм статия Експерт: Съседите на Пламен Георгиев могат да му променят терасата, тя е обща част на сградата

2019-03-26 17:57:42Абе човекът го каза. Камионът в Испания и на отиване, и на връщане, е пълен. А БГ камионът само на отиване. И без някой курс на каботаж сметката не излиза. Ама пък така не могат да се върнат навреме, за да са в съответствие с директивата. А иначе шофьор на камион си е търсена професия в цяла Европа, така че БГ шофьорите без хляб няма да останат. Но, че ще страда БГ фискът, това е сигурно.

Kъм статия Тираджията Живко: Пакетът на Макрон вреди на България

2019-03-22 12:05:19Още един юридически полу-ръст (по Нойзи). Оценка за въздействието на околната среда е преди разрешението за строеж. И кви са тия административни и други обжалвания, които отнемат повече от десет години?

Kъм статия Александър Ненков: Поправката 'Артекс' е сериозно внушение

2019-03-22 11:58:16Ма са не разбрах, ще има ли "окончателен нотариален акт" или това е.

Kъм статия Цачева поиска да бъде проверена за апартамента си

2019-03-22 11:53:28Дали е законно или не има спор. Ако беше чиста замяна по-скоро да, ама така с доплащането, по-скоро не. При Цецка и Вежди нямам никакви съмнения, че е незаконно. Кумичката и тя скрила некой лев, ама и при нея работата е на кантар. Това, което дразни хората е, че е неморално, лицемерно, че ръководителите на държавата се гънат като червей за апартаментчетата си, а не си подават оставката, защото знаят, че вън от властта са нула, хора без професионални качества и знания.

Kъм статия Цветанов: Ще получа ли извинение, когато се докаже, че всичко с имотите ми е законно?

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.