ПРОФИЛ

Рейтинг
1163
точки при гласуване
1

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (81)
Дата Коментар
Страници
2019-11-10 21:41:46Никой, роден след 1960 година, няма право да съди за комунизма, добър ли бил, лош ли бил - просто същинските изверзи си свършват работата от 44та до априлския пленум - продават златния резерв, събиран от поколения българи и дал ни финансово да бъдем по-силни от Австрия (да, студентите от началото на века там можели да си купуват с българския лев повече, от колкото австрийците!) . Безродници, които продават рода си на Сърбите, късат части от България и ги обезбългаряват; По късно искат да продадат България на СССР, понеже нямат пари да продължават изкуствено да дотират губещите заводи, никнещи като гъби - примерно в Пирдоп - завод на сума ти разстояние от мината, която добива руда за него, само защот Вълко Червенков е оттам; Докарват България до три фалита; Научават българския народ да краде от държавата си, да я счита за мащеха - всички работещи в държавни предприятия крадат по нещо от предприятието си; Научават българския народ, че който е умен и се труди - няма да успее, ще успее онзич който има връзки; Духовно обезсмислят живота на Българина, като изкорубват онова, което е създало държавата му - Християнството, свещениците които са кадърни ги изтикват по селата, а на ръководни длъжности назначават тройкаджиите от семинариите, това осакатява Църквата ни, която само две години преди репресиите спасява българските евреи и е стожер на доблест, честност, добродетели; сами виждаме днес колко трудно се възстановява моралът в обществото ни, изкорубен от социализма. И нека който плюе прехода да знае, че комунистите си го направиха сами, който плюе прехода, плюе самата комунистическата партия, чиито чеда (Доган, ТИМ, ВИС и СИК, Пеевски, генералите от ДС като изедника Любен Гоцев, въобще новия “елит” на некадърници с пари) та тези комунистически чеда го осъществиха, взеха капитала на държавата от куфарчетата в частните си банки, домове, вили, палати, сараи, хотели... Колко безгранично е човешкото невежество!

Kъм статия Борисов: Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни

2019-10-07 23:58:48Христо, коментари от типа “много сте зле” имат някаква тежест, единствено ако в тях са изложени контра-аргументи на тези в статията. На никого не му е приятно, но ситуацията у нас изглежда точно така - на мафията им е писнало от Борисов, и изглежда че си мислят, че могат и без него.

Kъм статия Прилича на преврат: Борисов вече нищо не може да направи

2019-09-29 11:57:06И, моля припомнете ми, Филчев лично, и по негова поръчка, колко души ликвидира? Трима или четрима? Наскоро се самоуби пореден негов противник...

Kъм статия Филчев: Ако не беше Борисов, Цветанов и сега щеше да мести гирички във физкултурен салон

2019-09-29 11:55:01След толкова години на преход, вече ясно изпъкват онези, които принадлежат към ДС статуквото. Виждаме една неумолима приемственост, дотолкова че тази вкаменелост Филчев, който като главен прокурор заиграл се с мафията е отговорният за безброй съсипани животи впрочем, не Цветснов, та Филчев през месец септември 2019 да ти обяснява за класовото общество, как то е минало, а светлото бъдеще принадлежи на (о)държав(я)ва(нето), което си е чист Марксизъм ... В какъв кошмар живеем се питам?

Kъм статия Филчев: Ако не беше Борисов, Цветанов и сега щеше да мести гирички във физкултурен салон

2019-09-28 13:32:09До “Командира” - да, и аз така мисля, но май “ОтСофия” има пред вид културното влияние на Египет. И наистина, масонските ложи от “просвещението” насам върлуват, оформяйки културата ни (Вазов, Бетовен, Раковски, Гарибалди, Захари Стоянов, все масони) . А там бъка от “Египетски” ч езически аналогии...

Kъм статия За митрополит Николай египетските пирамиди са богохулна арогантност

2019-09-28 13:27:31 До “ОтСофия” - Така, така... Но това до това невежество доведе политиката на БКП, на тези които изкарват двойки в секинариите да пишат шестици, а кадърните да потискат...

Kъм статия За митрополит Николай египетските пирамиди са богохулна арогантност

2019-09-27 21:20:38Хм, 456, имам пред вид по-скоро културата на Ренесанса, иначе науката се е движела все от вярващи, смели хора като повечето учени (Галилей, Коперник, Нютон), но с повредена религия, не и вяра... Макар и нашите владици да са немощни, у нас имаме максимално неповредена версия на религията, с Предание и Писание, без да изгубим нито едното, нито другото докрай. Уви, дали може да ги опазим? Интересен коментар на “ОтСофия”, но това че сме взели нещо от Египет говори добре за нас, но не променя факта, че Египет е изчезнал, освен в онова, което сме избрали да опазим...

Kъм статия За митрополит Николай египетските пирамиди са богохулна арогантност

2019-09-27 19:58:37Че строго погленато, цялата просвещенска култура е същото - богохулство, но в красива опаковка, направено от отстъпници от вярата. Само че, сега толкова сме се отдръпнали от Бог, че богохулството през Ренесанса е недостижимо в днешно време, и като духовен заряд, и като майсторство, и като трудолюбие на осъществявалите го... Днешните проблеми които имаме в действителността ни, например с глобалното затопляне или с отчуждението на хората, намират своя корен именно там.

Kъм статия За митрополит Николай египетските пирамиди са богохулна арогантност

2019-09-25 23:48:48поправка, сега виждам че по-късно са се събрали повече хора, имало си е бая, най-големият протест досега от последните.

Kъм статия Хиляди в центъра на София на протест срещу избора на Гешев за главен прокурор (снимки и видео)

2019-09-25 23:43:28Абе към 18:20 бяха към 1000 души максимум... Но самият аз не можах да отида, само минах оттам - имах друга работа, предполагам че повечето хора са били така.

Kъм статия Хиляди в центъра на София на протест срещу избора на Гешев за главен прокурор (снимки и видео)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.