ПРОФИЛ

Рейтинг
1254
точки при гласуване
1

Хуан

създаден на 2016-04-23 23:33:46
Всички ваши коментари (86)
Дата Коментар
Страници
2018-11-08 20:38:56Хахахаха, е това е почти толкова велико колкото и кривите краставици, които ЕС искал да изправи. Колко сребърника взе за да изсмучеш цифрата от 20 000 лева. Никой в ЕС не е казал такова нещо. Застрахователните премии на фона на застрахователните обезщетения са мега високи в БГ.

Kъм статия Застрахователният сектор - таван на плащанията, по-високи вноски или бай-бай на Еврозоната

2018-11-08 20:26:34Типична комунистическа атака в стил : "А вие защо биете негрите?". Да каже с какво Тимерманс е по-добър, а не с какво Вебер е лош.

Kъм статия Станишев за водещия кандидат на ЕНП: Вебер иска да „строи мостове“ към Салвини в Италия и Качински в Полша

2018-11-02 11:13:41Ма голем страх от тия женици! Смешното е, че мотивите на съда описват перфектно държането на всички депутати и министри и доказателствата за това са ежедневни, докато за тия двете нещо май няма.

Kъм статия Десислава Иванчева остава в ареста

2018-10-31 15:22:21Малии, тия от БАН са ебаси тъпанарите. Виждам тук се вихри академичен диспут как да бъдат правени по-добри метеорологични прогнози и изследвания. Привеждат се и научни аргументи като "жилища, земя и т.н". А пък и тая леля не разбрах лично ли ще сезира Конституционния съд, щот по спомени от Конституцията лелки от БАН, па били и председатели на ОС, нямат това правомощие.

Kъм статия БАН въстана срещу откъсването на НИМХ: "скъса" споразумението с държавата и я заплаши с Конституционния съд

2018-10-30 19:27:02Всичко много добре, ама е малко вероятно за малко повече от година Харалампиев сам да е разработил схемата, която да произвежда по 30-40 незаконосъобразни гражданства на ден. Пък и по 150 000 евро на ден да прибират(30 паспорта x 5000 евро), няма кой да ги остави.

Kъм статия Петър Харалампиев с обвинение в ръководене на престъпна група

2018-10-24 13:50:41Малиии. И тая е PR. Изказ като за пазара, ама не европейския, ами Женския. И ако може да спрете да ни обяснявате какво точно сте казали. Ние за разлика от вас (видно от талкувателните изявления, които редовно правите, за да обясните какво точно сте казали, мислили да кажете, какъв е бил точно контекстът и т.н) разбираме от първи път.

Kъм статия БСК отрече да организира протести в подкрепа на Валери Симеонов

2018-10-20 12:31:19А пък аз съм възмутен от Валери Симеонов. И не само съм възмутен, но ме е гнус и ми се повръща от него. Нищо не е извадено от контекста-видеото е достъпно. Изроди. Не знам как се прибират вечер в къщи тия хора - гледат децата си и как им обесняват кое е добро и кое е зло

Kъм статия НФСБ защити Симеонов: Възмутил се е от стремежа на някои майки да използват децата за комерсиални цели

2018-10-11 11:47:10Що да са тъпи журналистите? От най-високо ниво им бе скарано, че случаят е разрешен. Кога да взимат интервюта и да правят предавния? Може би като изтече абсолютната давност? Това със следствената тайна е толкова преекспонирано, че вече не лови дикиш, дори и да е истина. Наскоро гледах предавне по испанска телевизия, където шефът на Мадридската полиция даде отчет за две от най-нашумелите престъпления - едното случило се преди два дни, другото преди шест месеца. Това преди два дни беше разкрито - човекът подробно обясни как, а за неразкритото от 6 месеца даде пълен отчет какво са работили, какви версии са отхвърлили, по кои работят и увери гражданите, че престъплението ще бъде разкрито и . Та това е разликата

Kъм статия Съсед на убиеца: Заради един изрод страдаме всички. Селяйдин е имал съучастници

2018-10-04 23:24:15Нищо ново. Комунисти (ГЕРБ пребоядисани) питат "А вие защо биете негрите?". Грабежите от "Софийски имоти", с благословията на Обшински съвет, доминиран от СДС, с председател Антоан Николов са известни, ама, поне според мен, примерът с кортовете не е удачен. Изгради се един хубав спортен комплекс, който може да се ползва на прилични цени. (А Юлия Берберян, че дразни-дразни). А можеше да се построят я бизнес сгради, я жилищни кооперации. Хеле па по времето на Стуци Янев.

Kъм статия ГЕРБ-София: Демократична България иска оставка на Фандъкова? Малеева да каже за тенис кортовете

2018-10-04 13:18:04Явно за 20 години нищо не се е променило. Професорът от една е написал 3 книжки явно. Но на нашата се подписваше, за да не я дадеш на друг. Обаче пък асистентите бяха железо - Кристиян Таков, Конов, Драгия Драгиев, Тео Пиперков, Сивков, двамата Кирови, Кацарски, Дани Вълчев, Борето Велчев, Сашо Пенов и Савина Михайлова, Пламен Панайотов, Краси Средкова (въпреки че беше професор и титуляр, ми водеше упражнения, за да поддържа контакт със студентите) и т.н. След първи курс си ходех само на упражнения, щото професорите бяха тотал щета, с малки изключения

Kъм статия От вас: Софийският университет, или как да паднем под нулата, докато се държим на върха

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.