ПРОФИЛ

Рейтинг
7274
точки при гласуване
7

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (310)
Дата Коментар
Страници
2021-06-11 18:41:49Те май съвсем не са на тоя свят, щом си мислят че на Албания или на Гърция им пука кой е Пърличев, или че нещо ги касае тези две страни неговата личност... Белег за тежка патология и перманентно чувство за значимост. А срещите в комисията се оказват наистина не по исторически въпроси, те са по-скоро политическо-религиозни , поне за злочестите ни събратя оттакът Вардара. Политически, понеже явно идеята на македонците е била с лъжекомисия да ни забаламоватат, да приемат един-два общи термина които да си тълкуват по техен си начин (“обща история” например се оказа цялата балканска история на страните на балканите, без родова памет за конкретен народ...) ... И така да ни въртят, докато не влязат в НАТО и ЕС, и после - “чао” ... Да, ама не! Все едно да си сложиш таралеж в гащите..щ

Kъм статия Два дни безплодни разговори за историята между България и Северна Македония

2021-05-07 17:58:42А залата продължава да сепълни със някакви морални уроди от ГЕРБ.

Kъм статия Илчовски: Фиктивните сделки по молба на премиера бяха за 60-70 млн. лева. Заседанието на комисията 'Манолова' (видео)

2021-05-07 17:54:34С държанието си, депутатите на ГЕРБ само затвърждават впечатлението за приматски умствен капацитет, което този цирк който разиграват създава. И това легитимира всичко, казано от Илчовски. Явно това им е целта - толкова зле да защитават Бай Бойко, че и врлите гербаджии да се отвратят.

Kъм статия Илчовски: Фиктивните сделки по молба на премиера бяха за 60-70 млн. лева. Заседанието на комисията 'Манолова' (видео)

2021-04-19 14:12:51Помним “подкрепата ви” при Филип Димитров, как в последния момент му дръпнахте килимчето. Никой сериозен политик не би искал да зависи от хидролога на републиката и бълнуванията му - еманация на националната катастрофа, която доведе до настоящото опростачване. Ако ИТН, като хора на Илия Павлов, ги устройва подкрепата на Доган - другият гостенин, заедно със Слави, на празненството на главния Мултак на републиката Вежди в ресторант “България” през 1996та, когато хората гладуваха а “елита” гуляеше... Та ако Слави го устройва Доган, значи че го устройва във всеки момент да зависи от него. След качествените лица от ИТН които видяхме, може би случайно попаднали там? , съмнявам се че те биха искали да са служи на мафията. Най-добре да се търси подкрепа от БСП и ГЕРБ, против...БСП и ГЕРБ. Програмно правителство, ясни цели, ясен срок на управление и нови избори. .

Kъм статия ДПС с 3 условия за подкрепа на кабинет на Слави Трифонов, ДБ и Мутри вън

2021-04-19 13:47:44В този смисъл, брилянтна операция на “братята” по обезглавяването на монархиите и превръщането им в “републики” , от 18век насам... Едни решения, които трябва да отнемат точно пет минути, се превръщат във вселенски патърдии в парламента. Е, но нали скоро ще бъдем “свободни и равни братя” във светлото бъдеще, както виждаме... Няма да има нужда да ядем козунаците на Мария-Антоанета, нищо че дори не е казвала подобно нещо. Сеир да става!

Kъм статия Неочаквана подкрепа за Борисов от Румен Гечев срещу ДБ

2021-04-19 13:41:52Всички намерения корабокрушират като се срещнат в Парламента. Ако учудващо големият брой свестни хора там не успеят да се обединят около обща цел, ако вземат да се дърлят заради умността си, ако позволят с хитрости да оръфат стремежа им за честна и справедлива България, ще значи че парламентарната република наистина е зверилник. ДПС нарочно прави мечешка услуга на тези, които подкрепя - в случая ДБ за бюджетната комисия. Ето че някакви бабуни от БСП им се хващат, водени от наследствената алчност - да не им отнемат проциийката. Същевременно Герб ръфа ИТН със предложение за мъртвороден мажоритарен вот, в стил - след дъжд-качулка, както и ръфат ДБ с предложенията да демонтират съветския паметник - барем подразнят ИТН и Маяма Нолова. И най-вече, да подразнят бесепарите, които по емоционална интелигентност лъхат на съседа от блока, по шкембе и чехли. Ако опозицията не съумее да привлече друг съюзник, за една прагматична цел - например - програмно правителство със ясен срок, с цели като нов изборен кодекс, съдебна реформа, план за излизане от пандемията и стратегия за развитието ни, която да бъде приета от всички в парламента, сме обречени на дребнотемие и маймунщина. Която настава полека лека, след доброто начало на този парламент. Да не бъде!

Kъм статия Неочаквана подкрепа за Борисов от Румен Гечев срещу ДБ

2021-04-09 01:22:08Шарл Мишел трябваше да отстъпи мястото си на Урсула, ако беше кавалер... Познавам доста гейове, които са истински мъже, за разлика от този, просто пед**аст.

Kъм статия Турция не иска да се извини за унижението на Урсула фон дер Лайен (видео)

2021-04-08 19:26:51Горките комунисти не разбират все още как функционира света, че моралните закони не са просто някаква мода, а са именно причината за всяко нещо на света. Докато сами не поискат лустрация на зверствата на дедите си, ще си останат в настоящето едни недоносчета със съмнителни умствени и човешки способности. Когато мишкуваш, когато си заравяш главата за колосалните предателства от 1944та, когато ги наричаш нарочно с грешни имена, никой няма да те приема на сериозно. Ще си останеш селския идиот. Щеше да бъде смешно, ако не ми е тъжно за тия хора, поне да бяха заграбили нешо от България, както направиха по-оправните - я банчица, я куфарче с милионче, я предприятийце... А баламите говорят като люти дядовци, и младите им.

Kъм статия Страхил Ангелов: Радев трябва да даде третия мандат на БСП, а ние да предложим Мая Манолова за премиер

2021-03-23 20:43:15Активно мероприятие на Турция, която подкрепя всички про-македонистки организации на диаспората им. От къде знам - Има един канал в ютуб - Bobby’s perspective - македонец, в Германия, който разбира, че е българин след собствено проучване. На канала си, във едно от видеата интервюира друг македонец от Америка. Този разказва, че в Америка има новосъздадена македонистка организация на диаспората им, която агресивно пропагандира комунистическата версия в конгреса им. и която открито получава пари от Турция и от турски организации. Затова не се учудвам, че именно депутат от ДПС е извършил това предателство.

Kъм статия ВМРО: Социалисти и зелени отново застават срещу българския интерес по темата Македония

2021-03-22 09:13:46Естествено! Някой страхлив шеф ги е уволнил, от зор да запази поста си...

Kъм статия В Казанлък протестират в защита на полицаите, удряли дрогирания шофьор след гонка и стрелба

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.