ПРОФИЛ

Рейтинг
11401
точки при гласуване
10

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (493)
Дата Коментар
Страници
2022-01-04 14:27:49Номер две, тук става въпрос, че на информацията на чиято база се формират хипотезите ни й е попречено да стигне до нас. Журналистът носи тази титла не защото насажда вярванията си на слушащите го, а защото предава информацията максимално обективно. Няма нужда дори да влизаме в дискусия по същество, имаш информация която не ти е дадена, точка. Това компроментира медията.

Kъм статия Още 1918 с коронавирус, над 11% положителни проби

2022-01-04 07:50:37Оф нюз, аман. Като не ви изнася информацията, че за пети пореден ден пикът от новозаразени е само сред ваксинираните, просто не съобщавате цифрата. Днес цели 27% от новозаразените са ваксинирани!

Kъм статия Още 1918 с коронавирус, над 11% положителни проби

2021-12-31 21:16:12Честита Нова Година, да се радваме че не е в ковид отделение. Номер две, ако следите новините, много добре ще знаете какво имам пред вид, от кой контингент на населението точно е Тео Ушев и чия “теза” подкрепя тази новина с неговата хоспитализация.

Kъм статия Тео Ушев е приет във ВМА

2021-12-31 11:34:21Да не дава Господ. Дано се оправи. Моля, без политизация, просто хората да си отварят очите и ушите. И да слушат какво става. Да гледат процентите и сред кой контингент са новозаразените.

Kъм статия Тео Ушев е приет във ВМА

2021-12-31 09:59:54Дано си прав, и причината да е финансова. А не някоя по-зловеща, като например човешката глупост и неумението да се справиш със реалността. Или, нещо по-страшно дори.

Kъм статия Медици: Идва последната вълна на пандемията, но закъсняхме с бустерните дози

2021-12-31 09:35:22й ,

Kъм статия Медици: Идва последната вълна на пандемията, но закъсняхме с бустерните дози

2021-12-31 09:35:04Драги журналисти, моля питаите драгите статистици и медици защо днес ръстът на общите случаи е същият като ръста на общите случаи сред ваксинираните. И с какво по-точно ще помогне слагането на бустерна доза от нещо, което само разпространява причината за налагането на мерките, каквото е разпространението на заразата. Това, че ваксинираните не умират от ковид само засилва аргумента. Понеже затваряме не на база починали, а на база разпространение на вируса. Твърдя с други думи, че политически трябва да се променят правилата - или да се вземе под внимание друг критерий, не този за разпространение на заразата, или да се спре практиката тъкмо онези, които разнасят в момента вирусът да имат пълна свобода на движение, и съответно - да го разнасят още повече. Мария Кюри би завидяла на мащабите на този обществен експеримент, не задруго, а защото това е първата толкова мощна интервенция в социологическите и еволюционни механизми в такъв глобален мащаб. И какво излиза, че не винаги краткосрощното ршение на даден ороблем води до дългосрочното му отстраняване, един проблем заледюгнал в западното общество още от времето на Схизмата.

Kъм статия Медици: Идва последната вълна на пандемията, но закъсняхме с бустерните дози

2021-12-31 09:24:30Човек който иска да бъде заблуден само се дразни от мислещи му “доброто”. Така че, оригинален дух, не терзай ся. Вземам под внимание единствено релевантният факт от днес - че ръстът на случаите у нас е само сред ваксинираните. Вчера - 20% положителни ваксинирани, днес - към 25% положителни ваксинирани. Вчера - 6%, днес - 10% общо положителни тестове. Ето и отговорът защо 75% ваксинирана Германия (или беше повече?) затваря и кои са причинителите на тази нова вълна. Които впрочем не ще загинат, според същите данни, затова да се пита човек, щом като повечето новозаразени са ваксинирани, съответно няма да умрат, от ккаъв зор трябва да се затваря каквото и да е било, и с какво по-точно ще помогне ваксинацията на още повече народ, освен със разпространението на заболяването и съответно - с нови кризисни мерки за криза, която става все по-абстрактна.

Kъм статия Германия се бори с Омикрон, нощни клубове стават ваксинационни центрове

2021-12-31 09:17:07А днес 5 процента ръст на: общо “заразените” и “заразените” ваксинирани. Ако извадим процента на покачилия се брой боледуващи ваксинирани, ще получим същият процент ръст както от преди седмица. 5-6% .

Kъм статия Срокът за бустерна ваксина намалява от 6 на 3 месеца (обновена)

2021-12-31 09:11:51Случаите се покачват. Какво може да значи това и доколко има нужда от паника? 1. Коледните празници - те свиршиха преди четири дена. За три дена нормално се появяват симптоми, и един ден още човек да се накани, да отиде на тест и да му излязат резултатите. Ако беше само Коледа - супер, но следва и Нова година, съответно след седмица следва да очакваме ръст, към 15% - 20% заразени, грубо казано. Същевременно, процентът на ваксинирани които боледуват се е покачил до невиждано засега ниво - 25 от боледуващите са ваксинирани. Вземайки под внимание фактът, че повечето хора в трудоспособна възраст или са ваксинирани, или са го изкарали - аз лично не познавам човек, който да не го е изкарал (какъв сертификат впрочем ще се издава на изкаралите го, ваксинирани след това и после наново изкарали го - платинен? ) .Та, вземайки пред вид това, в момента ръстът от 5% сред ваксинираните кореспондира на ръста от 5% на общите случаи. Това е скандално, достойно за заглавие в стил “пик”. В момента ръстът от нови случаи, повтарям, е математически същият като ръста на нови случаи на ваксинирани. Е, ето отговорът защо 91% ваксинирана Франция затваря, и кои са истинските причинители на новата вълна от старата епидемия - дали нормалните хора с истонски имунитет, или ползвалите продуктите наречени ваксини. Наистина, предпазват от смърт, но след три години всеки вирус става по-малко смъртоносен така и така. Наистина, умират повече неваксинирани, евала за хубавата статия от factcheck която офнюз поствахте, впрочем. Но в момента, последваща паника от разпространение на вирусът ще дължим на... загрижените за здравето си, които експериментират със еволюционните механизми на света, със вирусите които са част от живота и милиарди години еволюция. И трилиони вируси в кръвта, опитомени от предците на всеки един от нас. Паниката от живота на Запад води само до нови и нови кризи. Но не отричам, този експеримент може да се окаже полезен, досега никога не ни се е случвало да “мениджваме” на такова глобално ниво поредната (нелека, но не и чумна) епидемия.

Kъм статия 3616 нови случая, ръст на заразените в София

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.