ПРОФИЛ

Рейтинг
1281
точки при гласуване
1

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (97)
Дата Коментар
Страници
2020-03-29 11:08:00Стига сте пускали мнението на този морален инвалид. Въпросният явно съди по себе си за себичността която вещае на другите.

Kъм статия Шефът на Уолтопия вещае разпад на Европейския съюз заради COVID-19

2020-03-28 19:48:12Браво на автора, толкова ни липсват верни думи, казани на място в днешно време! Обградили сме се от хора като въпросната дама, която се опитва да заглуши с крясъци гласът на родовата ни памет. Е, не ще успее!

Kъм статия Пепо Менахем Коен – бурмичката в престъпната машина на т.нар. Народен съд

2020-03-18 02:11:40Имаме привилегията да сме в такава ситуация, понеже много лесно се отсява зърното от плявата! Много лесно разбираме кой човек какъв е в такъв момент, какво го движи. Надявам се този човек някой ден да проумее колко е опустошен вътрешно, да потърси да трупа богатството си не на земята, а на небето! Уви, много тъжно че думите му звучат като нова заплаха - ето, щом сте толкова морални, аз си намерих неморални хора, които ше ги възнаградя пребогато. Все едно разиграва житие някой от светиите, с разликата че той е в ролята на римските мъчители, които със богатството гледат да отклонят от правия път праведните.

Kъм статия Уолтопия не се отказва, ще дари не 5, а 20-30 белодробни вентилатора

2020-03-17 13:11:07Браво на болницата. Опасявам се, че идва едно материалистично, озверяло поколение като този директор, за когото достиженията на човешката, християнската цивилизация ще остнат недостъпни, той няма да разбере какво е безкористна саможертва, любов или вяра. Човек без надежда, съжалявам го и не ми се мисли в какъв свят ще живеят децата ни.

Kъм статия Александровска върна дарението от 222 000 лв. на Уолтопия. Фирмата отговори: Всички губят

2020-03-17 13:05:33Аман от безродници, които не познават историята си! Щяха да знаят, че е неуместно, срамно да се дава за пример политическа организация, която променя каноните както и изнася още от схизмата насам като католическата такава! Щяха да знаят, че литургията и причастието й, това е фундамента, костния мозък на християнството и е немислимо то да спира по какъвто и да е повод; Щяха да знаят, че в ранната църква има причастие без обща лъжичка, нещо което може да успокои маловерците днес в обществото ни ако стане нужно; Щяха да знаят, че са се уплашили за тялото си, пръст която само след десетилетия ще бъде вече изгнила, а не мислят за душата си, предали са я на тление... Разбирам да се уплашиха от чума или от по страшни порази, ами те от вирус, който за четири месеца е убил по-малко хора от колкото умират всеки час на земята - вижте първият сайт със статистически данни, над 6000 души умират всеки час. Вирус, който не уплаши дори материалисти като британците, знаем за мерките които вземат - всичко работи, развива се стаден имунитет. Какво трябва да се направи - да се следват управляващите в тази криза, понеже и те следват каквото се прави от другите страни, и го правят достойно, макар и политическите им различия! Но нашата ядка като народ не е в държавата, колко държави сме имали досега! Ядката ни е във вярата в Бог, тя ни е дала и език, и народност, и име което не се е променило 1339 години и няма да се промени докато ние не се откажем от него!

Kъм статия Лекари, експерти и общественици настояха богослуженията в църквата да спрат

2020-03-16 12:28:46Удобен момент...

Kъм статия Испанският крал Фелипе VI се отказа от наследството на баща си

2020-03-12 20:25:52Защото през целият ни живот досега не са пълнели болниците със хора без симптоми, както разбираме че правят например във ВМА от статията.

Kъм статия 16 са новите положителни проби за коронавирус, 23 са общо случаите у нас досега (обновена; видео)

2020-03-12 20:22:35Защо хората се ядосват? Защото не се мисли в перспектива. В човешката история няма друг случай, не на чума или на нещо друго, ами на банален грип, на който да се реагира по сходен начин като в Китай (там, за който не знае, със смартфон се извършват плащанията, той е като личната ти карта и портфейл взети заедно). Та, там който е минавал транзитно през зона със заразени, компютърната система през смартфона му дава червен код - поставя се под карантина, няма право на плащания или въобще да излиза от дома си, носят му храна там. Който се е оказал във влак, който в последстие се е разбрало че е имало заразен - той получава оранжев код и сходна ситуация на невъзможност да прави ежедневните неща, за останалите хора със зелен код, извън таива зони, всички транзакции и пътувания са разрешени. За пръв път в човешката история държава се опитва да обуздае една грипна епидемия по такъв начин, не за да спаси оцеляването си, ами за да облекчи здравната си система от болни възрастни хора. Това е похвален опит за Китай, но сходните мерки в Европа предизвикват само смут - не може да се хоспитализира всеки със въпросния вирус в кръвта си, дори без да има симптоми, това е излишно претоварване на системата отрано! Доказателството за това колко назад са всякакви опити на човека да предотврати заразяването с вирус ще дойдат много скоро - само да се намерят точните хора, които още не са се излекували от този вирус, и ще почучаваме само положителни проби. Ама това, драги, не е нито СПИН, нито Рак, това си е вирус, от който например досега нито едно дете не е починало, нито едно в света!

Kъм статия 16 са новите положителни проби за коронавирус, 23 са общо случаите у нас досега (обновена; видео)

2020-02-10 22:10:47Киара, правилно изписана, супер!

Kъм статия Най-малко пет жертви взе бурята 'Киара' в Европа

2020-02-10 11:37:27Ее, офнюз, излагате се. Ако дори и американците (вероятно) от които сте препечатали новината да са неграмотни, не може и вие да сте неграмотни като тях! , Киара е италианско име, което не само италианцо, но и също много западноевропейци харесват за децата си. A “CR - a” (Си-ар-а ) e име на дроид от някой сай-фай филм.

Kъм статия Бурята 'Кира' отмени стотици полети и помогна за най-бързия презокеански полет

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.