ПРОФИЛ

Рейтинг
16872
точки при гласуване
10

spirit оригиналът

създаден на 2016-04-22 16:54:53
Всички ваши коментари (1936)
Дата Коментар
Страници
2022-06-27 06:22:14Невъзможно е да се води диалог с либерал, защото за него единствената правилна гледна точка е собственото му мнение. Всяка нелиберална мисъл за него е лъжа и путинска пропаганда. В същото време мисленето му е от чисто карцерски тип. Всичките му мисловни процеси са строго обвързани с набор от либерални стереотипи, които или са много слабо свързани с реалността, или изобщо нямат общо с нея. Следователно всичко, което един либерал ще каже по един или друг въпрос, е вече отдавна известно.Наскоро говорих с един: -Четеш ли книги? -Не, чета „Капитал“ и „Свободна Европа“. -Откъде се информираш за политиката, войната, икономиката, културата,…? -Всеки ден чета „Свободна Европа“ и „Капитал“!Българският либерал е продукт на западното влияние, пародия на европеец и/или американец. Целият смисъл на либерализма у нас е в борбата му с България в името на „интересите на Запада“. Извън тази борба няма смисъл да съществува.

Kъм статия Глиги се върна в отпуска от фронта в Украйна

2022-06-24 19:23:23Този наистина изпусна козите. Нали не доставяхме оръжие на Украйна, бе. Но пък е голям урок за Президента. Психотест за всеки нов кандидат за министър в бъдещ служебен кабинет. И преди това проверка чий гражданин е. Че Кирето гази през Конституцията като менте пробиотик през кокичета.

Kъм статия Кирил Петков индиректно призна, че пращаме оръжие на Украйна

2022-06-24 18:13:19аПП, ГЕРБ, ДПС И ДА БЪЛГАРИЯ – в единен строй предадоха националните интереси, облизаха задника на Макрон, респективно на САЩ, и дадоха „зелена светина“ на приемането на Македония в ЕС. В цялата ни българска история този народ е зебележителен със своите предатели и гъзолизци. И днес нищо не се е променило. България е колония на САЩ и на всички нива се управявлява от Хаджипенчовци – от президента навсякъде надолу. Долна история. Лайняна история. Предател до предателя, продажник до продажника. ПростотоКиро изпълни онова заради което бе сложен от Радев и Херо Мустафа да управлява – да пусне Македония и да открадне де каквото можа. Аре, рая, до следващото раздаване на идиоти.

Kъм статия Кирил Петков определи решението на парламента като историческо

2022-06-24 18:09:59ПП, ГЕРБ, ДПС И ДА БЪЛГАРИЯ – в единен строй предадоха националните интереси, облизаха задника на Макрон, респективно на САЩ, и дадоха „зелена светина“ на приемането на Македония в ЕС. В цялата ни българска история този народ е зебележителен със своите предатели и гъзолизци. И днес нищо не се е променило. България е колония на САЩ и на всички нива се управявлява от Хаджипенчовци – от президента навсякъде надолу. Долна история. Лайняна история. Предател до предателя, продажник до продажника. ПростотоКиро изпълни онова заради което бе сложен от Радев и Херо Мустафа да управлява – да пусне Македония и да открадне де каквото можа. Аре, рая, до следващото раздаване на идиоти.Тези,които викат браво сега ,ще реват,когато ,македонците ни забият нож в гърба.

Kъм статия Исторически момент: Зелена светлина от парламента за сваляне на ветото на Северна Македония

2022-06-23 06:46:45И какво се разбира от думите му? Всъщност той какво точно каза? Ами преведено рече, че американците са пълни леваци, а Херо Мустафа и за слива не става, щом на бърза ръка Митрофанова и останалите са ги надвили и са ги свалили от власт. Просто Киро, спри коката и стъпи на земята! Такива идиоти като вас никога не са управлявали България. И собствената ви абсолютна некадърност, безсрамни лъжи и кухота, граничеща с позорна неграмотност и некомпетентност, станаха толкова опасни за държавата, че накараха и врагове да се съюзят за да спасят страната от трагичното ви продажно управление. Херо и Радев, дето ви качиха на власт, да ви носят срама. И греха.

