ПРОФИЛ

Рейтинг
8362
точки при гласуване
8

Хуан

създаден на 2016-04-23 23:33:46
Всички ваши коментари (172)
Дата Коментар
Страници
2020-08-14 14:16:24Отново панически алабализми. А що 120 депутата, а не 100 или 160? И никой нищо не подменя, щот от ден първи на протестите всички искат само едно нещо, а именно оставка на правителството и на Гешев.

Kъм статия Вместо оставка Борисов обяви време за рестарт - иска нова Конституция и ВНС

2020-08-11 00:42:32Ох, сега разбрах с какво се занимават по цял ден хората, които управляват държавата и в частност тежката артилерия на ГЕРБ (както се самоопредели Атанасова преди някоя и друга година) - гледат профила на ДБ и правят обидни и хомофобски коментари във фейсбук.

Kъм статия Десислава Атанасова и Красен Кралев по стъпките на Данаил Кирилов във фейсбук?

2020-08-10 19:22:33Хахаха. По голяма тъпотия не можаха да измислят. Значи не Бойко е авер с Маджо, а Ицо Иванов? Евала, евала. Явно изокването на Сашко Йорданов от днес не свърши работа, както и вчерашните джендър излияния на Шкембе войвода, и веднага реагираха с нова простотия. Продължавайте да чупите тъпомера, другари.

Kъм статия Кой се обадил на Маджо? Как от една реплика се появиха версии за протеста

2020-08-06 20:42:39Изводът, който както винаги се налага е, че ГЕРБ са некадърни. Не могат да организират елементарна конференция, какво остава да ръководят държавата. Всеки, който се е занимавал с организиране на масови събития знае, че това няма как да се случи, ако организаторите на конференцията са си свършили работата. И много ясно, че биячите са от техните. Много интересно, какво стана с полицайте, които биха и се гавриха с децата под колоните на МС? Сигурно и те са провокатори.

Kъм статия Пиарът на ГЕРБ за сблъсъците в София Тех Парк: Целта беше да има кръв (видео)

2020-08-05 16:44:07Хахаха. Тоя е жесток агент! Особено ми хареса това където пред Министерски съвет сигурно хората били по-прости и не викали “Набий им го с 200 и т.н." и трябвало да дойдат тук за да се ограмотят. Евала на пича!

Kъм статия Астрофизикът, изведен от конгреса на ГЕРБ: Не псувах, цитирах Борисов (видео)

2020-08-05 15:06:56Тия тримата нещастници, ако знаеха колко здрав и луд е мъжът на Генка Шекерова, сто процента щяха да се държат мнооого уважително. А иначе тази конференция олицетворява цялостното управление на ГЕРБ - хаос, бездарие, клишета, кухи послания, вял ентусиазъм, просташки изпълнения и бой по неудобните. И както винаги ГЕРБ нямат ама никаква вина.

Kъм статия Ела тука бе, боклук! Насилие над журналиста Полина Паунова на сбирката на ГЕРБ (видео)

2020-08-03 12:48:22Напротив. Сега е изключително подходящо време за оставка. Колкото по-късно, толкова по държавнически безотговорно е. Ако сега се подаде оставка, до октомври ще могат да се проведат избори и после да се подготви и гласува бюджет за следващата година, без това да доведе до сериозен стрес за функционирането на държавата. И без това август е мъртъв месец за държавните институции. Единственото на което би навредило една незабавна оставка са схемите, кражбите и безхаберието на това правителство. Та затова - ОСТАВКА, незабавно.

Kъм статия Кметът на Враца: Подкрепящите премиера не бяха организирани, тъй като до последно не знаехме дали ще дойде

2020-07-27 12:36:44Доста слабо, както винаги. Тия 150лв за 3 месеца нямат нищо общо с обещанието на патриотите и подписано коалиционно споразумение за 350 лв минимална пенсия. Освен това какво общо има размерът на пенсиите с Ковид 19. ДДС за туризма и сега си е 9%, доколокото си спомням. 9% ДДС за бирата и виното беше първоначалната уговорка с ресторантьорите, после го оставиха само за храната, сега пак го връщат. Отново хаос, мерки на парче в последния момент, вероятно без икономическа обосновка. А и те още май не стоплят, че исканията на протеста са политически, не икономически и социални. Трохите, които подхвърлят, изпаднали от държавната кьорсофра, няма да потушат справедливото недоволство от правителството.

Kъм статия МС обявява мерки срещу кризата: 3 месеца по 50 лв. добавка за всички пенсионери, по-дълго помощи за безработица

2020-07-26 00:57:05"Жени ГЕРБ" - Добрич и от вас ме е гнус. Що не осъдихте проявите, когато куките се гавреха с момичето зад колоните или когато вашият идол нарече шефа на парламента ТКП и след това я награби и я цуна. Що не реагирахте, когато цялото МВР и прокуратурата издевателстваха над Иванчева и я унижаваха непрекъснато (изобщо не коментирам виновна ли е или не, а че беше гадно). Що не реагирахте, когато Гешев се подиграваше и заплашваше съдия Атанаска Дишева. И изобщо как обяснявате на децата си кое е добро и зло, правилно и неправилно, като членувате в Герб.

Kъм статия ГЕРБ - Смолян иска наказание за ''провокаторите'', опозорили Дариткова пред БНТ

2020-07-26 00:44:22Герб Смолян, гнус ме е от вас. Ако наричате Васо Гюров провокатор, да, той е такъв. Мен за първи път ме провокира, заедно с Ревю и Милена през 1988. И така продължава и до днес. За съжаление все по-рядко с музиката си (въпреки, че квот излезе, все е качествено), колкото с непрекъснатите си прояви на гражданска му позиция. Дариткова не се яви в качеството си на доктор и жена в Панорама, а на шеф на парламентарна група, и като такава понесе негативите на справедливия протест на хората. Защитавайки Дариткова не защитавате жената лекар, а слугата на Баце, Кой, Сопола и надолу по вертикала или нагоре по задкулисието и схемите.

Kъм статия ГЕРБ - Смолян иска наказание за ''провокаторите'', опозорили Дариткова пред БНТ

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.