ПРОФИЛ

Рейтинг
7141
точки при гласуване
7

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (294)
Дата Коментар
Страници
2020-11-20 14:26:50Нека се вихри омразата, на 8ми декември лично ще изляза на протест ако Бойко сдаде фронта, тогава или когато и да е било. Такова отстъпление ще бъде гавра с предците ни.

Kъм статия Скопие осъди подпалване на българския трибагреник (видео)

2020-11-19 23:04:02ОтСофия, хаха, именно. Всички скърцат със зъби нещо, чудни защо ли...

Kъм статия САЩ: Северна Македония да започне преговори с ЕС до месец, а София и Скопие да се разберат помежду си

2020-11-19 23:02:43При такова единодушие по въпроса, всяка подобна чужда намеса ще донесе само негативи на страната която се упражнява по темата. Радостно е, че сме удостоени оюне от някой по низш чиновник, ами от цял говорител на стейт дипартмент, уви, проблемът не е в нас.

Kъм статия САЩ: Северна Македония да започне преговори с ЕС до месец, а София и Скопие да се разберат помежду си

2020-11-18 20:48:15Такава позиция от страна на ЕС само може да посее семената на отвращението, на краен евроскептицизъм у нас и да събуди духовете на миналото, където Великите сили снизходително се отнасяха със страните от региона ни, раздирайки хората в измислени от тях и удобни им граници. А този въпрос всъщност наистина не ги касае - какво братство, каква свобода, какво равенство, какви пет лева. Нищо, че в бъдеще истината заплашва да се превърне в мнение, а отстояването й - в екстремизъм, застрашаващ плурализма.

Kъм статия Посланиците в ЕС зяпат в масата или в телефоните си, когато България заговори за Македония

2020-11-18 20:41:33За жалост липсата на здравословно отношение към историята, както и демонстративното безразличие и чувство за превъзходство от ЕС отвращава за пореден път.

Kъм статия Покрай спора София - Скопие германски дипломат разказа как е създадена ГЕРБ и кой е подкрепял Борисов

2020-11-18 19:32:47Отрезвяващо е да видиш лицемерието на страните от ЕС, което в случая навява спомени единствено от подигравката на Берлинския договор, който залага последващите национални катастрофи за народа ни след Освобождението. Когато е време за солидарност спрямо добре утвърдени исторически факти и то не само в България, получаваме уклончив отговор и флиртуване със страна, която за тез хора е просто един регион за усвояване. Това не е общност която зачита истината, това е клуб на интереси.

Kъм статия Заев към македонците: Лесно е да се бием в гърдите, но сега трябва да бъдем рационални

2020-11-18 01:25:22 “Горди сме със смирението си” е невероятен бисер! Извън рамките на шегата, единствено с научни доводи, и за съжаление, с международни експерти, този гордиев възел би се разсякъл. Събратята ни в момента изповядват не исторически обоснована идентичност, ами религия, на масово ниво. Там всяка грубост и специфични думи като “Българи, идентичност, фашисти, Тито” водят до емоционални изблици, характерни за всеки brainwashing, който си има “думи-спусъци” - triggers. Трябва да се замени тотално лексиката, и с много спокойна, но по-твърда от камък позиция, да се изчака да се сменят поколенията там. Ако не се разпадне ЕС до тогава, след 20 години, може и някой отвъд границата да прочете малко литература и да разбере че е бил лъган. За жалост, в момента работата там е много сюреалистична и нерационална, а това е единствената позиция, която е възможна от нашата страна, която гарантира спокойно бъдеще - другото е нарочно саморазрушение, в ерата на “пост-истината”.

Kъм статия Скопие ни отговори: Винаги сме били македонци и в това е нашето величие

2020-10-31 13:12:36Спестяват си по-големи загуби, хората!

Kъм статия Словакия първа в света: Тестват всички над 10 г. безплатно

2020-10-30 10:12:41Банов сега гузно излиза по медии, да замаже идиотщината, която сътвори. Защо съм лют - гледайте видеоконференцията му с шефа на БНР - Балтаков, където се оказва, че министерството е бламирало експертната комисия, която е опитала да изсветли финансирането на БНР , но Банов еднолично е променил законопроекта който са приели, и без да им каже е написал, че експертите го подкрепят. https://m.youtube.com/watch?v=6vu3PhJ8FGE . След втората минута се превръща във един фарс, където Банов повтаря едно и също, а Балтаков се опитва да разбере кое е наложило промените, оставящи неясно финансирането на БНР. Балтаков не получава и един отговор на въпросите си -Банов повтаря, че заради подписката срещу Кошлуков в БНТ, министерството е решило да промени законопроекта за финансирането в БНР. Пред вид неадекватността, предполагам, че някой ае е обадил на Банов, както се обади на бившият шеф на радиото да прекъсне сигнала на “Хоризонт” .

Kъм статия Банов: Няма да затваряме кина и театри

2020-10-29 14:00:15Хайде сега една нова подписка в подкрепа на Балтаков!

Kъм статия Как министър Банов се оправда с Дайнов и Тео Ушев за калпавите промени в медийния закон

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.