ПРОФИЛ

Рейтинг
12362
точки при гласуване
10

Хуан

създаден на 2016-04-23 23:33:46
Всички ваши коментари (172)
Дата Коментар
Страници
2020-10-24 15:37:16Ох, сега всичко ми стана ясно. Всичко хубаво направено от Герб (не, че виждам такова) е дело на Цветанов, а всичко лошо на Б.Б. То бива да си измекяр, ама чак пък толкова... Както каза дядото на бития студент, обявен за комунистическа номенклатура - малко достойнство трябва, но вие го нямата. Мисля, че само Пацо терасата бие тоя по гьонсуратлък.

Kъм статия Цветанов: Борисов умело маневрираше между всички, за да прокара руските интереси

2020-10-24 00:35:09Абе тия от Файнейшъл Таймс за Мудис не са ли чували, не знаят ли за реформите, за успехите? Поне да беха изгледали филмчето на пънчетата, да се запознаят малко с реалността. И изобщо кви са тия Файнейшъл Таймс? Кафяв парцал, спонсориран от Черепа и Ицо Иванов, а тая статия конкретно са я списвали на Радев хората, докато са се връщали посиняли от злоба от Естония.

Kъм статия Пореден шамар: И Financial Times разказа за корумпираната власт в България

2020-10-22 12:48:55Бих казал, две чудесно аргументирани мнения - и на д-р Иванов, и на г-н Игнатов. Нека всеки сам да прецени за себе си. Мисля, че погледнато от различен ъгъл двете се допълват в известна степен, а именно при ползите от носене на маска на закрито - по правилен начин и за определен период от време. Точно такъв дебат ми липсваше в цялата истерия. Винаги канят само едната страна (не ми е ясно защо), но никой не събира представителите на двете гледни точки за да представят в спор своите научни аргументи и да дебатират по конкретни теми.

Kъм статия Не носете маски постоянно, за да не си причините това, от което искате да се опазите!

2020-10-15 12:39:21Хахаха, голем смех на днешното театро. Опозицията (доколко е такава, отделен въпрос) иска оставка на основание 5 конкретни неща. Гербера и активиран Марешки отговарят, че тя е честна, БСП са хомосексуалисти и председател на парламентарна група трябва да се види в кръчма с премиера, а не в НС (както е по Конституция), щот не бил на повикване (за Парламента де, за кръчмата явно е, или може би Веждата си ги чупи нещата през неговата си призма). Ти питаш колко е часът, те ти отговарят: Ами, зелено е.

Kъм статия Дебатите за Караянчева: 'Премиерът не е част от Околовръстното.' Председателят остава на поста

2020-10-09 11:26:14Аууу, как се гърчи гербера. Понеже не може да опровергае абсолютно нищо от казаното в резолюцията на ЕП, го удари на национална чест. Явно за тях достойно поведение е като на Деница Сачева - откровено да лъжеш? Явно вече герберът окончателно живеее единствено в своя свят, където луксозните апартаменти се продават на и под данъчна оценка, Турски поток е Балкански, лъжата е истина, а истината лъжа, конкурсите са с един участник, медиите с един собственик, просташкият изказ е собствена специфика на говорене и т.н. Но както е казал Смирненски: "Два свята, единият е излишен"

Kъм статия ГЕРБ: Не сме по-зле от Северна Корея. ВМРО: Не на гей браковете

2020-10-06 00:37:29Адв. Екимджиев го каза най-точно – Като Божков е против Борисов, аз да не протестирам ли? Гербаджийте са толкова тъпи, че дори не осъзнават, че със своето безочие, наглост, корумпираност, некадърност и арогантност успяха да обединят ДСБ и БСП (непримирими врагове) и да доведат подкрепата си до 20%. БСП след 97ма имаха повече. Не знам друг народ да е протестирал с молба да спрат еврофондовете, за да не бъдат захранвани с пари политико-олигархичните престъпни кръгове. Но госпожата, заслепена от еврозаплатката, временния си пост и опорките от София с бодрост каканиже глупости. Напротив, в разговорите ми с всички чужденци, които ме разпитват за протестите (щот гербера не знае, ама в западна Европа яко отекват) ясно се долавя уважение за гражданската позиция и готовността на протестиращите да бъдат бити от башибозука, но да не отстъпят от исканията за оставки и върховенство на правото.

Kъм статия Ева Майдел: Днес в Европарламента БСП, ДПС и ДБ формираха коалиция

2020-10-02 11:30:53Ужас! Ужас! Тежката артилерия на ГЕРБ, както се самоопредели Атанасова, след като оправи здравеопазването, идва да оправи Конституцията. Екипът е железен. От 11 човека няма и половина да са юристите, не вярвам повече от 2-ма да са от СУ, а пък ни един от тях конституционалист. Но то така е с дългата резервна скамейка на ГЕРБ.

Kъм статия Десислава Атанасова застава начело на комисията за конституцията на ГЕРБ

2020-10-01 16:03:18Голема излагация с тоя Болд. А иначе според тълковния речник на БАН, интелектуалец е човек, който се занимава с умствен труд в областта на науката, литературата, изкуството и подобни т.е. склуптурът не е интелектуалец, щото полага физически труд, но критикът му - да - щот полага умствен. Найс, а?

Kъм статия 123 интелектуалци с отворено писмо: Подкрепяме протестиращите! Незабавни оставки!

2020-09-28 21:20:54Леле, леле. От десет кладенеца вода, ама доходността си е отрицателна и пенсията от допълнителното пенсионно осигуряване е по-малка от държавната. Въпросната госпожа едва ли е с отрицателна доходност от заплата (а би трябвало, иначе къв частен бизнес е тоя, ако те боли фара на загуба ли си или на печалба). Най вероятно и някой бонус е получила. Любомир Христов анализира резултатите от едно изследване, дали го прави правилно или грешно е отделен въпрос, но резултатът е, че БГ фондовете са най-зле от 18-те изследвани държави. Не съм икономист, може да разсъждавам лаишки, но съм бъдещ пенсионист и ме интересува размерът на пенсията, а не коефициентът на Шарп.

Kъм статия Частните пенсионни фондове категорично оборват публикация за ниска реална доходност като манипулативна и пълна с неверни внушения

2020-09-28 11:54:49От текста и от думите на митрополит Гавраиил не става ясно какви са заслугите на Борисов. Той лични пари ли е дарил или е ходил лично да помага при градежа и рисуването?

Kъм статия Борисов: С Цветанов сме като семейство, което се е разделило след 20-годишен брак

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.