ПРОФИЛ

Рейтинг
7273
точки при гласуване
7

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (310)
Дата Коментар
Страници
2021-03-22 07:30:13Ок, така да бъде, но това са космически изисквания, дори за нас обикновените - колко пъти сме били морално безупречни в такава ситуация - никога не се получава на 100%. дори и човек да се опитва...

Kъм статия Двама полицаи са отстранени след кадри на брутално насилие в Казанлък (видео)

2021-03-21 20:22:42Лудост е това на cancel културата. Дори не е побой. Нека някой, който си има работа с криминалния контингент, да говори. Много удобно е да се брандира тема “полицейско насилие”, но да бягаш от полицай значи, че може да си всякакъв, и от този момент силата срещу теб е позволена, Отделно, да даваш с мръсна газ в насрещното, пък и да караш дрогиран - това са предпоставки не за катастрофа, ами за поне няколко, и то с летален изход... Ако се беше случило, пак полицията щеше да бъде виновна - не хваща дрогираните... Лудо племе сме. А на видеото се вижда, че спокойното отвеждане е съпроводено от псувни от дрогираня към полицаите. Явно човека който му удря четирите удара по петите и задника, знае добре защо го е направил. Но нали вече всички сме експерти, и сме длъжни да даваме мнение... Тотален фарс!

Kъм статия Двама полицаи са отстранени след кадри на брутално насилие в Казанлък (видео)

2021-03-11 01:28:20Следва нео-либерална интифада в езика. Скоро ще ни се вмени вина, че не си променяме местоименията спрямо прищевките на транссексуалните - някой иска да го наричат не “той” , нито “тя” ами “фе”, примерно. И който не иска - се превръща във ... каквито там думи измислят, за trigger word на промивката на мозъците... “хомофоб” примерно... Използват горките “транс” жертви за насаждане на тоталитарна идеология. Защото това е перфектният неолиберален тоталитаризъм / тероризъм - да ти забранят да ползваш езика си както са ти го предали предците ти.

Kъм статия ЕС ще бъде обявен за зона на свобода за ЛГБТИ общността

2021-03-08 10:44:37А що се касае до леко жълтеещата новина, поднесена на вниманието ни - нишо ново под слънцето, снаха която открадва син като по учебник.

Kъм статия Меган Маркъл пред Опра Уинфри: Не исках повече да живея, тревожеха се за цвета на кожата на Арчи

2021-03-08 10:43:39Коментарът по-горе е като по учебник, излязъл от пост-либерална матрица, или от псевдо-интелектуалния манифест на Маркс. Дайте хляба на народите, понеже добротата е категорично присъща на всички хора, и никой няма да краде ако има възможност... Жалко за социалният експеримент който се проведе у нас, сякаш не ни научи че споделената отговорност е безотговорност... А никой не си мисли, че монархията е цветя и рози, противно на вмененото. Това просто е една институция, която си е изпълнила задачата - когато мнозинството е било неуко, да делегира невъзможността му да упражнява свободата си, в някакъв приемлив компромис. Уви, в днешно време масите отново стават на стадо - интернет стадо, фейсбук стадо. А монарх е всеки, който успее да опази съвестта си приемливо чиста, който по естествен начин изпъква сред стадото - чрез нежеланието си да участва в конвейра на вменения дълг живота ти да се подчини на удоволствието, на благоденствието на материята за сметка на духа.

Kъм статия Меган Маркъл пред Опра Уинфри: Не исках повече да живея, тревожеха се за цвета на кожата на Арчи

2021-02-28 18:17:18А най добре ще бъде да се върви към месечен абонамент за новата ваксина на “Пфайзер”, за по-голяма сигурност на населението (и на компанията) ...

Kъм статия Шефът на BioNTech: Животът ни ще се нормализира в края на лятото

2020-11-20 14:26:50Нека се вихри омразата, на 8ми декември лично ще изляза на протест ако Бойко сдаде фронта, тогава или когато и да е било. Такова отстъпление ще бъде гавра с предците ни.

Kъм статия Скопие осъди подпалване на българския трибагреник (видео)

2020-11-19 23:04:02ОтСофия, хаха, именно. Всички скърцат със зъби нещо, чудни защо ли...

Kъм статия САЩ: Северна Македония да започне преговори с ЕС до месец, а София и Скопие да се разберат помежду си

2020-11-19 23:02:43При такова единодушие по въпроса, всяка подобна чужда намеса ще донесе само негативи на страната която се упражнява по темата. Радостно е, че сме удостоени оюне от някой по низш чиновник, ами от цял говорител на стейт дипартмент, уви, проблемът не е в нас.

Kъм статия САЩ: Северна Македония да започне преговори с ЕС до месец, а София и Скопие да се разберат помежду си

2020-11-18 20:48:15Такава позиция от страна на ЕС само може да посее семената на отвращението, на краен евроскептицизъм у нас и да събуди духовете на миналото, където Великите сили снизходително се отнасяха със страните от региона ни, раздирайки хората в измислени от тях и удобни им граници. А този въпрос всъщност наистина не ги касае - какво братство, каква свобода, какво равенство, какви пет лева. Нищо, че в бъдеще истината заплашва да се превърне в мнение, а отстояването й - в екстремизъм, застрашаващ плурализма.

Kъм статия Посланиците в ЕС зяпат в масата или в телефоните си, когато България заговори за Македония

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.