ПРОФИЛ

Рейтинг
11300
точки при гласуване
10

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (605)
Дата Коментар
Страници
2023-09-20 14:37:00Доста зачестиха престъпленията. Социалната ножица се разтвори, има много неравенство и чувство за несправивост в общиството. Ако бързо не се вземат мерки ни чака още насилие или психологични проблеми, разрешавани с насилие над другите.

Kъм статия Мъж простреля двама души и се барикадира в цех в Стара Загора (обновена)

2023-09-05 18:39:17Проблемът е единствено, че промяната е инженирана. Инженирана(!!), помощ, от прекалено английски словоред си губя българския. Но науката се нарича социално инженерство, затова - скалъпена, направена отвън, външно спусната - все не са точни названия.

Kъм статия Съдът по правата на човека: България трябва да признае еднополовите семейства

2023-09-05 14:19:19Anneke Lukas. Част от жертвите на белгийския елитен кръг, експлоатиращ деца още от 70-тте. Намерете я в ютуб и чуйте свидетелствато ѝ. Например нейното, но изберете си друго - има видеа на десетки оцелели. Тя описва психологията на насилниците, често от елита, както никой друг не го е правил. Разбираш, че като тръгнеш да отстъпваш територия на "относителният морал" - или - "прави каквото искаш" - границите се губят и много лесно се стига до най-ужасни извращения. Такава ни е природата просто. В този контекст, никакво отстъпление не може да има, ако претендираме че за нас като общество остава важно оцеляването ни, продължаването на рода - наличието на държава, пенсии, осигуровки. Въобще влизането в диалог с подобен social engineering е излишно - ясно е, че еднополово съжителство не може да се нарече семейство нито брак. Или ще легализираме и разчастването на партньора ти, ако не ти даде пари за правене на биткойн бизнес например, в това съжителство на високите страсти?

Kъм статия Съдът по правата на човека: България трябва да признае еднополовите семейства

2023-08-30 23:09:25Алфа, какво се джавкахме нещо последно, че си ме сложил в графа "путинисти"? Наистина забравих ; )

Kъм статия Кремъл за пръв път призна, че Пригожин може да е убит

2023-08-30 19:27:47Да охладим страстите, все пак сме във война. Не е невъзможно да се инсценира както смъртта на Пригожин, така и да се фабрикува причина "Вагнер" да се дислоцират във Беларус, на един хвърлей разстояние от столицата на Украйна - Киев. Не е изключено цялото това да е цирк. Нито сме видяли тялото на Пригожин (напомням че погребение нямаше!), нито знаем какво точно каза Лукашенко на Путин и Пригожин при "преговорите". Във война е абсурдно да се вярва на вражеските медии. А експлозия на самолет е идеалният начин някой да "изчезне" от радара.

Kъм статия Кремъл за пръв път призна, че Пригожин може да е убит

2023-08-04 15:30:26Разгеле адекватна гледна точка по темата. У нас извършителите на престъпления никак не са случайни хора. Щом са си позволили да го направят, знаят че прокуратурата е на тяхна страна и че ще им измете следите. Имаме много неопитни люде, които приемат всичко казано в публичното пространство от НПО-та за чиста монета. То може да е така в някои западноевропейски страни, но у нас става дума точно за трафик на хора преди всичко. За преплитане на престъпността със изпълнителната власт. Кога ще разберем, че моралът е единственото нещо, което ни прави дългосрочно живи и че единствено за защитата му си струва да жертваме силите си. Всеки от нас има какво да направи в личният си живот, оттам нещата се променят радикално. Замиташ полицейската сводка, на обезобразено дете му викаш че са му направили лека телесна повреда, започнат да лъжат за интимни връзки замесените, за да не се разкрие цялата система... Докога ще търпим?

Kъм статия В изтезанието над Дебора има белези, каквито оставят трафикантите на хора

2023-08-03 11:54:59Славитрифоновщина.

Kъм статия Младеж държал три дни приятелката си заключена, пребил я и остригал косата ѝ (обновена)

2023-07-18 22:53:37За мен историята с Пригожин и еднодневния "преврат" не беше нещо повече от информационна диверсия с цел дислоцирането на това формирование на територията на Беларус и последващата атака по Киев от това, много близко и удобно направление.

Kъм статия Сводка на войната: Ударът по Кримския мост е само репетиция за нещо по-голямо

2023-07-13 19:39:40Това е проблемът на корумпираните системи. Оттървават се от кадърните, а въздигат послушните. Обърнатата пирамида на комунистическата кариера - не по заслуги.

Kъм статия Генерал от руската армия обяви, че е освободен заради критики към висшето ръководство

2023-07-13 10:31:32Алфа, дай да спорим за нещо пак, ся ми липсва! Поздрави и як край на седмицата да имаш.

Kъм статия НАТО няма да покани за членство Украйна на срещата на върха във Вилнюс

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.