ПРОФИЛ

Рейтинг
8892
точки при гласуване
8

spirit оригиналът

създаден на 2016-04-22 16:54:53
Всички ваши коментари (2145)
Дата Коментар
Страници
2023-05-28 11:51:35Тоз вместо при бай Ставри, акъл дава.

Kъм статия Иван Костов за ПП: Груба политическа грешка, трябва експертно правителство

2023-05-27 16:32:23аКакво още би могло да се каже за политическия пигмей Атанасов, който сам в ефир вчера заяви, че в България по-подготвен вътрешен или правосъден министър от него няма? Какво още би могло да се каже за Хаджидимовската европейка Мара Габриел, чиито очи се насълзили, когато разбрала, че няма да е премиер? Какво още може да се каже за измамника Киро, който за 2 години в българската политика извърши толкова престъпления, колкото дори амфетаминов мозък от Сливен не може да роди? Какво още може да се каже за Борисов, който е най-чистата еманация на бандитизъм и предателство, който България е виждала в цялата си политическа история? Истината е една – България не се управлява от българи. България се управлява от нищожества. От предатели. И от престъпници. Едва ли Господ би си губил времето да пази България.

Kъм статия Кирил Петков се извини на Мария Габриел за това, което е казал в записа

2023-05-27 16:30:53Истината е една – България не се управлява от българи. От украинци, от американци и от брюкселски подлоги – да, но не и от българи. Как е възможно тази панда Асен Василев да каже, че ще сменя шефовете на службите за сигурност с лица, които вече били съгласувани с “посолството”?!?! Как е възможно въобще да си български политик и да изречеш тези думи?! Това си е par excellence национално предателство! Този мигновено трябва да бъде задържан и съден! Ама, мигновено! Какъв си ти, бе, хасковски поп Кръстьо?! На теб трябва да ти се направи интелектуална клизма с амоняк, щото дори и да имаш мозък, той дълбоко спи! Овъртян от джендърска пара! Такова дъно достигнахме като държава, такова дъно, че и внуците ни ще седят засрамени. Ако не им сменят пола нищожествата, които драпат за власт днес. Какво още би могло да се каже за червеи като Христо Иванов, който разиграва схеми как да опази имунитета на Борисов от прокуратурата?

Kъм статия Кирил Петков се извини на Мария Габриел за това, което е казал в записа

2023-05-26 16:57:42Не знам кой ще спечели наградата за "приключил Промяната"? Кирил Петков, който е разкрил задкулисието в партията му пред 50 човека, а вчера разказваше поредните си фантазии за записи от служби, Русия, Радев, извънземни... ? Или Руди, който е записал националния съвет на ПП и пусна истинското лице на тази партия? Оспорвана надпревара за наградата. Но! Браво, момчета, и на двамата! Беше крайно време да се сложи край на това! А че ще се "изпират" и ще си пазят имунитетите е просто разкошно, много европейско, много модерно, измислено от Христо Иванов, и заявено публично от представители на ГЕРБ, които се загрижиха и за имунитета на Кирил Петков. Когато две формации са се обвинявали взаимно в престъпления, но си обещават взаимно да се пазят, а ПП да "изпира", това какво е - коалиция или ОПГ? Почти сигурен съм, че Урсула фон дер Лайен не е обещавала на Киро да ни вкара в еврозоната без да се спазват критериите и правилата. Тоя човек вчера си измисли сценарии за служби, които го подслушва

Kъм статия Кирил Петков: Радостин Василев има още записи

2023-05-26 16:54:12Ужасяващ скандал! Запис, в който се казва, че ПП ще подменят шефовете на служби с такива, одобрени от посолствата! Това минава всякаква граница на приемливото. Пълен погром! Не може ГЕРБ да прави коалиционен кабинет и да подкрепя ПРЕДАТЕЛИ. Държавна измяна!!!! Държавата ни стигна абсолютното ДЪНО. Свестете се!!!! Не може обществото да не реагира на подобна информация. Това не е държава, това е територия от предатели, безродници и най-елементарна агентура, която даже не знае как да се прикрива.

Kъм статия Чуйте пълния запис от събранието на ПП, разпространен от Радостин Василев

2023-05-26 16:30:06Снимано е от различен ъгъл,тука няма да мине номера.

Kъм статия Лена Бориславова: Не сме съгласували с никое посолство предложения за службите

2023-05-26 16:17:01Важният факт, който чухме днес е, че шефът на ДАНС е осигурил охрана на редовен депутат в 22 часа снощи" Не бе,важният факт е,че всичко е съгласувано с посолствата.

Kъм статия Кирил Петков: Радостин Василев има още записи

2023-05-26 16:11:42Близки до ГЕРБ споделят, че Борисов е, меко казано, в паника и като плъх, опрян в стената, е готов на всичко, за да си спаси кожата. Планът му прозира – разчитайки на старите си работодатели, сега приятели, от ъндерграунда, Борисов е решен да разчисти всеки един. Първо Гешев с бомбата до колата му. Вчера – Къро. Радостин Василев – той измежду големите опоненти изгоря също. Вие, г-жо Томова – също. По всяка вероятност Бойко се страхува от това да не бъде изобличен, но най-големият му страх са други хора и много скоро ще се чуе за показни акции по заличаване на истината. Опит в това Бойко има – първо като част от българския ъндърграунд, а след това като главен секретар на МВР. А убийството на Къро има и друга цел, освен да елиминира опонент на „Банкята“, е също така ясен знак към Васил Божков. Стана вече ясно, че Черепа си идва от Дубай. Пристигайки на родна земя, какво смятате, че ще направи първо – ще свидетелства срещу Бойко Борисов. Еми то това на него му е основната мисия от тук н

Kъм статия Радостин Василев пусна запис от събрание на ПП: Какво правим, като поискат имунитета на Борисов

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.