ПРОФИЛ

Рейтинг
11300
точки при гласуване
10

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (639)
Дата Коментар
Страници
2024-01-14 08:57:34Пр, смея се леко на хумора ти, но и никак не ми е смешно - има ли съдебни психиатри за цели групи от хора... Защото ако си представим от една страна едни смазани, в културно отношение хора, без възможност за положителна идентификация в някой пример - постсъветски апокалипсис и нищета на битието - , и от друга - един безспорно "световноизвестен" сатрап, който е успял да очерни не три или не четири държави и да заколи техните интелигенции, идеята да направят икона на един дявол е напълно обяснима. Тези мижитурки, ултранационалисти бъдете сигурни - знаем че истинското име на Сталин е Йосеп Джугашвили - евреин от грузия - намират техния националистически еталон в него явно... и покрай диктатурата на Путин с неговото криво "православие", ултра-модерно днес само малко на север от тях... мозъците им са родили синтез на двете. Ето ти икона на Сталин. Да очакваме скоро и икона на Джак Изкормвача примерно... Македонците с фалшивата история не са по-различни.

Kъм статия Проруски хулигани тероризират грузинка, осквернила ''икона'' на Сталин

2023-12-30 15:00:36Усещате ли интифадата от тези кръгове, да се приемат (радикализирани) бежанци у нас? От Австрия, сега от Чарлз Трети. Като натискът тук не е отправен към българското общество, ами това на Запада, и в частност на commonwealth, пред които да бъдем представени като страна, която третира зле бежанците.

Kъм статия Чарлз III награди британки за дейността им в България

2023-12-29 18:34:06Не е само за вътрешна употреба. Австрия, както и другите масонски страни имат желание за консолидация на ЕС. Разбирай, толерантност, равенство и братство. Това минава през разглабяне на съществуващите закостенели разбирания, морал, семейни клетки - мечтата на соц държавите, но много по-читаво изпълнена. Единственият начин да се разбият закостенелите ни разбирания е чрез религиозна война вътре в ЕС и установяване на нови ценности след демонтиране на старите. В напредналите страни затова предвидливо е трупана критична маса чужди, неинтегрируеми единици мюсюлмани, които сега само с една атака на Израел над Газа се запалиха много лесно. Затова в Брюксел, а вече и в Благоевград, ходят с автомати по улиците. У нас за жалост мюсюлманите са със българско, патриотично самосъзнание. Те не правят атентати дори предпазват местното население от радикални елементи. Това е неприемливо, затова и са нужни повече млади мъже бежанци -каквито са предимно, от Афганистан и Сирия.

Kъм статия Австрия: България и Румъния ще влязат във Въздушния Шенген, когато изпълнят условията. Едно от тях - прием на бежанци

2023-12-20 09:43:00Ъм, чакайте, чакайте. Какви промени на конституцията, доколкото сме учили в училище, за такова нещо трябва Велико Народно Събрание. Специални избори. Тук какво правят?

Kъм статия ''КС стана много предпазлив, няма да се произнесе по съществени промени в Конституцията''

2023-12-18 14:07:01Исторически момент. България, която досега беше страната с най-добро законодателство относно майките и майчинството, днес официално разкачи труда от грижата за детето като морално еднакви. От днес детето не е ценност. Защо не разкачиха изчисляването на осигуровките от заплатата, а само майчинството, а ?

Kъм статия Окончателно: Минималната заплата стана 933 лева, майчинството няма да се вдига

2023-12-17 20:34:00Ало, медии. Какво го търпите това и се оплаквайте. Ясно, че има номенклатурчици бол, ама вие не сте такива - айде, организирайте се - спрете да ги отрозявате докато не изпълнят исканията ви. Ако не се сплотите значи е ок за вас това държание. Депутатите имат нула инициатива и причина да ви чуят. Направете нещо.

Kъм статия Поредна подигравка с парламентарните репортери, този път в бюджетна комисия

2023-12-17 14:26:33Това е моментът да се разбере цената да са с Пеевски. Струвало ли си е жертвата, или отново ще ги метнат. Да припомня, ДПС мятат сините още от началото, още от вота на доверие на Филип Димитров, когато ДПС му забиха нож в гърба. Ако не го бяха катурнали, щяхме да сме избегнали появяването на уроди като Пеевски например.

Kъм статия Конституцията може да се окаже противоконституционна, Славов се надява да не се повтори сюжетът от 2015 г.

2023-12-17 10:36:16Престъпление за престъпниците. Разбирай - справедливост. Отдавна закъсняла, щом като мултигрупчето Пеевски ще се прави на шефче, Божковчето цока пура, а пък Доганчето си гледа яхтички.

Kъм статия Министерството на културата е разпоредило спиране на демонтажа на ПСА, обяви Иван Таков

2023-12-17 10:33:46Факт, обществото поддържа училището. А голяма част от нашето поддържа славитрифоновчета.

Kъм статия Над 40 учители от НГДЕК подадоха заявления за напускане

2023-12-16 20:38:08Теб пък кой те кара да търсиш балансирана позиция бе, приятелю! Изглежда имаш нужда другите да са лошите, ти да си добрия. Но така ползваш коментарите тук за физиологичните си нужди, не за диалог. Ставаш точно на футболен запалянко.

Kъм статия БНР спря интервюто на Волгин с Митрофанова

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.