ПРОФИЛ

Рейтинг
1254
точки при гласуване
1

Хуан

създаден на 2016-04-23 23:33:46
Всички ваши коментари (86)
Дата Коментар
Страници
2016-11-19 10:10:22По принцип думи не се патентоват. Патентова се изобретение. Емаг са запазили марката Черен петък за стоки или услуги. Т.е могат да продават например джапанки под тази марка или да организират екскурзии-от материала не става ясно точно за какви стоки или услуги е запазена марката и дали това може да попречи на търговци да обявяват, че започват промоции в деня известен в търговията като Черен петък.

Kъм статия eMag разреши на други компании да ползват думите „Black Friday“

2016-11-11 15:37:20Ужас! Еба си фрика!

Kъм статия Треньорка по художествена гимнастика малтретира дете, определя го като нормално

2016-07-03 21:53:49Да бе, екипажът е така си подава сигнали на гранична полиция да им образува работа. Поредната проява на бай Ганьо из Европа. Само не разбрах тоз либерал ли е, демократ ли е?

Kъм статия Пернишкият зам.-кмет: Не съм буйствал на самолет и не съм бил арестуван

2016-06-21 00:46:41Нищо, че не си разбрал, Волгин. Проекта не е в Байкал. Прочети си един капиталистически автор - Ъруин Шоу-"Богат-беден". Та там приятелката на Руди Джордаш, който не разбираше абстрактното изкуство, го съветваше да продължава да се опитва да го разбере и един ден просто ще премине от другата страна и ще прогледне. Руди Джордаш, от своя страна, полагаше усилия да разбере картини различни от "Ленин в Полша" за разлика от теб. Лично аз се гордея, че Кристо е Българин.

Kъм статия Волгин: Кристо е прекрасната персонификация на тоталното безсмислие

2016-06-06 21:24:52Със сигурност не е ходила. Да каже къде няма течаща вода.На единственото място, където съм виждал да няма течаща вода-плаж на остров Скиатос, до който няма път, пичовете, които бяха арендаторите, всяка сутрин носеха на ръка бидони, така че тоалетната си беше съвсем нормална, с течаща вода и супер чиста. Що се отнася до лекарите - да не влизам в подробности - два пъти ми се е налагало на Тасос и Лимнос. Само единия път ми поискаха 4 евро за рентгенова снимка. И впечатленията ми са отлични като бързина, обслужване и английски на лекари и персонал. Та ако може това лято министърката да отиде в Гърция и да не говори глупости. А за чадърите-някъде са платени, другаде не-но най скъпото, което съм плащал е 6 евро за чадър с 2 шезлонга. В България такава цена не съм чул да има.

Kъм статия В Гърция не се плащат чадърите, ама нямат лекари и течаща вода на плажа

2016-04-25 16:08:01"Това струва много на най-бедната държава в ЕС"- Ами то и вие струвате най-много на най-бедната държава в ЕС, ама не се закривате или поне да се намалите малко. Извършвали се изборни нарушения в секциите в Турция - Ами с партийната субсидийка командировате 140 патриоти за застъпници в секциите в Турция и контролирате за нередности. Цели се намаляване на вота на ДПС- Това направо не ми се коментира, противоречи на абсолютно всички демократични принципи на правовата държава, в която господинът патриот е законодател. Не може да се приема специален закон за партия, която е законно регистрирана съгласно действащото законодателство. На референдума за електронното гласуване резултатите били толкова високи, защото от ЦИК казали на СИК да дават бюлетина и за референдума. Не г-н патриот - от ЦИК казаха на СИК да го правят, защото като влезнеха да гласуват хората трябваше специално да си искат бюлетина за референдума, което само по себе си нарушава тайната на вота. Закривай

Kъм статия Валери Симеонов: Бъдете патриоти! Гласуването в чужбина е в полза на ДПС

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.