ПРОФИЛ

Рейтинг
14730
точки при гласуване
10

spirit оригиналът

създаден на 2016-04-22 16:54:53
Всички ваши коментари (1559)
Дата Коментар
Страници
2019-09-10 17:52:17 Ако сте русофил. Тъй като явно предстоят русофилски арести, малко съвети: - Унищожете уличаващите доказателства: изпийте всичката руска водка, която ви е налична, заедно със сельодка или каквото руско мезе имате. Най-опасна е руската салата, от нея може да прихванете хибриден новичок. Очаква се утре да излезе закон за забрана на руската салата и руската водка. - Ако нагло притежавате матрьошки, умело ги пребоядисайте и нарисувайте – най-отгоре Тръмп, отдолу Меркел, след това Макрон, а най-отвътре – Сорос. - Сложете на прозореца си знамето на ЕС, а пред домашното кандило – икона на Светиня Му БойкУ. - Спешно напишете декларация в подкрепа на Номинирания и я изпратете на ВСС; - Станете последовател на Борисов в социалните мрежи и пуснете няколко мазни коментара за Лидера на Западните Балкани източно от Банкя. - Изхвърлете всички червени дрехи от гардероба си и го решете в утрепано сиво като цвета на ГЕРБ. - Ако имате портрет на Путин, набучете го със стрели на дартс

Kъм статия Председателят на Русофили Николай Малинов с обвинение за шпионаж и пране на пари

2019-09-10 17:50:52Ако сте русофил! Тъй като явно предстоят русофилски арести, малко съвети: - Унищожете уличаващите доказателства: изпийте всичката руска водка, която ви е налична, заедно със сельодка или каквото руско мезе имате. Най-опасна е руската салата, от нея може да прихванете хибриден новичок. Очаква се утре да излезе закон за забрана на руската салата и руската водка. - Ако нагло притежавате матрьошки, умело ги пребоядисайте и нарисувайте – най-отгоре Тръмп, отдолу Меркел, след това Макрон, а най-отвътре – Сорос. - Сложете на прозореца си знамето на ЕС, а пред домашното кандило – икона на Светиня Му БойкУ. - Спешно напишете декларация в подкрепа на Номинирания и я изпратете на ВСС; - Станете последовател на Борисов в социалните мрежи и пуснете няколко мазни коментара за Лидера на Западните Балкани източно от Банкя. - Изхвърлете всички червени дрехи от гардероба си и го решете в утрепано сиво като цвета на ГЕРБ. - Ако имате портрет на Путин, набучете го със стрели на дартс

Kъм статия Президентът Радев: Обвиненията в шпионаж за Русия са нелепи, аз съм избран от 2 млн. българи

2019-09-10 17:44:56"При обиските разследващите са намерили докладна записка, изготвена от Малинов, която е била написана на руски език и в която той описвал необходимостта от геостратегическа преоринетация на България към Русия, както и какви мерки трябва да бъдат взети за тази цел" - Хахахахахаха те това се нарича пишман шпионин, който си пише задачите в докладна, която да бъде намерена от контраразузнаването. Работата мяза на поредното у*****е на прокуратурата като историята с пръскачките.

Kъм статия Председателят на Русофили Николай Малинов с обвинение за шпионаж и пране на пари

2019-09-04 06:00:46Неграмотно, глупаво и арогантно. На 5-и септември България имала вече демократично правителство, което обявило неутралитет. Все едно не сме били в хитлериската коалиция, все едно не сме подкрепяли с провизии немската армия, все едно не сме вършили простотии в земите на народите, които се биха с фашистка Германия. Като виждат, че Червената армия е на бреговете на Дунав и хоп – неутралитет. Андрешковци гадни. Да не говорим, че това Външно (за България наистина стана външно) не е чувало за Ялта, за разпределението, което люмимият им Чърчил уговаря. С подобни гафове поругавате паметта и на загиналите български войници, показали чудеса от храброст до победата над Германия. Спрете да доказвате при всеки повод, че сте по-скоро неофашисти, които са били примерни комунисти!

Kъм статия Руското посолство отговори: Червената армия има решаваща роля за избавлението от фашистката чума

2019-08-30 20:37:47Половин милион може да се изтегли от семейство пенсионери само при следните условия: Ако банкерът им дължи назначаването си, ако депозират на тайна сметка същата сума с лихвите и, ако не плащат никакви вноски. Да се удовлетвори банката от депозита. Това се нарича пране на пари, уважаеми другарю доцент по политикономия на социализма. Същото като да издържаш една партия 10 години, която не е помирисала власт, да харчиш за структури и избори, да отчетеш в Сметната палата най-голям брой дарители на сумата от 5 хиляди лв. На които ти си раздавал парите за дарения, та да ги изпереш. Най-голям брой дарители, повече от дарителите на партията, която е на власт.И накрая Елена да ти каже: - Айде стига с това ДСБ, че не останаха пари за децата. Перач на крадени пари си, доценте. И си личи от километри.

Kъм статия Иван Костов: Готви се провокация с моето име по време на предизборната кампания

2019-08-27 06:14:13"Хиляди такива има, отсече той и приключи разговора. " Ами то има и хиляди градинари и кондуктори,по тази логика ,що не го изпратихте като такъв?

Kъм статия Борисов обясни защо пращаме Пламен Георгиев за консул във Валенсия

2019-08-19 16:35:57"Незабравим и изпълнен с много емоциЙ."....хахаха А иначе всичко в тази държава се прави от някой за някой.

Kъм статия Има ли връзка между Бойко Борисов и 'войната на трупове' на БАБХ

2019-07-17 20:28:18Герберчетата и Бойко трябва да се радват, че никой още не е хакнал данните от ЦИК. Защото щеше да изгрее истината, че ГЕРБ отдавна са под 4%, а властта им се крепи на измами и схемотехника. В България никой не познава човек, гласувал за ГЕРБ, но въпреки това те печелят всички избори. И всички знаят за Цецо. Липсва само доказателството. Ако са национално отговорни, съветвам хакерите да ударят ЦИК. Нека видим фалшивия характер на властта. Между другото – това би било по-малко престъпление от сега случващото се. Обсебването на властта чрез измами е вид преврат, и това е „престъпление срещу Републиката“. Много по-тежко от „хакване“. Така, скъпи хакери – спасете България от Бойко Борисов като покажете Истината за изборите Му…

Kъм статия Борисов за хакера: Уникален! Истински вълшебник!

2019-06-29 19:10:02България е единствената държава ,която успешно се бори с туризма . Ех какви славни времена бяха! Чейнчаджии, гларуси, спасители-свалячи, хубавите чехкини и полякини и т.н. Разбира се и германките и шведките. Ракията беше ракия, лимонадата, скарата, кебапчетата, кюфтетата. Скоростните корабчета на подводни криле „Комета“. Никога няма да се върне онова романтично време. Това ни отредиха новите господари!

Kъм статия Туризмът на Черноморието ни е пред провал, спадът до момента е с 8-9 процента

2019-06-27 20:18:58"Най-обичам готвачите. Как съм гладен, по всяко време съм гладен", разясни риалити премиерът на държавата. Не се ли наяде бе,голямо плюскане 10 години.

Kъм статия Борисов: Най-обичам готвачите, как съм гладен, по всяко време съм гладен

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.