ПРОФИЛ

Рейтинг
7572
точки при гласуване
7

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (343)
Дата Коментар
Страници
2021-09-10 00:58:42Добре бе, джанъм, кой щеше да мисли да сваля Борисов и прочее? Само да не беше се заигравал с Доган, щеше още да си е на власт, не с 20, ами с 60 и нагоре. Ама не, явно Бойко държи да не изрича ни дума за Доган или неговите хора, явно не смее. Така че, той си е виновен, открито да управлява с ДПС, хич не го е срам вече. А ако се разграничи - дори аз бих фласувал за него. Но от 5 години не смее. Че напротив, превърна се в символ на разпасаната държава, на безкултурната политика. Нямаме лидер, защото в момента лидера е зает с БСП и ДПС да руши страната, като един паразит. Но каква компания само а? Как е, гербаджии, приятно ли е, един Слави снеговата непоносимост, да изглежда по-приемлив от тартора?

Kъм статия ИТН, ДБ и ИБГНИ се обединиха срещу ГЕРБ, БСП и ДПС: Използват бюджета на НЗОК , за да блокират съдебната реформа

2021-08-31 09:38:40Троловете се активизираха, значи всичко е наред.

Kъм статия Премиерът Янев: Бих гласувал за Кирил Петков и Асен Василев, може да се включа в нов проект

2021-08-29 22:11:27А, да, и не призовавам да не гласувате за Слави - напротив! Ако може, по-голям процент му дайте. Така ако наистина е целял да му падне рейтинга, а той вземе, че се вдигне, вече ще трябва да търси диалог, след 15 млн. лева за три избори (или повече?)...

Kъм статия Дончева: Доган и Орлин Алексиев стоят зад Слави

2021-08-29 22:08:30Аа, напротив. Слави е болен и така и така няма амбиции, пред вид последните му ходове, да иска избори при намаляваща подкрепа (ако приемете!) . Идва коронавирус, бежанци и зима. Успешно свърши работа да покаже, че протестърите не могат да излъчат лидер. А при криза, масата търси лидер. Познайте през ноември, след три месеца, дали няма да сме в “червената зона” за корона вируса, пред вид че вече сме в “оранжевата”. Тогава са и последните шансове за бежанци преди зимата (да кажем, че приятелска на Бойко Турция може да помогне малко да ни стигнат - но ще се изхвърлим) . Е, за кой биха гласували хората, при три кризи? За орел, рак и щука? А очертаващият се по бедител тогава, дали няма да направи “правителство за националното спасение”, което и случайно да избере ВСС няколко месеца след ноември?

Kъм статия Дончева: Доган и Орлин Алексиев стоят зад Слави

2021-08-29 20:37:46Zulijn - Да, аз също. Въпросът в случая е - кой състезателен кон - от предложените ни да бутнат ГЕРБ - може да направи това, без да направи по-големи щети. Понеже ако махнем потресаващата корупция, липсата на елементарна култура и компроматите, които вероятно имат срещу него, Бойко си е направо приемлив, макар и че не остана почти нищо от личността му, ако махнем тези неща. “Възраждане” са руски агенти, открито спонсорирани от Путин, а Слави ми е съмнителен заради връзките симс Илия Павлов и компания още от млад. Остават много малко опции.

Kъм статия Дончева: Доган и Орлин Алексиев стоят зад Слави

2021-08-29 20:06:09Именно, целенасочено. Е, какви са резултатите от действията му - силно вероятно спадане на рейтинг. Може би ти не го вярваш че ще се случи, разбираемо ако си му фен - няма нищо лошо, всичките политици са своего рода кукли, аз също си имам критики към Иванов и Манолова, гледам да съм критичен към всеки! Но ако приемеш, че рейтинга му ще спадне - какво ще се случи в разлика със сегашният парламент вероятно? Нима ДБ или Ибни ще съберат рейтинг, че да съставят правителство? Дб - 14, ибни - 5 , Слави - 15, Бсп - 12 = 45 процента, някъде, като съм щедър със ИТН! А сега сумата им е над 50, тоест нищо не им пречи да си изпълнят целите. Е, кого устройва тази сметка за следващият парламент, да нямат мнозинство за избора на следващ ВСС, който предстои в следващият парламент? Кого устройва да не осъдят хидролога на републиката?

Kъм статия Дончева: Доган и Орлин Алексиев стоят зад Слави

2021-08-29 19:49:39Не помниш ли как се учидиха, че почти спечелиха първоте избори? Направо изпаднаха в ступор. Какво направиха веднага след това от ИТН - гласуваха да улеснят провеждането на избори - не с бюлетини, а с машини. И след това, като спечелиха мнозинство, с което да изпълнят целите си - демонстративно не съставиха правителство, защото другите не им приели кандидатите - без да могат да им осигурят подкрепа, декларативно да ги обявят и да разчитат опонентите им да ги изберат - наивно някой да очаква, че може да стане. Тоест, с това действие и нежеланието имза някакъв разговор, като стана ясно, че няма да се получи така. Просто за мен отиваме на трети избори без тотално никакъв смисъл от това - само ще имат по-малък резултат. Те не са тъпи, затова може би толно това е целта - да бъдат балансьор, така са били замислени. Това обяснява както учудвамето им, така и останалите им стъпки... За съжаление!

Kъм статия Дончева: Доган и Орлин Алексиев стоят зад Слави

2021-08-29 19:42:12Зюлейн, това ми звучи като позитивното мислене... Кое те кара да си сигурен в преценката си - кой на кого е параван - пионките на добрите кадри, или добрите кадри на пионките в ИТН? Аз доколкото чувам, имаше едно недоумение от Ива Митева защо се пропуска вторият мандат по такъв начин. Като вземеш и старата милиционерска тактика да сложат за председател на Народното събрание един кадърен човек, за параван, а същинското правителство да беше изтъкано от неприемливи кадри... Защо не сложиха Митева например в правителството, ами я тикнаха в парламента... Не може да предложиш свои кандидати, адекватни или не, без да им обезпечиш нужната подкрепа, а да очакваш опонентите ти да ти ги изберат... Кой е виновен, и кой печели.

Kъм статия Дончева: Доган и Орлин Алексиев стоят зад Слави

2021-08-29 18:47:00Ако успокоим запалянковщината си за този или онзи, нека да помислим: кой печели? Кой печели от това да няма правителство, при абсолютната възможност за такова? Кой печели от нови избори, при спад на рейтинга на Слави, който е предизвестен” Защо Самият слави тика натам положението - това ли иска - по-слаб рейтинг? Значи, някого го устройва да няма мнозинство, което да може да осъди Доган, и което да избере предстоящия нов състав на ВСС.

Kъм статия Дончева: Доган и Орлин Алексиев стоят зад Слави

2021-08-29 13:01:33Никой рационален индивид няма да иска на потретни избори, когато е ясно че ще изгуби рейтинг... освен ако не иска тъкмо да изгуби рейтинг... Като добавим, че Слави искрено се учудиха на силният си резултат първият път, и веднага прокараха промени за да се улесни провеждането на избори (машинното гласуване е в пъти по-лесно от това с бюлетини) ... Мисля че е ясно. Явно целта на Слави не е била да бъде управляващ, а да бъде балансьор, такава роля му е отредена. И докато не се състави парламент с подобна конституция, което е ясно че следващият път ще стане - категорично ИТН няма да могат да направят правителство, няма да съберат протестно мнозинство каквото имаше в този парламент - кой мислите ще дойде на бял кон... Това ли е била целта?

Kъм статия Атанас Атанасов: Президентът даде мандата на БСП, за да е сигурен за актуализацията на бюджета

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.