ПРОФИЛ

Рейтинг
2497
точки при гласуване
2

spirit оригиналът

създаден на 2016-04-22 16:54:53
Всички ваши коментари (2231)
Дата Коментар
Страници
2023-09-27 15:44:14Управляващите поганци не се интересуват от вярата, от историята, от човешкото, от святото. Те живеят живота си сред зли привидения, робуват на задокеански демони и се кланят на безполови таласъми. Прости и бездуховни, съвременни Фаустовци, наведени пред всемогъщия изкусител, покварени със зависимости от близо и далеч. Изгонили руските свещеници. Голям праз. Всяка пакост, всяка злина имат своето възмездие. Поганци.

Kъм статия Борисов, Петков, Пеевски и Мирчев със сигнал до Сарафов за собствеността на Руската църква

2023-09-25 18:55:47Българските служби ще служат на …Посолството. Каква е днес българската политика? Колкото и да изглежда странно, тя е… Любовна. Защо? Защото това е политика на ПОСТОЯННОТО ДОКАЗВАНЕ НА ЛЮБОВ към САЩ. И в името на това доказване се прави всичко, което става пред погледите на ИЗУМЕНИТЕ НОРМАЛНИ ХОРА. Неосъдени престъпници са на върха на властта и свирят това, което им каже Диригента от Посолството. Разберете, драги мои! Само птиците и животните следват обичайното си поведение, но не се знае докога. Ако утре дойде заповед от Посолството, че петлите в България трябва да блеят, а овцете да кукуригат, Министерството на земеделието ще издаде съответните разпоредби. Обръщането на хастара на майкопродавците е най-важната работа, която трябва да се направи.

Kъм статия Путин наредил на Шойгу до октомври да спре украинската контраофанзива

2023-09-24 07:15:27До религиозните храмове ли опряхте бе, мерзавци?А, знаете ли, че когато се посегне на ВЯРАТА, тогава става страшно?

Kъм статия Чия собственост е Руската църква в София?

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.