ПРОФИЛ

Рейтинг
11401
точки при гласуване
10

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (493)
Дата Коментар
Страници
2022-05-31 14:31:22Ходим по тънък лед. С голямо спокойствие трябва да заявим, че ако гаранция Франция ни извият ръцете и приемат Македония без да ѝ обяснят най-приятелски факти, сравними с това че слънцето изгрява от Изток, рискуват 80% от българите да излезем от ЕС. Защото каква полза от врагове, при такива приятели? Същевременно, за да вървим напред, във всяка схъпка има риск. Сега про-путинските партии ще се активизират - Възраждане, Янев и прочее -ако го направят, значи са истински предатели. Нещата са ясни, и ние спокойно трябва да ги отстояваме, единственият възможен компромис беше в преговорната рамка още от самото начало.

Kъм статия Радев и Петков заедно при Макрон. Ще падне ли ветото?

2022-05-16 22:25:57Абе, антиЗ, аз им симпатизирам на ПП. Просто питам. Доколкото си спомням, последната инфлация я обраха спестяванията на хората и рестартирахме системата, от 1000 лв на 1 лв. . Вероятно надеждата им е да се махнат предпоставките за инфлация, печатането на пари от ЕЦБ. То спря, впрочем, така че до една-две години нещата трябва да се нормализират.?

Kъм статия ПП представиха пакет от 14 антиинфлационни мерки на обща стойност 2 милиарда лева

2022-05-16 20:51:13Най-приятелски питам. Щом като инфлацшя означава прекомерно много пари на пазара. Какво по-точно ще постигне допълнителното вкарване на пари на пазара?

Kъм статия ПП представиха пакет от 14 антиинфлационни мерки на обща стойност 2 милиарда лева

2022-05-12 09:00:15Една от малкото дуржави сус антарктическа експедиция сме. Това е покрай всичко останало, и допълнителна българска територия, не само научна геритория... Малко страни могат да се похвалят с база там, а сега зорлем да търсим проблем, да аргументираме със соц-аргументи като - хората нямат пари за банички, правителството дава за Антарктида - това е в услуга на фатмашко мислене... И не, за под една баничка пари имаме шанс за научно сътрудничество точно в регион, който става все по-актуален!

Kъм статия България ще плаща двойно повече за експедиции до Антарктида

2022-05-07 15:34:10Много насъщна статия.

Kъм статия Приднестровието - ще открие ли Русия втори фронт на войната с Украйна

2022-05-07 14:39:55Това вече прилича на лов на вещици. Тотална идиотщина, сякаш хората са виновни с нещо, че не следват партията си - нали тъкмо собствено мнение искахме, или нима искаме собствено мнение само когато ни изнася на нашето? Да, Путин е агресор. Но всяко поддаване на крайности ни прави на пионки на страстите ни. В случая, никое решение не е добро. А защо някои страни пращатпна Путин в рубли, ли за газа, нали уж бяхме солидарни? А какво излезе пак, че всеки дърпа чергата си към себе си. Половината страни да плащат в рубли, другата в долари/евро ... Едните да са санкционирани, другите - не. Дано войната не ескалира, това е човешка трагедия за всички страни, няма щастливи...

Kъм статия Кои трима от коалицията гласуваха 'против' военнотехническа помощ на Украйна?

2022-02-28 14:42:15А който е гледал преговорите за суставяне на коалиционото споразумение, знае че за жалост тъкмо от ДБ, на коит симпатизирах, излязоха най-перковските тези, най-оцветените в идеология. БСП са ясни, че са потмствени динозаври, съсипали каквото са могли. Ама ако не сме умерени, ставаме същите като онези, срещу които мислим, че се борим!

Kъм статия Радев: Смяната на Янев е риск, отговорността е на управляващите

2022-02-28 14:40:28Гайз. хайде все едно сме се научили от раз да бъдем професионалисти в това, което вършим? Янев беше уравновесен министър председател, който не допусна ДПС и ГЕРБ да продължат с корипцията си, а можеше! В случая, изказа една професионално военна теза на всеослушание, което се възприе като страх, вместо като реалистична оценка от човек, въртре от армията. Дайте му на човека втори шанс, не се поддавайте на кенсъл истерията. Ще си вземе поуката, но не виждам с какво някой по-емоционален реакционист би помогнал в ситуацията, освен вербално.

Kъм статия Радев: Смяната на Янев е риск, отговорността е на управляващите

2022-02-28 14:26:19 Добре казано, Комплексиран. Само че понякога човек сам не може да се освободи от себе си. За жалост ситуацията дългосрочно е обречена, или предстои прокси война с много кръвопролития и “наемници”, или предстои истинска война, което би значело - бомбардировки, унищожена инфраструктора, масова смърт. А ако вземем, че приемем Украйна в ЕС, което е само по себе си ок, но Русия няма да го позволи, дори с цената на самоунищожение. Това е същинският край на студената война, същинско размразяване. Да не бъде дано!

Kъм статия Путин очакваше, че руските войски ще бъдат посрещани с цветя, ние ги посрещаме с коктейли "Молотов"

2022-02-28 12:15:38До останалите под мен. Страна сме заели вече с решението на Петър Стоянов и Иван Костов. Само историята ще покаже добро ли е то, само знам, че доведе до две неща - 1. Сега щяхме да бъдем потенциална цвл на Русия, не заради НАТОвските бази, ами заради липсата им; 2. Изгубихме мотивация да имаме армия, нали друг ще ни пази. Всичко си има две страни.

Kъм статия Кирил Петков поиска оставката на Стефан Янев

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.