ПРОФИЛ

Рейтинг
8362
точки при гласуване
8

Хуан

създаден на 2016-04-23 23:33:46
Всички ваши коментари (172)
Дата Коментар
Страници
2020-07-25 01:29:24Тъй де, да почувстват народната любов.

Kъм статия Инфарктна нощ за Дариткова: Срязаха ограда, за да бяга пеша в тъмните улички край БНТ

2020-07-23 12:29:14Нека укрепването на структурите започне сега. След мандата я останат структури за укрепване, я не.

Kъм статия Борисов: След мандата отивам да си ръководя партията и да си укрепвам структурите в нея

2020-07-23 12:24:22Супер ме е яд, че БСП успяват да се позиционират по-добре от десните и да използват протестите, започнали в следствие на активността на Христо Иванов, Иво Мирчев и Отровното трио. Сал един Христо Иванов дава интервюта, активен е онлайн и офлайн и обикаля студия и накрая на изборите Демократична България ще изглежда като малка лидерска партийка. Поне другия председател да се показва от време на време (не че съм фен на Атанасов) В тобва време комунягите се държат все едно те са започнали протестите и не те гласуваха за Гешев, парламентарната квота в този ВСС, предложиха Пеевски за ДАНС и бяха в предишното правителство коалиция с ДПС. Ей тез същите хорица.

Kъм статия Нинова: Това не е ремонт на кабинета, а подигравка и имитация

2020-07-23 12:05:26Без да бъда толкова краен като kokoten, споделям неговото мнение. Не мисля, че човекът е боклук, но не мога да си обясня какво кара един безспорно интелигентен и успял в професията си човек да става министър в това безумно, компрометирано и бездарно правителство, с хоризонт теоретично до март, а вероятно (надявам се) много по-кратко.

Kъм статия Кой е номинираният за нов здравен министър проф. Костадин Ангелов

2020-07-15 11:15:18Виждам, че властта е наясно, че има "криминални банди, платени от Васил Божков", от една страна и от друга "мирно протестиращи граждани". Логично би било, в такъв случай, МВР с бюджета си от над милиард да арестува участниците в тези банди, за да могат мирно протестиращите граждани да продължават да искат мирно оставката на правителството и да спрат да бъдат бити от същото това МВР. В противен случай изниква въпросът дали тези криминални банди, НЕ са платени от Васил Божков.

Kъм статия ГЕРБ осъди снощните сблъсъци. БСП поиска кабинетът да си ходи

2020-07-15 11:05:25Ах, как са се загрижили комунягите за корупцията в БГ! Къде бяхте като избираха Гешев? Къде бяхте, когато хората бяха в Росенец? Къде бяхте през всичките тези години на задкулисие, делавери и разпределяне на баницата? Къде бяхте, когато съдебната реформа беше бламирана? Вял опит да яхнете вълната. И ако искате да има "градеж, отново, от умни, знаещи, можещи и честни хора", саморазпуснете се незабавно и никога не участвайте повече в политиката.

Kъм статия БСП внася вота на недоверие към правителството заради корупция

2020-07-13 12:15:02Ми те за това хората искат оставка на всички ви, ма госпожа! И на главния прокурор, и на правителството, искат и предсрочни избори, и съдебна реформа. Щото всички сте една мафия, която си се отчита (явно и финансово, ако съдим по случая с осемте джуджета) един на друг. Играете си на "Недосегаемите", ама вместо да сте Елиът Нес, сте Ал Капоне. И разбира се, че действате избирателно, да не повтарям мнение от IP.

Kъм статия Зам.-главният прокурор Даниела Машева: Няма основание за оставка на Иван Гешев

2020-07-09 14:34:32Отново хаос. Не го казвам със злорадство, а с тъга. Липсва задължение за носене на маски на закрито (налагаща се практика в страните, които се справят добре), липсва контрол по влизане на границата, какво значи дистанция от 1,5м на открито в баровете и дискотеките, аз ако съм с жена ми, трябва ли да съм на 1,5м от нея? Ами тези до 30 човека и те ли на дистация от 1,5м, или между групите от по 30 човека дистанцията е 1,5м? Отново мерките влизат веднага - никаква време за хората с ударени бизнеси да се подготвят (впрочем не считам, че ще успеят да се възстановят изобщо след този втори удар). Какъв туристически сезон, ако се затварят барове и дискотеки? Не следва ли в такъв случай да се преосмисли цялостната концепция за туризма за това лято? До кога ще продължат тези рестрикции? И това са само част от въпросите.

Kъм статия Затварят нощните клубове на закрито, без публиката по стадионите, груповите тържества с до 30 гости (видео)

2020-07-07 15:50:05Хахаха. Яко и оригинално. Евала на Ицо Иванов. Ами ако следващия път са 200 човека с лодки, двамата биячи как ли ще ги избутат? А и куките защо не са задържали биячите, след като препятстват достъп до изключителна държавна собственост?

Kъм статия Христо Иванов стигна по вода до сарая на Доган, охраната го избута в морето

2020-06-25 16:11:03Пак ни поръсиха с евтин популизъм, съчетан с некомпетентност.

Kъм статия 10 г. давност за дълговете на физическите лица предлагат управляващите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.