ПРОФИЛ

Рейтинг
1195
точки при гласуване
1

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (87)
Дата Коментар
Страници
2020-01-18 17:10:37За всяко погребение ковчега ще минава през целият площад, от къде ли ще тръгва шествието, от Халите?

Kъм статия Църквата срещу архитект Фуксас: А къде ще спират колите за сватби и поклонения в 'Св. Неделя'?

2020-01-18 17:04:44Курортен кич! Проектът е неподходящ най-вече заради лошия, евтин вкус и заради липсата на каквото и да е било отношение към духа на това емблематично място. Не може сърцето на София да прилича на дубайски градски плочник. Да се отсекат вековните дървета, да се сложат екзотични храсти, центърът ще заприлича точно на някой евтин курорт без традиция. Не може един сериозен град да сменя кожата през пет години, да искаш да се изтъкваш с осъществяването на шумни проекти..! Вместо да оправят настилката на сегашният площад и да премахнат паркинга, правят нов проект, толкова ли е трудно просто да поддържат площада?

Kъм статия Църквата срещу архитект Фуксас: А къде ще спират колите за сватби и поклонения в 'Св. Неделя'?

2020-01-17 09:32:56О, Я стига! Да не би да трябва един министър да бъде модел? Военният министър трябва да си разбира от работата на първо място. Това, че не се грижи за това другите да го харесат на всяка цена може да бъде само положително качество, в днешно време имаме прекалено много хора, които са просто една празна, красива обвивка. Това е много по-зловещо от някакви си 5 - 20 кила отгоре...

Kъм статия Каракачанов помоли да не правят монтажи със снимката му от Египет

2019-12-04 22:57:36Краят на владетелите винаги е настъпвал, когато те се самозабравят. За жалост, това явно се случва и с нашия премиер, това възгордяване и хвалене ще упои неговото най-важно качество: инстинктът към онова, какво народа иска от него. Интересно, явно физкултурника който никой от нас не обичаше, явно е играл положителна роля в това отношение, сега когато го нма наблюдаваме стремглаво Борисов да губи връзка с реалността, затрупан от подмазвачи - лакеи. Идва смяна на елитите, затова и бившия комунистически елит насили работата с Гешев - да имат човек на власт. Чака ни тежък, интересен период между залеза на двама владетели. Инак, Бойко се родее със Стамболийски по народняшко поведение, дано само не последва съдбата му, понеже все пак остава добър човек.

Kъм статия 30 минути Борисов се хвали в ефира на bTV, поиска сам да си говори и да го показват на голям екран

2019-11-29 19:51:46Както някой казва по-надолу за площад “Славейков”, че го убиха - сега наистина и това място ще го убият. Проектът има стил, видях и видео, но не там е въпроса - не може да се намесваш така в един жив организъм, какъвто е един град, да променяш булеварди, да налагаш един почти дубайски стил на едно европейско място, все още запазило духа на стара София... Все едно някой да си направи пластична операция и да си смени размера на скулите, формата на носа и очите и големината на зъбите... Не е същия човек повече, престава да бъде... Така и със София!

Kъм статия Ремонтът на Света Неделя ще е по-скандален от Графа

2019-11-29 19:26:05Тия хора не разбраха ли, в един уважаващ себе си град, не изкореняваш дърветата и не затваряш булеварди през няколко години, това мяза повече на грандомания и избиване на комплекси. Не може такава варварска намеса, и сега площадът си е хубав, стига да има кой да го поддържа и да го направи по-осветен през нощта!

Kъм статия Ремонтът на Света Неделя ще е по-скандален от Графа

2019-11-10 21:41:46Никой, роден след 1960 година, няма право да съди за комунизма, добър ли бил, лош ли бил - просто същинските изверзи си свършват работата от 44та до априлския пленум - продават златния резерв, събиран от поколения българи и дал ни финансово да бъдем по-силни от Австрия (да, студентите от началото на века там можели да си купуват с българския лев повече, от колкото австрийците!) . Безродници, които продават рода си на Сърбите, късат части от България и ги обезбългаряват; По късно искат да продадат България на СССР, понеже нямат пари да продължават изкуствено да дотират губещите заводи, никнещи като гъби - примерно в Пирдоп - завод на сума ти разстояние от мината, която добива руда за него, само защот Вълко Червенков е оттам; Докарват България до три фалита; Научават българския народ да краде от държавата си, да я счита за мащеха - всички работещи в държавни предприятия крадат по нещо от предприятието си; Научават българския народ, че който е умен и се труди - няма да успее, ще успее онзич който има връзки; Духовно обезсмислят живота на Българина, като изкорубват онова, което е създало държавата му - Християнството, свещениците които са кадърни ги изтикват по селата, а на ръководни длъжности назначават тройкаджиите от семинариите, това осакатява Църквата ни, която само две години преди репресиите спасява българските евреи и е стожер на доблест, честност, добродетели; сами виждаме днес колко трудно се възстановява моралът в обществото ни, изкорубен от социализма. И нека който плюе прехода да знае, че комунистите си го направиха сами, който плюе прехода, плюе самата комунистическата партия, чиито чеда (Доган, ТИМ, ВИС и СИК, Пеевски, генералите от ДС като изедника Любен Гоцев, въобще новия “елит” на некадърници с пари) та тези комунистически чеда го осъществиха, взеха капитала на държавата от куфарчетата в частните си банки, домове, вили, палати, сараи, хотели... Колко безгранично е човешкото невежество!

Kъм статия Борисов: Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни

2019-10-07 23:58:48Христо, коментари от типа “много сте зле” имат някаква тежест, единствено ако в тях са изложени контра-аргументи на тези в статията. На никого не му е приятно, но ситуацията у нас изглежда точно така - на мафията им е писнало от Борисов, и изглежда че си мислят, че могат и без него.

Kъм статия Прилича на преврат: Борисов вече нищо не може да направи

2019-09-29 11:57:06И, моля припомнете ми, Филчев лично, и по негова поръчка, колко души ликвидира? Трима или четрима? Наскоро се самоуби пореден негов противник...

Kъм статия Филчев: Ако не беше Борисов, Цветанов и сега щеше да мести гирички във физкултурен салон

2019-09-29 11:55:01След толкова години на преход, вече ясно изпъкват онези, които принадлежат към ДС статуквото. Виждаме една неумолима приемственост, дотолкова че тази вкаменелост Филчев, който като главен прокурор заиграл се с мафията е отговорният за безброй съсипани животи впрочем, не Цветснов, та Филчев през месец септември 2019 да ти обяснява за класовото общество, как то е минало, а светлото бъдеще принадлежи на (о)държав(я)ва(нето), което си е чист Марксизъм ... В какъв кошмар живеем се питам?

Kъм статия Филчев: Ако не беше Борисов, Цветанов и сега щеше да мести гирички във физкултурен салон

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.