ПРОФИЛ

Рейтинг
15269
точки при гласуване
10

spirit оригиналът

създаден на 2016-04-22 16:54:53
Всички ваши коментари (943)
Дата Коментар
Страници
2018-01-18 20:07:34https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=GFMkVkeYpx0

Kъм статия Сорос ни облъчва с Истанбулската конвенция, смята бивш главсек на МВР

2018-01-18 08:13:32https://www.youtube.com/watch?v=gkONHNXGfaM

Kъм статия Разберете: умишлено ни подлудяват

2018-01-15 11:09:38Пак ще повторя - не знам дали историята за Йозеф Туск е истина. Но тя съвсем не е руски продукт и всеки, който реши да проучва казуса, настина може да го разбере в рамките точно на пет минути. Историята с участието на Йозеф Туск във Вермахта датира от 2005 година и се появява в разгара на полските президентски избори, в които един срещу друг застават Доналд Туск и Лех Качински. Компроматът е пуснат от съпартиец на Качински и според мнозина изиграва разрушаваща роля за кампанията на Туск в онзи момент. Това е един от факторите той да загуби изборите. Лъжа или не обаче, това си е типично полска история, сътворена в Полша и използвана първо там. Дори и днес митичните руски тролове да я използват, то те просто преписват и не са сътворили нищо. Разбира се, специално за Илиян Василев измислям и алтернативна версия. Могъщият черен лорд Путин още през 2005 година измисля историята за Йозеф Туск, за да може 13 години по-късно тя да разбива любовта на българите към Полша и горещото чувство на

Kъм статия Евтината руска пропаганда срещу България и Европейския съюз

2018-01-13 09:42:11Последва европейски царски дар на 100 милиона от сметката на другаря Юнкер, за олигарх Домусчиев, за който ни съобщиха, че срещу тези пари ще открие нови 210 работни места!? Удивителен акцент за безжизненото европейско тяло. Глупост след глупост. За сравнение ще ви припомня, че когато дойдеше съветска делегация в България реално откриваха работни места за минимум 10 000 човека. И 9 милиона българи работеха! Изводите оставям за вас, но не забравяйте, че и в двата политически случая става дума за мъжка, искрена старческа целувка – уста в уста. Това е политическа цена на народното благоденствие, защото до тук им стига и на тия европейци мозъка! Истината е, че не мога да ги понасям. Разрушиха България, разграбиха я с помощта на мафията, която поддържат политически, натрупаха ни държавни дългове за 100 години напред и накрая идват да ни кажат на чист български език, че сикаджията-премиер налагал демокрацията със сила, защото българите сме тъпаци.

Kъм статия Домусчиев получи най-голямата до момента инвестиция по плана 'Юнкер'

2018-01-12 10:36:01Изкара ги някакви благодетели тези компании,направо да се разплачеш.

Kъм статия Владимир Каролев: Волен да погледне Търговския регистър за 'тайните' златни концесии

2018-01-09 20:20:0809:21:07 Аз предлагам убиецът на бизнесмена да е бивш военен, първи братовчед на мъжа на любовницата му. Мъжът е останал без нищо след развода и се е оклошарил. Братовчед му също, защото имали общ бизнес с банички в едно училище. Мъжът е умрял преди седмици от мъка и цироза и братовчедът е искал да отмъсти за тез съсипани съдби. Платено му е с шише „Пещерска“ мастика, литър мляко от жена му /на убития/ и 50 лв., които ще намерят окървавени и напоени с ДНК-та на всички участници в драмата, в джоба на панталона, когато намерят клошаря-братовчед другата неделя, когато ще вали сняг.Замръзнал в подлеза на Плиска, а до него, в знак на протест, изяден наполвина нотариален акт от въпросното жилище и смачкан, изтекъл договор за наем на лавка…. Пистолетът му ще намерят в найлонов плик от БИЛА, заедно с празно то шише от мастика, увит в стари партенки, спомен от войската.

Kъм статия Нови Искър: нещо не се връзва…

2018-01-09 09:21:07Аз предлагам убиецът на бизнесмена да е бивш военен, първи братовчед на мъжа на любовницата му. Мъжът е останал без нищо след развода и се е оклошарил. Братовчед му също, защото имали общ бизнес с банички в едно училище. Мъжът е умрял преди седмици от мъка и цироза и братовчедът е искал да отмъсти за тез съсипани съдби. Платено му е с шише „Пещерска“ мастика, литър мляко от жена му /на убития/ и 50 лв., които ще намерят окървавени и напоени с ДНК-та на всички участници в драмата, в джоба на панталона, когато намерят клошаря-братовчед другата неделя, когато ще вали сняг.Замръзнал в подлеза на Плиска, а до него, в знак на протест, изяден наполвина нотариален акт от въпросното жилище и смачкан, изтекъл договор за наем на лавка…. Пистолетът му ще намерят в найлонов плик от БИЛА, заедно с празно то шише от мастика, увит в стари партенки, спомен от войската.

Kъм статия Антимафиот изнасял на убития Христов СРС-та за "бебето от фризера"

2017-12-30 17:26:11Напливът на кандидати за служба в американската армия силно намаля. Поради това, съдът в САЩ отхвърли забраната на Тръмп, транссексуални да се приемат в армията. Уж под благовидния лозунг за равноправие на различните се прикрива липсата на желаещи да играят роля на живи мишени по света. То като погледне човек рейнджърите В американската армия, няма как да не забележи, че болшинството са афроамериканци и латиноси, щото са бедни и високоплатена работа за тях няма!Е с такъв контингент от бойци няма начин да не победят руснаците при евентуални бойни действия...Може пък по време на война транссексуалните да действат в тила на врага.

Kъм статия Американската армия ще започне да приема транссексуални новобранци от 1 януари

2017-12-29 09:24:49Не е толкова важно какво е взел. Важно е какво е разрушил. Каквото и да е ограбил, колкото и да е завлякъл, то е нищожно спрямо това, което е опропастил. Всъщност Костов ликвидира българската индустрия, разпарчетоса я, наряза я за скраб и за сбогом, за да покаже колко дълбоко мрази България, сключи безумните договори с американските Марици. Дори христоматийните сделки на инките с конкистадорите - сандък злато срещу шепа дрънкулки - бледнеят пред патологичния унищожител Костов, заменил металургичен гигант срещу една дъвка. Или авиокомпания със сто самолета за старо Бентли. Този човек зарита страната и я потроши от удари така, че на следващите им стигаше само да и бият по един шут, за да загуби тя надежда, че някога ще може да се изправи.

Kъм статия Иван Костов: Горд съм с приватизацията, мит е, че тя е престъпна

2017-12-22 12:25:33 Нали? Заедно си пият ракията в Гърция. С какво ги е очаровал – те да обясняват, аз само поставям въпроси. Според Вас само с пари? Ами разбира се. До момента обвързахте двама президенти – Петър Стоянов и Росен Плевнелиев. Ами това ми дойде.

Kъм статия Плевнелиев: Желая от все сърце на Бойко Борисов да изпревари Тодор Живков

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.