ПРОФИЛ

Рейтинг
7229
точки при гласуване
7

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (304)
Дата Коментар
Страници
2021-04-09 01:22:08Шарл Мишел трябваше да отстъпи мястото си на Урсула, ако беше кавалер... Познавам доста гейове, които са истински мъже, за разлика от този, просто пед**аст.

Kъм статия Турция не иска да се извини за унижението на Урсула фон дер Лайен (видео)

2021-04-08 19:26:51Горките комунисти не разбират все още как функционира света, че моралните закони не са просто някаква мода, а са именно причината за всяко нещо на света. Докато сами не поискат лустрация на зверствата на дедите си, ще си останат в настоящето едни недоносчета със съмнителни умствени и човешки способности. Когато мишкуваш, когато си заравяш главата за колосалните предателства от 1944та, когато ги наричаш нарочно с грешни имена, никой няма да те приема на сериозно. Ще си останеш селския идиот. Щеше да бъде смешно, ако не ми е тъжно за тия хора, поне да бяха заграбили нешо от България, както направиха по-оправните - я банчица, я куфарче с милионче, я предприятийце... А баламите говорят като люти дядовци, и младите им.

Kъм статия Страхил Ангелов: Радев трябва да даде третия мандат на БСП, а ние да предложим Мая Манолова за премиер

2021-03-23 20:43:15Активно мероприятие на Турция, която подкрепя всички про-македонистки организации на диаспората им. От къде знам - Има един канал в ютуб - Bobby’s perspective - македонец, в Германия, който разбира, че е българин след собствено проучване. На канала си, във едно от видеата интервюира друг македонец от Америка. Този разказва, че в Америка има новосъздадена македонистка организация на диаспората им, която агресивно пропагандира комунистическата версия в конгреса им. и която открито получава пари от Турция и от турски организации. Затова не се учудвам, че именно депутат от ДПС е извършил това предателство.

Kъм статия ВМРО: Социалисти и зелени отново застават срещу българския интерес по темата Македония

2021-03-22 09:13:46Естествено! Някой страхлив шеф ги е уволнил, от зор да запази поста си...

Kъм статия В Казанлък протестират в защита на полицаите, удряли дрогирания шофьор след гонка и стрелба

2021-03-22 07:30:13Ок, така да бъде, но това са космически изисквания, дори за нас обикновените - колко пъти сме били морално безупречни в такава ситуация - никога не се получава на 100%. дори и човек да се опитва...

Kъм статия Двама полицаи са отстранени след кадри на брутално насилие в Казанлък (видео)

2021-03-21 20:22:42Лудост е това на cancel културата. Дори не е побой. Нека някой, който си има работа с криминалния контингент, да говори. Много удобно е да се брандира тема “полицейско насилие”, но да бягаш от полицай значи, че може да си всякакъв, и от този момент силата срещу теб е позволена, Отделно, да даваш с мръсна газ в насрещното, пък и да караш дрогиран - това са предпоставки не за катастрофа, ами за поне няколко, и то с летален изход... Ако се беше случило, пак полицията щеше да бъде виновна - не хваща дрогираните... Лудо племе сме. А на видеото се вижда, че спокойното отвеждане е съпроводено от псувни от дрогираня към полицаите. Явно човека който му удря четирите удара по петите и задника, знае добре защо го е направил. Но нали вече всички сме експерти, и сме длъжни да даваме мнение... Тотален фарс!

Kъм статия Двама полицаи са отстранени след кадри на брутално насилие в Казанлък (видео)

2021-03-11 01:28:20Следва нео-либерална интифада в езика. Скоро ще ни се вмени вина, че не си променяме местоименията спрямо прищевките на транссексуалните - някой иска да го наричат не “той” , нито “тя” ами “фе”, примерно. И който не иска - се превръща във ... каквито там думи измислят, за trigger word на промивката на мозъците... “хомофоб” примерно... Използват горките “транс” жертви за насаждане на тоталитарна идеология. Защото това е перфектният неолиберален тоталитаризъм / тероризъм - да ти забранят да ползваш езика си както са ти го предали предците ти.

Kъм статия ЕС ще бъде обявен за зона на свобода за ЛГБТИ общността

2021-03-08 10:44:37А що се касае до леко жълтеещата новина, поднесена на вниманието ни - нишо ново под слънцето, снаха която открадва син като по учебник.

Kъм статия Меган Маркъл пред Опра Уинфри: Не исках повече да живея, тревожеха се за цвета на кожата на Арчи

2021-03-08 10:43:39Коментарът по-горе е като по учебник, излязъл от пост-либерална матрица, или от псевдо-интелектуалния манифест на Маркс. Дайте хляба на народите, понеже добротата е категорично присъща на всички хора, и никой няма да краде ако има възможност... Жалко за социалният експеримент който се проведе у нас, сякаш не ни научи че споделената отговорност е безотговорност... А никой не си мисли, че монархията е цветя и рози, противно на вмененото. Това просто е една институция, която си е изпълнила задачата - когато мнозинството е било неуко, да делегира невъзможността му да упражнява свободата си, в някакъв приемлив компромис. Уви, в днешно време масите отново стават на стадо - интернет стадо, фейсбук стадо. А монарх е всеки, който успее да опази съвестта си приемливо чиста, който по естествен начин изпъква сред стадото - чрез нежеланието си да участва в конвейра на вменения дълг живота ти да се подчини на удоволствието, на благоденствието на материята за сметка на духа.

Kъм статия Меган Маркъл пред Опра Уинфри: Не исках повече да живея, тревожеха се за цвета на кожата на Арчи

2021-02-28 18:17:18А най добре ще бъде да се върви към месечен абонамент за новата ваксина на “Пфайзер”, за по-голяма сигурност на населението (и на компанията) ...

Kъм статия Шефът на BioNTech: Животът ни ще се нормализира в края на лятото

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.