ПРОФИЛ

Рейтинг
14972
точки при гласуване
10

spirit оригиналът

създаден на 2016-04-22 16:54:53
Всички ваши коментари (1156)
Дата Коментар
Страници
2018-04-21 08:35:26В съдебното засадение стана ясно от показания на бизнесмена Ваклин, дадени пред съдия, че на 2 април т.г. Ваклин е дал 70 000 евро на следовател, тъй като му били поискани. Но от същите показания на бизнесмена, дадени пред съдия, става ясно, че самия подкуп му е бил поискан чак … десет дни по-късно!!! – на 13 април! Това на чист юридически език се нарича провокация към подкуп!!! Как така дава 70 000 евро на 2 април, а подкупа му е поискан на 13 април?! Очевадна е поръчката, изпълнена от „спец“ органите и тя цели да бъде отстранена кметицата на Младост. Вече дори и не ги интересува дали ще бъде осъдена или не. Важното е, че е компрометирана и е по-важното, че ще си сложат техен кмет на Младост в столицата.

Kъм статия Защо бизнесменът Ваклин е дал подкуп за Иванчева: разказ от първо лице

2018-04-20 18:04:2770 те хиляди евро били върнати на Ваклин от някакъв от КОНПИ/Денев/ ама му ги върнал,като частно лице и затова нямало доказателства.В същото време Ваклин отрича да е давал пари,абе мътна работа.Светели и на Иванчева брадичката и носа,и част от дланта, ама на пръстите нищо.Интересно как ги е броила с нос и брадичка?Парите първо бяха в багажника,после под седалката.

Kъм статия Иванчева: Не са ми светели ръцете, има сценарий срещу мен, сигналът е подаден от 'Ваклин груп'

2018-04-20 17:39:5870 те хиляди евро били върнати на Ваклин от някакъв от КОНПИ ама му ги върнал,като частно лице и затова нямало доказателства.В същото време Ваклин отрича да е давал пари,абе мътна работа.Светели и на Иванчева брадичката и носа,и част от дланта, ама на пръстите нищо.Парите първо бяха в багажника,после под седалката.

Kъм статия Иванчева наредила да пуснат забавени документи на инвеститора в деня на ареста

2018-04-19 16:02:59При 90 % бедни,как ще съществува това дясно,не ми е много ясно.Парите ви объркаха Зеленогорски,Зеленогорски....

Kъм статия Зеленогорски: План А е да направим голямо дясноцентристко обединение

2018-04-18 16:12:07В момента тече среща на Бойко Борисов с Маджо в „Кастело ди Сан Марино“, разкриха за АФЕРА брилянтни източници. Ресторантът е в Бояна, който беше собственост на Младен Мутафчийски, но се говори, че Маджо е реален собственик. Дека сте, бре, столични журналя? А спец.прокурорът Гешев дека е? На туй не му ли викат търговия с влияние?

Kъм статия Прокуратурата: Иванчева искала 500 хил. евро рушвет от строител, службите я следят от декември (обновена)

2018-04-18 16:00:09Били взети проби, а белезниците били, за да не пипа нищо и да изчезнат следите от маркираните банкноти по ръцете ѝ." Te ,ако така лесно изчезваха следите при пипане на нещо,я по-сериозно.Не могат само тридесет полицая да арестуват две жени. Можеха да дойдат сто, а най-добре триста. И какво е това - само осем коли? Къде е мощта на антикорупцията? Можеха поне един бронетранспортьор да докарат. Хеликоптер нещо... Второ. Как може да държат жените само с белезници четири часа на улицата? Толкова ли не можахте да се сетите за чували на главите, пранги на краката и бой с бухалки? Можехте поне да ги простреляте в краката. Толкова ли ви се свидят куршумите? Трето. Как така 70 бона в кашон? Ама не ви ли е срам? Можеха да бъдат намерени в труп на прасе или още по-добре в труп на бездомно куче. Така и защитниците на животните щяха да имат отношение. Четвърто. Липсваше цигански оркестър, който да свири затворнически песни. Пето. Къде бяха репортерите които да питат "как се чувствате?"

Kъм статия Прокуратурата: Иванчева взе подкупа пред 'Кристал', ръцете ѝ светнаха като елха от белязаните пари

2018-04-17 19:44:04 Абе не разбирам,защо я арестуват някакви с маски,тя да не е някой от чуждестранния легион и като им види лицата, после ще ги очисти всички.

Kъм статия Взели натривки от ръцете на Иванчева, броили намерените при ареста й пари пред нея

2018-04-17 19:14:31Преди време ,когато гонеха Саакашвили по покривите, ви писах,че не е далеч денят,когато и тук ще видим нещо подобно. Даже си представях Радан на някой покрив и Христо Иванов отдолу.Нищо де ,важното е,че има банани и дънки.

Kъм статия Бой на седесари в 'Красно село', охрана гони делегати от Националния съвет на партията (видео)

2018-04-17 09:26:31Брях,какво става бе,катарзис?Явно са се усетили,както казва Victimized.

Kъм статия Войната, която започна с една голяма лъжа

2018-04-16 21:07:29 Ало, спрете го бе.Добре,че не е главнокомандващ,досега да бяхме обявили война на Русия,а Роската щеше да тича с епруветка между руините в Хомс и да вика:Открих зарин,открих го преди ОЗХО,Благодаря ти Господи ,че ни отърва .

Kъм статия Плевнелиев: Трябваше да изгоним един руски разузнавач с дипломатически паспорт

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.