ПРОФИЛ

Рейтинг
14730
точки при гласуване
10

spirit оригиналът

създаден на 2016-04-22 16:54:53
Всички ваши коментари (1559)
Дата Коментар
Страници
2019-04-27 07:02:13в) The Cure

Kъм статия Спечели 2 билета за Exit Fest с играта на OFFNews

2019-04-24 16:02:53Добро утро. Всички искаме евтини апартаменти, ако може и гратис. Искаме и европейски заплати. Но не за всички има. Братът на Мария Габриел Борис Неделчев е успял да се сдобие с голям апартамент в София. Той сключва изключително изгодна сделка с фирмата “Бигла 3”, приближена до властта, която му носи голяма печалба в рамките на 3 години. На практика апартаментът му излиза гратис. По времето на тези имотни сделки Габриел ползва евтино общинско жилище за 400 лв. на месец като за 7 години е икономисала близо 80 000 лв., които не е декларирала пред Европейския парламент. Старо, но златно...https://bivol.bg/apartamentgate-gabriel-nedelchev.html?fbclid=IwAR3EmlmXA8jlcr8qX9wF3OX7kg43G-dvCmWPzkPVTPNryAjrgcyDLi-3PJk

Kъм статия Два навеса на терасата на Пламен Георгиев незаконни, махат ги

2019-04-23 17:07:17Ще дойде ден когато няма кой да се движи по тия магистрали както са тръгнали да се преселват по други държави българите От тези милиарди само се нагушиха определени структури и фирми магистралите остават като една примка за народа вечно за ремонт и лято и зима сме потенциални жертви от отворените дупки по тях и лошите настилки които не отговарят на никакъв стандарт. Извинете, ама пак същия асфалт, като при Своге ли ще сложите за тия пари? Само питам.По тази логика, че ние ако пуснем още пет бързи магистрали ще вдигнем БВП със 100%.

Kъм статия Борисов готов на бас: Магистрала Хемус ще вдигне БВП поне с 10-20%

2019-04-20 09:39:36ТОТАЛНО ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ. Процесите и досега текат тихо и зад завесата, като на много мощни бизнесмени се наложи да се разделят с част от империите си, без спец. Гешев да свири идиотски фанфари за това, колко е в час, това е отделен въпрос. Някои от „вип“-овете даже не смеят да излязат от къщите си. Определени мощни „вежливие люде“ с българско потекло, но с руски съпорт, ринат дискретно и бизнеси се „преотстъпват“, и фирми сменят собствениците си. Засега тихо и кротко. Пеевски също преписа на когото трябва голяма част от фирми от империята си. И като втори в евро листата на ДПС е … аут към Брюксел. Разбира се, проформа, но аут, да не е вече тук. Валентин Златев също е аут. Лукойл го е освободил и на негово място идва Булат Субаев. И Пеевски, и Валентин Златев са близки авери на Бойко Борисов,на Борисов е поставен ултиматум – или сам си отива, или… В резултат Борисов се гъне като макарон и напоследък тича надалеч от „евроатлантическите ценности“,

Kъм статия Валентин Златев вече не е шеф на 'Лукойл'

2019-04-19 13:25:33What the fuck e това?

Kъм статия Дъщерята на Ваня Щерева възпя ремонта на Графа (видео)

2019-04-18 10:21:24Бяла, спретната къщурка. С две коли отпред. Тука евро благините Вложих най-напред. Тука с Цецо и със Дидо Не веднъж играх; Тука с герберски другари Еврофондове ядях. Къщичка на дните златни, Кът свиден и мил! И за Пламеновите тераси Не бих те сменил!

Kъм статия Зам.-министърът с имението с пари от ЕС даде оставка, Борисов я прие

2019-04-15 18:24:48Третата в листата на БСП Цветелина Пенкова е стипендиантка на Сорос в ЦЕУ в Будапеща. Определено е човек на Станишев и удар за Нинова . Станишев играе подло спрямо Нинова, подставя си лица като Цветелина Пенкова. Съсипа БСП и не се отказва джендърът, но си има и крило в БСП. Балотажът за 5 и 6 място за Станишев е унизителен за него . Като цяло- вътревидовата борба в БСП се ожесточи след това гласуване на листата и шансовете им намаляха.На хранилката на Сорос са основните лица и на ГЕРБ, и на БСП: Габриел, Ковачев ( ГЕРБ), Станишев, Пенкова, Иво Христов ( БСП). И гербери, и бесепари, все излъгани с подставени полирани майцепродавци. БСП загуби с пренареждането, то ‘демокрация, демокрация’, но с нея играят мафиотите и на двете крила на БКП – ГЕРБ и БСП. Станишев има големи заслуги за сасипване на България: плосък данък, Пеевски за шеф на ДАНС, агитка за Истанбулската конвенция. Остава с префернциите да го махнат, но пък неговата Пенкова е осигурена. Зад нея – Иво Христов! Ако не ДС, Соро

Kъм статия Кое е това момиче? Третата в листата на БСП се пробвала и при Слави Трифонов

2019-04-15 18:16:43Колкото и да съм го плюл Кънев ,ако направи това има моят глас.

Kъм статия Радан Кънев дава Доган на прокурор за пристанището му

2019-04-14 22:52:08А Жалко, с това решение БСП загуби поне 20% от потенциалните си избиратели. Доверие се печели много трудно и се губи за миг. Става все по-очевидно, че старата клептокрация в партията е непобедима и е решила да завлече и партията със себе си в небитието. Може би наистина е време за оставка на Корнелия Нинова, време е да събере около себе си качествените и мислещи хора от партията и да създаде нов проект. От това нов бардак няма да стане. Отвратително! Ако тази компания я отцепят от БСП, тя ще остане с парите си, но без партия и без електорат.Капиталистите с ГОЛЕМИТЕ пари победиха.

Kъм статия Корнелия Нинова: Оттук нататък отговорността е на Националния съвет на БСП

2019-04-14 22:51:03 Жалко, с това решение БСП загуби поне 20% от потенциалните си избиратели. Доверие се печели много трудно и се губи за миг. Става все по-очевидно, че старата клептокрация в партията е непобедима и е решила да завлече и партията със себе си в небитието. Може би наистина е време за оставка на Корнелия Нинова, време е да събере около себе си качествените и мислещи хора от партията и да създаде нов проект. От това нов бардак няма да стане. Отвратително! Ако тази компания я отцепят от БСП, тя ще остане с парите си, но без партия и без електорат.Капиталистите с ГОЛЕМИТЕ пари победиха.

Kъм статия Обрат: Станишев влезе в листата на БСП за евровота под №5 (пълен списък)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.