ПРОФИЛ

Рейтинг
8362
точки при гласуване
8

Хуан

създаден на 2016-04-23 23:33:46
Всички ваши коментари (172)
Дата Коментар
Страници
2020-03-18 15:10:46Евала, верно добро....

Kъм статия Idiotavirus

2020-03-18 15:04:26Ихааа, за нема и седмица 3,5 млрд, за нема и месец годишният бюджета свърши. Почна се с облъчването.

Kъм статия Борисов: Във война сме с невидим противник, вече сме на дефицит от 3.5 милиарда

2020-03-17 17:43:06Аз съм за възможно най-строги мерки, тъй като считам че само те, при липса на предпазни средства и съответна апаратура за лечение, реално могат да ограничат заразата. Обаче супер ме дразни високоплатен държавен служител да ми обяснява за икономиката как не била важна и да получава тлъстата си държавна заплата. Логично би било, веднага да се откаже от нея, докато не се възстанови икономиката от предкризисни нива, за да бъде наистина солидарен и да не звучи демагогски.

Kъм статия Гешев поиска почти военно положение. Сигурен е, че няма да ни се размине

2020-03-12 22:36:00Хм, не знаех, че в Ломбардия всеки ден умират по 200 човека в катастрофи, с тенденция да се увеличават. Явно авторът има поверителна информация. Никой не иска да отлага разпространението докато се намери ваксина, а просто здравните системи да могат равномерно, до колкото е възможно, да поемат заразените, а не докторите да изземват функциите на Бог и да трябва ежедневно да решават кой да закачат на апарата за кислород и кой да оставят да умре.

Kъм статия Време да умреш или време да мислиш

2020-01-31 16:52:16Споко Сийке, бегай да пускаш пръскачките!

Kъм статия Прокуратурата се оплака от медийна цензура по случая 'Божков'

2020-01-24 11:57:54Мнение от IP, опитах - не успях, а положих усилия.Като утешение очаквам разбора на д-р Филипов, там най-вероятно ще е синтезирано най-доброто. Но докато опитвах през цялото време се чудех къв гьонсурат трябва да си, за да продължаваш да се изявяваш по медиите, когато си насран. Може би order е прав, обаче на мен по-интересно ми е, кой му помпа с кинти на Цв Цв NGO-то и го поддържа жив, щот нали не вярвате, че някой плаща за анализите му.

Kъм статия Цветан Цветанов: Само времето ще покаже дали ще имам желание да правя партия

2020-01-22 15:56:08Иха, сега кви наши хора ще наредим на работа в Лотарията. То ше ума управителен съвет, надзорен съвет. А и какви мениджъри е давала държавата на хазартния бизнес - то Ирена Кръстева, то Иво Тонев. Мен само ми е чудно, що просто не вдигнат данъка за хазарта, па кой какъвто бизнес иска да си го развива и да си плаща съответния данък.

Kъм статия Васил Божков: Искат да заграбят бизнеса ми. Това е положението

2020-01-22 15:23:48Тъпа идея, евтин популизъм. Това няма да спре заминаващите в чужбина, напротив ще ги стимулира. Така дори и нещо да се окъръчи в емиграция, чака те бонус в къщи. Никога за хората с образование и чужди езици кешът не е бил проблем в БГ. Проблемите са образование, здравеопазване, качество на живот, качество и чистота на вода, въздух и храна, корупция, заобикаляща среда - за мен в тоя ред. Ама те не се решават на партийна ПР вечеринка.

Kъм статия От 1 април държавата ще плаща на български висшисти, върнали се от чужбина за работа у нас

2020-01-14 13:05:44Мила ми лелко, що не вземеш да ни кажеш колко от катастрофите са с млади шофьори, след като три пъти питаш "А вие знаете ли колко от катастрофите са по вина на млади шофьори?". Аз лично не знам и поради това потърсих статистика. В официалната на КАТ не се споменава, може би министерство на образованието има такава, ама сигурно е тайна, само ти лелко я знаеш. В официалната на КАТ друго е интересно, че 1/4 от катастрофите са заради несъобразена скорост т.е. дупки по пътя, липса на маркировка и т.н., ама то някакси е неудобно да го кажеш, щот така излиза, че МВР трябва да свърши нещо, освен да клечи в храстите за 20 кинта. Но най-култовото е, че ти само предлагаш, а Автомобилна Администрация трябва да измисли как да стане. А, и лелко, инструкторите казват, че изпитът трябва да се промени, там е слабото място, а не броя часове.

Kъм статия Зам.-министър Михайлова за часовете по кормуване: Не трябва ли да направим всичко, за да намалим катастрофите?

2019-12-14 10:17:06Тежък популизъм - лоши банки, лоши ВиК и Енерго, лоши шефове на болници, лош среден и едър бизнес, ниски заплати. Решения-никакви. Само едно-да протестираме. А, и между другото, кой плаща масрафа на обиколките на Маяма?

Kъм статия Манолова от Видин: Болницата тук е в трагично състояние, учредихме клон на Изправи се.БГ

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.