ПРОФИЛ

Рейтинг
1254
точки при гласуване
1

Хуан

създаден на 2016-04-23 23:33:46
Всички ваши коментари (86)
Дата Коментар
Страници
2019-04-25 09:42:27Всичко е ясно. Точка по въпроса. Терасата е част от апартамента. Точка по въпроса. Георгиев излъга. Точка по въпроса. И като държавен служител е възпрепятствал проверка на общински органи, която странно как не е продължила. Май вече само отпуска не е достатъчно. Интересно, че вече никой не коментира разликата между пазарна и покупна цена, а само законността на навесите, което не интересува никой.

Kъм статия Кметът на Слатина: Терасата на Пламен Георгиев е вписана в нотариалния му акт

2019-04-10 14:01:52Тая па глупост как им хрумна.

Kъм статия Предложения: Край на безсрочните пълномощни за излизане на деца зад граница, вписват и от кое училище са

2019-04-10 13:45:41Проблемът за хората не е законността на барбекюто, а разминаването между стойността на която е закупил жилището си и пазарната стойност, също както и липсата на доходи, с които да закупи жилището на пазарна стойност. Типични маневри за отвличане на вниманието.

Kъм статия Кметът на Слатина: Пламен Георгиев сам ще си бута барбекюто

2019-04-03 11:00:15Да де, ама обявата за апартамента е била с тераса от 180 кв, с барбекю и сауна. Второ, документите са минали през нотариус и съдия по вписванията, които са преценили, съгласно всички представени документи, дали е обща част или не. И трето самият Пламен Георгиев е юрист и може да прецени дали има грешка в акта му или не. Ма нещо много грешки в този акт, то общи части, то данъчна оценка. А иначе никой не спори, че ако само от твоята капандура на таванчето ти има достъп до покрива, то той е обща част.

Kъм статия Експерт: Съседите на Пламен Георгиев могат да му променят терасата, тя е обща част на сградата

2019-03-26 17:57:42Абе човекът го каза. Камионът в Испания и на отиване, и на връщане, е пълен. А БГ камионът само на отиване. И без някой курс на каботаж сметката не излиза. Ама пък така не могат да се върнат навреме, за да са в съответствие с директивата. А иначе шофьор на камион си е търсена професия в цяла Европа, така че БГ шофьорите без хляб няма да останат. Но, че ще страда БГ фискът, това е сигурно.

Kъм статия Тираджията Живко: Пакетът на Макрон вреди на България

2019-03-22 12:05:19Още един юридически полу-ръст (по Нойзи). Оценка за въздействието на околната среда е преди разрешението за строеж. И кви са тия административни и други обжалвания, които отнемат повече от десет години?

Kъм статия Александър Ненков: Поправката 'Артекс' е сериозно внушение

2019-03-22 11:58:16Ма са не разбрах, ще има ли "окончателен нотариален акт" или това е.

Kъм статия Цачева поиска да бъде проверена за апартамента си

2019-03-22 11:53:28Дали е законно или не има спор. Ако беше чиста замяна по-скоро да, ама така с доплащането, по-скоро не. При Цецка и Вежди нямам никакви съмнения, че е незаконно. Кумичката и тя скрила некой лев, ама и при нея работата е на кантар. Това, което дразни хората е, че е неморално, лицемерно, че ръководителите на държавата се гънат като червей за апартаментчетата си, а не си подават оставката, защото знаят, че вън от властта са нула, хора без професионални качества и знания.

Kъм статия Цветанов: Ще получа ли извинение, когато се докаже, че всичко с имотите ми е законно?

2019-03-03 13:47:59Ей, нагла работа бе! Същата тази, която преди гордо крачеше под плакатите "НАТО вън" си спретнала трипче до Ел Ей (град в основната държава в НАТО) да досажда на децата на хората, които като цяло са емигрирали заради нейната любима партия. Хората избягали на другия край на планетата, тя зорлем ходи при тях да им сипе клишета на наши разхоски.

Kъм статия Вицепрезидентът Йотова: 3 март обединява българите в цял свят

2019-02-19 13:40:36Лично мнение - не мисля,че цената в БГ е висока, а е много ниско качеството на здравеопазване и е лошо отношението към пациента

Kъм статия Медицинските разходи са голяма тежест за една трета от домакинствата у нас

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.