ПРОФИЛ

Рейтинг
14917
точки при гласуване
10

spirit оригиналът

създаден на 2016-04-22 16:54:53
Всички ваши коментари (1204)
Дата Коментар
Страници
2018-08-10 06:00:45Боко сега се пита кой ми сра в гащите(устата)? Кой те би по главата да се занимаваш с тъпите македонци?То не бяха пргръдки,то не беше лигавене и надупване-сам си го набута.Ти толкова ли си прост да се усетиш,че гадните македонци дето толкова години ни плюят и постоянно ни правят провoкации,ще правят достлук с тебе бе малоумник?Те онези брюкселските педали вече са решили да ги приемат в ЕС и никой няма да те пита за твоята оценка.На ти сега едни ЗАДНОзападни Балкани! Когато дойде момента, България ще каже това което й наредят господарите й от Вашингтон и Москва.

Kъм статия Борисов се ядоса на Заев за Илинденското въстание: Когато се произнасяме за Македония в ЕС, ще си спомним тези думи

2018-07-28 18:47:19То отдавна е време,ама няма истинска лява партия.

Kъм статия Корнелия Нинова: Кабинетът на ГЕРБ руши държавността, време е да се противопоставим

2018-07-27 21:57:39Добра новина!Тези който в КС ГЛАСУВАХА С ОСОБЕНО МНЕНИЕ, ЕДИНСТВЕНО Е ОПРАВДАН МОРАЛНО фИЛИП ДИМИТРОВ ,ЗАЩОТО Е ПЕДЕРАСТ.Останалите трима , ако не са педераси, значи са малоумни дебили и трябва незабавно да си подадат оставка.От педераси нищо хубаво не може да се очаква-така каза в НС отдавна един известен икономист.Екатерина Захариева и министърът на правосъдието Цецка Цачева - да си подават оствките.

Kъм статия "Джендър идеология" е като "екофашизъм" - няма правна стойност, смята Филип Димитров

2018-07-09 16:51:40Когато са на важни държавни постове, побъркват подчинените им тъпанари, за което им подхвърлят малко спа, командировки някъде в далечната чужбина, купони за БИЛА и карти за почивка... Държавните султанки си назначават султанки в телевизиите, а именно и заедно, за да четат етикети и да правят други полезни за народа, султански неща. Когато са частници, султанките са непременно свързани с държавните султанки, също са прости и грозни, с екстеншъни и подути устни, с дълги, твърди, гнусни нокти и тигрови панталони, а мъжете - с бръснати глави, но за сметка на това с необръснати бузи и са корпулентни. Имат златни ланци и скъпи коли. Частниците-султанки също побъркват подчинените си идиоти, дават им ниски заплати, щото наемат дърти идиоти, които никой никъде не иска и се оплакват непрекъснато, че няма образована работна ръка, която да знае езици, да пише таблици на ексел, щото по правило, частниците султанки не знаят ни езици, ни нещо друго, освен ФБ.... Има и много големи султанки, ама

Kъм статия Съпругът и зетят на зам. министър ръководят фирмата със загиналия охранител

2018-07-09 16:51:03Вече я знаем тая работа - Султанка ще бъде уволнена, ще поплаче малко по телевизорите, щото са я обидили несправедливо, ще се появи некой дипутатин или няколко, които ще кажат колко Султанка е недооценена, обаче много, ама много ценна, честна и велика, колко е направила за народа и кви неблагодарни задници са тия.... Султанките са навсякъде - охраняват, строят магистрали и площади, измислят и гласуват закони, нагло ни бърборят някакви фантасмагории. Султанките биват малки, средни и големи. Обикновено са грозни и прости. Най-често са завършили някакви квалификационни курсове, след като са завършили някакво више. Понякога са завършили курсове по нещо в някой неизвестен хамерикански университет.

Kъм статия Съпругът и зетят на зам. министър ръководят фирмата със загиналия охранител

2018-07-08 06:42:47За същия Паси ли става въпрос, дето беше написал едно есе на колко части щяла да се разпадне Русия? Питам, щот есето завършваше с това читателите да бъдат търпеливи, щот следвало втора част. Как ще се разпадне Китай?

Kъм статия Идея на Соломон Паси: Влак Лондон - София - Шанхай по технологията на Илон Мъск

2018-07-06 06:25:34И от какъв зор, трябва нещо печелившо да се дава на концесия?

Kъм статия Концесията на летище София: Ще има много кандидати, но честна ли ще е играта?

2018-07-05 19:05:49Нима цигането Московски знае кой е Босия? Каква милост очаквате от хора, които и към децата си нямат милост? Окото му не трепва, иска посРаник да става някъде, сега ще вземе да се занимава с някакви протести, как пък не. Нали Румето Бъчварова каза, че по-подготвени министри никога не сме имали… Той премиерът им най-подготвен, пръв международник, гугутка на мира, лице с изящен речник, ум и разум в едно, та и кохортата му от същия десен. Дебелаците полицаи си намериха удобна мишена за празника им. Бравос, честито, да живей!

Kъм статия Последното зрънце морал

2018-06-29 18:15:31 Zuljin ,взе ми думите от устата.

Kъм статия Борисов недоволен, че всички говорят за Италия, Испания и Гърция, учил колегите си на география

2018-06-27 19:09:47 Hello,Къде се намират десетте държави, чието население намалява в най-големи размери? Не в гладна Африка, а в Източна Европа. Това са бившите страни от Варшавския договор. ООН казва: В България, Латвия, Молдова, Украйна, Хърватия, Литва, Румъния, Сърбия, Полша и Унгария населението ще намалее с 15% до 2050 година. Странно, комунистите вече ги няма, а хората започнаха да изчезват. Дали от свобода умират…

Kъм статия Христо Иванов: Трябва да избираме между привидната стабилност и усилието за промяна

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.