ПРОФИЛ

Рейтинг
21662
точки при гласуване
10

spirit оригиналът

създаден на 2016-04-22 16:54:53
Всички ваши коментари (1673)
Дата Коментар
Страници
2021-09-17 20:21:33Тази ,като каква е на този форум? Грандиозен скандал, който в нормалния свят води до светкавична оставка – откакто е на власт от 2014 г., министърът на туризма Николина Ангелкова лъже, че има диплома от престижния US университет „Харвард” в Бостън Оказа се, че милионерката е изкарала двуседмичен курс в Harvard Business School по програма за ръководни кадри „Развитие на лидерски умения“, за който дори няма сертификат!

Kъм статия Николина Ангелкова: Когато пазар като туристическия е в криза, трябва експресна намеса на правителствата

2021-08-28 11:51:34За какво всъщност бе това толкова обявявано като „ексклузивно“ и „специално“ „интервю“, заради което се сменяха програми на БНТ, викаха водещия от отпуска и изобщо се насраха, без извинение. За да слушаме бля-бля, бля -бля и нищо по-различно от досегашното говорене на Слави Трифонов. Суверена, та суверена, суверена, пък суверена… Нито веднъж този човек не употребява народ или човеци, или хора. Суверена, суверена, направо да ти и у… суверена. Нямало никой отзад зад ИТН, Слави бил гаранта. Втрещил се, че Татяна Дончева рекла, че Маджо стоял зад Слави. Да де, ама „Бойко“ не пита за Таки например. Дългата ръка на ДПС било лъжа – „„Ако някой може да го докаже, тогава ще е съвсем различно…“. Ами ако някой вземе, че го докаже? И ако вземе, че излезе, че не точно ДПС, а фигура от ДПС е отзад? „Крайната цел на действията ни е да свършим работа“. Каква работа? На кого работата? „Бойко“ задава такива тъпи въпроси, че да те и у… „Бойко-то“. Абсолютно безсмислено „интервю“.

Kъм статия Слави в интервю на запис за БНТ: Няма да подкрепим правителство на БСП (видео)

2021-08-25 18:35:32И каква е поуката от баснята,социализмът е лош.Мозъчна повърня.

Kъм статия Чарли Уотс от село Згурово

2021-08-25 18:31:24a Винаги се следва един и същ сценарий. Подгрява се вълната, лека полека, като предварително около месец – два е казано кога ще започне, и след това тръгва цирка. Зареждат се в телевизорите математиците, които не са математици, следват първия обръч лекари, Оксфорд, Харвард, Джон Хопкинс, следват всеки ден Кунчев, бай Шиле и Кожухарова и/или Христова, оня морков от Германия Аспарух, следва Сунгарска и нейната поява е вече признак на навлизане на тежката артилерия, и започване на масивен бой по населението. Винаги с появата на Сунгарска се започва хълцане и сълзене в студиата, описва се апокалиптична картина (САМО ЗАВЪРШЕН САДИСТ И МАЗОХИСТ ЕДНОВРЕМЕННО, ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ КРЪГЪЛ КРЕТЕН, МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР И ДА ОБЯСНИ, ЧЕ ИМА НОВОРОДЕНИ С ДИХАТЕЛНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ!!!!!!). Вече се включва и властта, а хипохондриците моментално правят изключване на мозъчното захранване и главите угасват и настава мрак като на гара Томпсън в 2 през нощта. Всеки път е един и същ сценарият!

Kъм статия Извънредната епидемична обстановка се удължава до 30 ноември

2021-08-25 18:29:38Винаги се следва един и същ сценарий. Подгрява се вълната, лека полека, като предварително около месец – два е казано кога ще започне, и след това тръгва цирка. Зареждат се в телевизорите математиците, които не са математици, следват първия обръч лекари, Оксфорд, Харвард, Джон Хопкинс, следват всеки ден Кунчев, бай Шиле и Кожухарова и/или Христова, оня морков от Германия Аспарух, следва Сунгарска и нейната поява е вече признак на навлизане на тежката артилерия, и започване на масивен бой по населението. Винаги с появата на Сунгарска се започва хълцане и сълзене в студиата, описва се апокалиптична картина (САМО ЗАВЪРШЕН САДИСТ И МАЗОХИСТ ЕДНОВРЕМЕННО, ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ КРЪГЪЛ КРЕТЕН, МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР И ДА ОБЯСНИ, ЧЕ ИМА НОВОРОДЕНИ С ДИХАТЕЛНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ!!!!!!). Вече се включва и властта, а хипохондриците моментално правят изключване на мозъчното захранване и главите угасват и настава мрак като на гара Томпсън в 2 през нощта. Всеки път е един и същ сценарият!

Kъм статия Проф. Аргирова: Трета доза, а след 6 месеца четвърта? Защо забравяме, че има клетъчен имунитет?

2021-06-14 16:55:31Този е сериозно болен.Карлуково спите ли?

Kъм статия Борисов разказа на младите в ГЕРБ как се напил като курсант в Симеоново

2021-06-14 16:48:40Даниел Митов и Десислава Атанасова, Дани и Деси... Сякаш Борисов ги е избирал да са от един калъп. Не е за вярване хора с дипломи да изговарят толкова глупости за единица време. Животът на глупавия е по-лош от смъртта, пише във Вехтия завет. Но да не издребняваме, все пак не го е казал Вожда.

Kъм статия Даниел Митов на откриването на кампанията: ГЕРБ води България към по-добро, силата ни е в свършената работа

2021-06-14 16:43:35Прав е колегата по-долу,това да не е сайт на ЦРУ,че всеки път да си сменям паролата,И в играта на Нокиан не може да се влезе.

Kъм статия ГЕРБ показа 'офиса' на малоимотното лице, купило фирма от Румен Спецов (видео)

2021-02-28 15:26:55https://fakti.bg/razsledvania/370570-anton-todorov-s-razsledvane-za-neutolimia-apetit-na-aleksandar-iordanov Плазмодий.

Kъм статия ''Ще се катурнем надолу! Чака ни криза, катастрофа и крадене, ако ГЕРБ не спечели изборите''

2021-02-01 15:15:39Поклон,много ни даде.Почивай в мир.

Kъм статия Сбогом, учителю! Напусна ни Стойко Тонев, когото познавахте като Тони Филипов, д-р

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.