ПРОФИЛ

Рейтинг
11400
точки при гласуване
10

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (529)
Дата Коментар
Страници
2023-05-29 21:35:24За какво ни го врете въобще тоя?

Kъм статия ''Лицата Асен Василев и Кирил Петков трябваше да бъдат арестувани''

2023-05-29 21:29:50Ехаа! Ама тия наистина се майтапят. Няма партия в момента, която да има капацитет за по-адекватен, интелигентен и патриотичен разговор от този който пуснаха от събранието на ПП. Стратегически са по-наясно от всичките фатмаци накуп, които се обединиха. Това да видиш Слави, БСП и ГЕРБ да са в един глас е рядкост, която видяхме само като пресякоха контрабандния поток на "Капитан Андреево" - нали затова падна правителството и миналият път - щото им взеха паричките на мафията. Все повече подкрепям ПП. Това не е Хидролога на Републиката, не бяха смъртта на Мишо Бирата и онзи Иван - шефа на митниците, дето ги намериха с "инфаркт" не бяха убийствата, поръчани от Никола Филчев, не бяха убитите мъжки секретарки в сараите на Доган, не бяха кражбите на държавните активи от КТБ и Пеевски, то не бе плюскане, не бяха калпави пътища и катастрофи заради кръшкане на средства, не бе чудо... А иначе, Бойко току-що загуби партията си. Делян е новият чорап в стилистиката на Радев.

Kъм статия И от ГЕРБ поискаха ПП-ДБ да върне мандата неизпълнен

2023-05-27 17:48:46Тоя Радостин ако ми се мерне някъде, не знам катво ще му се случи, честно.

Kъм статия Габриел след изтеклия запис: Замразяваме преговорите, всичко си има граници (видео)

2023-05-27 12:26:09Славитрифоновщината пак победи.

Kъм статия Изпълнителната комисия на ГЕРБ заседава. Габриел е ''усмихната''

2023-05-27 01:02:56То всъщност това е единствената цел на записите. Да засилят опозицията срещу Бойко в ГЕРБ и да не стане коалицията. И на трети мандат на правят с БСП, ДПС, Герб и ИТН, но с много повече компромиси.

Kъм статия Фейсбук бунт в ГЕРБ: Атанасова показва вратата на ПП, а Добрев се заканва

2023-05-27 00:39:06Уви, явно човешкият род иска хляб и зрелища. И славитрифоновщината пак победи. Не е лесно да зениш умереният, трезв поглед върху ситуацията. По-лесно е да пренесеш патологиите си навън, да ги проектираш върху добри и лоши куклички от един куклен театър. Терапевтично - още от времето на Древния Рим. Щом хората имат нужда - давайте. И до никъде няма да стигнем така с парламентарната демокрация. И Радев значи закономерно победи. Тоест, няма никакъв проблем.

Kъм статия Василев в изтеклия запис: Радев подготвя прокремълска партия с помощта на Гешев

2023-05-27 00:32:50Младене, казват че няма да допуснат и един кадър на Герб във местната власт. Какво по-красноречиво от това? Да ги псуват ли очакваше ; ) ? И разбира се, че ако махнат Гешев, ако направят реформа в прокуратурата и съда че да не е по съветски модел, ако ставе така че да може реално да бъдат осъдени ДС - мижитурковците като Пеевски, Доган, Цветан Василев или Божков, ако приемат да влезем в еврозоната като опазим 3 процента дефицит - няма как всичките искания да станат. Все пак нямаме 51 процента. А тези искания са все компромиси спрямо Герб. Това, че ти си висял по площадите с идеята че Борисов ще бъде съден, означава само че не ти е ясно как действа държавата и колко дълбока промяна е нужна. Преди Борисов има цяла плеяда от същински гадове, един оттях да пипнат пак е нещо. Промяната се случва със стъпки в правилната посока, не с еднократни херкулесовски напъни.

Kъм статия Василев в изтеклия запис: Радев подготвя прокремълска партия с помощта на Гешев

2023-05-27 00:07:49Но, условието явно е да не се съди Борисов. Което впрочем ако махнат Гешев, и повдигнат обвинения на Пеевски, Божков, Доган, Цветан Василев и компатия за грабежа на Бъргария, не е толкова лошо условие. Разбира се, когато човек разсъждава елементарно в запалянковски стил, ще си каже - защо е толкова спокойно на тия срещи! Не трябва ли да си викат и крещят? Казвате, че не казвали достатъчно остри неща срещу ГЕРБ. Напротив, толкова директно си казват - че целта е да се ограничи влиянието на махията върху кметските избори, че целта е да се прекъсне достъпът на Герб до нечистоплътното влияние на обръчите, че аз сериозно се опасявам че ГЕРБазжиите ще се дръпнат и няма да искат правителство. Хората директно си излизат в конфронтация с тях и с Радев по най-важните точки. Чудно е колко холата са лесна плячка на неразумието си. .

Kъм статия ''Чистка на кадрите на ГЕРБ и на президента.'' Най-интересните цитати в записа от събранието на ПП

2023-05-27 00:02:12Ето, за това си говорим. Този/тази под нас дама Мадлен например се е разпалила предсказуемо. Възприема вероятно политиката като футболен мач със запалянковщина. Уви. Уважаема, разбира се, права сте, но ако бяхме спечелили с над 51 процента. В настоящата ситуация, за да има правителство без ДПС , за да има съдебна реформа която един ден ще доведе до този резултат за който говорите, за да има някакво развитие а да не се дават длъжности само на близки до властта фирми както беше при Бойко, трябва да има правителство на реформите, не служебно правителство на Радев и на руските служби. За да стане това е нужна евроатлантическа ориентация. Партиите в парламента, без две, са зависими пряко от Русия. Извън нея освен ПП, другата възможна такава, според резултата който са отредили е Герб. Е, какво е условието за да има соалиция с Герб? Както видяхме, готови са да махнат Гешев. Готови са да променят закона за главния прокурор. Готови са дори да приемем еврото и курс към Шенген.

Kъм статия ''Чистка на кадрите на ГЕРБ и на президента.'' Най-интересните цитати в записа от събранието на ПП

2023-05-26 22:56:21На смета винаги ще има тъпи и лесно палещи се. Точно за такива като тях е и тази партенка. И за ГЕРБ, които да се обидят от острия език и да не съставят коалиция. И да имаме пак кабинет на Радев. По-прозрачно здраве му кажи.

Kъм статия Василев в изтеклия запис: Радев подготвя прокремълска партия с помощта на Гешев

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.