ПРОФИЛ

Рейтинг
7273
точки при гласуване
7

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (310)
Дата Коментар
Страници
2020-11-18 20:41:33За жалост липсата на здравословно отношение към историята, както и демонстративното безразличие и чувство за превъзходство от ЕС отвращава за пореден път.

Kъм статия Покрай спора София - Скопие германски дипломат разказа как е създадена ГЕРБ и кой е подкрепял Борисов

2020-11-18 19:32:47Отрезвяващо е да видиш лицемерието на страните от ЕС, което в случая навява спомени единствено от подигравката на Берлинския договор, който залага последващите национални катастрофи за народа ни след Освобождението. Когато е време за солидарност спрямо добре утвърдени исторически факти и то не само в България, получаваме уклончив отговор и флиртуване със страна, която за тез хора е просто един регион за усвояване. Това не е общност която зачита истината, това е клуб на интереси.

Kъм статия Заев към македонците: Лесно е да се бием в гърдите, но сега трябва да бъдем рационални

2020-11-18 01:25:22 “Горди сме със смирението си” е невероятен бисер! Извън рамките на шегата, единствено с научни доводи, и за съжаление, с международни експерти, този гордиев възел би се разсякъл. Събратята ни в момента изповядват не исторически обоснована идентичност, ами религия, на масово ниво. Там всяка грубост и специфични думи като “Българи, идентичност, фашисти, Тито” водят до емоционални изблици, характерни за всеки brainwashing, който си има “думи-спусъци” - triggers. Трябва да се замени тотално лексиката, и с много спокойна, но по-твърда от камък позиция, да се изчака да се сменят поколенията там. Ако не се разпадне ЕС до тогава, след 20 години, може и някой отвъд границата да прочете малко литература и да разбере че е бил лъган. За жалост, в момента работата там е много сюреалистична и нерационална, а това е единствената позиция, която е възможна от нашата страна, която гарантира спокойно бъдеще - другото е нарочно саморазрушение, в ерата на “пост-истината”.

Kъм статия Скопие ни отговори: Винаги сме били македонци и в това е нашето величие

2020-10-31 13:12:36Спестяват си по-големи загуби, хората!

Kъм статия Словакия първа в света: Тестват всички над 10 г. безплатно

2020-10-30 10:12:41Банов сега гузно излиза по медии, да замаже идиотщината, която сътвори. Защо съм лют - гледайте видеоконференцията му с шефа на БНР - Балтаков, където се оказва, че министерството е бламирало експертната комисия, която е опитала да изсветли финансирането на БНР , но Банов еднолично е променил законопроекта който са приели, и без да им каже е написал, че експертите го подкрепят. https://m.youtube.com/watch?v=6vu3PhJ8FGE . След втората минута се превръща във един фарс, където Банов повтаря едно и също, а Балтаков се опитва да разбере кое е наложило промените, оставящи неясно финансирането на БНР. Балтаков не получава и един отговор на въпросите си -Банов повтаря, че заради подписката срещу Кошлуков в БНТ, министерството е решило да промени законопроекта за финансирането в БНР. Пред вид неадекватността, предполагам, че някой ае е обадил на Банов, както се обади на бившият шеф на радиото да прекъсне сигнала на “Хоризонт” .

Kъм статия Банов: Няма да затваряме кина и театри

2020-10-29 14:00:15Хайде сега една нова подписка в подкрепа на Балтаков!

Kъм статия Как министър Банов се оправда с Дайнов и Тео Ушев за калпавите промени в медийния закон

2020-10-28 23:08:10Банов ще потъне от срам, но трябва да изпълни поръчката на Пеевски. Много тъжна картинка, събратя, гледайте на живо защо имкак държавата ни потъва и карюдърните хора - изядени от Мафията.

Kъм статия Банов избухна на онлайн среща с шефа на БНР, не се отказва от спорния медиен закон (видео)

2020-10-28 23:00:24На Банов явно са му набили канчето, изглежда като навъсен полу-примат, не като министър на културата за жалост. А именно крещящата липса на култура уБорисов, Пеевски и прочее фатмаци ни изкара на улиците.

Kъм статия Банов избухна на онлайн среща с шефа на БНР, не се отказва от спорния медиен закон (видео)

2020-10-28 18:27:59Всъщност, пртестите са заради липсата на култура у управляващите. И Медичите са били своеобразна мафия, но мафия с такива добродетели, чрез които са могли да ожюценят и Да Винчи, и Микеланджело!

Kъм статия Ще оцелеят ли държавните културни институти в условията на нови държавни рестрикции

2020-10-28 17:11:15... “ Свестните у нас считат за луди” ... Ще успеят ли бай-ганювците да разберат, че самите те имат нужда от кадърни хора, иначе и те пропадат, не само ние (за справка - Гешев) ... Или ще си седим на констатацията на Ботев от преди сто и петдесет години?

Kъм статия Протестната Let it be звучи от БНР към МК в знак на солидарност с Андон Балтаков

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.