ПРОФИЛ

Рейтинг
11401
точки при гласуване
10

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (493)
Дата Коментар
Страници
2021-11-30 14:33:58Потомствените търтеи треперят, пускат отровата си на умиране - щели да проверяват гражданството на Петков от прокуратурата, или отстранявали Ваня Караганева от ДКК... Парчетата от баницата се печелят с пот, не с привилегии, и горките най-после имат шанс да го разберат.

Kъм статия Ответен удар: Везиева иска оставките на трима от борда на ДКК

2021-11-26 18:50:46Еманация на -“ лявата ми ръка нямаше как да знае какво прави дясната!” . Проблемът не е в качеството на асфалта, проблемът е в безумната аварийна лента, която ту е водеща към отбивка, ту е ускоряваща лента, ту е ползвана предназначение; в изтритата маркировка която е неадекватна; В падналия знак за предстояща отбивка за почивка; във знака, предупреждаващ за изникването на мантинела посред пътя, който е на 2 метра във въздуха - вероятно предупреждава прелитащите самолети за нея. В липсата на адекватна институция, която да коже да сигнализираш за това безумие. И най вече - в дебилщината да сложиш отбивка на завой, при положение че пътят е предостатъчно широк от лявата страна преди и след завоя. Това не ми побира главата кой може да го “планира”, освен строителите както са строили, да са рекли да направят една отбивка ей там. Оозор за онези, които се тупавют в гърдите със своите постижения.

Kъм статия Строител на ''Струма'': Материалите са три пъти по-скъпи, за да бъде с много добро качество

2021-11-24 22:27:22Мокрият парцал цепи, рибен кекс номер едно! Точно така си е за съжаление. Друго ми прави впечатление, младите комунистически внуци до един си приличат, имат някакво бутуресто качество... Хем радеят за духовното уж, но по някакъв ужасно материалистичен и буквален начин. Слушам преговорите сега с ПП, има и някакви адекватни хора в БСП. Мисля си, толно това е начинът да се преодолеят пропастите в обществото ни, сега и демократи и комунисти са форсирани да говорят на една маса. Крайностите ако се срещнат, може би ще се получи умереност? А и трябва да кажа, демократите не винаги са симпатичните, понякога проявяват ораен талибанизъм...

Kъм статия Крум Зарков: Готов съм за лидер на БСП. Нямам проблем с Нинова

2021-11-24 10:43:17Евала на човека. Бог да прости загиналите, вследствие на мърлявщината на българските посткомунистически институции.

Kъм статия Автомобилният състезател Димитър Илиев с видео анализ на трагедията на Струма

2021-11-24 10:37:01Реалността е много страшна. Вследствие на зле извършена работа, и липса на експертиза която да посочи това, на тази магистрала е направен направо капан за шофьори - знак във небето, мантинела ненадейно появяваща се на пътното платно, маркировка която избледнява и не е светлоотразителна, място за почивка край пътя направено на завой. Някой си е оставил ръцете като е “работил”, и по-лошо, след това на никой не му е пукало да оправи мърлявщината. Колко години ще ни трябват да се събудим от комунистическия сън, в който липсата на инициатива да поправиш нещо, от страх да не изпъкнеш, в който колективната безотговорност о която бършат ръцете си всички мърлячи, в който всичко ти е осигурено, дори краденето... Кога ще изличим тези пороци, колко още хора трябва да загинат, не само физически? Колко деца трябва да осакатим с неадекватно образование?

Kъм статия Властите в Скопие отнемат лиценза на Беса Транс

2021-11-23 14:34:38Зюлейн, съгласен. Не знам дали трябва да се махат сертификатите, но познавам възрастни хора които се разболяха от ваксината, но оцеляха може би защото бяха ваксинирани. В слушая обаче виждам търсене на най-малкото общо кратно в позициите на максимален брой участници на обществото ни, което е и собствено задачата на Петков ако бъде премиер.

Kъм статия Кирил Петков: Приоритет №1 ще е ваксинацията, лично ще се заема с тази тема

2021-11-23 14:20:30Изключително приятно изненадан от конструктивния тон на тези срещи. И силно разочарован от позицията на ДБ, отличаваща се с политически талибанизъм за сметка на търсенето на решения. Под страх от лейбъла - “комунисти”, в момента те са по-големи роби на идеологии.

Kъм статия Започнаха преговорите за съставяне на правителство на тема 'енергетика'

2021-11-23 14:18:33На кораба, потънал в Охридскоро езеро, с туристите от село Антон, също имаше взрив доколкото си спомням.

Kъм статия Сарафов: Имало е взрив при инцидента с македонския автобус на АМ 'Струма'

2021-11-23 08:51:39Дано не е нещо по-страшно като атентат.

Kъм статия Заев: Разговарях с един от оцелелите, имало е експлозия в автобуса

2021-11-22 22:06:36Трябва да се признае, чаровно е, че не отстъпва от думата си. Уви, в момента само това ни липсва, срещу нас да се присъедини и Украйна, с която традиционно сме си в добри отношения...

Kъм статия Радев: Юридически Крим е украински, но практически е руски

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.