ПРОФИЛ

Рейтинг
14726
точки при гласуване
10

spirit оригиналът

създаден на 2016-04-22 16:54:53
Всички ваши коментари (1486)
Дата Коментар
Страници
2019-04-20 09:39:36ТОТАЛНО ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ. Процесите и досега текат тихо и зад завесата, като на много мощни бизнесмени се наложи да се разделят с част от империите си, без спец. Гешев да свири идиотски фанфари за това, колко е в час, това е отделен въпрос. Някои от „вип“-овете даже не смеят да излязат от къщите си. Определени мощни „вежливие люде“ с българско потекло, но с руски съпорт, ринат дискретно и бизнеси се „преотстъпват“, и фирми сменят собствениците си. Засега тихо и кротко. Пеевски също преписа на когото трябва голяма част от фирми от империята си. И като втори в евро листата на ДПС е … аут към Брюксел. Разбира се, проформа, но аут, да не е вече тук. Валентин Златев също е аут. Лукойл го е освободил и на негово място идва Булат Субаев. И Пеевски, и Валентин Златев са близки авери на Бойко Борисов,на Борисов е поставен ултиматум – или сам си отива, или… В резултат Борисов се гъне като макарон и напоследък тича надалеч от „евроатлантическите ценности“,

Kъм статия Валентин Златев вече не е шеф на 'Лукойл'

2019-04-19 13:25:33What the fuck e това?

Kъм статия Дъщерята на Ваня Щерева възпя ремонта на Графа (видео)

2019-04-18 10:21:24Бяла, спретната къщурка. С две коли отпред. Тука евро благините Вложих най-напред. Тука с Цецо и със Дидо Не веднъж играх; Тука с герберски другари Еврофондове ядях. Къщичка на дните златни, Кът свиден и мил! И за Пламеновите тераси Не бих те сменил!

Kъм статия Зам.-министърът с имението с пари от ЕС даде оставка, Борисов я прие

2019-04-15 18:24:48Третата в листата на БСП Цветелина Пенкова е стипендиантка на Сорос в ЦЕУ в Будапеща. Определено е човек на Станишев и удар за Нинова . Станишев играе подло спрямо Нинова, подставя си лица като Цветелина Пенкова. Съсипа БСП и не се отказва джендърът, но си има и крило в БСП. Балотажът за 5 и 6 място за Станишев е унизителен за него . Като цяло- вътревидовата борба в БСП се ожесточи след това гласуване на листата и шансовете им намаляха.На хранилката на Сорос са основните лица и на ГЕРБ, и на БСП: Габриел, Ковачев ( ГЕРБ), Станишев, Пенкова, Иво Христов ( БСП). И гербери, и бесепари, все излъгани с подставени полирани майцепродавци. БСП загуби с пренареждането, то ‘демокрация, демокрация’, но с нея играят мафиотите и на двете крила на БКП – ГЕРБ и БСП. Станишев има големи заслуги за сасипване на България: плосък данък, Пеевски за шеф на ДАНС, агитка за Истанбулската конвенция. Остава с префернциите да го махнат, но пък неговата Пенкова е осигурена. Зад нея – Иво Христов! Ако не ДС, Соро

Kъм статия Кое е това момиче? Третата в листата на БСП се пробвала и при Слави Трифонов

2019-04-15 18:16:43Колкото и да съм го плюл Кънев ,ако направи това има моят глас.

Kъм статия Радан Кънев дава Доган на прокурор за пристанището му

2019-04-14 22:52:08А Жалко, с това решение БСП загуби поне 20% от потенциалните си избиратели. Доверие се печели много трудно и се губи за миг. Става все по-очевидно, че старата клептокрация в партията е непобедима и е решила да завлече и партията със себе си в небитието. Може би наистина е време за оставка на Корнелия Нинова, време е да събере около себе си качествените и мислещи хора от партията и да създаде нов проект. От това нов бардак няма да стане. Отвратително! Ако тази компания я отцепят от БСП, тя ще остане с парите си, но без партия и без електорат.Капиталистите с ГОЛЕМИТЕ пари победиха.

Kъм статия Корнелия Нинова: Оттук нататък отговорността е на Националния съвет на БСП

2019-04-14 22:51:03 Жалко, с това решение БСП загуби поне 20% от потенциалните си избиратели. Доверие се печели много трудно и се губи за миг. Става все по-очевидно, че старата клептокрация в партията е непобедима и е решила да завлече и партията със себе си в небитието. Може би наистина е време за оставка на Корнелия Нинова, време е да събере около себе си качествените и мислещи хора от партията и да създаде нов проект. От това нов бардак няма да стане. Отвратително! Ако тази компания я отцепят от БСП, тя ще остане с парите си, но без партия и без електорат.Капиталистите с ГОЛЕМИТЕ пари победиха.

Kъм статия Обрат: Станишев влезе в листата на БСП за евровота под №5

2019-04-14 17:55:40 Като цяло, платформата е безкрайно далеч от належащите проблеми на българите. И не ги засяга. Дреме ни за цифровизацията, когато се опитваш да живееш с 600 лева заплата и да издържаш семейството си. Дреме ни за бюджета на ЕС, когато не можем да си платим кредитите. Дреме ни за европейските ви пътища, когато не можем да си позволим винетките и таксите. Дреме ни за парите в образованието, когато единственото, което учите децата ни, е да забравят историята си и ги правите безпомощни пред агресията и джендъридеологията. Не чух нито един от вашите гербави кандидатури да посочи реалните проблеми на хората. Само високопарни реклами, нямащи нищо общо с българската действителност. Изречени от хора, които са забравили българското. Нищоговорене от нищожни хора, известни с това, че са известни и покрай партийните си кариери. Няма нито един от тях, който да е постигнал нещо извън ГЕРБ. И както вирусите не могат да виреят в друга среда, така и гербавите не могат да оцеляват извън партията.

Kъм статия Борисов: Листата на БСП е шпионин-ДС-шпионин. Щом Станишев го няма, БСП нямат общо с европейските социалисти

2019-04-14 12:18:35Идеална листа,махайте ги тези динозаври.

Kъм статия Шефът на кабинета на Радев в листата на БСП за евровота, Станишев - не

2019-04-14 07:46:54Видими резултати?

Kъм статия Колко струва час труд? €5.4 в България, €43.5 в Дания

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.