ПРОФИЛ

Рейтинг
1050
точки при гласуване
1

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (31)
Дата Коментар
Страници
2018-03-13 20:14:09Само не разбирам какво прави това "може би" в думите на Борисов, че "може би сме спасили 48 000 евреи" . Може би са били 8 ?

Kъм статия Борисов в Македония: Скърбим за всеки човешки живот, пратен да изгори в нацистките лагери

2018-02-04 12:35:51Няма нормален човек който да подкрепя конвенцията в този й вид. Махнете джендърите и проблемът ще се изпари.

Kъм статия Каракачанов: Симеонов се изплющя по медиите, не знам дали е 'за' референдум или не

2018-01-27 18:57:46Охо, чак и ботове има. Много съм ви набрал, драга медия, толкова ли не можете да пуснете мнението на Петър Москов например, щеше да има плурализъм тогава. Уви ; ) .

Kъм статия Нанков: Ще предложа да се забрани промяна на пола в гражданските регистри

2018-01-27 18:55:27Пак заблуди, нали по симитлийската конфекция има комисия, ГРЕВИО. Тя следи как документа се прилага в българското законодателство, пише доклади, осъществява мониторинг, членовете й имат пълен имунитет... Когато подпишеш международен документ, с такава комисия не можеш едностранно да го променяш... Конвенцията е документ с дългосрочна перспектива - след към три поколения изборът на пол да бъде общоприето явление. Когато всички европейски страни го ратифицират, тогава и да искаме не може да излезем от конвенцията, ако не излезем от ЕС, което никой не иска. Така че, драги ми, това е социално инженерство, жалко че сме толкова угоени, че не виждаме очевидното, четейки конвенцията. Освен обяснителния доклад, вижте и чл. 4 т. 3, Целите на конвенцията, точка 5 "е" - дефиницията за "жертви" , точка "а" - понятието за жертва на "насилие срещу жени" е - "лице с нарушени човешки права", не "жена" , и отделено от него - казват, че може да бъде жена. Много витиевато, пазете завета на дедите си!

Kъм статия Нанков: Ще предложа да се забрани промяна на пола в гражданските регистри

2018-01-26 22:11:37И вижте как ни разделят - хора, нека защитаваме жените и децата, ако ще имунитет да им сложим. Проблемът е в "джендър-идентичността", чл. 4 т. 3, понятие, за което дефиниция не е дадено.

Kъм статия 100 български учени в подкрепа на Истанбулската конвенция

2018-01-26 22:08:35Никой нормален човек не е против насилието над жените и децата. Оправете си конвенцията (която обаче НЕ дава право на промени по чл. 78 от нея ) - вместо двете понятия "джендър" и "джендър-ИДЕНТИЧНОСТ" които тя защитава, чл. 4 т.3 (именно джендър-ИДЕНТИЧНОСТ се тълкува, като узаконяване на личният избор на пол) да сложат един - биологичен пол - жена - и готово. В България няма проблем за неравенството на жената- от край време жената е шеф, вижте само на колко институции има жени на чело.

Kъм статия 100 български учени в подкрепа на Истанбулската конвенция

2018-01-25 23:55:42"джендър" , и "джендър идентичност" . Две понятия, ако едното не дава такава възможност, то според проф. Янакиев в статията му в култура, и мнението му там за тълкованието на глбти общността, другото дава , та пара се вдига. Четете френския и английският текст (За Препатил знам, че е чел, и леко се учудвам) . Член 4, т. 3 - щом като обособява две понятия за джендър, то едното следва да бъде онова, което самата конвенция е определила - ролите, които обществото избира за теб, определящи пола ти ( !! ) А другото - джендър идентичност - ролите и поведенията, които ти избираш за себе си, определящи пола ти. Тоест, симитлийската конфекция защитава онези, определили сами полът си. Вижте дефинициите и аман от четене през пръсти, дяволът е в детайлите.

Kъм статия Истанбулската конвенция: истини и лъжи

2018-01-25 23:05:09Какви полковници, какви ресурси. Прочети посланието на Ап. Павел до Коринтяни. Русия тогава не е съществувала. Ако го следваш със живота си, не те интересува ни русия, ни дявол. Нима католическата църква е руска? Защо и тя последва Светия Синод ?

Kъм статия Истанбулската конвенция: истини и лъжи

2018-01-25 22:37:03Салваторе, аман от политика. Аз съм с демократични възгледи и не понасям Путин. Ако си дори треторазряден християнин, пак няма да подкрепиш такава съмнителна работа.

Kъм статия В България настъпва фашизъм по повод Истанбулската конвенция

2018-01-25 22:19:52Лихтенщайн не са ратифицирали симитлийската конфекция от 2011. Ммхм, подписали са я тогава. https://www.coe.int/en/web/conventions/full-list/-/conventions/treaty/210/signatures

Kъм статия Първа среща на високо ниво между България и Лихтенщайн

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.