ПРОФИЛ

Рейтинг
7273
точки при гласуване
7

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (310)
Дата Коментар
Страници
2020-08-05 22:22:21Когато напипахме проблема на Борисов - а именно Доган, той просто нямаше какво да каже в своя защита. И сега ще бъде много тъжно за него, когато му измислят обвинения и системата, която го издигна, го глътне. Или извадят историята с Мишо нирата и Ваньо Танов. Понеже какъвто и да е, Борисов имаше силни страни - говореше чистосърдечно против комунистите (макар и отрочетата на комунистите от “Монтерей” да му бяха работодателите), наложи конструктивен дух и хумор в началото на управлението си, беше жив играч на сцената, преведе България през няколко кризи, без да жертва националния интерес. Уви, що се касае до мафията, обръчите от фирми на Доган - там той беше безсилен и дойде време за нови, по-учени, интелигентни и културни управляващи да са на власт. Не мисля, че протестите трябва да спират, но и не мисля че сега е времето за предсрочни избори, по-скоро за служебен кабинет до изборите.

Kъм статия Тъжният залез на генерала

2020-08-05 16:14:12Не, не, снимала е как бият астрофизика Нестор (има статия по темата) който изкрещява нещо за “п**тки” “тулупи” - в стила на Борисов, хората го отвеждат настрани, повалят го, и го наритват хубаво, едно петима-шестима души. Докато снима как го наритват в далечината, й избиват телефона в гръб. Въобще, “култура” на простите хора.

Kъм статия Ела тука бе, боклук! Насилие над журналиста Полина Паунова на сбирката на ГЕРБ (видео)

2020-08-05 16:09:56Най-голямата грешка, без Бойко всички ще започнат да крадат като за последно... понеже именно той е причината те да са на власт. Притиснат в стената от ДС-елита и кадровика му Доган, заедно с Любен Гоцев и другите от “Монтерей”. Сега готвят Слави като новата глава на ламята, но слави едно нещо не каза против шефа си Доган. Уви, комунистите си дърпат конците до ден днешен, и се очертава да продължават да ги дърпат, след като изплюят поредния “месия” от машината си - Борисов.

Kъм статия Доц. Иво Инджов: ГЕРБ е в ступор

2020-08-05 15:59:25Чаакай, чакай, кой отиде при Илия Павлов на пира в х-л “България” за новата 1996та година? Не само хора като Ахмед Доган всички представители на мафията и “елита” които ни управляват и до днес, ами и Слави. “Монтерей” сега трескаво готви Трифонов за новият балансьор в парламента, като поредната креатура на ДС. https://m.youtube.com/watch?v=OdOj-ZJ8fUM Кръга “монтерей”, на бивши генерали и агенти от ДС, Назначи Царя, Бойко, измисли двойката “Атака - ДПС” - книгата на Осман Октай например хвърля малко нужна светлина на тези процеси.

Kъм статия Има такъв народ: Оставка на целия кабинет, не пак със същите престъпници

2020-08-05 15:54:17Сото, защото са й избили телефона в гръб, докато е снимала как бият оня, дето изкрещя изрази на Бойко на събирането. Та, взима си телефона, и се отправя в сектора на охраната, за да попита защо, оттам - само още веднъж са й го избили, заедно с викове “Боклук”.

Kъм статия Ела тука бе, боклук! Насилие над журналиста Полина Паунова на сбирката на ГЕРБ (видео)

2020-08-05 14:35:08Тоест, официалната позиция на Партията е, че София Тех Парк е охранявана от бабуни, които никой не знае от къде са дошли? Каква интересна идея, наистина! А тези бабуни защо са в официални костюми, и със скъпите си обивки налагат изведения настрани журналист, докато той е легнал на земята, ккато се вижда на едно от видеата? Групичка от бабуни в сака, нима? Брех, не вярвах че дузина души на “Орлов мост” са достатъчно представителни за общественото недоволство, но щом такава паника има и сред нискоинтелигентните (които оперират на инстинкт), значи наистина времената се променят и може да дочакаме политик, несвързан с “мултигруп” на Илия Павлов и друготе ДС останки. Ех, кка мечтая да видя Доган, Любен Гоцев, Пеевски, Божков - зад решетките!

Kъм статия ГЕРБ се разграничи от биячите в София Тех Парк

2020-08-05 14:27:56Харизмата на Бойко си отиде, притисната от шефа си Доган. Недоразвитите индивиди с животински мозъци от видеото са в паника, понеже тъкмо се сгушиха “на сигурно” в партията под аурата Бпйкова, мислеха че и имат морално превъзходство, но какво се оказа - че всичко опира до бой за кокала, веднага щом вожда се разколебае. Не знам, но се сещам за приматите от доисторическата епоха на човечеството, сценката във видеото е сравнима.

Kъм статия Ела тука бе, боклук! Насилие над журналиста Полина Паунова на сбирката на ГЕРБ (видео)

2020-08-05 13:38:31Излишно много емоции, проблемът преди всичко е Доган, и това, че той е машата на един модел, с корени в ДС “елита”. Борисов е назначене на кръга “Монтерей”, който и докара “царя” .

Kъм статия Оставката е близо? Севделина Арнаудова напуска МС, ще стяга ГЕРБ за изборите

2020-08-05 13:29:46простете, февруари 45та.

Kъм статия Борисов: Ще предложа вариант аз да си тръгна и да продължи правителството (на живо)

2020-08-05 13:29:09Именно, мутрите не разбират от морал, разбират от шмекерлъците си. Къде се е чуло престъпници да изградят държава? Те могат максимум да изградят една банда, една шайка, но никога - държава, която се гради върху искрени ценности. Но нека не забравяме, че техните “ментори” са собствено онези, които оглозгаха хората с морал в държавата ни. Буквално ги оглозгаха, 40 000 души недозаровени из цяла България, чиито трупове кучетата са разнасяли в месеците до февруари 44та. И от 44та до 89та не даваха на наследниците им да учат, да излизат в чужбина или да се развиват. Е, как да имаме поцразличен “елит” от полу-разумни провинциални хитреци?

Kъм статия Борисов: Ще предложа вариант аз да си тръгна и да продължи правителството (на живо)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.