Kъм статия ''Един човек на тъмно, една мутра от Банкя, един от сараите и Митрофанова свалиха правителството''

2022-06-21 19:13:03Уникално лицемерие ни залива в тези часове. Жълтопаветни политици и политолози инфантилно хълцат от френския план за Македония и искат начаса да го приемем. Защото за първи път ЕС вземал под внимание българската позиция. Точно обратното! Френският план безобразно е размил опорните ни точки и в Рамковата позиция, и в Декларацията на НС от 9 и 10 октомври 2019 г. А президентското възхищение от плана и сервилната готовност на МВнР ветото да падне, впишат ли българите в македонската конституция, е политкоректно поражение, представяно като триумф на европейските ценности. Евтин триумф е да искаш нещо, което нищо не значи. Нищо не значат 3000 души в РСМ, изяснили се като българи при преброяването, след като над 100 000 имат български паспорти, но крият това – от страх или щото са взели тескерето от корист. Десницата ни е заслепена от евроатлантическа любов. И отказва да види, че Макрон ни сервира данайски дарове. В тях няма нито дума за най-важното за нас – учебниците,

Kъм статия ЕК и Франция се надяват на напредък в разговорите между София и Скопие в близките дни

2022-06-19 15:48:31Тази сутрин ни подложиха телевизионна шокова терапия. Ей тъй, да ни дойде акъла! Първа писта другарката А, Цонева, политкомисар на „Продай България“, демократичен чекист. Обяснява ни напоително и по традиция всичко онова, което и самата тя не разбира, но какво да прави като живее от взятки. Класацията при тази женица е тристепенна – нагла, по-нагла, антоанетка. Няма такъв наглец на планетата. Веднага след нея следва смахнатия министър на нещото, което наричат „образование“. Да оставим настрана, че няма такова понятие в територията, ами и той бил го реформирал. След „реформата“ парите изчезват яко дим. Така го реформирал също, че децата по математиката започнаха да заекват когато видяха задача, която на практика няма решение. И вместо да си подаде оставката и да върви да живее на село, този храненик на поредната юесей фондация говори напоително по тивито, за да ни обясни необяснимото. Следват на екрана други знайни и незнайни герои на промяната! Кухи лейки, празни души.

Kъм статия Иванов: Национално предателство е да изхвърлим френското предложение за Македония в коша

2022-06-18 07:03:19Единственият човек, който пътува между живота и смъртта, като с градски транспорт, е Путин. Стриктно спазва лятното разписание на Отвъдния свят. Да излезеш от кома само за да държиш реч в Санкт Петербург! Луда работа! П. П. Агентите на британското разузнаване на Оня свят явно са пробити. Предатели! Сигурно са членове на ИТН… После се “борили с фалшиви новини”… Те се скъсаха да ги измислят, а нас ни правят на луди. Палячовци. Умни и красиви като задника на бай Йонко зарзаватчията. … Според дълбокия анализ на най-малкия голям разузнавач на света ген. Атанас Атанасов, Путин използва Слави за да забие кол в сърцето на НАТО. Голема била учиндолската мощ на тоя Слави, бе! А те му викат чалгаджия….На българския Бжежински. Глупаци!

Kъм статия Някои съображения. Путин с реч в Санкт Петербург за грешките на Запада и светлото бъдеще на Русия

2022-06-18 06:58:55Умните и красивите губят властта и, за да останат в нея, организират протести в подкрепа на властта. Протести срещу опозицията, което е принос към демокрацията. По-точно е принос към тоталитарното мислене. Събират се 0.5 % от гражданите на София, но централните телевизии ги отразяват обилно, както бе по времето на Орешарски. Понеже знаят, че не могат да спечелят на свободни избори, предизвикват ажиотаж с несъстоятелната теза за преврат. Няма преврат, а има съвсем демократична процедура по смяна на мнозинството в Народното събрание. По всички процедури на демократичните правила. От години тези хора узурпират властта и после се чудят, че биват изхвърляни от нея, защото собствения им народ ги отхвърля. Не разбраха, че не стават за управление и политика поради една единствена причина – презират народа, когото искат да управляват. Те трябва да бъдат изхвърлени от властта като узурпатори и най-големите некадърници в управлението на България.

Kъм статия Петков готов да отстъпи премиерския пост в нов кабинет на промяната

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.