ПРОФИЛ

Рейтинг
1471
точки при гласуване
1

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (191)
Дата Коментар
Страници
2020-07-14 22:41:48Та, следователно. Идеята за гласуване е лишена от логика за хора, които не вярват в нещо, отвъд собственото си съществуване. Чувал ли си за живота на термитите? Те са малки насекоми, които ако ги отделиш едно от друго, живеят с цели 20% по-малко от когато са заедно в термитника. Не стига това, ами когато ги събереш, изведнъж те добиват възможността да построят огромните си структури под земята, термитници с дължина от километри, лабиринт, несравнимо по-сложен от всяко човешко архитектурно творение, в който те се оправят перфектно. Без джи-пи-ес и т.н. . Само когато са заедно. Невронните мрежи са същото - отделните неврони са неспособни на мисловен процес, но в група, те се превръщат в мозък. Просто, има неща в съществуването, които не сме разгадали, и нюняма и да разгадаем - затова сме живи. Ако знаехме всичко, нямаше нужда да мислим, нямаше нужда да съществуваме! Много е тъжно млад човек да изповядва подобни на твоите идеи, надявам се не си фанатичен в тях.

Kъм статия Херо Мустафа: 'Никой не е над закона' се отнася за всички

2020-07-14 22:34:27zpe, хайде моля те, недей да (се) заблуждаваш. Има нива и йерархии, дори когато си движиш тялото, мускулите ти не са равностойни - някои извършват по-големи и масивни движения, други - по-малки и по-точни. Ти без да искаш проповядваш разчастването на тялото - мускулите да са равноправни, и никой да няма права над другия... Но уви,когато местиш пръста си да пипнеш копчето на клавиатурата например, ти първо си местиш цялата ръка, тоест, върхът на пръста ти е тотално обезправен спрямо пред-мишницата ти... Или пък с дървото, плодовете му зависят от клоните, те от стеблото, то пък - от почвата и валежите например, тоест, плодът е в пълно подчинение на валежите. Уви, така е създаден светът - в иерархии. Хората са открили управлението като начин за съществуване, сходен с природата. Ако си чувал този крепителен принцип на реалността - “цялото е по-голямо от сборът на частите му” . Именно там е магията на съществуването, че човек през десетките хиляди години съществуване е открил, че когато да кажем събереш няколко цветове, или няколко звуци, става нещо, което възприемаме като -по голямо от отделните звуци, това се нарича изкуство... Уви, много ни е западнало образованието, щом като подобни нихилистични-анархистични идеи пускат почва така лесно у нас.

Kъм статия Херо Мустафа: 'Никой не е над закона' се отнася за всички

2020-07-14 14:56:00всеки търси да изкяри от ситуацията...

Kъм статия Омбудсманът иска разследване за насилие при задържането на двете момчета от протестите

2020-07-14 13:25:33Очевидна е гангстерската война, едните казват - Доган и Пеевски, другите - Божков и Златев. Всички - отрочета или кадри на ДС. А народа се лашка между тях, трябва чисто и просто оставката на ВСИЧКИ.

Kъм статия Прокуратурата извади 4 разговора на Васил Божков

2020-07-14 09:34:05Тия номера на американците няма да минат. Единствено поредното театро би оправдало подобни отчаяни опити да изпълзи от блатото, в което сам се накисна...

Kъм статия Гешев: Благодаря на партньорите от САЩ. Наистина никой не е над закона

2020-07-14 00:20:17Много им се иска на комунисрите, но те са чаат от проблема.

Kъм статия Мая Манолова: 10 юли е новият 10 ноември

2020-07-13 19:06:02Слабо ме вълнува касата на Узунов, дори шкафчето на Борисов или там който попадне на власт, виж за касата на Доган и Пеевски, това е друга работа.

Kъм статия В касата на Пламен Узунов са открити документи, които не трябва да са там

2020-07-13 18:59:19Тия, като партийците от последните дни, пратени да спасяват вождовете си...

Kъм статия Прокуратури от цялата страна пишат декларации за независимостта на съдебната система

2020-07-13 13:21:16Да, и ето да видите свинските черва на зависимостите на ДС, екскрементите на днешната мафия са явни още през 2000 г. от статията. Убит прокурор Николай Колев (заменете името със това на всекиедин доблестен българин) Алексей Петров и Никола Филчев са раздавали заплахите, пък глав. сек. на МВР е ... Бойко Борисов. Ето: https://www.mediapool.bg/zastrelyan-e-prokuror-nikolai-kolev-news19446.html

Kъм статия Спецпрокурори: Президентът гази правовия ред. Само законът ни водеше за обиските в президентството

2020-07-13 13:17:46Още от убиеца Филчев, системата е дълбоко компроментирана - никой не излезе срещу него, освен онзи, когото убиха - прокурор Николай Колев.

Kъм статия Спецпрокурори: Президентът гази правовия ред. Само законът ни водеше за обиските в президентството

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.