ПРОФИЛ

Рейтинг
14730
точки при гласуване
10

spirit оригиналът

създаден на 2016-04-22 16:54:53
Всички ваши коментари (1559)
Дата Коментар
Страници
2019-05-15 14:08:59http://glasove.com/categories/novini/news/yavor1

Kъм статия Цацаров погва офшорките, именията и банковите сметки на политиците ни в чужбина

2019-05-15 14:08:21"Пеевски и лагерът на Пеевски контролират основната репресивна бухалка - прокуратурата и службите. А пък Борисов не е ангел небесен, очевидно го държат така, както му прекратиха през 2013 г. масата досъдебни производства, които му бяха открили, сигурно толкова бързо могат и да ги възстановят. Борисов е силно зависим от тях и, разбира се, аз с това по никакъв начин не искам да го направя по-малко черен от лагера на Пеевски, защото, в крайна сметка, той е виновникът, той е човекът, който от 2014 г. дава възможност на Пеевски непрекъснато да финансира тази Империя на злото. аз имам информация, че той е привиквал Гриша Ганчев да прехвърля част от "Петрол" на Пеевски, имам информация как се договарят за разпределение на "Виваком", на приходите от реализацията на "Виваком", така, че не е непричом, неговият човек Сталийски открадна, това е моята дума, открадна "Рубин", под погледа на квестори, синдици и на прокуратурата, защото и там има сигнали по случая с "Рубин". Това нещо, в крайна сметка

Kъм статия Цацаров погва офшорките, именията и банковите сметки на политиците ни в чужбина

2019-05-15 13:58:01Човек отива в рая и му казват: - Ти си добър човек ще отидеш в рая. - А тези часовници какви са? - Всеки човек си има собствен часовник и когато излъже часовникът се мести с една секунда напред. - А къде е този на Б. Б.? - Той е в кабинета на Исус и служи като вентилатор.

Kъм статия Борисов: Национална стратегия за детето няма. Бисер Петков всяка сутрин да излиза и да го казва!

2019-05-15 13:53:42Пунта Мара,тинтири минтири.

Kъм статия Цацаров погва офшорките, именията и банковите сметки на политиците ни в чужбина

2019-05-15 11:58:09Те и "Боинг" бяха световна компания ,ама нещо заглъхнаха.

Kъм статия Радева заклейми публично световна авиокомпания заради отменен полет

2019-05-15 11:12:44Трудна е работата на премиера. На където и да се обърнеш, всички крадат. А няма кого да накажеш - всички са свои!Б. Б. и Цв. Цв. отишли на сафари в Африка. Преди да се приберат, Цветан получил информация, че се готви атентат срещу тях по пътя на връщане. Затова двамата с Бойко останали в Африка, а в самолета качили един негър и една маймуна. На летището в София Цецка Цачева посрещнала самолета. Като видяла от самолета да слизат негърът и маймуната, тя се обърнала към негъра: - Божичкооо, г-н Борисов, колко сте почернял. Ако не беше Цв. Цв., нямаше да ви позная!

Kъм статия Парламентът прие оставката на Порожанов и назначи Десислава Танева на негово място

2019-05-15 11:05:16Брях,те всички членове на "Демократична България" гласували.

Kъм статия Временните резултати в анкетата на OFFNews за изборите: Демократична България води убедително

2019-05-15 06:13:59Пунта мара,играем го загрижени .

Kъм статия Няма договорка за по-ниска цена на F-16, може да започнат преговори с Швеция и Италия

2019-05-14 19:53:13ВЛОШАВА СЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ! Ето ви нагледен пример докъде е стигнала катастрофата с психиатричната помощ в България! Човекът го преследват 100 милиона руснаци с автомати, страда, страхува се, всяко споменаване на Русия го кара да се тресе като прасе/опа, лапсус, желе.... Защо така са го изтървали!?! Ако аз кажа такова нещо, незабавно ще ме приберат в тапицирана стая, евентуално ще ме лекуват с електрошок и студена вода и много, много розови хапченца. А този са го изтървали..... Вместо възмущение, изпитвам дълбоко съжаление. Човекът е болен, а ние, вместо да му помогнем с един здравословен бой да му се наместят трите мозъчни клетки, му усложняваме драстично състоянието.....

Kъм статия Николай Ненчев: Президентът Радев ще лобира за проруски главен прокурор

2019-05-14 14:35:53От трън, та на глог.... :( Ето #КОЙ идва на мястото на подалия оствака Порожанов - предшественикът му на този пост - Десислава Танева. Прочетете внимателно анализа на Тома Белев отпреди...... цели 7 години, за лобистите, прокарали най-унищожителния закон за българските гори. Една от тях е именно Танева - привърженик на изсичането, ски туризма и скъпите джипове за ловен туризъм /т.е. избиването на дивите животни за пари/. Танева действаше тогава тугедър с Миро Мършата и Емо Фаса - главни герои в #ДюниГейт - помните ли ги!? Явно кадровата криза в ГЕРБ е рисковано опасно висока, щом един свестен и читав, необременен от негативите на времето човек, не могат да изровят!

Kъм статия Борисов сменя Порожанов с Десислава Танева

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.