ПРОФИЛ

Рейтинг
1361
точки при гласуване
1

Хуан

създаден на 2016-04-23 23:33:46
Всички ваши коментари (128)
Дата Коментар
Страници
2020-01-31 16:52:16Споко Сийке, бегай да пускаш пръскачките!

Kъм статия Прокуратурата се оплака от медийна цензура по случая 'Божков'

2020-01-24 11:57:54Мнение от IP, опитах - не успях, а положих усилия.Като утешение очаквам разбора на д-р Филипов, там най-вероятно ще е синтезирано най-доброто. Но докато опитвах през цялото време се чудех къв гьонсурат трябва да си, за да продължаваш да се изявяваш по медиите, когато си насран. Може би order е прав, обаче на мен по-интересно ми е, кой му помпа с кинти на Цв Цв NGO-то и го поддържа жив, щот нали не вярвате, че някой плаща за анализите му.

Kъм статия Цветан Цветанов: Само времето ще покаже дали ще имам желание да правя партия

2020-01-22 15:56:08Иха, сега кви наши хора ще наредим на работа в Лотарията. То ше ума управителен съвет, надзорен съвет. А и какви мениджъри е давала държавата на хазартния бизнес - то Ирена Кръстева, то Иво Тонев. Мен само ми е чудно, що просто не вдигнат данъка за хазарта, па кой какъвто бизнес иска да си го развива и да си плаща съответния данък.

Kъм статия Васил Божков: Искат да заграбят бизнеса ми. Това е положението

2020-01-22 15:23:48Тъпа идея, евтин популизъм. Това няма да спре заминаващите в чужбина, напротив ще ги стимулира. Така дори и нещо да се окъръчи в емиграция, чака те бонус в къщи. Никога за хората с образование и чужди езици кешът не е бил проблем в БГ. Проблемите са образование, здравеопазване, качество на живот, качество и чистота на вода, въздух и храна, корупция, заобикаляща среда - за мен в тоя ред. Ама те не се решават на партийна ПР вечеринка.

Kъм статия От 1 април държавата ще плаща на български висшисти, върнали се от чужбина за работа у нас

2020-01-14 13:05:44Мила ми лелко, що не вземеш да ни кажеш колко от катастрофите са с млади шофьори, след като три пъти питаш "А вие знаете ли колко от катастрофите са по вина на млади шофьори?". Аз лично не знам и поради това потърсих статистика. В официалната на КАТ не се споменава, може би министерство на образованието има такава, ама сигурно е тайна, само ти лелко я знаеш. В официалната на КАТ друго е интересно, че 1/4 от катастрофите са заради несъобразена скорост т.е. дупки по пътя, липса на маркировка и т.н., ама то някакси е неудобно да го кажеш, щот така излиза, че МВР трябва да свърши нещо, освен да клечи в храстите за 20 кинта. Но най-култовото е, че ти само предлагаш, а Автомобилна Администрация трябва да измисли как да стане. А, и лелко, инструкторите казват, че изпитът трябва да се промени, там е слабото място, а не броя часове.

Kъм статия Зам.-министър Михайлова за часовете по кормуване: Не трябва ли да направим всичко, за да намалим катастрофите?

2019-12-14 10:17:06Тежък популизъм - лоши банки, лоши ВиК и Енерго, лоши шефове на болници, лош среден и едър бизнес, ниски заплати. Решения-никакви. Само едно-да протестираме. А, и между другото, кой плаща масрафа на обиколките на Маяма?

Kъм статия Манолова от Видин: Болницата тук е в трагично състояние, учредихме клон на Изправи се.БГ

2019-12-12 16:45:09Ми аз не виждам какво грешно е казал операторът. Всеки който е имал дете и е прибягвал до услугите на родното здравеопазване е изживял същата гадост. И аз съм искал да бия лекарите. Ми като сте длъжностни лица, изпълнявайте си длъжностната характеристика - лекувайте. Вие какво бихте направили ако влезнете в болница с пищящо от болка дете, обикаляте от кабинет на кабинет и никой не иска да ви приеме, да го прегледа дори? Според мен някъде трети или четвърти курс студентите медици в БГ имат колоквиум на тема "Как да мачкаме тия гнусни нищожества пациентите". Вместо да го повишат, че на пресконференцията е свършил работата на журналистите, те го уволняват човека. Тоя харизанов (малката буква не е грешка) е по-голямо мекотело и от докторите.

Kъм статия Уволниха оператор на ТВ 'Европа' заради арогантни реплики към председателя на БЛС

2019-12-12 12:56:57Това са мръсни либерастки капиталистически гадове, имащи за задача да разстроят нормалния труженик, който ще получи допълнителен обем от работа, щот нали, годината приключва, завишена сметка за парното, щот нали, енергоносителите поскъпнаха и се инвестира в инфраструктура и салмонелозно пиле, щот нали, кат се сготви нема ядове. Този репортаж е хибридна атака срещу всички истински едри предприемачи, които искат спокойно да прекарат новогодишните празници на нова яхта или, ако годината е куца, поне на 55-тия етаж на Бурж Ал Араб, оплаквайки се, че няма квалифицирани кадри, производителността е ниска, а заплатите на служителите им несъразмерно високи. Ай наздраве

Kъм статия Шеф-мечта раздаде коледни бонуси за 10 милиона долара (видео)

2019-12-04 16:42:34Подкрепям Горския, макар и да не бих бил толкова рязък като него. По-голямо обезщетение за втората година би превърнало майчинството в професия (то и сега е за някой). Считам, че българската система е една от най-благоприятните за майките в ЕС. Според мен удачно би било да се върви към друг вид стимули като например бащата да може да ползва втората година за отглеждане на детето или ако няма места в яслена група в квартала по местоживеене, тогава да се дава на родителите допълнителна сума - дали за гледачка или частна ясла - по избор. Ама така, просто изсипване на кинти, не виждам смисъл, освен за някои социални и малцинствени групи

Kъм статия Майчинството няма да се вдига и през 2020 г.

2019-11-26 11:55:23Леле, сега разбрах какво имал предвид Фенерски като пише за превода на книги от български на български. Ми давайте смело, на прав път сте. Също ако може модернистите и символистите да поредактирате и преведете (пак на български естествено), че идват малко сложнички за младежта и не се ограничавайте само с писано слово. Прерисувайте абстракционистите и изобщо всякакво модерно изкуство след 18 век, за да е ясно и ако може класическата музика и джазът да се осъвременят с популярни чалгорап ритми, които да я направят по слушаема от X, Y, Z, W и т.н. поколение.

Kъм статия Преведоха 'Под игото' на... български

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.