ПРОФИЛ

Рейтинг
14730
точки при гласуване
10

spirit оригиналът

създаден на 2016-04-22 16:54:53
Всички ваши коментари (1559)
Дата Коментар
Страници
2019-04-14 17:55:40 Като цяло, платформата е безкрайно далеч от належащите проблеми на българите. И не ги засяга. Дреме ни за цифровизацията, когато се опитваш да живееш с 600 лева заплата и да издържаш семейството си. Дреме ни за бюджета на ЕС, когато не можем да си платим кредитите. Дреме ни за европейските ви пътища, когато не можем да си позволим винетките и таксите. Дреме ни за парите в образованието, когато единственото, което учите децата ни, е да забравят историята си и ги правите безпомощни пред агресията и джендъридеологията. Не чух нито един от вашите гербави кандидатури да посочи реалните проблеми на хората. Само високопарни реклами, нямащи нищо общо с българската действителност. Изречени от хора, които са забравили българското. Нищоговорене от нищожни хора, известни с това, че са известни и покрай партийните си кариери. Няма нито един от тях, който да е постигнал нещо извън ГЕРБ. И както вирусите не могат да виреят в друга среда, така и гербавите не могат да оцеляват извън партията.

Kъм статия Борисов: Листата на БСП е шпионин-ДС-шпионин. Щом Станишев го няма, БСП нямат общо с европейските социалисти

2019-04-14 12:18:35Идеална листа,махайте ги тези динозаври.

Kъм статия Шефът на кабинета на Радев в листата на БСП за евровота, Станишев - не

2019-04-14 07:46:54Видими резултати?

Kъм статия Колко струва час труд? €5.4 в България, €43.5 в Дания

2019-04-13 18:26:57А Понеже гледам, че много народ не иска да чете дебелата книга на Костов, а пита има ли в „доказателствата“ за прехода това-онова, та да започна да питам и аз: Описано ли е как му заведох директора на Кремиковци с преки доказателства за откраднати 36 млн. долара от зам. министър на Сашо Божков. А Иван седи, сумти па накрая вика: „абе аз съм цял премиер, вие с някакви 36 млн. ли ще ме занимавате.“ Ето това беше началото на края на наШта седесарска дружба. Богомил Бонев бивш министър на МВР

Kъм статия Иван Костов: Демокрацията се нуждае от защитници. Не я ли браним, няма да я има

2019-04-13 18:25:41Понеже гледам, че много народ не иска да чете дебелата книга на Костов, а пита има ли в „доказателствата“ за прехода това-онова, та да започна да питам и аз: Описано ли е как му заведох директора на Кремиковци с преки доказателства за откраднати 36 млн. долара от зам. министър на Сашо Божков. А Иван седи, сумти па накрая вика: „абе аз съм цял премиер, вие с някакви 36 млн. ли ще ме занимавате.“ Ето това беше началото на края на наШта седесарска дружба. Богомил Бонев бивш министър на МВР

Kъм статия Премиерата на книгата на Иван Костов събра стотици и блокира района около Военния клуб

2019-04-13 16:42:12E ,тъпчем върху 1 трилион долара злато,а събираме капачки . Нищо де ,важно е банани да има целогодишно и "Дънди" да лапат от колонията.

Kъм статия Събират тонове капачки за бъдещето на недоносените деца

2019-04-12 13:27:32Посмали манго,двадесет реститута има на снимката и няколко психодесни заедно с гърбавия Янакиев.Пфу пак повърнах.

Kъм статия Премиерата на книгата на Иван Костов събра стотици и блокира района около Военния клуб

2019-04-11 18:25:42Чорапът се разплита. Борисов прави всичко възможно да ограничи щетите. Но залогът вече е вдигнат. Ще трябват радикални промени. ДПС мълчат. Знаят, че ако мечката прескочи в техния двор, ще настане истински тайфун. Ще хвърчат тецове, сараи, къщи, имоти, курорти, булгартабаци, лафки, догановци, пеевски лекета, свинемедии и прочие боклук. Шубе. БСП и те стъпват внимателно, защото таят стари грехове. Нещата ще придобият сериозен характер, когато бъде ударен х-л „Берлин“, сметки и имоти в Дубай и други места. Метафорично и буквално. Там е сърцето на Кашчей безсмъртни. Докато не се забие копието в това сърце, тази страна и хората в нея няма да имат шанс. Въпреки всички розови репортажи и филмчета за българи, дето искат да се върнат или да останат тук. Знае го Борисов, знае го Нинова, знаят го всички. И ударът ще се случи, независимо от смелостта или страха на посредствеността.

Kъм статия Отложиха отстраняването на ръководството на КПКОНПИ до завършване на прокурорската проверка

2019-04-11 18:23:16Въобще не трябва да се дава на концесия.

Kъм статия Пет супер сериозни кандидати се борят за концесията на летище София

2019-04-11 12:15:37„Оставете ме на мира, не мога да се занимавам с политика, защото съм в една фирма на КНСБ. Искам да работя за пари. Ако се занимавам с политика, ще остана гол.” http://www.extremecentrepoint.com/archives/10842 Повърнах.Дано втората книга да е под справедливия взор на бай Ставри.

Kъм статия Иван Костов за прехода и упадъка на демокрацията в България

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.