ПРОФИЛ

Рейтинг
1104
точки при гласуване
1

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (67)
Дата Коментар
Страници
2019-09-17 10:52:34Дребната риба обира пешкира, нали? Сякаш не директора му е наредил да напише докладната записка... От прокуратурата стават все по-опасни макиавелисти. Оставка трябва да подаде Гешев и никой друг, той е наредил, директно или индиректно това спиране.

Kъм статия ДАНС за спирането на 'Хоризонт': Не е имало нито профилактика, нито технически проблем

2019-09-04 10:24:51А ако авторът се вайка за “угодническата” позиция на България, нека си спомни само какво доведе неугодническата позиция на фердинанд, която ни донесе две национални катастрофи. Борис не е искал това да се повтаря.

Kъм статия Калин Терзийски: Освободители-поробители

2019-09-04 10:05:05Между другото, ние сключваме пакта с Германия докато още тя е приятелска със СССР по пакта Молотов-Рибентроп. И предвид това, че така и не сме обявявали война на Русия, нахлуването на чужда войска в Царсво България след преврат и ново правителство си е чиста окупация. Това правителство,, което угоднически протаква обявяванео на война на Германия или капитулацията ни (което правно щеше да обезмисли нахлуването на червената армия) ... И при убит Цар Борис, всички политически схеми са в идеалната позиция, за да ни окупират, по мед и масло. И пра-баби и баби да помнят самата армия как се е държала.

Kъм статия Калин Терзийски: Освободители-поробители

2019-09-04 09:56:55До момента до който прочетох, че американските бомби са убили повече хора в България от руснаците, спрях да приемам насериозно написаното. Понеже американските бомби няма как да убили 40 000 - 60 000 души в дните след 9ти септември без съд и присъда. И то цвета на нацията ни, онези хора, които знаеха езици, бяха предприемчиви, културни и можещи... И които нямаше да допуснат в държавата ни некадърието да се поощрява, което е факт и до днес с калинки като Пламен Георгиев..,но оттогава, от избиването на онези, които не са били некадърни, които са учили в чужбина, които са градили държавата ни, до днес не може да се възстановим. А червената армия е онази, които даде силата на шайките шумкари и партизани, които са се крили по горите да излезнат като победители. Понеже без червената армия, комунистите никога нямаше да имат силата да избият или запушат устите на можещите, българският народ ги е мразел, страхувал се е от тях, това е мит че с отворени обятия и хляб и сол сме приемали шумкари и партизани. Ми ще ги приемаме, като ти опрат пистолет в главата... Но, мисълта ми е, че тези неуки престъпници нямаше да дойдат на власт, ако не бяха подкрепени от окупиралата ни червена армия. И гадовете изпращат българските офицери и войници да се бият на фронта, след окупацията ни от СССР, и докато мъжете и момчетата са пратени на първа линия, пушечно месо, те започват същинската чистка, която от октомври 44та до февруари 45та изличава помена от над 40 000 души. Убиват те за това, че на някой не си му приятел, за това, че си бил предприемчив, знаещ, можещ... И после, да се извинят, правят народен съд, на който осъдили няколко човека... Това нямаше да стане без силата на червената армия. Тъй че, Калин Терзийски да ме извинява. симпатичен ми е, пише със самопривнесен клошарски елемент, за да не е твърде извисен, страхува се явно да не го набедят за много извисен. Напротив, на мен би ми бил още по-интересен ако не говори на диалект през цялото време, сякаш сме седнали някъде да си говорим. Тази фамилиарност ми идва в повече, и не само в него.

Kъм статия Калин Терзийски: Освободители-поробители

2019-08-27 12:43:45Толкова съм му набрал на Борисов заради корупцията, то не беше Пацо Терасата какви милиарди дипломи имал за консул във Валенсия, не беше Гешев колко кадърен бил (който вчера се гушка с Трицонев, пардон Цацаров и пикльото Ваклин, които осъдиха неудобните им на по 20 год.) ... Ако се стигне до подобен балотаж, с омерзение ще гласувам за Манолова.

Kъм статия Галъп отчита 48 на 40% при директен сблъсък на Манолова срещу Фандъкова

2019-07-23 20:55:28От къде ги изкопаха такива министри и такива кандидати за прокурори!

Kъм статия Кирилов: Кандидатурата на Иван Гешев се ползва с масова, широка подкрепа

2019-07-18 18:44:05*запушат

Kъм статия NЕ ЅЕ СНІЅТІІІІІІІ: Инспекторатът на ВСС публикува личните данни на съдия Мирослава Тодорова

2019-07-18 18:43:24Наблюдаваме последователност в уродите пеевски, които се пънат да бутат общественото мнение нанякъде. Когато се оказа, че мазничкият от КПКОНПИ, заедно със всички останали, се е облажил с незаконни тераси - пуснаха няколко отпуски, оставки и закона за съдебната система, уж да борят самовластието на главния пропурор, а на практика - да запишат Лозан Панов. Сега същите уроди излязоха да борят неудобната им (честна) съдийка със компромати преди избора на главен прокурор - чули че имало теч в НАП, а нали пак са три букви, къде НАП, къде ВСС , решили да скалъпят компромат. Извън шегата. Мижитурките, за които Георги Марков пише, знаят че не протежават морална и човешка стойност. Изгубили са я, я за тераса, я за пост, я за нещо друго. И никога няма да простят на онези, които са си запазили достойнството, които не са се продали - те им бодат очите, с колкото и терас да се крият.

Kъм статия NЕ ЅЕ СНІЅТІІІІІІІ: Инспекторатът на ВСС публикува личните данни на съдия Мирослава Тодорова

2019-07-17 13:52:19И онзи, мазничкия, с терасата от КПКОНПИ

Kъм статия Хакерът на НАП е Кристиян от Пловдив, преди 2 г. проникнал и в системата на МОН

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.