ПРОФИЛ

Рейтинг
14907
точки при гласуване
10

spirit оригиналът

създаден на 2016-04-22 16:54:53
Всички ваши коментари (1178)
Дата Коментар
Страници
2018-05-20 06:17:50Ако почнат да го съдят и за другите му лъжи и непозволени увреждания, той няма да излиза от съдебните зали и ще има да плаща, докато е жив!

Kъм статия Елена Йончева осъди Бойко Борисов и ГЕРБ за 5000 лева

2018-05-19 23:53:51Ей ю,гоу ту йор модерс ..........ас

Kъм статия Плевнелиев: Всички партии, с изключение на ГЕРБ, търсят близост с Русия, тя не е модел за нас

2018-05-19 18:41:36Каква поредна англосаксонска драма,как ще заспя довечера?

Kъм статия Принц Хари и Меган Маркъл си казаха 'Да!'

2018-05-17 19:29:17„Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер дойде пиян като мотика на срещата на ЕС с представители на Западните Балкани. Тя започна с почти час закъснение. Хора от екипа на организацията обясниха , че заради политика от Люксембург организацията се е объркала и се забавила заради пиянството на Юнкер. Неговите хора едвам са го свестили и са го вдигнали на крака след нощния банкет, който си е спретнал у нас. Бойко Борисов се е опитал да спре купонджията, но не е успял да го укроти. Юнкер имаше и свой личен асистент – председателят на Европейския съвет Доналд Туск. Полякът буквално крепеше залитащия Юнкер в НДК и му подсказваше какво да прави, за да спази протокола..

Kъм статия Юнкер след срещата за Западните Балкани: YES!

2018-05-09 23:16:30През септември 1941 г. специалният пратеник на американския президент Уилям Хариман задава следния въпрос на Сталин: „За какво ще се сражават вашите хора?“ Отговорът на Йосиф Висарионович е: „Съветските хора няма да се сражават за комунистическата идея, те няма да се сражават за съветската власт, но ще се бият до смърт за Русия“. Съветският проект е продължение на първата геополитическа доктрина на Русия, която се нарича „Москва-Трети Рим“. Тази месианска доктрина не е обикновено византийско православие. Това е антизападна, антикатолическа доктрина. През 1927 г. е осъществен прелом в развитието на СССР. Троцки е изхвърлен, троцкизмът е изгонен. Въпросът с левия глобализъм в услуга на англосаксонската олигархия приключва. През 1934 г. Сталин отменя решението на Ленин и Свердлов за преминаване на руската писменност на латиница. По това време 52 езика на съветските народи от общо 89 са преминали на латиница. Но Сталин връща кирилицата. В същата година той реабилитира църквата, възстановяв

Kъм статия Безсмъртният полк марширува в София, поднесе цветя пред Паметника на Съветската армия (видео и снимки)

2018-05-09 23:06:00Алкохолът не прощава никому.

Kъм статия Какви са тия руски военни маршове, по дяволите?

2018-05-09 17:21:41Преди три месеца, на втори февруари, министърът на транспорта в кабинета Борисов Ивайло Московски предизвика инцидент, в който загина невръстно дете. Министърът остана на поста си, все едно нищо не се е случило. Прокуратурата и следствието вече три месеца не дават никаква информация по случая. А и медиите изобщо не смеят да попитат. По всичко изглежда случаят ще бъде потулен, както сме свикнали в нашата не-държава. Омерта по законите на Мафията. Разбираемо е защо министър Горанов негодува срещу обвързването на еврофондовете с изискването за Върховенство на Закона.

Kъм статия Московски, вече не е смешно! С комсомолци аматьори не става

2018-05-09 16:28:32Аз наистина, съвсем, ама съвсем, съм изумена от факта, че никой телевизор не спомена днес думата фашизъм. Изглежда е много страшно. Може би ще ги разпънат с четири коня в четири различни посоки или ще им забиват клечки под ноктите, или ще им изядат децата за вечеря. Бе, кви хора са тия журналисти? Това не е нормално. Сякаш тия малки и жалки, умствено увредени, очевидно журналя, ако не я споменат тази дума, ще изчезнат милионите загинали, ще изчезнат Русия и окупирания Ленинград, ще изчезне факта за бомбардираната и разрушена София и хилядите загинали. Нямало е да ги има Менгеле, Хитлер, Гестапо, концлагерите… И колко са доволни с мизерните си новини и интервюта. Жалки сте. Много дребни, жалки, подли, продажни душички имате. Стигна се дотам, че скъпия котюм, луксозната кола, луксозния живот са по-важни от истината, от елементарното човешко съчувствие. Та тази война не е била преди хиляда години, вчера е била, мизерници…. Независимо от различията в политическите ни убеждения,

Kъм статия Русия отбелязва 73-та годишнина от Великата отечествена война (на живо)

2018-05-09 16:27:15Честит ден на Победата! Колкото и да не им се иска на някой – това е заслуга на Русия, добра или лоша и никой не може да промени това! Колкото и някой да се опитват да омаловажат Победата над фашизма, като изкуствено отъждествават днешния ден с деня на Европа – с единствената цел да принизят заслугите на Русия, но за тези хора има по възвишени цели – да въздишат по гей парадите и да се прекланят пред евроатлантическите ценности, дори без да са наясно какво означават… Това е един ден на който всички трябва да отдадем почит и да се преклоним пред Подвига на хората дали живота си и се борили срещу фашизма!

Kъм статия Безсмъртният полк марширува в София, поднесе цветя пред Паметника на Съветската армия (видео и снимки)

2018-05-07 16:23:16И ти ли докторе https://baricada.org/2018/05/06/roger-waters-speech-sofia/ Музикантът, който отдавна е популярен със своите ярки политически възгледи и най-вече с антивоенните си послания заяви, че „Съединените щати са тези, които основно ни водят към това разрушение, но с тях е и Великобритания, както и голяма част от Европа“. Според него, в момента „всички те дрънкат с оръжия и ще се опитат да нападнат Иран“. „Имам ужасното предчувствие, че може да го направят. Те са настървени да започнат война с иранците“, каза той. Освен Иран, цел на бъдещите действия на САЩ е и Русия, коментира музикантът. „Вероятно имат за цел да увлекат в нея и руската мечка. Антируската пропаганда в западната преса е невероятна“, констатира той и попита публиката:

Kъм статия Из делниците на един луд (16-20 април)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.